طرحتون رو می توانید توسط نرم افزار هایی همچون AutoCad بکشید و برای برش لیزر روی پلکسی ارسال کنید ، قیمت برش با اشعه گاما هم بسیار مناسب است
من پلکسی رو از همون برشزن ها خریداری می کنم . برای شاسی ربات هم ازش استفاده می کنن که فروشگاه های رباتیک هم به همین منظور شاید داشته باشن
کارت درست حالا این پلکسی ها چند قیمته ؟ از کجا باید خرید ؟ الکترونیکی ها دارند ؟ یا نه ؟
سلام
دوست عزیز شما منبع پلکسی، تابلو کارها هستند که بسته به کارت ضخامت بندی داره .که برای تابلو led ،سه میل استفاده میکنن .بنظرم اگر از چوب mdf استفاده بهتره چون قیمتش 1/3 پلکسی در میاد .فقط میخاد یه رنگ مشکی بزنی که بشه مثل پلکسی
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
سلام
سه تا ال ای دی سری میشه بعد با یه مقاومت سری
اینطوری
با محاسبات این سایت همچی دست گیرت میشه که از چه منبعی ولتاژی با چه جریانی استفاده کنی
http://led.linear1.org/led.wiz
ممنون
اون وقت بقیه ال ای دی ها چی میشن ؟
با اینها موازی میشن یا اینکه اونها رو هم به همین ترتیب سری میکنید ؟
کلن در همین موارد اگه میشه راهنمایی کنید چون اینجاشو به کل قاط زدم :wow:
ممنون
* هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
* سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
*بدترین دوست،آ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
حضرت علی(ع)
آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR
سلام. با تشکر از دوستانی که کارهاشونو اینجا میزارن و به دیگران کمک میکنن.
دو تا پیشنهاد داشتم.
پیشنهاد اول: همونطور که میدونید خیلی از تابلوهای LED یا خودش به یک شیوه ای چشمک میزنه یا مثلا دورش یک کادر چشمک زن داره مثلا من یک کار دیدم که دور تابلو رو سه ردیف LED قرمز و زرد و سبز گذاشته بود و با ترتیب خاصی اینها روشن و خاموش میشدن از دور به نظر میرسید که RGB کار شده.پیشنهادم اینه که بیایین دوستانی که برنامه هایی نوشتن با بسکام یا سی و یا ... برای نوع خاصی از چشمک زدن بیان کارشونو و برنامه شونو اینجا بزارن که دیگران هم برای تابلوهاشون استفاده کنن.
پیشنهاد دوم: همونطور که میدونید همه این تابلو ها به یک منبع تغذیه نیاز دارن که اکثرا سوئیچینگ میذارن خب قیمت سوئیچنگ هم که بالاست مثلا یک 12 ولت 5 آمپر اگه اشتباه نکنم نزدیک 15 هزارتومانه و تازه فروشنده میگه 5 آمپر هم نمیده :eek:
خب به نظر من بیاین خودمون سوئیچینگ بزنیم اگه این کار رو بکنیم هم قیمت بسیار پایینتر درمیاد و هم اینکه ولتاژ و جریان خروجی دست خودمونه و دیگه لازم نیست حتما سه تا ال ای دی رو با یک مقاومت سری کنیم میتونید تعداد بیشتر ال ای دی رو با مقاومت سری کنیم یا اینکه اصلا منبع جریان بسازیم و مقاومت نذاریم. البته این کار بیشتر به درد کسایی میخوره که زیاد تابلویه ال ای دی میسازن.
من خودم تعداد زیادی سوئیچنگ زدم البته بیشتر از حدود 35 وات نزدم چون لازم نداشتم نقشه هاش و طریقه ساختش قسمت منبع تغذیه همین سایت هست و بزوی هم اگه عمری بو توان های بالاتر میزنم و نقشه هاشو میذارم.موفق باشین.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
خب به نظر من بیاین خودمون سوئیچینگ بزنیم اگه این کار رو بکنیم هم قیمت بسیار پایینتر درمیاد و هم اینکه ولتاژ و جریان خروجی دست خودمونه و دیگه لازم نیست حتما سه تا ال ای دی رو با یک مقاومت سری کنیم
سلام
.واقعا پیشنهاد خوبی هست .شما نقشه ای ،اگر دارید بذارید تا شماتیک و pcb رو بکشیم بذاریم همینجا و هممون استفاده کنیم
سلام. با تشکر از دوستانی که کارهاشونو اینجا میزارن و به دیگران کمک میکنن.
دو تا پیشنهاد داشتم.
