اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط mpc
    جالب بود از 72 هزار تومان حدود 40 هزار تومان تخفیف
    :redface:
    آقا مدار های دیگر سفارش قبول میکنید 50% تخفیف
    :redface:
    توی 72 هزار تمن که 40 تخفیف نمیدم
    وقتی تابلو بسته بشه و قیمت بگم 500 هزار تمن
    40 تمن تخفیف میگیرن و اونا خوشحالم هستن
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام live_1389 عزیز
      یبار بگو چطوری بقیه ال ای دی ها روشن میشن؟منظورت اینه که یه کانال اون وسطا روشن میشه یا تعداد محدودی از ال ای دی های کانالای دیگه؟
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوستان
        آقا قیمت تابلو الان led چنده
        از کجا می تونم قیمت دست بیارم
        ممنون
        خدایا!
        چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط live_1389
          آره مثبتشون همه بهم وصله و از طریق منفی و ترانزیستور کنترلشون میکنم. باید چکار کنم درست شه ؟
          امیدوارم اساتید جسارت بنده رو ببخشن کوچکتر از اونیم که جواب بدم
          زمین میکرو و زمین مدارت رو به هم وصل کن.البته در حالت عادی منبع تغذیه هایی که هم 5 ولت دارن هم 12 ولت زمینشون مشترکه ولی شما یه امتحانی بکن.به بردت هم یه نگاهی بکن ببین شاید تو یکی از ترانزیستورها اتصالی چیزی بین پایه ها باشه.
          ترتیبش اینجوریه مثبت led ها به + منبع تغذیه ، منفی هر تیکه به کلکتور ترانزیستور ، امیتر هم که به زمین منبع تغذیه.پایه میکرو هم میره تو 1 کیلو اهم و بعد میره تو بیس ترانزیستورت.
          من خوده یک بار این اتفاق افتاد واسم اینجوری بود که حروف دیگه نورشون کم بود در صورتی که باید خاموش میبودن آخر سر همیدم پورت A میکرو رو به فنا دادم بعد از پرت D میکرو استفاده کردم.
          من اونیم که سایه ام نداشت
          دلش رو توی کوچه جا گذاشت
          همون که تو دلش غمارو کاشت
          غیر از این سکوت چیزی برنداشت
          مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
            سلام live_1389 عزیز
            یبار بگو چطوری بقیه ال ای دی ها روشن میشن؟منظورت اینه که یه کانال اون وسطا روشن میشه یا تعداد محدودی از ال ای دی های کانالای دیگه؟
            سلام به دوستان.
            سپاس...
            نه فقط تعدادی از ال ای دی ها روشن میشن.امدم بیخیال شدم گفتم که نمیخواد یه کلمه رو چند تیکه کنم و همه ال ای دی ها رو بهم وصل کردم.
            الان یه مشکل دیگه هم پیدا شد، من امدم یه برنامه ساده نوشتم که یه فلاشر 9 کاناله درست کنم اما در عمل جواب نمیده، وقتی تعداد کانال ها رو کم می کنم مثلاً 5 تا از ترانزیستورا رو بردارم و ولتاا¾ژ مدار رو وصل می کنم درست کار میکنه، دلیل این چی میتونه باشه؟

کدی که برا فلاشر نوشتم:
            کد:
            regfile = "M8def.dat"
             $crystal = 4000000

Config Portc = Output

Config Portd = Output
             Dim Time1 As Word
             Time1 = 100
            Main:
             Set Portc.0
             Waitms Time1
             Set Portc.1
             Waitms Time1
             Set Portc.2
             Waitms Time1
             Set Portc.3
             Waitms Time1
             Set Portc.4
             Waitms Time1
             Set Portc.5
             Waitms Time1
             Set Portd.0
             Waitms Time1
             Set Portd.1
             Waitms Time1
             Set Portd.2
             Waitms Time1
             '//////////////
             Reset Portc.0
             Waitms Time1
             Reset Portc.1
             Waitms Time1
             Reset Portc.2
             Waitms Time1
             Reset Portc.3
             Waitms Time1
             Reset Portc.4
             Waitms Time1
             Reset Portc.5
             Waitms Time1
             Reset Portd.0
             Waitms Time1
             Reset Portd.1
             Waitms Time1
             Reset Portd.2
             Waitms Time1
            Goto Main
             End
            آیا باید که آداپتور جداگانه برا میکرو استفاده کنم؟ چون من همون 12 ولت تغذیه رو با 7805 دادم به میکرو...

