اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

شما لطف دارید mahdi.7 عزیز !

راستی وقتی PCB رو مونتاژ نکردین یه مولتی متر رو به محل اتصال خازن اسیلاتور وصل کنید. خود PCB هم معمولا در حدود 0.5 تا 1.5 نانوفاراد ظرفیت خازنی داره و این مقدار با خازن اسیلاتور جمع میشه . برای من که 0.8 نانو فاراد داشت . با مقدار خازن اسیلاتور جمعش کردم و تو فرمولای برنامه قرارش دادم .

حتما تاپیک رو با دقت میخونم. مطمئنم که به دردم میخوره .
    موفق باشید
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

بله به نکته خوبی اشاره کردین. اتفاقا این سوال برای خودم پیش اومد اما وقتی دیدم خود طراح روی فیبر سوراخ دار پروژه رو ساخته و بعدا که با یه LC متر دقیق مقایسه کرده اکثرا اختلاف 1 درصد بوده دیدم دیگه نیازی نیست رو این مورد مشکوک شم!

دیدگاه

سلام
        احیانا کسی دو تا پی سی بی برای این برد سفارش نداده که یکیش رو نیاز نداشته باشه؟

دیدگاه

اولا یه تشگر ویژه از مهدی جان که همه جا از کمکاتون بهره میبریم @};- @};-
          بعد تشکر ویژه از جنب نوربخش @};- @};- واقعا دمت گرم بابت تاپیک

اقا این lc متر فایلاش اینان؟مقادیر المان ها با فایل پروتعوس درست هست؟لیست قطعاتو از کجا پیدا کنم؟چون بعضی از مقاومتا ظاهرا 1% هستن!
          و یه سوال دیگه جریان کشیه مدار چقدره؟میشه باطری براش بزاریم؟
          نوشته اصلی توسط Ir02x6
          آقای شیرازی تمام فایل ها رو از لینک زیر دانلود کنید :
          http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_...e.rar/download
          رمز فایل : www.eca.ir
          http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_files/Elmcie.rar/download
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

خواهش میکنم armin_gera جان
            فقط 2 تا پست تکراری زدی لطف کن اولیش رو که پست منو نقل قول کردی (نیازی به نقل قول کردن پست به اون سنگینی نبود در واقع) اصلاح کن و یه نقطه ( . ) بزار تا بعدا مسئولین پاکش کنن و تاپیک شلوغ نشه
            اقا این lc متر فایلاش اینان؟مقادیر المان ها با فایل پروتعوس درست هست؟لیست قطعاتو از کجا پیدا کنم؟چون بعضی از مقاومتا ظاهرا 1% هستن!
            و یه سوال دیگه جریان کشیه مدار چقدره؟میشه باطری براش بزاریم؟
            شماتیک که توی همون پست اولم و همچنین در صفحه دوم تاپیک هست که برای هر شماتیک توضیحاتی رو دادم. PCB هم توی پست شماره 21 صفحه دوم گذاشتم این لینکی هم که گذاشتی هست.
            لیست قطعات نداره که! از رو شماتیک یا PCB بنویس دیگه. البته Ir02x6 جان لیست قطعات رو گذاشته توی صفحات قبل
            بعضی مقاومت ها بدلیل این که مدار دقیق تر باشه معلومه که 1% هستند.
            بله از باطری هم میتونی استفاده کنی (کتابی 9 ولت) حداکثر جریان هم حدود 300 میلی امپره

داداش تاپیک رو کامل بخونی جواب همه سوالاتت هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              خواهش میکنم armin_gera جان
              فقط 2 تا پست تکراری زدی لطف کن اولیش رو که پست منو نقل قول کردی (نیازی به نقل قول کردن پست به اون سنگینی نبود در واقع) اصلاح کن و یه نقطه ( . ) بزار تا بعدا مسئولین پاکش کنن و تاپیک شلوغ نشهشماتیک که توی همون پست اولم و همچنین در صفحه دوم تاپیک هست که برای هر شماتیک توضیحاتی رو دادم. PCB هم توی پست شماره 21 صفحه دوم گذاشتم این لینکی هم که گذاشتی هست.
              لیست قطعات نداره که! از رو شماتیک یا PCB بنویس دیگه. البته Ir02x6 جان لیست قطعات رو گذاشته توی صفحات قبل
              بعضی مقاومت ها بدلیل این که مدار دقیق تر باشه معلومه که 1% هستند.
              بله از باطری هم میتونی استفاده کنی (کتابی 9 ولت) حداکثر جریان هم حدود 300 میلی امپره

