اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

با سلام
    و عرض تبریک و خسته نباشید به خاطر سایت و فروشگاه خوب شما
    پیشنهاد اول
    با توجه با اینکه ماژول سنسور دما و رطوبت sht10 فروشگاه به اتمام رسیده و قصد تامین مجدد آن را دارید یک پیشنهاد داشتم
    در صورت امکان به جای این سنسور یا در کنار ان ماژول sht20 را اریه کنید
    این سنسور بدون کیت و به صورت تنها در سایت های ایرانی مثل ربوکو با قیمت 18 هزار تومن ارایه میشود اما بعلت اندازه بسیار کوچک نصب و راه اندازی ان روی برد بسیار مشکل میباشد
    اگر این قطعه با برد ارایه گردد مطمین باشید مشتری زیادی پیدا میکند
    دلایل
    1.این مازول اپدیت شده sht10 هست
    2.دقت ان با وجود کاهش قیمت به اندازه sht15 هست اما قیمت ان کمتر از نصف این سنسور هست
    3. تا بحال هیچ سایتی این قطعه را با برد در ایران ارایه نکرده و در صورت ارایه شما اولین سایت خواهید بود
    پیشنهاد دوم
    ارایه قطعه sht21 میباشد که اپدیت شده نوع sht11 بوده و هم قیمت با این سنسور در سایت های ایرانی بدون برد عرضه میشود
    این قطعه هم بعلت سایز کوچک و سختی در مونتاژ به صورت دستی کمتر مورد توجه در داخل قرار گرفته
    اما اگر با برد ارایه گردد طرفداران زیادی پیدا خواهد کرد
    دلایل
    1. اپدیت شده و سنسور به روز تر از sht11 هست
    2. با وجود هم قیمت بودن با سنسور های sht11 . sht10 دقت ان در حدود سنسور بسیار معروف و نام اشنای sht75 میباشد
    3. تا بحال هیچ سایت داخل نمونه با برد ان را ارایه نکرده
    4. کاربرد بسیار بیشتر از سایر سنسور های این تولید کننده در حال حاضر جهان
    پیشنهاد سوم
    سنسور های سری sht3x هست که جزو به روز ترین سنسور های این شرکت بوده و با افزایش دقت نسبت به نمونه های sht1x بسیار ارزانتر بوده و حتی از سری sht2x ارزانتر میباشند اما از لحاظ دقت به پای سری sht2x نمیرسند
    این گروه از سنسور تابحال توسط هیچ سایتی در ایران ارایه نشده و بعلت بسیار کوچک بودن مونتاژ دستی انها سخت میباشد
    در صورت ارایه شدن به صورت برد دار مشتری خوبی پیدا میکند
    معایب
    دقت کمتر نسبت به سری sht2x
    دلایل
    تکنولوژی پیشرفته تر از سنسور های فوق
    قیمت کمتر از سنسور های قبلی
    عدم وجود سابقه واردات در ایران
    جهت بررسی این موارد میتوانید به سایت سازنده در لینک زیر مراجعه کنید
    http://www.sensirion.com/en/products...y-temperature/
    در صورت موافقت با این پیشنهاد و واردات نزدیک این سنسور ها من را در اطلاع گذارید تا مدار های خود را بر پایه انها طراحی کرده و در انجمن های فعال از این قطعه تبلیغ و جذب حمایت کنم مخصوصا انحمن ها و سایت های گلخانه و جوجه کشی که با انها در ارتباط میباشم
    امیدوارم خلع این سنسور های به روز مخصوصا نوع مونتاژ شده انها روی برد مثل سایر سنسور های ارایه شده در این سایت توسط شما در ایران پر گردد و از استقبال بیشتری برخوردار گردید
    مخصوصا در این فصل که بازار پروژه های دانشجویی داغ شده و همگی به دنبال قطعات جدید و نو میروند
    مثل عکس زیر

با تشکر از توجه و حمایت شما
    در پناه خداوند موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

سلام
      از این چسب های 3m که نازک و پشت هیت سینک میخوره
      بیارید
      و موتور coreless 7*16 هم اضافه کنید خیلی خوب میشه
      ممنون

