اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    متاسفانه من وقت ندارم دنبال جایگزین 250 بگردم دوستان اگر وقت دارین از تو هندبوک ها و سایت های دیتاشیت معادل هاشو پیدا کنید و جایگزین کنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه
    مهدی این چه نوع ماسغتیه و وظیفهش چیه تو مدار؟ یعنی اینقدر حساسه که نمیشه از یه چیز دیگه جاش استفاده کرد؟!
    اگه چیز دیگه سراغ داری من pcb رو طبق قطعه جدید ویرایش کنم بزاریم همه استفاده کنن
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      مهدی این چه نوع ماسغتیه و وظیفهش چیه تو مدار؟ یعنی اینقدر حساسه که نمیشه از یه چیز دیگه جاش استفاده کرد؟!
      اگه چیز دیگه سراغ داری من pcb رو طبق قطعه جدید ویرایش کنم بزاریم همه استفاده کنن
      این یه ماسفت توان پایین P channel هست که 3 تاش توی این مدار بکار رفته. یکیش برای خاموش روشن کردن کل مدار هست که وظیفه خاصی نیست و به جاش حتی BC547 استفاده کردم و جواب داد. اما 2 تای دیگه توی قسمت خازن سنج استفاده شده که وظیفه وارد کردن 2 مقاومت مختلف به مدار برای تشکیل مدار RC رو دارن. که bjt رو امتحان کردم نشد. bss92 رو هم امتحان کردم جواب نداد. متاسفانه فعلا سرم شلوغه نمیتونم ماسفت های دیگه ای رو امتحان کنم اگه یکی از دوستان که مدار رو ساخته یا داره میسازه چند شماره از معادل های این ماسفت رو میگرفت و امتحان میکرد عالی میشد...

[ ویراش شد ]

دیدگاه

من این هار رو پیدا کردم که مشابهشن
        2SJ198, 2SJ228, 2SJ231
        و
        BST 100
        BS250----->V-MOS, 45V, 0,25A, 0,83W, <14ê, 5/25ns
        BST 100----->V-MOS, 60V, 0,3A, 1W, <6ê, 4/20ns
        2sj198---->V-MOS,S, 100V, ٌ0,5A, 0,75W, <2ê(0,5A)
        2sj228---->V-MOS,LogL, 60V, 0,8A, 1W, <1,2ê(0,4A)
        2sj231----->V-MOS, S, 100V, 0,5A, 1W, <2,4ê(0,25A)
        2Sj353---->V-MOS,LogL, 60V, ٌ1,5A, 1W, <0,37ê(1A)
        ولی متاسفانه هیچ کدومش اینجا گیر نمیاد و تو فروشگاه های اینترنتی هم نبود

دیدگاه

حسین من pcb رو یه کم دارم تغییر میدم برا استفاده باطری و خودشم قراره اوج پاور سیوینگ شه :P
          1- خاموش کردن بک لایت بعد از مدت زمان خاصی مثلا 10 ثانیه
          2- خارج شدن از حالت یلف سنج بعد از مدت خاصی چون رله حسابی از باطری جریان میکشه
          3- هنوز pcb رو نزدم میتونم برا اون ماسفتا که گیر نمیاد یه قطعه دیگه جایگزین کنم

اتو اف به نظر منم لازمه نمیخوام باطری زود ته بکشه ولی فک کنم حافظه میکرو دیگه جا برا برنامه نویسی نداره
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

سلام دوستان.
            این مدار فرکانس متر هم داره ؟؟؟
            چه رنج فرکانسی رو اندازه میگیره ؟؟؟
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
              سلام دوستان.
              این مدار فرکانس متر هم داره ؟؟؟
              چه رنج فرکانسی رو اندازه میگیره ؟؟؟
              سلام
              خیر
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نمی شه یه مدار سلف سنج درس کرد مه به مولتی متر بخوره و روی اون نشون بده که دیگه نمایشگر و میکرو اینها نخواد.

منظورم اینه که یه مدار بسازی که 2 تا ورودی داره 2 تا خروجی که خروجیه بخوره به مولتی متر و ورودی هم بخوره به سلف. بعد مولتی مترو رو یه حالتی بزاری که عددی که نشون میده مقدار سلف باشه؟ فکر کنم بشه
                http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                  نمی شه یه مدار سلف سنج درس کرد مه به مولتی متر بخوره و روی اون نشون بده که دیگه نمایشگر و میکرو اینها نخواد.

منظورم اینه که یه مدار بسازی که 2 تا ورودی داره 2 تا خروجی که خروجیه بخوره به مولتی متر و ورودی هم بخوره به سلف. بعد مولتی مترو رو یه حالتی بزاری که عددی که نشون میده مقدار سلف باشه؟ فکر کنم بشه
                  میشه ولی بازم میکرو میخوای فقط یه ال سی دی صرفه جویی میشه
                  سلف سنجت باید خروجی ولتاژ بده و کالیبرهش هم باید بکنی به این صورت که مولتی مترو رو ولت متر میزاری بعد با سلف سنج مقدار سلفو میخونی و متناسب با اون یه ولتاژ به مولتی متر میدی و اونم نمایش میده
                  تو سایت خارجی ماژول میلی امپرسنجشو دیدم که همینطور کار میکرد و به مولتی متر اضافه میشد و مولتی مترو رو حالت ولت متر

دیدگاه

سلام به روی ماهتون.بازم منم :mrgreen:

عاقا من چند وقتی دیدم به جواب نرسیدم اینو گذاشتم کنار تا دوباره انرژی بگیرم.الان اومدم اینجا اصلا یادم رفته بود مشکل چی بود؟
                    خب همان طور که یادتونه oo: برای من فقط قسمت خازن اونم فقط در مدRCکار میکنه وبالای 10 میکرو درسته و سلف وخازن های زیر 10 میکرو کلا تعطیله!

