اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط !Matrix
    من برای تک خط نویسی از فونت کامران یا دست نویس استفاده میکنم و از قسمت on a center line استفاده میکنم و اذیتم نمیکنه.
    این نرم افزار کارش چیه
    توی سیستم من کرل دراو نصب نمیشه دنبال یک نرم افزار میگردم برای کارهای سوراخ کاری .
    منظورم هر نوع سوراخ کاری مثلا سوار کردن 30 تا دات ماتریس روی یک پلکسی تا خوب کنار هم چیده شوند نمیدونم شاید بهتره اینها رو روی برد هزار سوراخ سوار کنم شاید هم بهتره پی سی بی بزنم
    خلاصه راهنمایی کنید
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام
      من هرکاری کردم led tools5 کرک نشد!!!!!!!!!!ورژنم هم x6 هستش.
      اینم ای دی که به من داده:44BCDE2D

دیدگاه

led tools پلاگین برنامه مکمل کرل هست و بدون کرل نمیشه استفاده کرد. ابتدا کرل رو نصب کنید و سپس این پلاگین رو. من هم مثل شما برای انجام کار مشابه شما از کرل و ledtools استفاده میکنم.
        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisafary
          سلام
          من هرکاری کردم led tools5 کرک نشد!!!!!!!!!!ورژنم هم x6 هستش.
          اینم ای دی که به من داده:44BCDE2D

این چیزی که توی اموزش ها هست فقط یک اموزش کلی هست.
          در عمل کلی ریزه کاری هست که اون هارو باید رعایت کنی تا نرم افزار کرک بشه.
          یکم دقت کنی به راحتی میتونی سریال رو بدست بیاری.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوستان
            من کورل x6 رو نصب کردم
            LEDTOOL X6 رو هم نصب کردم
            ولی وقتی میخا LEDTOOL رو RUN کنم این خطا رو میده چیکار کنم؟
            you haven installed update 1 for coreldrawx6
            -----------
            یه سوال دیگه هم اینه که من دیگه بدون نرم افزار ال دی دی ها رو چیدم نوشتم اینه (ساخت تابلو LED )
            میخام که ً ساخت تابلو ً رنگ نارنجی باشه که 381 تا LED استفاده شده براش با 127 مقاومت 330 اهم
            واسه ً LED ً هم میخام که هر کلمه یه رنگ باشن
            سبز 66 تا استفاده شده با 22 تا مقاومت 180 اهم
            سفید100 تا استفاده شده با 34 تا مقاومت 180 اهم
            قرمز 92 تا با 31 مقاومت 330 اهم
            حالا فلاشر چند کانال باید بزارم؟
            آداپتور چند آمپر؟
            از سیم نمره چند برا اتصال LED ها استفاده میکنید؟
            دیدگاه

با سلام
              تابلویی می خوام درست کنم با 3 حرف و حاشیه دورش.چند تا ال ای دی و چند متر پلکسی می خواد؟
              فلشر سه کاناله چطور به این3 حرف وصل میشه؟
              ایا پلکسی باید داخل قاب قرار بگیره؟مدار پشتش چطور محافظت میشه؟
              led خوب رو چطور میشه تشخیص داد؟ از رو ظاهر-بزگی کوچیکی یا ...

دیدگاه

ال ای دی های 7 رنگ ولتاژ کاریشون چقدره؟مث ال ای دی های معمولی هستن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                  با سلام
                  تابلویی می خوام درست کنم با 3 حرف و حاشیه دورش.چند تا ال ای دی و چند متر پلکسی می خواد؟
                  فلشر سه کاناله چطور به این3 حرف وصل میشه؟
                  ایا پلکسی باید داخل قاب قرار بگیره؟مدار پشتش چطور محافظت میشه؟
                  led خوب رو چطور میشه تشخیص داد؟ از رو ظاهر-بزگی کوچیکی یا ...
                  سلام
                  دوست عزیز تعداد ال ای دی و پلکسی به سایز و فونت کار بستگی دارد و بعد از طراحی میتوان فهمید.
                  فلشر 3 کانال به راحتی به این 3 حرف وصل میشه . ال ای دی های هر حرف بعد از سری شدن 3 تایی همه با هم موازی میشوند و سپس به فلاشر وصل میشن
                  بله پلکسی داخل قاب قرار میگیره. مدار پشتش رو میتونید با اسپری بدون رنگ (کیلر) اسپری کنید تا از زنگ زدگی در امان باشد و اگر تابلوتون ممکنه زیر بارون باشه باید اونو با چسب آکواریوم یا سیلیکون درز گیری کنید و پشتش هم ورق پلکسی بگذارید. ولی اگه بارون نمیخوره میتونید پشتش رو با mdf بپوشانید . حتما نیازی نیست داخل قاب باشه اختیاری هست ولی اگه برای پشت شیشه نیست بهتره قاب داشته باشه.
                  ال ای دی خوب به مارکش بستگی داره ولی فیک هم زیاده تو بازار . مارک HG کلاهی خوب هست مارک های دیگه خوب هم هستند . تفاوت میان اصلی و تقلبی در میزان نورشون و عمرشون هست
                  برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