دیدگاه

سلام به همه
        lcd های دایره ای بیارین
        قیمتشون امروزه خیلی پایین اومده و مدل کاراکتری و tft داره و در دو نوع با تاچ خازنی و بدون تاچ هست
        هم چیز خشکلی و فکر میکنم پر طرفدار هم باشه مخصوصا سایزای کوچیکش(1.5 اینچ)
        اگر خواستید وارد کنین با تاچش رو بیارین
        توی بعضی سایتای فروش مثل alibaba قیمتشون با lcd های کاراکتری (20*4) که خود سایت برای فروش گذاشته تقریبا یکیه!!!
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
          سلام به همه
          lcd های دایره ای بیارین
          قیمتشون امروزه خیلی پایین اومده و مدل کاراکتری و tft داره و در دو نوع با تاچ خازنی و بدون تاچ هست
          هم چیز خشکلی و فکر میکنم پر طرفدار هم باشه مخصوصا سایزای کوچیکش(1.5 اینچ)
          اگر خواستید وارد کنین با تاچش رو بیارین
          توی بعضی سایتای فروش مثل alibaba قیمتشون با lcd های کاراکتری (20*4) که خود سایت برای فروش گذاشته تقریبا یکیه!!!
          لینک بدید
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام!
            آقای بلورچیان؟ :redface:
            انجمن یکم خسته اس! بچها حال پست زدن ندارن! ، لطف کنید یه سورپرایز یا خبر خوبی چیزی بزارید حال بیان!
            برنامه ای ندارید فعلا؟ :rolleyes:
            یه بخش جدید یا امکانات جدید برا انجمن ، مجله نویز! ، قطعات نایاب! ، تخفیف! ویا...!
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
              [color=navy][size=12pt][b]سلام!
              آقای بلورچیان؟ :redface:
              مجله نویز!
              اندکی صبر ..... :nerd: :rolleyes:
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                لینک بدید
                lcd:
                مدل دایره ای و 7seg :
                http://www.alibaba.com/product-detai...57.35.1.Z5AE84
                --------------
                مدل بدون تاچ:
                -------------
                مدل بیضی شکل با قابلیت تاچ خازنی:
                ------------
                مدل کاملا گرد و با قابلیت تاچ خازنی: ( در صورتی که این مدل به همراه تاچ خازنی باشه برای وارد کردنش بنده حاظرم مبلغی رو پرداخت کنم)
                البته چون تابحال سفارش جنس از چین ندادم نمیدونم این مبلغی که تو فکر منه مبلغ به حساب میاد یا نه :nerd:

http://www.alibaba.com/product-detai...Z5AE84&s=p

بقیه دوستان : اگر شما هم از این مدل lcd های گرد خوشتون میاد اعلام کنین تا ببینیم چقدر میشه روی هم جمع کنیم برای وارد کردنش
                توی بازار اگر روی دستگاهامون همچین lcd هایی بزاریم مشتری هامون رو چند برابر میکنیم

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                شهید دکتر مصطفی چمران
                اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                ; C is not for children

دیدگاه

سلام
                  ظاهرا فروشگاه برنامه ای برای وارد کردن rtl-sdr نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                    سلام
                    فعلا خیر
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                      سلام
                      اینا چی اند؟

رادیو هستن؟
                      [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                      درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