مگا8 عوض شد هم نوعLوهم نوع Aگذاشتم.
                    lm311رو هم عوض کردم اما هیچ فرقی نکرد!
                    این عکس رو ببینید

فقط در دو نقطه باهم فرق دارن که با A,Bمشخص کردم.که هر دوتاشون رو اقا مهدی تو صفحات اول ودوم توضیح دادن.پس عملا باهم هیچ فرقی ندارن.
                    خازنا هم درستن

حالا من میخوام دوباره اون دوتا ترانزیستور ماسفت بالایی هارو عوض کنم به همراه خازن 1نانو اسیلاتور وسلف 68 میکرو
                    به نظرتون چیز دیگه ای لازمه بخرم ؟
                    حرفی حدیثی اگه دارید خوشحال میشم بشنوم :nerd:
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

سلام برادر ah ra عزیز :rolleyes:
                      آقا یه سوال از اونهایی که این دستگاه رو درست کردن و جواب هم گرفتن:
                      منطق و روشی که این دستگاه ازش استفاده میکنه چیه؟ کسی میدونه؟ شاید با دونستنش، بشه تغییرات دلخواه روی اون ایجاد کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                        سلام برادر ah ra عزیز :rolleyes:
                        آقا یه سوال از اونهایی که این دستگاه رو درست کردن و جواب هم گرفتن:
                        منطق و روشی که این دستگاه ازش استفاده میکنه چیه؟ کسی میدونه؟ شاید با دونستنش، بشه تغییرات دلخواه روی اون ایجاد کرد.
                        سلام دادا شاهرخ عزیز
                        شما به سایت اصلیش که لینکش تو صفحات اول هستش مراجعه بنموی ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه.

راستی شما بسکام کار کردید؟یه سوال درباره پروگرام کردن برام پیش اومده :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          سلام دادا شاهرخ عزیز
                          شما به سایت اصلیش که لینکش تو صفحات اول هستش مراجعه بنموی ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه.

راستی شما بسکام کار کردید؟یه سوال درباره پروگرام کردن برام پیش اومده :nerd:
                          نه نرفتم، باشه، فرصت کنم می نگاهم!
                          بسکام؟ یه زمانی که فرق بین ADC و تایمر رو نمیدوستم یه خرده باهاش ور رفته بودم!! :biggrin: بعد اون هم که اصلا دور و بر AVR نچرخیدم تا همین اوایل تابستون که یه پروژه خوشگل با AVR کار کردم که اولین تجربه ی اساسی من تو کار با AVR بود. اون رو هم با کامپایلر محبوب کدویژن کار کردم :rolleyes:
                          این بسکام چیه جماعت چسبیدن بهش؟! تا C هست، بیسیک چرا؟!! :nerd:

دیدگاه

با تشکر از همه ی دوستان به خاطر این تاپیک خیلی عالی و مفید یه سئوال شاید نامناسب اما مرتبط با همین بحث ...
                            چرا توی LCR مترهای آماده و حتی خیلی دقیق و گرون بازار از روش امپدانسی برای بدست آوردن L و C و بقیه پارامترها استفاده میشه؟ مگه این روش چه مشکلی داره که از اون استفاده نمی کنن ؟؟؟
                            [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان داودی
                              با تشکر از همه ی دوستان به خاطر این تاپیک خیلی عالی و مفید یه سئوال شاید نامناسب اما مرتبط با همین بحث ...
                              چرا توی LCR مترهای آماده و حتی خیلی دقیق و گرون بازار از روش امپدانسی برای بدست آوردن L و C و بقیه پارامترها استفاده میشه؟ مگه این روش چه مشکلی داره که از اون استفاده نمی کنن ؟؟؟
                              روش استاندارد و اصولی اندازه گیری RLC استفاده از پل کلوین است (تمامی مدل های LCR متر با قیمت بالای یک میلیون تومان)
                              برای اندازه گیری مقادیر LC به همراه تمامی پارامترها منبع پل یک سیگنال رفرنس AC با فرکانس متغییر وجود دارد
                              سه بازوی پل مقادیر مشخص و رفرنس (با ضریب تلرانس بسیار پایین) دارند و المان مجهول در بازوی چهارم قرار می گیرد
                              سپس با تغییر فرکانس منبع AC رفرنس سعی در پایدار کردن پل می کنند
                              سپس با اندازه گیری ولتاژ و فرکانس منبع رفرنس و انجام محاسبات مربوط به مدارهای RLC مقادیر مجهول بدست می آید

دیدگاه

دوستان عزیزی که دنبال معادل ماسفت bs250 میگردن من یه صفحه ای پیدا کردم که معادل هر ترانزیستوری رو با دادن دیتا شیت پیدا میکنه.اینم لینکش :
                                این هم معادل bs250

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X