شما باید روی خود "برد های مبتنی بر تراشه های ARM"کلیک کنی، نه زیرمجموعه!
شما خودت برو امتحان کن .
روی "خود برد های مبتنی بر تراشه های ARM" که کلیک میکنی ناخود اگاه زیر مجموعه اش باز میشه که رسپبریه . دوباره هم که روش کلیک میکنی بسته میشه .
شما خودت برو امتحان کن .
روی "خود برد های مبتنی بر تراشه های ARM" که کلیک میکنی ناخود اگاه زیر مجموعه اش باز میشه که رسپبریه . دوباره هم که روش کلیک میکنی بسته میشه .
امتحان کردم راحت جواب داد.
شما باید روی کلمه ARMکلیک کنی!
اقا پیدا کردم.
وقتی زوم صفحه کم باشه و کل عبارت " برد های مبتنی بر تراشه های ARM" تو یه خط نمایش داده شده باشه هیچ لینکی نداره
ولی وقتی صفحه رو انقدر زوم میکنیم که کلمه ARM میاد تو خط دوم اونوقت برای کلمه ARM یه لینک میاد
ایشالا توش پر از مقاومت های یک درصدی و ترانزیستور های مختلف باشه. :rolleyes: :wow:
یا ابوالفضل!!! میخوای چی بسازی که اینقدر مقاومت میخوای oo: :biggrin:
--------
اگه وقت کردین یه نیم نگاهی به برد های ARM9 و ARM11 داشته باشین (من میخواستم بگیرم ولی متاسفانه نبود!) آخه سری Cortex-A خیلی گرونن :cry2:
نه قطعا میکروهای ARM توشون نیستند. اینجوربارها پراز قطعات پرمصرف میشند.
مثلا کلی LED و کلی تراشه های عمومی مثل بافر و اپتوکوپلر و .... یا خازن های تانتال و الکترولیت و ....
انشالا بتونیم با این بار رنج پرمصرف فروشگاه رو پر کنیم و از سودش قطعات کمیاب و خاص و میکروهارو وارد کنیم.
----------------------------
شاخه بردهای مبتنی بر تراشه های ARM تخصصی تر تقسیم شدن و مشکل باز نشدنش حل شد.
--------------------------
راستی کارتهای RFID با قابلیت خواندن و نوشتن هم اومدم با چیپ اریجینال اتمل.
موفق باشید اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط PLASMA
اگه وقت کردین یه نیم نگاهی به برد های ARM9 و ARM11 داشته باشین (من میخواستم بگیرم ولی متاسفانه نبود!) آخه سری Cortex-A خیلی گرونن :cry2:
یک قرارداد کوچولو با شرکت FREINDLY ARM بستیم ...
انشالا بردهای ARM9 و ARM11 بازهم وارد میشند . ولی قیمت هاشون آنچنان پایین نیست متاسفانه (حداکثر 30-40% کمتر از TINY210 هستند)
راستی قبلا فروشگاه یه قسمت داشت که میشد با پشتیبانی چت کرد... ولی الان با یاهو مسنجر کار میکنه و برای کسی مثل من که از هاتمیل استفاده می کنم (تنوع طلبی کار دست آدم میده :mrgreen: ) یکم
سخته! چون یاهو اجازه ساخت اکانت به ایرانیا نمیده
راستی قبلا فروشگاه یه قسمت داشت که میشد با پشتیبانی چت کرد... ولی الان با یاهو مسنجر کار میکنه و برای کسی مثل من که از هاتمیل استفاده می کنم (تنوع طلبی کار دست آدم میده :mrgreen: ) یکم
سخته! چون یاهو اجازه ساخت اکانت به ایرانیا نمیده
والا چت رو داریم بیخیال میشیم.
اکثر سوالات چتی علمی هستند ... اینو چطور راه بندازیم اونو چجور راه بندازیم واقعا از لحاظ فروش کم ارزش شده.
کسی هم بیاد سوال علمی نکنه فقط تخفیف میخواد :-))
سلام
داشتم مبدل های یو اس بی به کام رو میدیدم.این یکی خیلی فوق العاده کوچیکه.خیلی جالب بود.البت قیمتش جالب تر نمیدونم بشه نسخه چینیشو ارزون پیدا کرد یانه.
http://www.poscope.com/pousb12?filter_name=pousb12
دیدگاه