داداش تاپیک رو کامل بخونی جواب همه سوالاتت هست.
              ممنون مهدی جان گفتم شاید لیست خاصی باشه واسه همین پرسیدم
              والا من میخوام تغذیه باطری بزارم چون سیم اداپتور کشیدن دست و پا گیره! ال سی دی رو از این زردا بگیرم جون بدون بک لایت نوشته هاش سیاهه و معلومه و یه کلید کوچیک برا بک لایت بزارم زمانی که نیاز شد روشن و خاموش کنیمش اینجوری مصرف باطری کمتر میشه و اینکه اگه رگلاتورو سویچینگ بزاریم تو کار مدار اشکال ایجاد میکنه؟نویز و... برای بهبود مصرف باطری به جای 7805 از 2576 استفاده کنیم
              -------------------------------------------------------
              اقا مهدی الان تاپیکو از 1 تا ص 10 خوندم یه جا نوشته بودین چون این مدار با باطری کار میکنه طراح بک لایتو با پایه 15 و یک ماسفت کنترل کرده
              میخواستم بدونم این پایه 15 بک لایتو چی کار میکنه؟کم و زیاد میکنه یا خاموش روشن میکنه؟چون میخواستم برا بک لایت کلید بزارم الان که خود طراح گذاشته چه بهتر فقط نمیدونم دقیق چی کار میکنه این پایه 15

یکیم تو اسم تاپیک زدین فرکانس متر +... این مدار فرکانس رو هم اندازه میگیره؟خیلی برام پیش میاد که فرکانس سویچ هامو اندازه بگیرم

ممنون
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

خواهش میکنم
                نه لیست خاصی نداره همینا که روی PCB هست رو بگیر
                بله اصل مدار با پایه 15 میکرو بک لایت LCD رو کنترل میکنه بخاطر این که مدار برای کار با باطری درنظر گرفته شده. همونطور که قبلا هم گفتم من بخاطر این که از جعبه ای استفاده میکردم که جای باطری نبود و از LCD ابی میخواستم استفاده کنم و روی LCD طلق مشکی میومد و دیگه PCB جای اضافه کردن قطعه ای رو نداشت از این قابلیت استفاده نکردم.
                به احتمال زیاد در حالت عادی بک لایت خاموشه و وقتی دکمه ای رو فشار بدی بک لایت برای مدتی روشن میشه (خودم این قابلیت رو امتحان نکردم). اگه بخواین از این قابلیت استفاده کنین باید PCB جدید طراحی کنی
                این مدار من فرکانس متر نداره مدار جناب نوربخش فرکانس متر هم داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  خواهش میکنم
                  نه لیست خاصی نداره همینا که روی PCB هست رو بگیر
                  بله اصل مدار با پایه 15 میکرو بک لایت LCD رو کنترل میکنه بخاطر این که مدار برای کار با باطری درنظر گرفته شده. همونطور که قبلا هم گفتم من بخاطر این که از جعبه ای استفاده میکردم که جای باطری نبود و از LCD ابی میخواستم استفاده کنم و روی LCD طلق مشکی میومد و دیگه PCB جای اضافه کردن قطعه ای رو نداشت از این قابلیت استفاده نکردم.
                  به احتمال زیاد در حالت عادی بک لایت خاموشه و وقتی دکمه ای رو فشار بدی بک لایت برای مدتی روشن میشه (خودم این قابلیت رو امتحان نکردم). اگه بخواین از این قابلیت استفاده کنین باید PCB جدید طراحی کنی
                  این مدار من فرکانس متر نداره مدار جناب نوربخش فرکانس متر هم داره
                  شما که زحمت pcb رو کشیدید و در اختیار ما گذاشتید خیلی کار کسایی که میخوان تغییری بدن رو راحت کردید @};-
                  pcb رو تغییر میدم میزارم اینجا :redface:
                  راستی این مدار انگار کنترل باطریم داره درسته؟ ولی من تو شماتیک نیدم از ADC ها برا سنجش باطری استفاده بشه

دیدگاه

خواهش میکنم کاری نکردم
                    مدار سنجش سطح ولتاژ داره مثلا 10 ولت ورودی رو اول این که مدار روشن میشه 10 نشون میده که از ADC میکرو استفاده کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      خواهش میکنم کاری نکردم
                      مدار سنجش سطح ولتاژ داره مثلا 10 ولت ورودی رو اول این که مدار روشن میشه 10 نشون میده که از ADC میکرو استفاده کرده
                      پس نشان دهنده low battery هم داره؟
                      آقا مهدی نظرتون چیه به جای 7805 از 2576 استفاده کنیم؟اینجوری باطری کم تر مصرف میشه ولی نمیدونم نویز و... داره یا نه یا تو کار مدار اشکال ایجاد میکنه یا نه, نظرتون چیه؟

