اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    بله باید flash میکرو پاک بشه برای هر مرحله اما همونطور که توی فیوزبیت تنظیم کردیم EEPROM میکرو نباید پاک بشه وگرنه مدار درست کار نمیکنه. شما اگه فیوزبیت هارو طبق اونچه قبلا گفتم تنظیم کرده باشی EEPROM پاک نمیشه
    با تعویض میکرو همه چیز OK شد :wow:
    ممنون از لطفتون ... :read:
    فردا فیلم و عکس رو قرار میدم :bye
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

بعد از اینکه مرحله آخر رو پروگرام کردی ،دستگاه آمادس،شما با کلید 3 دستگاه رو روشن میکنی و دیگه نیازی به زدن دکمه 3 نیست خودش باید بره روی حالت خازن سنج.چند لحظه صبر کن بعد از روشن شدن دستگاه.با کلید 1 و 2 بین حالت های مختلف سویئچ میکنی.با کلید 3 کاری نداشته باش.
      برای کالیبره کردن فقط باید یکبار جلو بری و اگر دوباره یه مرحله رو تکرار کنی همه چی بهم میریزه.باید از نوع شروع کنی.
      اون عدد هایی که بدست میاری در مراحل 1-2-3 کالیبراسیون در EEPROM ذخیره میشه و ممکنه با اریز پاک بشه.
      حالا یک موضوعی که من در هر مرحله با پونی پراگ اریز نمی کنم و مشکلی هم نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
        حالا یک موضوعی که من در هر مرحله با پونی پراگ اریز نمی کنم و مشکلی هم نیست.
        احتمالا قبل از پروگرام خودش به صورت پیش فرض حافظه فلش رو اریز میکنه ؛ به هر حال ممنونم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید ؛ الآن مدار به خوبی کار میکنه ، فقط باید خازن های 100 و 1 نانو رو با یه LC متر دقیق اندازه بگیرم و مدار رو کالیبره کنم ...
        فقط یه سوالی چرا هر بار که مراحل رو از ابتدا شروع میکردم مقادیر Elm_null_cnts با قبلی کمی فرق میکنه ! مدار که عوض نمیشه ؟؟؟ oo:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
          فقط یه سوالی چرا هر بار که مراحل رو از ابتدا شروع میکردم مقادیر Elm_null_cnts با قبلی کمی فرق میکنه ! مدار که عوض نمیشه ؟؟؟ oo:
          شاید بخاطر شرایط محیطی یا تغییرات دمایی باعث تغییر در قطعات مدار،ظرفیت خازنی سیمهاو...و در نتیجه تغییر در این پارامتر باشه.هر قدر سیمها رو کمتر کنی و مثل من از پین هدر ثابت یا ورودی برق ثابت استفاده کنی این پارامتر پایدارتر میمونه.البته بیشتر روی فرکانس تاثیر میزاره اگه دقت کنی.در هر صورت خدا رو شکر که مدارت راه افتاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            از شما و بقیه دوستانی که این مدار رو ساختن تقاضا دارم یک عکس از مدار کامل شده به من بدن که با اسم خودشون بزارم صفحه اول تاپیک
            سلام ، بلاخره مدار منم تکمیل شد ، خداییش ساخت باکس و طراحی اتیکت از خود مدار سخت تر بود ...
            دوباره از دوستان عزیزی که تو ساخت این مدار همکاری کردن و بدون هیچ چشم داشتی کمک کردن ممنونم ، بخصوص آقای mahdi.7

اینم از اتیکت روی باکس :

:wow:

دیدگاه

سلام
              من خواستم این پروژه رو دان کنم ولی کلا گیج شدم
              مطالب زیاده و منم که شیرازی
              اگه میشه شماتیک و سورس و توضیحاتی که لازمه رو قرار بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                اگه میشه شماتیک و سورس و توضیحاتی که لازمه رو قرار بدین
                آقای شیرازی تمام فایل ها رو از لینک زیر دانلود کنید :
                http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_...e.rar/download
                رمز فایل : www.eca.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                  آقای شیرازی تمام فایل ها رو از لینک زیر دانلود کنید :
                  http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_...e.rar/download
                  رمز فایل : www.eca.ir
                  آقو ممنون
                  دو تا سوال
                  موقع پروگرم چه نکته ای رو باید رعایت کنم ؟
                  کدوم فایل رو باید به میکرو بدم ، چون داخل Software_and_GPL چهار تا برنامه داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                    موقع پروگرم چه نکته ای رو باید رعایت کنم ؟
                    سه صفحه قبل تا اینجا رو اگر بخونید همه نکات دستتون میآد ،،،

