اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
    سلام دوستان
    یک سوال داشتم در مورد فلاشر.
    برنامشو نوشتم.مشکلش زمانشه.
    مثلا فرکانس میکرو روی 1 مگاهرتز میزارم با کریستال داخلی میکرو. 10 ثانیه رو 7 ثانیه نشون میده.حلقه FOR میزارم 25 بار .به 17 میرسه از حلقه خارج میشه.
    یا روی 8 مگا هرتز میزارم 10 ثانیه میشه 2 ثانیه.
    کلا تو شمارش اعداد و زمان مشکل داره.
    به نظرتون اگه کریستال ساعت خارجی بذارم زمانش REAL TIME میشه ؟؟؟؟
    یعنی 10 ثانیه دقیقا همون 10 ثانیه طول بکشه.
    چیکار کنم؟
    من خودم برای اینکه زمان دلخواه رو بتونم بعد بستن مدار بصورت دستی تنظیم کنم یه پتانسیومتر زدم به adc میکرو مقدار بدست اومده رو تبدیل کردم به زمان گذشتم بعنوان زمان اجرای افکت ها ! با تغییر پتانسیومتر زمان فلشرها قابل تنظیمه :nerd: میشه برای هر افکت یک پتانسومتر گذاشت و مدار بسیار جالبی هم میشه
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
      دوستان یه فلاشر زدم با نقشه ی زیر و به 300 تا ال ای دی سبز که بصورت 3 تا 3تا سری به یک مقاومت 180 اهم وصل کردم اما وقتی روشن میکنم ترانزیستور tip41 خیلی داغ میکنه تا حالا یه شب تا صبح هم کار کرده اما خیلی داغ میکنه بنظرتون اشکال کار کجاست؟؟
      ببین جریان عبوریت چنده! میتونی دوتا tip41 رو موازی کنی تا قدرت بیشتر بشه (تجربه) و برای تحریک بیس شونم برای هرکدوم یه مقاومت سیصد-چهارصد اهم بذار (برای یه tip41 خودم 100 اهم میذارم) تا افت ولتاژت زیاد نشه! میتونی از خانواده IRF هم استفاده کنی که قدرتشون خیلی بیشتر از tip هم هست

دیدگاه

سلام بچه ها میخواستم بدونم چه ترانسی برا ال ای دی استفاده میکونید مشخصاتشو کامل بگید

دیدگاه

کسی ترانس استفاده نمیکنه
          فقط منابع تغذیه سوتیچینگ
          اون هم مقدارش به میزان led های شما و نحوه سری-موازی کردن led ها بستگی داره
          که مهم ترین چیز در منابع تغذیه ولتاژ اونهاست
          اگه ولتاژتون دقیق باشه ؛مشگلی پیش نمیاد
          مثلا 12ولت 2 آمپر مصرفتون هست
          اگه 12ولت 5آمپرم بزارین چیزی نمیشه
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط sami222
            ببین جریان عبوریت چنده! میتونی دوتا tip41 رو موازی کنی تا قدرت بیشتر بشه (تجربه) و برای تحریک بیس شونم برای هرکدوم یه مقاومت سیصد-چهارصد اهم بذار (برای یه tip41 خودم 100 اهم میذارم) تا افت ولتاژت زیاد نشه! میتونی از خانواده IRF هم استفاده کنی که قدرتشون خیلی بیشتر از tip هم هست
            طبق محاسباتی که انجام دادم 300 تا ال ای دی که 3 تا 3تا با هم سری شده نباید جریانی بکشه ولی با این وجود باز من ترانزیستور رو عوض کردم و یک IRF9540 گذاشتم این هم داغ میشد اما نه به انداز ه ی ترانزیستور tip41 خیلی کمتر
            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              من خودم برای اینکه زمان دلخواه رو بتونم بعد بستن مدار بصورت دستی تنظیم کنم یه پتانسیومتر زدم به adc میکرو مقدار بدست اومده رو تبدیل کردم به زمان گذشتم بعنوان زمان اجرای افکت ها ! با تغییر پتانسیومتر زمان فلشرها قابل تنظیمه :nerd: میشه برای هر افکت یک پتانسومتر گذاشت و مدار بسیار جالبی هم میشه
              سلام دوست عزیز.
              مدار من افکتهای زیادی داره نمیشه واسه هر افکت یک پتانسیومتر گذاشت.
              چطوری زمان واقعی بدون خطا را در میکرو فعال کنم؟
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                مدار من افکتهای زیادی داره نمیشه واسه هر افکت یک پتانسیومتر گذاشت.
                چطوری زمان واقعی بدون خطا را در میکرو فعال کنم؟
                زمان واقعی میخوای چیکار ؟ مقداری رو که توسط adc بدست میاری بعنوان زمان "وایت" بسکام استفاده کن خیلی راحت قابل تغییر