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط reza_eminem67
            امیدوارم اساتید جسارت بنده رو ببخشن کوچکتر از اونیم که جواب بدم
            زمین میکرو و زمین مدارت رو به هم وصل کن.البته در حالت عادی منبع تغذیه هایی که هم 5 ولت دارن هم 12 ولت زمینشون مشترکه ولی شما یه امتحانی بکن.به بردت هم یه نگاهی بکن ببین شاید تو یکی از ترانزیستورها اتصالی چیزی بین پایه ها باشه.
            ترتیبش اینجوریه مثبت led ها به + منبع تغذیه ، منفی هر تیکه به کلکتور ترانزیستور ، امیتر هم که به زمین منبع تغذیه.پایه میکرو هم میره تو 1 کیلو اهم و بعد میره تو بیس ترانزیستورت.
            من خوده یک بار این اتفاق افتاد واسم اینجوری بود که حروف دیگه نورشون کم بود در صورتی که باید خاموش میبودن آخر سر همیدم پورت A میکرو رو به فنا دادم بعد از پرت D میکرو استفاده کردم.
            دقیقاً همین کارو کردم...

دیدگاه

سلام به دوستان.
              سپاس...
              نه فقط تعدادی از ال ای دی ها روشن میشن.امدم بیخیال شدم گفتم که نمیخواد یه کلمه رو چند تیکه کنم و همه ال ای دی ها رو بهم وصل کردم.
              الان یه مشکل دیگه هم پیدا شد، من امدم یه برنامه ساده نوشتم که یه فلاشر 9 کاناله درست کنم اما در عمل جواب نمیده، وقتی تعداد کانال ها رو کم می کنم مثلاً 5 تا از ترانزیستورا رو بردارم و ولتاا¾ژ مدار رو وصل می کنم درست کار میکنه، دلیل این چی میتونه باشه؟

کدی که برا فلاشر نوشتم:
              کد:
              regfile = "M8def.dat"
               $crystal = 4000000

Config Portc = Output

Config Portd = Output
               Dim Time1 As Word
               Time1 = 100
              Main:
               Set Portc.0
               Waitms Time1
               Set Portc.1
               Waitms Time1
               Set Portc.2
               Waitms Time1
               Set Portc.3
               Waitms Time1
               Set Portc.4
               Waitms Time1
               Set Portc.5
               Waitms Time1
               Set Portd.0
               Waitms Time1
               Set Portd.1
               Waitms Time1
               Set Portd.2
               Waitms Time1
               '//////////////
               Reset Portc.0
               Waitms Time1
               Reset Portc.1
               Waitms Time1
               Reset Portc.2
               Waitms Time1
               Reset Portc.3
               Waitms Time1
               Reset Portc.4
               Waitms Time1
               Reset Portc.5
               Waitms Time1
               Reset Portd.0
               Waitms Time1
               Reset Portd.1
               Waitms Time1
               Reset Portd.2
               Waitms Time1
              Goto Main
               End
              آیا باید که آداپتور جداگانه برا میکرو استفاده کنم؟ چون من همون 12 ولت تغذیه رو با 7805 دادم به میکرو...
              تعداد ال ای دیات چندتاس چطوری بستی و تغذیت چند امپره از چی استفاده کردی؟
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                تعداد ال ای دیات چندتاس چطوری بستی و تغذیت چند امپره از چی استفاده کردی؟
                1000 تایی هستن.
                سری موازی بستم، یعنی آبی و سبز رو 3 تا 3 تا سری و بعد با مقاومت 470 اهم به تغذیه، و زرد و قرمز هم 4 تا 4تا سری و بعد با مقاومت 330 اهم موازی کرد م.