دیدگاه

:applause:
                      وحیــــد جــــــــــــان یـــه دونــــه ای :applause: افرین واقعا کار زیبایی شده فقط این LCD چرا کجه یکم؟ :mrgreen: با اجازت یکی از عکس هارو میزارم صفحه اول تاپیک تو پست خودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        :applause:
                        وحیــــد جــــــــــــان یـــه دونــــه ای :applause: افرین واقعا کار زیبایی شده فقط این LCD چرا کجه یکم؟ :mrgreen: با اجازت یکی از عکس هارو میزارم صفحه اول تاپیک تو پست خودم
                        ممنون مهدی جان ، صاحب اختیاری ،،،
                        ال سی دی رو هر کاری کردم صاف نشد ، جاش رو کمی کج بریده بودم ،،،

دیدگاه

سلام بچه ها
                          داشتم مونتاژ میکردم به یک نکته ای بر خوردم
                          برای ال سی دی اول میخواستم برای تصال ال سی دی از پین هدر نروماده استفاده کنم.که ال سی دی خیلی میاد بالا وتو قاب جا نمیشه.بعد مادگی رو حذف کردم تا فقط با نری ببه خود برد لحیم کنم.اما بازم نمیشه در جعبه رو بست!یعنی جا نمیشه باز :sad:
                          محلی از قاب که برای ال سی دی هستش(شیشه مشکیه)چهار تا جا پیچ داره .اونا نمیزاره قاب بسته شه.میخواستم ببینم شما چکار کردید؟به نظرم باید اونا رو بکنم :redface:
                          اگه خوب توضیح ندادم میخواید عکس بگیرم بزارم
                          راستی قاب من شبیه قاب اقا مهدی هستش وبا قاب اقا وحید فرق داره قیافش.

[img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

بله باید فقط از پین هدر نری استفاده بکنی و جای اون 4 تا پیچ رو ببری تا جعبه بسته شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              بله باید فقط از پین هدر نری استفاده بکنی و جای اون 4 تا پیچ رو ببری تا جعبه بسته شه
                              ممنون اقا مهدی.الان درک میکنم شما چه زحمتی برا طراحی پی سی بی وقابش کشیدید.مافقط زحمت لحیم کاری روبه خودمون میدیم
                              یه قطعه دیگه که نمیزاره قاب بسته شه 7805 هستش.
                              اومدم حتی بدون رادیاتور هم ببندم باز جا نمیشه. رگولاتور بایدتا اخر اخر بره داخل تا بسته شه اما پایه های رگولاتور درحدود4میلی انتها ضخیم تر میشه.به نظرم باید برا رفع این مشکل هم قطر دریل کاری روی پی سی بی رو گشاد تر کنم.درسته؟
                              ببخشید دیگه سوالام زیاده پای بی تجربگیم بزارید :nerd:

ویرایش:هل سایز پایه های 7805 رواگه 1.5میلی متر بزارید .پایه قشنگ داخل میرن وتو قاب جا میشه.
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

بله من خیلی سر PCB و این قاب وقت گذاشتم حدود 2 هفته تمام!
                                اون 7805 هم باید کاملا بره داخل و باید سوراخ هاشو گشاد تر کنید! در ضمن باید یک طرف هیت سینک های U شکل رو بشکنید و چند میلیمترش رو با سنگ بسابید و بعد به رگولاتور پیچ کنید!
                                در ضمن وقتی میخواین اون فیش های مادگی منبع تغذیه ای رو بذارین باید از نوع خاصیش استفاده کنید که ارتفاعش کمه (من حدود 3 نوع فیش خریدم تا اونی که میشد استفاده کرد رو پیدا کردم!) بعدش باید با سنگ فرز مقداری از پیچ هاش رو کوتاه کنید تا به مدار گیر نکنه و جا بشه!
                                در ضمن جای سوراخ کاری فیش ها و شاسی ها خیلی مهمه!! خیلی حواستون باشه اگه مقداری اشتباه بشه قاب بسته نمیشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X