اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

به نظرمن فروشگاه و نمایندگی ها دو بحث کاملا جدا هستن! و هر دوشون باید گسترش پیدا کنن!
    قضیه پست هم به نظر من خوب شد که از 300 هزار به 100 هزار کاهش پیدا کرد.(البته من از پست پیشتاز استفاده میکنم و از این نعمت بی بهره موندم )

دیدگاه

من با همین سیستم خرید 100تومن به بالا، رایگان و پست سفارشی موافقم .خوبی پست اینه که دیر زود داره اما بالاخره میرسه من همین دیروز از فروشگاه خرید زدم تعدادی درایور توش بود خوب اینها سنگینه اگر قرار بر ارسال با پیشتاز بود هزینه بالا می خورد و قطعا فروشگاه دیگه ارسال رایگان نداشت

من مغازه دار یا نمایندگی ecaنیستم .اما با حرفهای سید احمد موافقم هزینه های مغازه داری در هر جای ایران متفاوته و اصلا قابل مقایسه با فروشگاه های اینترنتی نیست مغازه داری که تو اصفهان داره ماهی 2میلیون اجاره میده بالاخره باید دخل و خرجش در بیاد؟؟؟؟

ما یک مشکلی تو ایران داریم :
      سود خرده فروشی زیاده . اکثر خرده فروشهای دنیا سودشون زیر 10درصد است. اما اکثر خرده فروشهای ایران بالای 10درصد (سود قانونی و تعیین شده صنف)

دلیلیش چیه چون ما رتبه1 جمعیت به خرده فروش دنیا را داریم به ازای هر 38نفر یک خرده فروشی :eek: :eek: :eek:

نتیجه اینکه به جای فروش بیشتر و درصد سود کمتر .خرده فروشهای ایران درصد سود را زیاد می کنند و چون دست زیاده مشتری کمتری دارند .اون موقع من و شمای مصرف کنند باید گرون تر بخریم
      سود بالای خرده فروشی این شغل را جذاب می کنه و هر روز خرده فروشها بیشتر می شوند

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

دوستان این بحث جاش اینجا نیست...
        لطفا یک تاپیک جدا بزنید و در موردش بحث کنیم من هم موافق این بحثم.
        سود خرده فروشی در ایران برای قطعات خام حدود 20 تا 300 درصد هست !
        تاپیک جدا بزنید که قشنگ روش بحث بشه که کلا نمایندگی بیشتر برای ECA خوب هست یا نه !
        متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان , انگار خودت هم یادت رفت که میخواستی یه خبر خوب بدی

دیدگاه

رنج خازن 1000میکرو کلا فروشگاه خالی است لطفا نوع مرغوب دوباره وارد بشه.

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95424
              I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان LED نواری سایز 5050 کاهش قیمت خوبی پیدا کردند.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

چرا مقاومت بالا تر از 0.5 وات ندارید؟ oo: 1 وات 2 وات 5 وات مقاومت آجری هیچکدوم نیست که!!!! حتما بیارید.
                  atmega328 فراموش نشه منتظریما!!! :sad:
                  فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                    سلام!
                    لطفا به فکر مقاومت ها هم باشید!
                    من یه لیست در قالب یک فایل .docx (وورد آفیس2013) درست کردم و این فایل یک جدول وجود دارد که مقاومت هایی که موجود نیستند رو توش می بینید
                    در ضمن من خودمو کشتم تا تونستم این لیست رو بنویسم چون که هی تو فروشگاه سرچ میکردم ببینم فلان مقاومت تو سایت موجوده یانه هی تایپ می کردم و...
                    بخخدا دیگه دستام درد گرفت (عوضش تایپم بهتر شده! :mrgreen

