فکر کنم اشتب شده
ال ای دی قرمز زرد و نارنجی 5 تایی باید سری بشن
اشتب گفتم
ببخشید oo:
شما که تجربه کار عملی با ال ای دی دارید.یه مسله؟:شنیدم نهایت جریانی که ال ای دی میکشه 20MA هست.بعضی ها کمتر هم هستند ولی ما با همون 20 تا رو در نظر میگیریم باهاش مقاومت تعیین میکنیم؟
الان واسه یه منبع 12 ولتی و 5تا ال ای دی سری اگه جریان 20MA در نظر بگیریم مقاومت میشه 56 اهم حالا اگه 68 بذاریم چه اتفاقی میوفته؟نور کم میشه؟طول عمر ال ای دی کم نمیشه که؟
ممنون اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط shm1364
5 تایی هم میشه سری کرد اما در حالت 3 تا سری نور و کیفیت بهتری رو دارین
من که عملا تجربه اینکار رو ندارم ولی از نظر تئوری میگم وقتی یه منبع 12 ولتی داریم،ال ای دی هم یه افت ولتاژ مشخصی داره اگه بیشتر بهش ولتاژ برسه خب بهش داره فشار میاد دیگه.درسته؟
بعد اگه از ال ای دی کمتر استفاده مثلا سه تا باید از مقاومت بیشتر استفاده شه مثلا 330 اهم .خب تلفات زیاد نمیشه با این شرایط؟
حالا یه سوال : کار مقاومت چیه؟مگه این نیست که اضافه ولتاژ رو تو خودش از بین ببره و به ال ای دی فشار نیاد؟
من هم مبتدی هستم و تازه دارم شروع می کنم
من خودم روش های علمی و فرمولی رو بیشتر ترجیح میدهم
ولی من یکی از دوستام که تابلو LED می بنده میگه که : من تا حالا تابلو هایی که بستم و بیشترین دوام رو داشته همش به مقاومت 270 اهم بوده یعنی همه رنگ ها رو با مقاومت 270 اهم می بندم
3 تا 3 تا سری میکنه و با مقاومت 270 اهم با تغذیه موازی میکنه
من هم رفتم و 1000 تا مقاومت 270 اهم خریدم و حدود 800 تا LED که قصد دارم با همون روشی که رفیقم گفت ببندم
راستی شما قیمت جدید ندارید ؟ هر LED رو دست مزد چقدر میگیرن ؟
من هم مبتدی هستم و تازه دارم شروع می کنم
من خودم روش های علمی و فرمولی رو بیشتر ترجیح میدهم
ولی من یکی از دوستام که تابلو LED می بنده میگه که : من تا حالا تابلو هایی که بستم و بیشترین دوام رو داشته همش به مقاومت 270 اهم بوده یعنی همه رنگ ها رو با مقاومت 270 اهم می بندم
3 تا 3 تا سری میکنه و با مقاومت 270 اهم با تغذیه موازی میکنه
من هم رفتم و 1000 تا مقاومت 270 اهم خریدم و حدود 800 تا LED که قصد دارم با همون روشی که رفیقم گفت ببندم
راستی شما قیمت جدید ندارید ؟ هر LED رو دست مزد چقدر میگیرن ؟
یه کم با تئوری مناسب نداره این راه!
ال ای دی که 3 ولت مصرف داره با ال ای دی که 2 ولت مصرف داره هیچ فرقی نمیکنه؟
تو شهر ما تابلو ال ای دی رو اینجوری قیمت میدن:هزینه نصب هر ال ای د ی200 تومن .قیمت پلکسی رو جدا میگره قیمت اداپتور هم جدا
این وسط مقاومت هیچی گیرش نمیاد
یعنی اگر تابلو 900 تا LED داشته باشه ، هزینه LED ها و نصب آنها 180000 تومان می شود و حدود 25000 تومان هم پلکسی و 15000 تومان هم منبع تغذیه و 15000 تومان هم فلشر
پس هزینه تابلو حدود 235000 تومان در میاد !!!!!!!!!!!!!!!