دوستان مقاومت به پایه منفی وصل میشه یا مثبت؟
                    من به مثبت زدم کار میکنه
                    ولی تو یه آموزش دیدم زده به منفی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
                      دوستان مقاومت به پایه منفی وصل میشه یا مثبت؟
                      من به مثبت زدم کار میکنه
                      ولی تو یه آموزش دیدم زده به منفی
                      فرقی نداره مهندس جون :smile:
                      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

یکی از دوستان گفته بود اگه یک ال ای دی اضاف موند اونو با یکی از دسته های 3 تایی موازی کن
                        اینکارو کردم مقاومت داغ میشد؟؟؟
                        -----------
                        اگه دوتا بمونه باید چیکار کنم؟
                        دیدگاه

درود بر همگی دوستان
                          میخوام ال ای دی هایی که دور نوشتم ام چیدم دایره اشو حذف کنم و پایه هاش بمونه منتهی نمیدونم چیکار کنم همه رو یهو حذف کنم باید از چه گزینه ای استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
                            درود بر همگی دوستان
                            میخوام ال ای دی هایی که دور نوشتم ام چیدم دایره اشو حذف کنم و پایه هاش بمونه منتهی نمیدونم چیکار کنم همه رو یهو حذف کنم باید از چه گزینه ای استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            درود.
                            باید اون نمونه ال ای دی که وارد میکنی تو کورل پایه هاش مشکی باشه و دایر دورش رنگی باشه.
                            وقتی خواستی ببری واسه سوراخ لیزر میگی تک رنگ سیاه واسم سوراخ کن. اونوفت فقط پایه ها با لیزر سوراخ میشن چون رنگشون سیاه هست.
                            موفق باشی.
                            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                              درود.
                              باید اون نمونه ال ای دی که وارد میکنی تو کورل پایه هاش مشکی باشه و دایر دورش رنگی باشه.
                              وقتی خواستی ببری واسه سوراخ لیزر میگی تک رنگ سیاه واسم سوراخ کن. اونوفت فقط پایه ها با لیزر سوراخ میشن چون رنگشون سیاه هست.
                              موفق باشی.
                              من دایره بزرگه که نشون دهنده ال ای دی هست و 5 میل گذاشتم رو سلکت کردم و همه رو پاک کردم همین چند دقیقه پیش یاد گرفتم
                              الان فقط پایه ها باقی مونده ،دور پایه ها مشکلی هست و داخلش صورتی رنگ گذاشتم (منظورم دوتا پایه ال ای دی هست که هر کدوم رو 1 میل گرفتم و فاصله بینشون 3میل هست)
                              این عکس رو ببینید:

اینم فایل برنامه اگه میشه اینم نگاه کنید اگه نکته ای هست بگید :

http://upir.ir/aban93/kurosh.zip

و اینکه الان تو نرم افزار با این 5میل که من زدم واسه ال ای دی، 170تا ال ای دی میخواد یکم زیاد نیست؟ :eek: چون خود ledtool چید برام ،نوشته ام "کوروش" هست و ابعادش 30 سانت پهنا و 15 سانت ارتفاع هست
                              راستی جدا از این بحث ،من یه سوئیچینگ 5ولت 3 آمپر دارم میشه اینارو موازی کنم که با سوئیچینگم جور در بیاد دیگه 3تا3تا سری نکنم؟اونموقع باید نحوه قرار گیری پایه هامو تو نرم افزار درست کنم که راحت موازی بشند
                              در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ

اینم فایل برنامه اگه میشه اینم نگاه کنید اگه نکته ای هست بگید :

http://upir.ir/aban93/kurosh.zip

و اینکه الان تو نرم افزار با این 5میل که من زدم واسه ال ای دی، 170تا ال ای دی میخواد یکم زیاد نیست؟ :eek: چون خود ledtool چید برام ،نوشته ام "کوروش" هست و ابعادش 30 سانت پهنا و 15 سانت ارتفاع هست
                                راستی جدا از این بحث ،من یه سوئیچینگ 5ولت 3 آمپر دارم میشه اینارو موازی کنم که با سوئیچینگم جور در بیاد دیگه 3تا3تا سری نکنم؟اونموقع باید نحوه قرار گیری پایه هامو تو نرم افزار درست کنم که راحت موازی بشند

کورل من فایلتو باز نکرد.باید با ورژن پایین سیو کنی.
                                این سمپلی هست که من چند ساله دارم باهاش تابلو میزنم.اینو بذار کنار سمپل خودت ببین مشکل کجاست.
                                http://s5.picofile.com/file/8153474742/5M.cdr.html

اره میشه اما باید مقاومت هم واسش بزاری واسه کنترل جریان.و اینطوری تلفات تابلوت خیلی میره بالا.دقیقا نمیدونم اما فکر میکنم 3 امپر کم بیاد چون مقاومت توان رو تلف میکنه.
                                170 ال ای دی و مقاومت لحیم کردنشون خیلی مشکله.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X