من تا بحال اصلا تابلو led نساختم و این مورد اولمه من از hg قرمز دقیقا این استفاده کرد
http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1554-led-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-hg-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
و ال ای دی ها رو سری ۳ تایی چیدم با مقاومت 170 اهم حالا دوستم میگهباید ۳۳۰ اهمی میزاشتی.
خب حالا من چیکار کنم مقاومت ها رو کلا عوض کنم؟
سلام من کورل به من اچازه weld کردن متن رو نمیده
تو تصویر زیر هم که از هلپ خودش هست میگه امکان این کار وجود نداره
ولی دوستان خیلی راحت این کارو میکننن
کسی میشه بگه مشکل از کجاست ؟
من با هر دو ورژن 4 و 7 امتحان کردم گزینش موقع انتحاب متن غیر فعال میشه
ممنون
زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز
سلام من کورل به من اچازه weld کردن متن رو نمیده
تو تصویر زیر هم که از هلپ خودش هست میگه امکان این کار وجود نداره
ولی دوستان خیلی راحت این کارو میکننن
کسی میشه بگه مشکل از کجاست ؟
من با هر دو ورژن 4 و 7 امتحان کردم گزینش موقع انتحاب متن غیر فعال میشه
ممنون
در کورل وقتی میخواهیم فقظ دور کلمه را led بچینیم یعنی برای cnc که میدیم قاب مستطیل دور کلمه را نداشته باشه فقط کلمه باشه که دورش led خورده باید چیکار کنیم :eek: :eek: :eek:
در کورل وقتی میخواهیم فقظ دور کلمه را led بچینیم یعنی برای cnc که میدیم قاب مستطیل دور کلمه را نداشته باشه فقط کلمه باشه که دورش led خورده باید چیکار کنیم :eek: :eek: :eek:
تیک center on outline رو برمیداری.
عکس رو ببین
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
led tools من 6تا trialتموم شده یک فیلم اموزشی که دوستان گزاشته بودن انجام دادم خیلی طولانی بود ولی نشد نرم افزار winhex هم جواب نداد الان گیر ال ای دی تولزم
اینم کدی که میده
macro id 4D61EDFC
ورزن 5 هست
کسی میتونه کمک کنه
led tools من 6تا trialتموم شده یک فیلم اموزشی که دوستان گزاشته بودن انجام دادم خیلی طولانی بود ولی نشد نرم افزار winhex هم جواب نداد الان گیر ال ای دی تولزم
اینم کدی که میده
macro id 4D61EDFC
ورزن 5 هست
کسی میتونه کمک کنه
سلام .
لطفا کمک کنید :cry2:تجربه ندارم ولی مطالب تابلو ثابت رو خوندم تا حدودی و با کرل هم طراحی یاد گرفتم حالا میخوام با شاسی چوبی اولین تابلو رو بسازم
کسی میدونه برای پیاده سازی روی شاسی چوبی چه طور باید عمل کرد؟ یعنی چطوری جای LED ها رو سوراخ کنیم تا به طرح مورد نظرمون برسیم؟
برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
سلام .
لطفا کمک کنید :cry2:تجربه ندارم ولی مطالب تابلو ثابت رو خوندم تا حدودی و با کرل هم طراحی یاد گرفتم حالا میخوام با شاسی چوبی اولین تابلو رو بسازم
کسی میدونه برای پیاده سازی روی شاسی چوبی چه طور باید عمل کرد؟ یعنی چطوری جای LED ها رو سوراخ کنیم تا به طرح مورد نظرمون برسیم؟
دوست عزیزتمام مطالب آموزشی درسایت موجودمی باشدکه اساتیدزحمت زیادی کشیده اندولی بطورخلاصه بعدازاینکه طرحت روباکرل وال ای دی تولزانجام دادی ازش پرینت بگیروروی پلکسی یاهرچیزی که مدنظرت است بچسبانیدوبامته یک سوراخکاری روانجام بده یااینکه اگردرشهرتان لیزرکارهستدطرحت روببرخودشان سوراخکاری وبرش هم برات انجام میدهند
دوست عزیزتمام مطالب آموزشی درسایت موجودمی باشدکه اساتیدزحمت زیادی کشیده اندولی بطورخلاصه بعدازاینکه طرحت روباکرل وال ای دی تولزانجام دادی ازش پرینت بگیروروی پلکسی یاهرچیزی که مدنظرت است بچسبانیدوبامته یک سوراخکاری روانجام بده یااینکه اگردرشهرتان لیزرکارهستدطرحت روببرخودشان سوراخکاری وبرش هم برات انجام میدهند
دوست عزیز میشه بجای اینکه از ترانس 12 یا 24 ولت استفاده کنیم مستقیم از برق 220 بدون ترانس استفاده کرد؟
یعنی مثلا 100 led رو با هم سری کنیم و یک مقاومت 470 اهم سری کنیم که محاسباتش میشه Vr=20mA*470=9.4V ولتاژ روی مقاومت برق DC شده = 220*1.4=310 --- 310-9.4=300V ------ یعنی به هر LED ولتژ 3 ولت برسه پشت تابلو رو هم ایزوله میکنیم که خطر برق گرفتگی نباشه. حالا بجز اینکه با سوختن یک لامپ همه 100 لامپ خاموش میشه دیگه چه معایبی داره؟
معایب این روش چیه؟ ممنون
یه سوال غیر فنی دیگه: کلید تشکر برای پست ها در اکانت من نیست oo: و گم شده چیکار کنم؟ از علی آقا میخواستم تشکر کنم :nice:
برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
دوست عزیز میشه بجای اینکه از ترانس 12 یا 24 ولت استفاده کنیم مستقیم از برق 220 بدون ترانس استفاده کرد؟
یعنی مثلا 100 led رو با هم سری کنیم و یک مقاومت 470 اهم سری کنیم که محاسباتش میشه Vr=20mA*470=9.4V ولتاژ روی مقاومت برق DC شده = 220*1.4=310 --- 310-9.4=300V ------ یعنی به هر LED ولتژ 3 ولت برسه پشت تابلو رو هم ایزوله میکنیم که خطر برق گرفتگی نباشه. حالا بجز اینکه با سوختن یک لامپ همه 100 لامپ خاموش میشه دیگه چه معایبی داره؟
معایب این روش چیه؟ ممنون
یه سوال غیر فنی دیگه: کلید تشکر برای پست ها در اکانت من نیست oo: و گم شده چیکار کنم؟ از علی آقا میخواستم تشکر کنم :nice:
بلی میشه من خودم باهمین روش کارکردم ولی توصیه نمی کنم چون مشکلاتی داره مثلاخطربرق گرفتگی واگریکی ازال ای دیهابسوزه بقیه هم خاموش میشه
عالی شد اولین کارم با دریل رو نئوپان سوراخ کاری کردم بزودی عکسشش رو میزارم :wow: الله رو زدم با HG 3m سفید خیلی خوب شد :wow:
با تشکر از آقای حمیدرضا ریاحی و Ali AVR
دیدگاه