اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط kinj
    سلام.این ال ای دی هاش از چه نوعیه؟
    5 میلی متر کلاهی مارک hg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hsoft2
      5 میلی متر کلاهی مارک hg
      منظورم از این چند رنگهاست؟اخه سفید میشه قرمز میشه.رو این حساب گفتم
      **** k i n j ****

دیدگاه

من از دو تا ال ای دی کنار هم استفاده کردم
        سفید-قرمز-سفید - قرمز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hsoft2
          من از دو تا ال ای دی کنار هم استفاده کردم
          سفید-قرمز-سفید - قرمز
          یه سوال تو پست 373 کردم.نمیدونی علت چیه؟
          مرسی
          **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368

سلام این یه نمونه کاری هست که برای مغازه ی خودمون انجام دادم و کسی هم توی شهرمون از این کارها انجام نمی دی و دیگران با دیدن این تابلو مایل به ساخت این تابلوها برای خودشون شدن اما من برای اینکه در اول راه بتونم بازار خوبی داشته باشم هر ال ای دی رو 100 تومان میزنم و پول منبع تغذیه و مدار رو جدا حساب می کنم اما برای مدار بافر از uln2803 استفاده کردم که خیلی داغ میکنه بنظر میاد برای کارهای بعدی باید از یه بافر دیگری استفاده کنم بنظر شما بهترین گزینه برای این کار چیه ؟؟ با سپاس
            سلام داداش
            برای مدار بافر از uln2803 استفاده کردی خب برای چی استفاده کردی که چی کار کنه؟
            و چه به درد میخوره؟؟؟
            نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
              ُسلام دوستان
              اینم اولین کاری که قبلا در موردش صحبت کرده بودیم.خوب شد؟هر چند ایده دوستان بود بیشترش :redface:
              ولی یه سوال دوستان.سه تا از ال ای دی ها رو نتونستم 5تایی کنم وسه تایی بستم با یه مقاومت 470 ولی جالب اینکه وقتی ولتاژ رو قطع میکنم این سه تا یه کو چولو دیرتر خاموش میشه.چراااااا؟

اون 5 تایی رو با چه مقاومتی بستی و اون سه تا اول خط هستند یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hsoft2
                اون 5 تایی رو با چه مقاومتی بستی و اون سه تا اول خط هستند یا نه
                اون پنج تا رو با مقاومت 100 اهمی.ستا ال ای دی پایین حرف P .یکی از دوستان و اساتید گفتن واسه دشارژ اداپتوره
                **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                  اون پنج تا رو با مقاومت 100 اهمی.ستا ال ای دی پایین حرف P .یکی از دوستان و اساتید گفتن واسه دشارژ اداپتوره
                  بله از دشارژ آداپتور هم میتونه باشه چون که اون سه تا تغریبا نیاز به 6 ولت داره در صورتی که باقی ال ای دی ها نیاز به 10 ولت دارند و خودت هم میدونی که ال ای دی رو میتونی از 1 میلی آمپر تا همون جریان خودش روشن کنی و توی آداپتور ها که خازن هست که به صورت منحنی نزول میکنه در نتیجه موقعی که از 10 ولت میگذره ولی هنوز از 6 ولت نگذشته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hsoft2
                    بله از دشارژ آداپتور هم میتونه باشه چون که اون سه تا تغریبا نیاز به 6 ولت داره در صورتی که باقی ال ای دی ها نیاز به 10 ولت دارند و خودت هم میدونی که ال ای دی رو میتونی از 1 میلی آمپر تا همون جریان خودش روشن کنی و توی آداپتور ها که خازن هست که به صورت منحنی نزول میکنه در نتیجه موقعی که از 10 ولت میگذره ولی هنوز از 6 ولت نگذشته
                    سلام.
                    اخه میدونی چیه؟من ورودی تابلو رو بعد اداپتور قطع میکنم یعنی دیگه اداپتوری نیست که بخواد دشارژ شه :surprised:
                    این قضیه از یه جایه دیگه اب میخوره که من نمیدونم کجاست :sad: :angry:
                    **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                      سلام.
                      اخه میدونی چیه؟من ورودی تابلو رو بعد اداپتور قطع میکنم یعنی دیگه اداپتوری نیست که بخواد دشارژ شه :surprised:
                      این قضیه از یه جایه دیگه اب میخوره که من نمیدونم کجاست :sad: :angry:

تو ورودی برد مینت یه خازن ضرفیت بالا گذاشتی احتمالا برا نویز گیری قبل رگولاتور درسته؟
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el

تو ورودی برد مینت یه خازن ضرفیت بالا گذاشتی احتمالا برا نویز گیری قبل رگولاتور درسته؟
                        نه من از رگلاتور استفاده نکردم اصلا.یه جای تابلو انگار خازن داره :surprised:
                        **** k i n j ****

دیدگاه

میشه بپرسم چطوره به برد مینت 5ولت دادی از 12ولت چطوری 5گرفتی بی رگولاتور :eek: oo: oo:
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                            میشه بپرسم چطوره به برد مینت 5ولت دادی از 12ولت چطوری 5گرفتی بی رگولاتور :eek: oo: oo:
                            من اصلا جایی نگفتم 5 ولت :surprised:.من سوالم اینه :من تو یه قسمت مجبور شدم به جایه استفاده از 5 تا ال ای دی از 3 تا استفاده کردم(قسمت پایین حرف p )حالا این سه تا ال ای دی دیر تر از همه خاموش میشه.چرا؟
                            **** k i n j ****

دیدگاه

اصلا برد مین و چشمک زن نداری؟ مستقیم به اداپتوره؟
                              اگه از سر ال ای دی ها جدا میکنی اداپتورو و اینجوری میشه واقعا عجیبه اگه اداپتورو از برق در بیاری مال دشارژشه ولی این یکیو باید پشت مدارتو عکس بگیری بذاری
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                                سلام داداش
                                و چه به درد میخوره؟؟؟
                                نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                                سلام داداش
                                و چه به درد میخوره؟؟؟

سلام
                                از ا آی سی uln2803 برای جدا کردن مدار فرمان که همون میکرو هست از مدار اصلی که ال ای دی هامون است استفاده میکنیم این ای سی دارای 8 ورودی و 8 خروجی است که برای مثال حرف ا از اسپرت رو به خروجی اول این ای سی میدیم حرف س از اسپرت رو به خروجی دوم ای ای سی میدیم و ورودی های این ای سی رو هم به خروجی میکرو وصل میکنیم به این صورت حروف اسپرت اسماعیلی برای ما بصورت فلشر روشن و خاموش می شود

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط r-el
                                tip41 . رو نقشه ای هم که برات گذاشتم مقادیرو بهش توجه نکن در اصل از میکرو با یه 1کیلو میدی به بیس
                                سلام
                                کجا می تونم نقشه کامل مدار شما رو ببینم
                                روشی که من استفاده مکنم به این صورت هست که 2 ال ای دی رو سری میکنم سپس با هم موازی میکنم و گروهی از
                                ال ای دی ها رو که تشکیل یه حرف رو میدن با یه مقاومت سری میکنم اینجوری از شلوغی مدار جلوگیری میکنم
                                Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X