اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط mohamad-h
    خازن 4700میکرو 6.3ولت یا 10ولت کمرباریک مرغوب

دسته هویه مخصوص هیتر

هویه قابل تنظیم دما(مثل همین هویه هیترها فقط هویه جداش) داخل بار کشتی هست؟؟؟؟؟سفارش داده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اولی و سومی هست دومی فعلا خیر

نوشته اصلی توسط Novak
    امکان خرید این فلکس وجود داره با این که داخل سایت نیست ؟
    اون جنس های تایوان این هفته قرار میگیره یا هفته آینده ؟
    سعی میکنم یه تعداد وارد کنم. 2 هفته صبر کنید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
      آقای بلورچیان ، انشاالله خازن مرغوب جدیدا کِی میرسن ؟ میتونید یه رنج تقریبی از ولتاژ و ظرفیتشون رو بگید ؟
      و اینکه مقاومت سیمی توان نیم ، یک و دو وات وارد نمیکنید ؟
      جنس تایوان انشالا فردا معلوم میشه اکثرش.
      دیگه خودمم خسته شدم از بس کش دار شد !
      I ❤️ ECA

دیدگاه

خازن 50 ولت و به بالا با ظرفیت های 4700 میکرو به بالا ترجیحا جنس خوب اگه نشد جنس اشغالم که بیارید خوبه؟
        ترانزیستور هم که تقریبا هیچی ندارید حداقل C2229 و 2SC5200 بیارید :agree:
        دیگه یه کاری بکنید که مجبور نشیم نصف سفارش رو از جایی دیگه پیدا کنیم :agree:
        فعلا چیز دیگه ای نیاز نیست :mrgreen: .
        دست شما هم درد نکنه :job:

دیدگاه

آقای بلورچیان من سفارش ثبت کردم؛ هزینه ش هم واریز کردم؛ فقط الان برام یه قاب پلاستیکی 6*10 نیازه ( اگه یه خرده عرضش بیشتر هم باشه که چه بهتر مثلا 65میلی متر یا 70)
          اون رو میتونین برام جور کنین؟
          (البته فکر کنم بهتر بود پیغام خصوصی میفرستادم! )

دیدگاه

برد TINY6410 به فروشگاه اضافه شد
            قیمت هم بسیار مناسب زدم امیدوارم که راضی باشید
            I ❤️ ECA

دیدگاه

هیت سینگ هم بیارید.حداقل مدل های زیر رو اضافه کنید:

دیدگاه

سلام
                یه لیست کوچیک از ترانزیسور هایی که در فروشگاه موجود نیستند:

2n3053
                C2229
                2SC5200

bd675
                2n2222A
                bc107
                bd680
                mps2222A

bc548
                bc546

f240
                bc557
                2n3055

اونایی که کلفت نوشتم منظورم اینه که خیلی خیلی پرکاربرد و ضروری هستند!
                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                !Electronic On! Programming On
                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

دوستان دیشب بالاخره جنس استوک تایوانی دیده شد .....
                  والا زیاد اون چیزی نبود که من انتظارش رو داشتم ! یعنی من خیلی بهتر از اینا فکرش رو میکردم ولی خوب بدم نیستند.
                  یک سریش رو عمده باید رد کنم بره و بقیش رو کم کم وارد فروشگاه کنم.
                  خازن ها بیشتر الکترولیت SMD هستند که میدونم بین مشتری های سایت زیاد طرفدار نداره نمیدونمم چرا ! ولی به هرحال کلی وریستور و .... هم توشون هست.
                  به وفور پل دیود تایوانی و باتری بکاپ آلمانی و .... داریم

من 1-2 روز با اینها درگیرم ببینم چی رو باید رد کنم چر و نگه دارم و حتی چی و بریزم بیرون ! تا بعد لیست بدم و به فروشگاه اضافه بشند.
                  اینهارو عرض کردم که چند روزی شاید دیر به دیر بیام ولی در هر صورت حتما خبرتون میکنم.