دیدگاه

بله داره
                        اصلا پیشنهاد نمیکنم از رگولاتور سوییچینگ استفاده کنی. ببین هر چیزی یه مزایایی داره یه معایبی باید ببینی چه چیزی میخوای و نسبت به اون از محصولی استفاده کنی. کارکرد دقیق و با خطای کم مدارات اندازه گیری به تغذیه صاف و کم نویز احتیاج مبرم داره. این مدار هم همینطور...
                        درسته 2576 سوییچینگه و بازدهی بالایی داره اما نویز داره و نمیتونه مثل رگولاتور های خطی تغذیه صافی رو ارائه بده و اینجوری روی دقت اندازه گیری تاثیر میزاره. توی این مدار برای دست یابی به دقت بالاتر نیاز به تغذیه صاف و بدون نویز داریم برای همین فقط رگولاتور خطی میخوایم. اینجا بازده برای ما مهم نیست چون مدار مصرف جریان بالایی نداره! درضمن 2576 سلف و خازن و دیود میخواد باید PCB به کلی تغییر کنه...

دیدگاه

سلام
                          به جای Bs250 میشه IRF9630 استفاده کرد؟؟؟

دیدگاه

سلام بچه ها.نماز روزه هاتون قبول.

من قطعات وپی سی بی وجعبه و..روگرفتم .لحیم کردم. روغن لحیم ها رو طی چند مرحله با مسواک والکل از بین بردم.

پری فلایت 1 رو اجرا کردم.درست اجرا شد وکریستال هم 16 مگ نوشت و...

توی پری فلایت 2 گیر کردم.

توی بسکام در همون خط های اول مقدار Const C_cal1 = 100250 روزدم (چون خازن دست من100/25پیکو بود)

کامپایل کردم
                            اتو پروگرام رو زدم وتمام
                            حالا وقتی مدارو روشن میکنم
                            1)بعد از ردن کلید 3 مقدار باتری رو مینویسه که 8 هستش(البت ولتاژ رو بیشتر کنم 10-11 هم میشه)

2)کلید3 رو دوباره میزنم. مینویسه ElmLo 0.000
                            از اینجا به بعد دوحالت اتفاق میفته

الف)فقط کلید نال(کلید 3) روبزنم:

3)دوباره کلید 3 رو میزنم که مینویسه چیزی به خروجی وصل نباشه(که وصل نیست) ومیگه نال روبزن
                            4)دوباره کلید 3 رو میزنم کلمه Nulling میاد ودر خط پایینش یدونه نقطه پر میشه وهمین طور میمونه ودیگه تاقیامت هیچ تکونی نمیخوره!

ب) کلید2و3 رو باهم بزنم

1)مینویسه" کالبریشن ورها کن کلیدارو".بعد رها کردن میگه خازنو وصل کن و....

من قسمت ب)رو اینجا دیگه ننوشتم چون اینجوری یه تیکه از مرحله جا میمونه.دقیق این قسمت
                            - press Null to start Nulling of Elm
                            Remove DUT
                            Press Null, so
                            - Remove any capacitor or other component from the test-terminals .... and yes, also a scope-probe !
                            - and press Null
                            - it does the job, and displays Elm_null followed by a number in the range 500 to 2500.
                            Elm_null 1234
                            If your result is lower than 500: you did a very good job on using short wires to the terminals, or .... you made an error when building it.
                            If it's far more than 2500, there is too much capacitance in the wiring to the terminals. You can leave it like this, but better re-do the wiring.
                            - Write the following on a piece of paper:
                            Elm_null_cnts = the number that it shows
                            ویرایش: یادم رفت اصل ماجرا رو بگم :mrgreen:
                            حالا من چکار کنم؟
                            ممنون
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
                              ah rad جان اون 2 تا bs250 هایی که بالای رله هستند اشکال داره. یا سوختن یا لحیم کاریت مشکل داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                سلام
                                ah rad جان اون 2 تا bs250 هایی که بالای رله هستند اشکال داره. یا سوختن یا لحیم کاریت مشکل داره
                                الان دوباره پایه هاشونو تمیز کردم یه بار لحیم کاری تست کردم اومدم تست کنم :cry:به جای زدن دوتا سیم کلید3.اشتباه کردم واین دوتا سیمو بهم زدم
                                یه سیم از کلید3(همونی که به کاتد شاتکی5819 وصله) ویه سیم هم به مشترک کلید 1و2(یعنی همون GND) :cry2:
                                الان دیگه اصلا هیچی روشن نمیشه.به نظرت چیا سوختن؟ :cry:

اضافه شده در تاریخ :
                                یکم خودم مدارو تحلیل کردم.دیدمBS250 همونی که پایین برده ونزدیک دیود شاتکی هستش .سوخته.
                                فعلا برم برا تعویض تا ببینم چی میشه.
                                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X