------ اینم یه عکس نصفه از لیست

حالا راهنمای لیست:
                    اون هایی که مقدارشان به رنگ سبز دیده می شود مقاومت های پر کاربرد اند( پس من به آقای بلورچیان پیشنهاد میکنم که اول اینارو وارد کنند)
                    اون هایی هم که مقدارشون رو زرد رنگ نوشتم یعنی در حدّ متوسطی کاربرد دارند(پس بعد از سبز ها این زرد هارو واردکنید)
                    قرمز رنگ ها هم معلومه دیگه!:کاربرد زیادی ندارن و کمیایب هم هستن!(پس اخر سر قرمزارو وارد کنید!)
                    هایلیایت ها هم به این معنی هستند که محصول قبلا تو فروشگاه موجود بوده ولی الان تموم شده !(پس هرچه زودتر وارد کنید)
                    البته این لیستو برای مقاومت های غیر smd نوشتم چون دیگه حوصله تایپ ندارم
                    ======================
                    در ضمن مقاومت های اری (آرایه ای ) چرا انقدر ناقصه کامل کنید دیگه!!!

------Ω.docx -بفرمایید فایل "داک ایکس"

فقط با آفیس باز شود
                    دلیل اینکه لیست رو تو یه فایل نوشتم اینه که پستم زیاد طولانی نشه!
                    تکلیف این مقاومتا چی شد؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                    !Electronic On! Programming On
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!
                    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      دوستان LED نواری سایز 5050 کاهش قیمت خوبی پیدا کردند.
                      چه عجب...
                      راجب led هم بحث نمودین !

کلا اینطرف عید کلیه لوازم نوری قیمتشون تو مشهد کم شد تو یا ثابت موند. ولی زیاد نشد.
                      جوری که قبل عید نوار یک متری led که 12واتی هست رو مخریدیم سفید15 تومن و آفتابی 18 تومن
                      حالا تک خرید هم 9.5 میدن.

لامپ کامل پاور 3وات سوزنی... از 4500تومن رسید به 2200تومن !

الیدی بلوکه ای هم از 1200تومن رسید به 650تومن تایوانی با یسال گارانتی
                      و..و..و...

ای وای
                      یادم نبود این مباحث led و لوازم نوری اینجا طرفدار نداره
                      شرمنده

چون پست اسپم نباشه...یه پیشنهاد عــــالی هم به فروشگاه عزیزمون میدم...

از این سوکت های تبدیل هم وارد کنید
                      بسیـــــــــــــــــار پر مصرف و کاربردی هستند ولی هنوز وارد ایران نشدند !

قبلنا که میخواستیم به طور موقت از سر سوکت آداپتور ها برق بگیریم...یا باید سوکتش رو میکندیم یا سیم میبستیم دورش و چسب میزدیم...
                      حالا با این تبدیل...کار خیلی سریع و راحت میشه

موفق باشید

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

من واقعا تعجب میکنم که چرا لامپ نئون ندارید!
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

این ای سی در بازار ایران نیست ای سی خوبیه و می تونه مشتری زیادی داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

از این سوکت های تبدیل هم وارد کنید
                            بسیـــــــــــــــــار پر مصرف و کاربردی هستند ولی هنوز وارد ایران نشدند !

قبلنا که میخواستیم به طور موقت از سر سوکت آداپتور ها برق بگیریم...یا باید سوکتش رو میکندیم یا سیم میبستیم دورش و چسب میزدیم...
                            حالا با این تبدیل...کار خیلی سریع و راحت میشه

موفق باشید
                            چند کیلو میخوای؟بو تا برات بفرسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              ی بلوکه ای هم از 1200تومن رسید به 650تومن تایوانی با یسال گارانتی
                              تایوانی 650؟ :biggrin: گارانتی؟ :biggrin:
                              ندید حاضرم شرط ببندم تایوانی هایی که تو فروشگاه گذاشتم 20% نورش از مال اونا بیشتره.
                              LED بلوکی دیگه گارانتی نمیخواد که ! خیلی باید بنجول باشه که بسوزه !

گول این اعداد و ارقام و عبارات رو نخورید :agree:
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                                آقای بلورچیان یه نگاهی هم به این تاپیک بندازید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1751#msg601751

پیشنهادش توی همین پست هم داده شده بود ولی به نظرم شما حداقل یه قیمت بگیرید ببینید چند در میاد
                                مدل TPS63030 خیلی عالی و پر مصرفه
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات
                                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X