تغذیم سوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر است.

اضافه شده در تاریخ :
                یه خازن 1 میکرو فاراد گذاشتم سر جریان میکرو, فلاشر درست شد.
                اما چی باعث میشه یه کسری ال ای دی ها بعد از یه مدت حالت چشمک زن پیدا می کنن و در آخر هم خاموش بشن, نسوختن اما روشن نمیشن, مجبورمیشم که تعویض کنم .
                دلیل این چی میتونه باشه؟

اضافه شده در تاریخ :
                دوستان لطفاً کمک کنید, اینطوری باشه هر روزباید 20 ال ای دی ازش عوض کنم !!!

دیدگاه

دوستان لطفاً کمک کنید, اینطوری باشه هر روزباید 20 ال ای دی ازش عوض کنم !!!
                  فکر میکنم مربوط به جنس ال ای دی ها میشه منم وقتی از این ال ای دی های 50-60 تومنی استفاده میکنم اینجوری میشن اصلا تعویض نکن من خودم این کار رو میکنم.
                  تابلوت رو روشن کن بذار روشن بمونه بعد یه منبع 5 ولتی رو به یه مقاومت 220 به بالا وصل کن بعد به دو سر اون LED هایی که خاموشن یک لحظه وصل کن تا روشن بشن و روشن بمونن همین و بذار تابلوت یه چند ساعتی روشن باشه.اگه بتونی یه 24 ساعت روشن بذاریش که عالی میشه دیگه هر کدوم از LEDهایی که قراره خاموش بشن تو این مدت خاموش میشن با همین روش درستشون کن.
                  یه تابلو 2 ماه پیش درست کرده بودم واسه رفیقم همون یک هفته اول 6 تا LED ازش خاموش شد منم واسه هر مشتری که تابلو میزنم میگم هروقت 10 تا LED ازش خاموش بشه بیار برام درست میکنم (مثلا گارانتیشه :biggrin
                  رفیقم تابلو رو آورد همون 6 تا بودن چون رفیقم بود آوردش با همین روش درستش کردم دیگه هم خاموش نشدن.نتیجه اخلاقی این داستان :biggrin: :biggrin: میخوام بگم هرچی تابلو بیشتر روشن باشه بهتره.
                  من اونیم که سایه ام نداشت
                  دلش رو توی کوچه جا گذاشت
                  همون که تو دلش غمارو کاشت
                  غیر از این سکوت چیزی برنداشت
                  مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
                    فکر میکنم مربوط به جنس ال ای دی ها میشه منم وقتی از این ال ای دی های 50-60 تومنی استفاده میکنم اینجوری میشن اصلا تعویض نکن من خودم این کار رو میکنم.
                    تابلوت رو روشن کن بذار روشن بمونه بعد یه منبع 5 ولتی رو به یه مقاومت 220 به بالا وصل کن بعد به دو سر اون LED هایی که خاموشن یک لحظه وصل کن تا روشن بشن و روشن بمونن همین و بذار تابلوت یه چند ساعتی روشن باشه.اگه بتونی یه 24 ساعت روشن بذاریش که عالی میشه دیگه هر کدوم از LEDهایی که قراره خاموش بشن تو این مدت خاموش میشن با همین روش درستشون کن.
                    یه تابلو 2 ماه پیش درست کرده بودم واسه رفیقم همون یک هفته اول 6 تا LED ازش خاموش شد منم واسه هر مشتری که تابلو میزنم میگم هروقت 10 تا LED ازش خاموش بشه بیار برام درست میکنم (مثلا گارانتیشه :biggrin
                    رفیقم تابلو رو آورد همون 6 تا بودن چون رفیقم بود آوردش با همین روش درستش کردم دیگه هم خاموش نشدن.نتیجه اخلاقی این داستان :biggrin: :biggrin: میخوام بگم هرچی تابلو بیشتر روشن باشه بهتره.
                    با سپاس رضا جان.
                    آره خودمم فکر می کنم که بخاطر ال ای دی باشه , چون رنگ سبز و زرد و قرمز هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد فقط آبی اینطوری میشه.
                    بابته نتیجه اخلاقی هم ممنون :-) , از دیشب گذاشتم روشن بمونه تا هر چی که قراره خاموش بشه خاموش بشه و بعد از روش شما استفاده کنم.

