اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام.

این دیباگر های Atmel-ICE قیمت و امکانات جالبی دارن. من نمیدونم چرا مثلا قیمتش نسبت به jtag-ice-mkii اینقدر پایین تره اما مثل اینکه امکانات بیشتری هم داره. اگر امکان وارداتش بود....

دیدگاه

اینا رو یه بررسی بکنید:
      مقاومت آرایه ای 10 کیلو اهم 5 پایه
      ATmega32U4
      ATmega328
      ATmega1284

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پشنهاد دهد

متاسفانه سالم رقابت نم کند

دیدگاه

سلام
          من یه انتقاد از فروشگاه بکنم:
          چرا جمع اوری سفارش برای فروشگاه یک روز زمان میبره؟اگه اواخر ساعت کاری سفارش ثبت بشه این تاخییر قابل قبوله ولی نه زمانی که روز قبل پرداخت انجام شده.
          قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

من یه بار ساعت 8 فیش رو ثبت کردم و همون روز پست شد ولی بعد از ظهر که ثبت میشه فرداش جمع آوری و ارسال میشه
            که فکر کنم به خاطر حجم زیاد سفارشاته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
              من یه بار ساعت 8 فیش رو ثبت کردم و همون روز پست شد ولی بعد از ظهر که ثبت میشه فرداش جمع آوری و ارسال میشه
              که فکر کنم به خاطر حجم زیاد سفارشاته
              اگه به این شکل باشه خوبه.هرچند گزارش مراحل سفارش وقتی ارزش داره که مرحله به مرحله ثبت بشه.

دیدگاه

ما معمولا سفارش هایی که تا ساعت 10 صبح ثبت میشند همون روز جمع میکنیم و مابقی میمونن برای فردا دلیلش هم میزان سفارشها و بعضا حجم بالای سفارش خود شماست.
                من بعید میدونم کاربرا مشکل خاصی با زمان ارسال ما داشته باشند مگر موارد استثنا که بعضی پیش میاد.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

منبع تغذیه دوبل ازمایشگاهی مارک خوب بیارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    ما معمولا سفارش هایی که تا ساعت 10 صبح ثبت میشند همون روز جمع میکنیم و مابقی میمونن برای فردا دلیلش هم میزان سفارشها و بعضا حجم بالای سفارش خود شماست.
                    من بعید میدونم کاربرا مشکل خاصی با زمان ارسال ما داشته باشند مگر موارد استثنا که بعضی پیش میاد.
                    سلام
                    حتی اگه حجم کار هم زیاد باشه این یه ضعف برای فروشگاه محسوب میشه (بقیه فروشگاه ها همون روز ارسال میکنند).فرض کنید من یه سفارش قیمت بالا داشتم که شامل ارسال سفارشی رایگان میشه.بخاطر اینکه سریع تر بدستم برسه از اون تخفیف میگذرم و هزینه پست پیشتاز رو پرداخت میکنم و زمانی که باید نهایت دو روزه بدستم برسه یک روز تاخییر هم زیاده.
                    اگه یه لینک از پست در فروشگاه برای رهگیری سفارشات قرار بدید خیلی خوب میشه.
                    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                      سلام
                      حتی اگه حجم کار هم زیاد باشه این یه ضعف برای فروشگاه محسوب میشه (بقیه فروشگاه ها همون روز ارسال میکنند).فرض کنید من یه سفارش قیمت بالا داشتم که شامل ارسال سفارشی رایگان میشه.بخاطر اینکه سریع تر بدستم برسه از اون تخفیف میگذرم و هزینه پست پیشتاز رو پرداخت میکنم و زمانی که باید نهایت دو روزه بدستم برسه یک روز تاخییر هم زیاده.
                      اگه یه لینک از پست در فروشگاه برای رهگیری سفارشات قرار بدید خیلی خوب میشه.
                      با تشکر
                      هیچ فروشگاهی تو ایران همه سفارشات رو همون روز ارسال نمیکنه !
                      حتی بزرگترین انبارم داشته باشه باز ممکن هست قطعه ای به دلیل سفارش بالا یکهو تموم بشه و برا تامین مجددش از همکار بگیره و طول بکشه.
                      من همیشه رو سرعت تاکید داشتم و دارم و انصافا خیلی خیلی خیلی بهتر از فروگاه های اینترنتی دیگه هستیم اینو به جرعت میگم. نمیخوام دیگه موضوع رو باز کنم و شروع به تعریف تمجید از خودمون بکنم چون در این حد هم نیستیم دیگه ! ولی اینکه بگید از جاهای دیگه کندتر کار میکنیم بی انصافی هست.
                      همین امروز نسبت به 3 ماه پیش کلی سرعت ارسالمون بالا رفته و مطمئنم بازم سریعتر خواهد شد ولی بعضی محدودیت ها غیرقابل کنترل هستند
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

برادر(یا خواهر) این که خوبه...
                        من قبلا از یک فروشگاه(البته غیر الکترونیک) خرید میکردم، فقط 4روز طول میکشید تا پرداخت تائید بشه! تازه همه خریدام تکی بود :agree:
                        همش میگفتن سیستممون خرابه!

ولی من پنج شنبه یه سفارش از فروشگاه داشتم که ساعت 10 ثبت شد و شامل 145 تا قطعه بود. دقیقا دو ساعت بعد تائید شد و شنبه جمع آوری و پست شد.

دیدگاه

میشه سر برای تک سوییچ کله خور بیارید؟
                          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                          !Electronic On! Programming On
                          هوشمندانه سوال بپرسیم!
                          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

توی بخش خازن های عدسی نزدیک 80 درصدشون توی رنج پیکو فاراد هستن
                            در حالی که رنج نانو فاراد پر مصرف تره

اگه میشه رنج نانو فاراد رو هم کامل کنید

دیدگاه

سلام چرا فروشگاه اینقدر دیر عمل می کنه پرداخت من 4/16 تایید شده اما هنوز حتی جمع آوری هم نشده؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام دوستان
                                جدیدا سرعت لود شدن صفحات فروشگاه پایین اومده ، مدیران رسیدگی کنند.
                                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                                !Electronic On! Programming On
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X