اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
    آقا مدیر :mrgreen:
    عیدی ما یادت نره(بن تخفیف)
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

خداوکیلی خیلی باحالی :mrgreen: عیدی ما همینه که فروشگاه اجناس بیشتری میاره و رنج قطعات بیشتر میشه :agree:
    ببینید متونید بنده خدا بلورچیان رو ورشکسته کنید :surprised: قیمت ها نسبت به تهران خوبه فقط هزینه حمل یه خورده قلقلکمون میده :mrgreen:

دیدگاه

ال سیدی کارکتری 40*4 رو هم وارد کنید

اضافه شده در تاریخ :
      در ضمن چرا ماژول السیدی N96(وخود اون) رو تموم کردید؟!
      دواره وارد کنید :angry:
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        TT2148 و MQ216 رو خرید زدم
        ایران که رسید به فروشگاه اضافه میشه
        اقای بلور چیان من امروز به فروشگاه پیام دادم که اگه tt2148 به فروشگاه اضافه شد ما رو خبر کنه :sad: بهم پیام دادن قرار نیست اضافه بشه :surprised: سرکاریم

دیدگاه

کسی نمیخواد جوابی به ما بده?
          گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود.......آدمی باشیم،مذهب هرچه بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spgpayam
            با سلام...
            بنده تا بحال خیلی از eca خرید کردم..دفعه آخر که یکی از چیزایی که خریدم لاجیک انالایزر بود..بعداز دریافت کالا هر چقدر تو انجمن گشتم هیچ جا هیچ آموزشی برای کار با اون ندیدم..درسته همراهش یک راهنما ارسال میشه، اما بازهم نتونستم کامل باهاش کار کنم..به نظرم خیلی تاثیز گذاره اگه واسه اینجور محصولات یه تاپیک کوچک ساخته بشه و کار باهاشون رو آموزش بده..چون واقعا" خود من اگه دفعه بعد بخوام چنین محصولی رو بگیرم اول چک میکنم که بعدا" واسه کار باهاش دچار درد سر نشم..در غیر اینصورت از خریدش از سایت صرفنظر میکنم..البته قصد جسارت ندارم، چون هدف هممون پیشرفته eca هستش تا در کنارش خودمونم پیشرفت کنیم
            دوست عزیز وقتی شما نمیتونید با لاجیک آنالایزر کار کنید از خرید لاجیک آنالایزر منصرف بشید چه ربطی به خرید از سایت داره ؟!!
            ما نمیتونیم آموزش گام به گام استفاده از همه دستگاه ها و قطعات رو بنویسیم . فروشگاه سایت یک فروشگاه هست نه یک مرجع آموزشی. شما در صورتی که در کار با دستگاهی مشکل دارید باید کاتالوگ و اطلاعات سازنده رو مطالعه کنید و بعد اگر مشکلتون حل نشد در انجمن بپرسید تا دوستان دیگه راهنماییتون کنند.
            کار با لاجیک آنالایزر واقعا نباید سخت باشه شما نرم افزارش رو نصب میکنید پراب هارو به قسمت های مورد نظر مدارتون متصل میکنید و تمام ! تنظیمات نرم افزار رو هم از HELP خود نرم افزار مطالعه فرمایید.

-----------------------------
            نوشته اصلی توسط امیر894
            اقای بلور چیان من امروز به فروشگاه پیام دادم که اگه tt2148 به فروشگاه اضافه شد ما رو خبر کنه :sad: بهم پیام دادن قرار نیست اضافه بشه :surprised: سرکاریم
            امید جان کار واردات قطعات رو تو شرکت من میرسم و کس دیگه ای در جریان نیست که چه قطعه ای کی به فروشگاه اضافه خواهد شد.
            خریدش انجام شده و انشالا اولین فرصت که دستم رسید به فروشگاه اضافه میکنم
            --------------------------------------
            در ضمن چرا ماژول السیدی N96(وخود اون) رو تموم کردید؟!
            دواره وارد کنید :angry:
            1 هفته صبر کنید حتما آماده میشه
            -------------------------------
            دوستان عزیز خازن های الکترولیت SMD هم به فروشگاه اضافه شدند.
            رنجشون خیلی متنوع هست فعلا اونهایی که تعداد بالایی موجود داریم رو به فروشگاه اضافه کردم تا آخر عید انشالا همشون رو داخل فروشگاه میذاریم.

موفق باشید
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام ، یه چند نمره سیم ؛ برای سیم پیچی ترانس و سلف هم به فروشگاه اضافه کنید بد نیست ...
              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
              ارتباط با من : ir02x6
              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                سلام ، یه چند نمره سیم ؛ برای سیم پیچی ترانس و سلف هم به فروشگاه اضافه کنید بد نیست ...
                فکر می کنم هسته ی فریت هم برای ساخت منابع تغذیه ی سوئیچینگ هم اگر باشه عالی می شود

راستی ای کاش اون مدل خازنی هم که گفتم وارد کنید واقعا چیز جذابی هست.
                اگر فیلم هاش را ببینید اونوقت می بینید چی هست طرف برداشت سکه را باهاش آب کرد انگاری داشت جوش کاری می کرد اونوقت خازن همش چند دهم از ولتاژش افت کردش...
                اینجور که فهمیدم احتمالا در آینده به عنوان باطری موبایل ازش استفاده خواهند کرد.
                دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام خدمت آقای بلورچیان !
                  به نظر حقیر رنج lcd های رنگی موجود از دو جهت نانقص اند. اول اینکه شما ال سی دی های 2.8 و 3.2 اینچی دارید که قیمت مناسبی دارند اما خیلی برای کارهایی که نیاز به نمایشگر بزرگتر داره مناسب نیستند و دوم اینکه اون نمایشگر های بزرگ 7 اینچی موجود هم بسیار مرغوب اند اما قیمت بالایی دارن! اگه لطف بفرمایید و امکان داشت، lcd های حدود 4.3 و 5 و ... اینچی وارد کنین که قیمت مناسبی داشته باشند.
                  بنده فکر میکنم اینطوری هم رنج بالایی از lcd ها دارین و هم مشتری و متقاضی زیاد برای خرید اونها!
                  بسیار متشکر از اقدامتون!
                  در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                  اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

لطفا انواع زیف سوکت رو هم وارد کنید
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا انواع زیف سوکت رو هم وارد کنید
                      پیشنهاد خوبیه زیف سوکت برای میکروهای SMD مثل ATMEGA64 فکر کنم در صورتی قیمت خوبی داشته باشه استقبال بشه :-?
                      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                      [hr]

دیدگاه

عالیه :applause:
                        بخش خازن ها داره یواش یواش کامل میشه :wow:
                        ولی بخش مقاومت ها مخصوصا smdیادتون نره :rolleyes:
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

در عجبم از این آنتن ها و قیمتشون!!!!! :eek:
                          Chip Antennas
                          چقدر کوچیکند و چقدر ارزون!!!! :eek:

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید ..

خیلی وقته دنبال خازن جامد میگردم ، و تا باحال چندین بار درخواستش رو به مسولین سایت گفتم .. اگر میشه حداقل یک رنجش رو بیارن .. (مثلا ولتاژ 16 یا 25 ، 1000 میکروفارد )

باتشکر...

دیدگاه

ببخشید ، قیمت جاباتری 18650 مشخص نشد؟ :smile:

دیدگاه

اگه میشه ترانسهای پر مصرف مثل 220 به 12 یا 9 ولتم بیارید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X