یعنی به نظر شما من که تازه می خواهم شروع کنم ، اگر همچین قیمتی بدم اصلا مشتری دارم ؟؟؟؟
یعنی اگر تابلو 900 تا LED داشته باشه ، هزینه LED ها و نصب آنها 180000 تومان می شود و حدود 25000 تومان هم پلکسی و 15000 تومان هم منبع تغذیه و 15000 تومان هم فلشر
پس هزینه تابلو حدود 235000 تومان در میاد !!!!!!!!!!!!!!!
یعنی به نظر شما من که تازه می خواهم شروع کنم ، اگر همچین قیمتی بدم اصلا مشتری دارم ؟؟؟؟
یه تابلویی که 900 تا ال ای دی داره پس تابلو کوچیکی نیست
رو پلکسی . منبع تغذیه چیزی کشیدی روش؟(سود؟)
میمونه ال ای دی که خود جنس خوبش رو داری 50 تومن یا بیشتر میخری مقاومت و لحیم و سیم کشی هم داره اگه کمتر از 200 میصرفه تخفیف بده.باقیش به بازار یابی خودته که چطوری مخشو بزنی البته قیمت بازار منطقه تون دست باشه
موازی کردن : (این روش ها علمی درسته ولی عملی خدا میدونه )
به نظر شما بهتر نیست LED ها رو 50 تا 50 تا موازی کنم و برای هر 50 عدد LED اگر سبز یا سفید یا آبی یا بنفش بود یک مقاومت 9 اهم 10 وات و اگر قرمز و زرد بود یک مقاومت 10 اهم 10 وات بزارم ؟
به نظر شما مقاومت خیلی داغ میکنه ؟ 20 وات خوبه بزارم ؟
البته تغذیه هم 12 ولت هست که میشه 5 ولت گزاشت و مقادیر به صورت زیر تغییر می کند
250 عدد LED رو موازی کنم و با یک عدد مقاومت 0.4 اهم 10 وات به منبع وصل کنم
یا 100 عدد LED رو موازی کنم و با یک مقاومت 1 اهم 5 وات به منبع وصل کنم
میشه وات مقاومت ها رو بالاتر برد ، ولی به نظر شما خوبه ؟ استاندارده ؟
به نظر شما بهتر نیست LED ها رو 50 تا 50 تا موازی کنم و برای هر 50 عدد LED اگر سبز یا سفید یا آبی یا بنفش بود یک مقاومت 9 اهم 10 وات و اگر قرمز و زرد بود یک مقاومت 10 اهم 10 وات بزارم ؟
50 تا ال ای دی که سری هستن رو با 50 تا دیگه موازی کنیم؟منظورت اینه؟
منظورت اینه که دونه دونه 250 تا رو با هم موازی کنیم؟نمیدونم والا یکم غیر عادی به نظر میرسه .نمیشه البته کار نشد نداره ولی تو کیفیت تاثیر میذاره
دوستان دیگه که این کارو کردن نظر بدن
من هم از همین روش میرم و به نظر من تنها اشکالی که داره اینکه وقتی یه اتصال کوتاه بین یکی از پایه ها اتفاق بیفته یه ردیف از ال ای دی ها خاموش میشه و احتمال سوختن باقی ال ای دی ها هست
همین اشکال فقط منو میترسونه
ولی من از همین روش ال ای دی میزنم و هر ولتاژی رو هم که بخواهم میتونم روی پایه های ال ای دی بندازم
من برای تابلوهام
مثلا برای آبی که دیروز زدم
ولتاژ 2.8 میدم به هر ال ای دی و جریان من هم 7 میلی آمپر شاید هم کمتر .
حالا به نظرتون چقدر عمر میکنه :nice: :nice: :nice:
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
ممنون که راهنمایی می کنید
حالا تابلو اولیم رو با 270 اهم میزنم بعدش تابلو های دیگه رو موازی میبندم
آخه 1000 تا مقاومت 270 اهم دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب میتونی از 0 میلی امپر تا هر چی دلت بخواد بهش بدی
این هم بستگی به مقاومتی داره که میزاری سر راه ال ای دی ها
مگه نباید به وات مورد نظر برسه تا بهترین نور دهی رو داشته باشه؟
ببخشید اگه یه کم سوالاتم از دید شما ناشیانه هست ولی الان این موضوع واسم خوب جا نیفتاده .اگه لطف کنید یه کم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
دیدگاه