راستی کلی ترانزیستور SMD تایوانی مال شرکت معتبر http://www.tsmc.com/english/default.htm داریم .... به نظرتون میتونه فروش بره تو سایت یا رد کنم برن؟
                  حدود 500 هزار تا با تنوع حدود 100 مدل ترانزیستور SMD هستند
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    والا زیاد اون چیزی نبود که من انتظارش رو داشتم ! یعنی من خیلی بهتر از اینا فکرش رو میکردم ولی خوب بدم نیستند.
                    یک سریش رو عمده باید رد کنم بره و بقیش رو کم کم وارد فروشگاه کنم.
                    خازن ها بیشتر الکترولیت SMD هستند که میدونم بین مشتری های سایت زیاد طرفدار نداره نمیدونمم چرا ! ولی به هرحال کلی وریستور و .... هم توشون هست.
                    به وفور پل دیود تایوانی و باتری بکاپ آلمانی و .... داریم

من 1-2 روز با اینها درگیرم ببینم چی رو باید رد کنم چر و نگه دارم و حتی چی و بریزم بیرون ! تا بعد لیست بدم و به فروشگاه اضافه بشند.
                    اینهارو عرض کردم که چند روزی شاید دیر به دیر بیام ولی در هر صورت حتما خبرتون میکنم.

راستی کلی ترانزیستور SMD تایوانی مال شرکت معتبر http://www.tsmc.com/english/default.htm داریم .... به نظرتون میتونه فروش بره تو سایت یا رد کنم برن؟

نمیشه همون جنسهایی که قراره عمده رد بشه از هر کدام تعدادی کمی نگه داشته بشه برای خرده فروشی و در فروشگاه قرار بگیره ؟؟؟؟؟؟شاید خواب پول را زیاد کنه و حتی فروش نره و بعدا دردسر بشه اما رتبه الکسا فروشگاه و امکان رقابت فروشگاه را بالا می بره که آینده براتون سود آوره مثلا همین ترانزیستورها را از هر مدلی تعداد کمی را بگذارید باشه .

به غیر از کارتونها و جعبه ها چیز دیگری مگه بیرون می ریزید ؟؟؟؟؟؟؟

در مجموع :صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اگر هم سرتون خیلی شلوغه بگویید بیاییم کمک :agree:

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

سلام
                      سری 74 smd مد نظرتون نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h

نمیشه همون جنسهایی که قراره عمده رد بشه از هر کدام تعدادی کمی نگه داشته بشه برای خرده فروشی و در فروشگاه قرار بگیره ؟؟؟؟؟؟شاید خواب پول را زیاد کنه و حتی فروش نره و بعدا دردسر بشه اما رتبه الکسا فروشگاه و امکان رقابت فروشگاه را بالا می بره که آینده براتون سود آوره مثلا همین ترانزیستورها را از هر مدلی تعداد کمی را بگذارید باشه .

به غیر از کارتونها و جعبه ها چیز دیگری مگه بیرون می ریزید ؟؟؟؟؟؟؟

ببین شدنش که میشه. فقط مشکلی که هست یکهو 100 رنج خازن اضافه بشه ما باید 100 تا قفسه باش جدا کنیم و کلی جای اضافه باید چیزی باشه که پایداری فروش داشته باشه و در آینده هم بتونیم ادامش بدیم اگر خواهان داشت.

چیز هایی که بیرون میریزم هم زیادن ! مثلا یک مدل کانکتور هست که اصلا نمیدونم چی هست ! هر کدوم اندازه کف دست خودشم آلمانی. به 2-3 تا همکار عکس میدم اگر ندونستن چی هست و نخواستن باید بریزم بیرون دیگه !
                        یا مثلا کلی کانکتور هست که تو راه له شدن باید بدیم این ضایعات آهن مثلا کیلویی 5 تومن بده ببره.
                        بدبختری داریم خلاصه
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

چقدر ضرر میدین !!!!
                          [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                          درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            .......
                            آقا توروخدا ترانزیستور خوب و اصل رو به باد نده و دور نریز! :-SS X_X :-S ^^ :( -O< -O< -O<
                            حداقل بیاید یه اطلاعیه بزارید که "ما ترانزیستور خیلی زیاد داریم هرکی میخواد عمده بخره باما تماس بگیره."
                            و وقتیکه هر نوع ترانزیستور مقدارش به 500تا رسید اطلاعیه رو وردارید.
                            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                            !Electronic On! Programming On
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!
                            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

اون ترانزیستور های smd رو نفروشید توی هیچ کدام از فروشگاه ها 100 نوع ترانزیستور نیست ! :angry: :cry2: :cry2:!! ترانزیستور smd که جای زیادی نمی گیره

دیدگاه

کم کم دارم به این نتیجه بزرگ میرسم که بزرگترین نقطه ضعف فروشگاه نداشتن جا و مکان مناسب هست خیلی از تقاضا و پیشنهادهای من و دوستان به علت نبود جا برای فروشگاه شدنی نیست. :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X