در ضمن دوستان من تا از tip 122 و اون خازن 1 میکرو استفاده نکردم مدار فلاشرم درست کار نکرد. گفتم در جریان باشید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                      من دیگه نظری نمیدم دوستان دیگه بیان طرحتو ببین نظر بدن

حق با شماست
                      خوب دوست عزیز اینطوری که شما طراحی کردین .. .. باید موازی بسته بشه؟؟؟؟ برای سری بستن باید به این شکل: : : طراحی بشه؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                      این هم فایل اموزش استفاده از LEDTools در برنامه ی corel draw
                      learning_corel_draw2.docx - 1.1 Mb
                      دست عزیز ایت لینکش خرابه .دانلود نمیشه . اینو یه بار دیگه پ کنید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadpor
                        خوب دوست عزیز اینطوری که شما طراحی کردین .. .. باید موازی بسته بشه؟؟؟؟ برای سری بستن باید به این شکل: : : طراحی بشه؟؟؟
                        خیر.به همین شکل میشه سری کرد
                        **** k i n j ****

دیدگاه

با عرض سلام خدمت اساتید محترم

من الان دو روزه این 65 صفحه رو مطالعه میکنم و چون رشتم برق نیست من چیزایی رو که یاد گرفتم میگم اگه ایراد داشت شما راهنماییم کنید
                          1 - من ال ای دی سبز سه ولت رو انتخاب کردم و طبق گفته های اساتید 3 تا 3تا سری و به مقاومت 180 اهمی وصل میشه

2 بعد این گروه های سه تایی رو با هم موازی میکنیم به این صورت که در عکس نشان دادم
                          http://upcity.ir/images/13369442158789993663.jpg
                          http://upcity.ir/images/13369442158789993663.jpg[/img]]
                          حالا سوال های بنده

1- ال ای دی ها رو با چی رو پلکسی ثابت میکنیم؟؟ ( با چسب 123 یا یه روش خاصی داره؟)

2 برای سری کردن به نظر من برای راحتیه کار باید سوراخها تو پلکسی به صورت : : : باشه که مدار شلوغ نشه؟

3 در صورت امکان برنامه لد تول رو از ابتدا ی نوشتن متن تا تبدیل آن به نقشه مدار به صورت تصویری نشان بدید ممنون میشم . من وسایر تازه کارها
                          اگه منو راهنمایی کنید میرم برای خرید ال ای دی

دوستانی که تبریز هستن کجا پلکسی میشه پیدا کرد و همچنین طرحو کجا cnc بدیم

دیدگاه

baradar
                            mohammadpor
                            lotfan inja ro motaleee kon

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.0
                            نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوستان.
                              من یک مشکل تو فلاشر دارم.
                              For A = 0 To 30
                              وقتی حلقه بالا رو میذارم تا 15 بیشتر نمیشمره میره افکت بعدی.
                              کریستال داخلی میکرو 4 مگا هرتز ATMEGA8 هست.
                              مشکل کجاست ؟
                              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
                                سلام دوستان.
                                من یک مشکل تو فلاشر دارم.
                                For A = 0 To 30
                                وقتی حلقه بالا رو میذارم تا 15 بیشتر نمیشمره میره افکت بعدی.
                                کریستال داخلی میکرو 4 مگا هرتز ATMEGA8 هست.
                                مشکل کجاست ؟
                                سلام داش مجید گفتم بیسک رو بده من بنویسمش (در مورد پروژه ریموت کنترل آقای اسدی)
                                برنامه رو کلا بزار ببینیم چی نوشتی با این یک خط که چیز زیادی معلوم نیست!
                                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X