خرید اینترنتی و اعتماد

با سلام خدمت دوستان
                        مطمئنن توی این تایپیک جای صحبت در مورد مطلبی که قرار هست اینجا بنویسم نیست. اما تنها تایپیکی که فکر کردم شاید مدیریت فروشگاه پاسخ گو باشند اینجاست.
                        آقای بلورچیان خریدهای اینترنتی بگونه ای هست که متاسفانه ما خریدان تنها مجبوریم به عکس و توضیحات بسیار مختصری که شما در مورد آن ارائه می دهید اعتماد کرده و قطعه ی مورد نظر را خریداری کنیم. و متاسفانه وقتی قطعه بدستمان می رسد می فهمیم چه کلاهی بسرمان رفته. و وقتی هم می خواهیم در مورد قطعات انتقادی کنیم و دیگران را از این موضوع باخبر کنیم مسئول سایت نظراتمان را منتشر نمی کند.اگه دوستان هم به نظرات نوشته شده در زیر قطعات فروشگاه دقت فرمایند غیر از تعریف و تمجید چیزی نمی بینند.
                        مثلا من چند وقت پیش یک هویه 14 وات از فروشگاه به قیمت 35 هزار تومن گرفتم. درضمن خدمتتون عرض کنم که 35 هزار تومن برای یک هویه قیمت بالایی هست و انتظار یک هویه مرغوب را داریم. اگر دوستان به لینک زیر مراجعه نمایند می بینند نوشته شده هویه قلمی مخصوص smd .
                        http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%...i-130b-25.html
                        خوب با این توضیحات شما چه انتظاری از هویه مورد نظر دارید؟ بغیر از اینکه نوک این هویه باید نازک باشد تا بتوانیم قطعات smd را با آن لحیم کنیم؟
                        اما متاسفانه نوک این هویه از هویه های معمولی هم ضخیم تر است. وقتی هم که می رویم محترمانه درباره اش نظر می دهیم آن را منتشر نمی کنند.
                        همچنین نوک هویه های goot موجود در فروشگاه هم وضعیت مشابهی دارند. از شکل نوک شان مشخص هست که اصلی نیستند. مدت زمان عمر مفیدشان هم یک ماه هست.
                        متاسفانه ما در بوشهر بدلیل کمبود فروشگاه و نبود تنوع جنس امکان خرید حضوری برایمان امکان پذیر نیست و وقتی هم از فروشگاه های اینترنتی خرید می کنیم به مشکل بالا بر می خوریم.

دیدگاه

پاسخ : خرید اینترنتی و اعتماد

با سلام
                          اره جدیدا کیفیت برخی از قطعات خیلی خیلی بد شده
                          داخل عکس یک چیزه
                          میرسه به دست مشتری یک چیز دیگه
                          بیاین اندازه دقیق قطعات را بزنید
                          یا مثل سایت های خارجی کنار یک سکه و مقیاس بذارید تا اندازه داخل عکس معلوم بشه
                          توضیحات خیلی ناقص و کمه
                          بعد از خرید کلی پشیمون میشیم گاها
                          ممنون از توجه شما

دیدگاه

سلام
                            میخاستم بگم هویه های goot چینی رو نفروشید.
                            چون ارزونه معمولا میخرن و خیلی زود خراب میشه.
                            خودم و دوستام حدود 5 6 تا از این هویه ها سوزوندیم،
                            برای بار اول بیشتر از نیم ساعت تو برق باشه المنت به شدت داغ میکنه و میسوزه و اصن کیفیتش به نوع ژاپنیش نمیرسه، و یلی دیر و کم داغ میشه.
                            ممنون که خوندید
                            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز شما باید خودت هویه مناسب انتخاب میکردی
                              من خیلی وقته دارم از هویه زیر استفاده میکنم، خیلی عالی هستش :
                              http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%AA%D8%B9%D9%85%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%84%D8%AD%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C/1272-%D9%87%D9%88%DB%8C%D9%87-35w-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-smd.html
                              هم نوکش خوبه هم خودش، براش هم نوک طلایی گرفتم اما هنوز نوک خود هویه داره کار میکنه و از طلایی استفاده نکردم

هویه های چینی هم ازشون مشکلی ندیدم، تو خونه از هویه چینی استفاده میکنم و چند ساله داره کار میکنه اونم با فشار کاری که من بهش وارد میکنم
                              البته بعضی هویه های طرح اصل هستن که مخصوص ولتاژ 110 ولت ساخته شدن که وقتی به 220 بزنی معلومه که میسوزن (تجربش رو داشتم مثل یک نموه از best چینی که از استانمون یک سری خریدم و همه مشتریهام پس آوردن بعد که دربارش سرچ کردم فهمیدم المنتشون مخصوص ولتاژ 110 ولت بودن)

از مدیریت فروشگاه یک سوال داشتم
                              روغن لحیم 20 گرمی ایرانی که ی موجود میشه؟ توی شهر ما پیدا نمیشه ازش دیگه و خواستم از فروشگاه شما تعداد سفارش بدم دیدم اینجا هم موجود نیست
                              حدودا 40 تا 50 تا میخواستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                                از مدیریت فروشگاه یک سوال داشتم
                                روغن لحیم 20 گرمی ایرانی که ی موجود میشه؟ توی شهر ما پیدا نمیشه ازش دیگه و خواستم از فروشگاه شما تعداد سفارش بدم دیدم اینجا هم موجود نیست
                                حدودا 40 تا 50 تا میخواستم
                                هفته آینده حتما موجود میشه
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X