پیشنهاد اول: همونطور که میدونید خیلی از تابلوهای LED یا خودش به یک شیوه ای چشمک میزنه یا مثلا دورش یک کادر چشمک زن داره مثلا من یک کار دیدم که دور تابلو رو سه ردیف LED قرمز و زرد و سبز گذاشته بود و با ترتیب خاصی اینها روشن و خاموش میشدن از دور به نظر میرسید که RGB کار شده.پیشنهادم اینه که بیایین دوستانی که برنامه هایی نوشتن با بسکام یا سی و یا ... برای نوع خاصی از چشمک زدن بیان کارشونو و برنامه شونو اینجا بزارن که دیگران هم برای تابلوهاشون استفاده کنن.
پیشنهاد دوم: همونطور که میدونید همه این تابلو ها به یک منبع تغذیه نیاز دارن که اکثرا سوئیچینگ میذارن خب قیمت سوئیچنگ هم که بالاست مثلا یک 12 ولت 5 آمپر اگه اشتباه نکنم نزدیک 15 هزارتومانه و تازه فروشنده میگه 5 آمپر هم نمیده :eek:
خب به نظر من بیاین خودمون سوئیچینگ بزنیم اگه این کار رو بکنیم هم قیمت بسیار پایینتر درمیاد و هم اینکه ولتاژ و جریان خروجی دست خودمونه و دیگه لازم نیست حتما سه تا ال ای دی رو با یک مقاومت سری کنیم میتونید تعداد بیشتر ال ای دی رو با مقاومت سری کنیم یا اینکه اصلا منبع جریان بسازیم و مقاومت نذاریم. البته این کار بیشتر به درد کسایی میخوره که زیاد تابلویه ال ای دی میسازن.
من خودم تعداد زیادی سوئیچنگ زدم البته بیشتر از حدود 35 وات نزدم چون لازم نداشتم نقشه هاش و طریقه ساختش قسمت منبع تغذیه همین سایت هست و بزوی هم اگه عمری بو توان های بالاتر میزنم و نقشه هاشو میذارم.موفق باشین.
چسم آقا مسعود من این چند روزه یه مغازه اجاره کردم دارم برای مغازه یه تابلو ال ای دی میزنم ان شالله وقتی آماده شد فیلم میگیرم
متن هست
led
خیلی قشنگه چشمک زن هم خواهم ساخت
فعلا یا علی
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
چسم آقا مسعود من این چند روزه یه مغازه اجاره کردم دارم برای مغازه یه تابلو ال ای دی میزنم ان شالله وقتی آماده شد فیلم میگیرم
متن هست
led
خیلی قشنگه چشمک زن هم خواهم ساخت
فعلا یا علی
به به مبارکه .برای خودت مغازه اجاره کردی؟؟
از همین led های اچ جی داری استفاده میکنی؟؟
سلام آقا چه خبره توی این کشور
مگه این mdf ها و این پلکسی ها چیند که این همه گرونند قیمت یک mdf یک در یک پرسیدم گفت سی تومن البته کلفت بود و قیمت یک پلکسی 40 سانتی در 140 سانتی رو پرسید م گفت 12 تومان که سه میلی بود چه خبره توی این کشور
اینا چه پول هایی درمیارند اونایی که پلکسی میسازند منظورمه . منم بیخیال شد م نخریدم اصلا ناامید شدم از کار توی بازار با این جیب خالی . :cry:
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
بله مغازه اجاره کردم .
ههه
تازه من رفتم پلکسی زدم 70*60
میدونید چند ازم گرفت .؟؟؟؟؟.
38000 تومن گرفته من امشب عکس کاملشو میزارم همینجا
بچه ها باید از آقا مسعود تشکر کنم(ms2000) که خیلی بهم کمک کرده و ....
یه اسم خشگل برای مغازه میخام توش کارای نوپردازی و تابلوروان و تابلو ثابت و لامپهای فوق کم مصرف انجام میدیم. حالا یه اسم خشگل براش بزارید.
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
بله مغازه اجاره کردم .
ههه
تازه من رفتم پلکسی زدم 70*60
میدونید چند ازم گرفت .؟؟؟؟؟.
38000 تومن گرفته من امشب عکس کاملشو میزارم همینجا
بچه ها باید از آقا مسعود تشکر کنم(ms2000) که خیلی بهم کمک کرده و ....
یه اسم خشگل برای مغازه میخام توش کارای نوپردازی و تابلوروان و تابلو ثابت و لامپهای فوق کم مصرف انجام میدیم. حالا یه اسم خشگل براش بزارید.
مغازه برادران نورانی
الان روی این کار مسط شدی؟؟ منظورم لامپها هستش
شما برو تو کارش ببینیم در امدش چطوره بعد اگر خوب بود پیشنهاد کن ما هم بیایم
دیدگاه