دیدگاه

سلام دوست عزیز.زمان واقعی میخوام چون قرار نیست فلاشر تک کانال باشه.فلاشر 8کاناله.بهمراه افکتهای مختلف.
                  هر افکتی یک زمان خاصی برای نمایش داره.
                  شما چیزی در مورد real time شنیدی؟
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز.زمان واقعی میخوام چون قرار نیست فلاشر تک کانال باشه.فلاشر 8کاناله.بهمراه افکتهای مختلف.
                    آقای ملوندی من بلدم بیسیک کف دستمه! (عطر آن است که خود....)
                    به هر حال خود دانی کاش فایل ها توی این سیستم بود پ میکردم منظورمو بهتر میرسوندم موفق باشید

دیدگاه

[color=blue]
                      آقای فلاشر هشت کانال... :
                      فضاپیما که نمیخوای بفرستی کره ی مریخ... :wow: :biggrin:

حالا هشت تا کانال led رو میخوای روشن خاموش کنی، ملّت جذب شن، زمان بندی هم کاملن سلیقه ای یه، بجای 2 ثانیه، 3 ثانیه روشن بمونه چی میشه مثلن؟؟؟
                      [b]شما اگه این قدر وسواس داری، اوّلن فرکانس رو روی 8مگ تنظیم کن (تنظیم فیوزبیت ها از طریق پروگرمر فراموش نشه) و ثانیآ خب زماناتو ی ذره عوض کن، می رسی به اون چیزی که میخوای...[b]

دیدگاه

طبق محاسباتی که انجام دادم 300 تا ال ای دی که 3 تا 3تا با هم سری شده نباید جریانی بکشه ولی با این وجود باز من ترانزیستور رو عوض کردم و یک IRF9540 گذاشتم این هم داغ میشد اما نه به انداز ه ی ترانزیستور tip41 خیلی کمتر
                        جریانی که میکشی کمتر از 2 امپره.ولی معمولا این ترانزیستور ها کمتر از 1.5 رو جواب میدن بدون هیتسنک
                        tip 41 دو مدل داره یکی 500 تومنی و یکی فک کنم 350 تومنی که بگفته فروشنده جوان الکترونیک میگفت این کپیه
                        نکنه واسه شما کپی باشه؟
                        tip 122 هم بد نیست من استفاده کردم
                        **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                          سخت نیست
                          یه کم تو طراحیش باید دقت بشه
                          برای اطلاعات بهتر با حامد مهری مراجعه کنید
                          ایشون اطلاعات خوبی دارند.
                          خود کسایی که برش لیزری دارند هم میتونند براتون طراحی کنن. شاید کمی تو هزینه بالا پایین کنن البته

سلام.هزینه ساختش مثلا در چه حدی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                            جریانی که میکشی کمتر از 2 امپره.ولی معمولا این ترانزیستور ها کمتر از 1.5 رو جواب میدن بدون هیتسنک
                            tip 41 دو مدل داره یکی 500 تومنی و یکی فک کنم 350 تومنی که بگفته فروشنده جوان الکترونیک میگفت این کپیه
                            نکنه واسه شما کپی باشه؟
                            tip 122 هم بد نیست من استفاده کردم
                            ولی توی دیتاشیت tip41 نوشته تا 4 آمپر رو تحمل داره یعنی نداره؟؟
                            و از کجا می تونی اصلی با تقلبی رو تشخیص بدیم
                            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

خب اینطوری که ما دیتاشیت میخونیم تی آی پی 41 سی
                              6آمپریه
                              نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

اصل و تقلوبشو خوده فروشنده اگه مرام داشته باشه میگه
                                دیتا شیت نوشته 6 تا 10 امپر ولی نه بدون هیت سینک
                                فکر هم نکنم همون اصلش که تو بازار هم هست ال 1.5 رو خوب جواب بده و داغ نکنه
                                **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X