اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط رسول21
    برای اب بندی تابلو ثابت دوستان چکار میکنند؟
    بنده قبل از ال ای دی گذاری زیر ال ای دی ها را چسب میریزم واز تو هم چسب اکواریم میریزم :read:
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
      بنده قبل از ال ای دی گذاری زیر ال ای دی ها را چسب میریزم واز تو هم چسب اکواریم میریزم :read:
      از رو چه چسبی میزنین همین اکواریوم از پشت چسب اکواریوم میچسبه؟به پلکسی ؟

دیدگاه

من تا بحال اصلا تابلو led نساختم و این مورد اولمه من از hg قرمز دقیقا این استفاده کرد
        http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1554-led-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-hg-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html

و ال ای دی ها رو سری ۳ تایی چیدم با مقاومت 170 اهم حالا دوستم میگهباید ۳۳۰ اهمی میزاشتی.
        خب حالا من چیکار کنم مقاومت ها رو کلا عوض کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
          از رو چه چسبی میزنین همین اکواریوم از پشت چسب اکواریوم میچسبه؟به پلکسی ؟
          از رو زیر ال ایدی ها چسب رازی نه پلیکا خراب میکنه میریزم . ا ز داخل هم فقط دور پلکسی که با بدنه در ارتباط است را چسب اکواریم میکنم.
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام من کورل به من اچازه weld کردن متن رو نمیده
            تو تصویر زیر هم که از هلپ خودش هست میگه امکان این کار وجود نداره
            ولی دوستان خیلی راحت این کارو میکننن
            کسی میشه بگه مشکل از کجاست ؟
            من با هر دو ورژن 4 و 7 امتحان کردم گزینش موقع انتحاب متن غیر فعال میشه
            ممنون
            زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمود حسینی پور دیزگاه
              سلام من کورل به من اچازه weld کردن متن رو نمیده
              تو تصویر زیر هم که از هلپ خودش هست میگه امکان این کار وجود نداره
              ولی دوستان خیلی راحت این کارو میکننن
              کسی میشه بگه مشکل از کجاست ؟
              من با هر دو ورژن 4 و 7 امتحان کردم گزینش موقع انتحاب متن غیر فعال میشه
              ممنون
              سلام
              یه سری به لینک زیر بزن
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?a...ofile;u=181494
              بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

در کورل وقتی میخواهیم فقظ دور کلمه را led بچینیم یعنی برای cnc که میدیم قاب مستطیل دور کلمه را نداشته باشه فقط کلمه باشه که دورش led خورده باید چیکار کنیم :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                  در کورل وقتی میخواهیم فقظ دور کلمه را led بچینیم یعنی برای cnc که میدیم قاب مستطیل دور کلمه را نداشته باشه فقط کلمه باشه که دورش led خورده باید چیکار کنیم :eek: :eek: :eek:
                  تیک center on outline رو برمیداری.
                  عکس رو ببین
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

led tools من 6تا trialتموم شده یک فیلم اموزشی که دوستان گزاشته بودن انجام دادم خیلی طولانی بود ولی نشد نرم افزار winhex هم جواب نداد الان گیر ال ای دی تولزم
                    اینم کدی که میده
                    macro id 4D61EDFC
                    ورزن 5 هست
                    کسی میتونه کمک کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                      led tools من 6تا trialتموم شده یک فیلم اموزشی که دوستان گزاشته بودن انجام دادم خیلی طولانی بود ولی نشد نرم افزار winhex هم جواب نداد الان گیر ال ای دی تولزم
                      اینم کدی که میده
                      macro id 4D61EDFC
                      ورزن 5 هست
                      کسی میتونه کمک کنه
                      با سلام یه سری به لینک زیر بزن
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87164.0
                      بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام .
                        لطفا کمک کنید :cry2:تجربه ندارم ولی مطالب تابلو ثابت رو خوندم تا حدودی و با کرل هم طراحی یاد گرفتم حالا میخوام با شاسی چوبی اولین تابلو رو بسازم
                        کسی میدونه برای پیاده سازی روی شاسی چوبی چه طور باید عمل کرد؟ یعنی چطوری جای LED ها رو سوراخ کنیم تا به طرح مورد نظرمون برسیم؟
                        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                          سلام .
                          لطفا کمک کنید :cry2:تجربه ندارم ولی مطالب تابلو ثابت رو خوندم تا حدودی و با کرل هم طراحی یاد گرفتم حالا میخوام با شاسی چوبی اولین تابلو رو بسازم
                          کسی میدونه برای پیاده سازی روی شاسی چوبی چه طور باید عمل کرد؟ یعنی چطوری جای LED ها رو سوراخ کنیم تا به طرح مورد نظرمون برسیم؟
                          دوست عزیزتمام مطالب آموزشی درسایت موجودمی باشدکه اساتیدزحمت زیادی کشیده اندولی بطورخلاصه بعدازاینکه طرحت روباکرل وال ای دی تولزانجام دادی ازش پرینت بگیروروی پلکسی یاهرچیزی که مدنظرت است بچسبانیدوبامته یک سوراخکاری روانجام بده یااینکه اگردرشهرتان لیزرکارهستدطرحت روببرخودشان سوراخکاری وبرش هم برات انجام میدهند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliavr
                            دوست عزیزتمام مطالب آموزشی درسایت موجودمی باشدکه اساتیدزحمت زیادی کشیده اندولی بطورخلاصه بعدازاینکه طرحت روباکرل وال ای دی تولزانجام دادی ازش پرینت بگیروروی پلکسی یاهرچیزی که مدنظرت است بچسبانیدوبامته یک سوراخکاری روانجام بده یااینکه اگردرشهرتان لیزرکارهستدطرحت روببرخودشان سوراخکاری وبرش هم برات انجام میدهند
                            دوست عزیز میشه بجای اینکه از ترانس 12 یا 24 ولت استفاده کنیم مستقیم از برق 220 بدون ترانس استفاده کرد؟
                            یعنی مثلا 100 led رو با هم سری کنیم و یک مقاومت 470 اهم سری کنیم که محاسباتش میشه Vr=20mA*470=9.4V ولتاژ روی مقاومت برق DC شده = 220*1.4=310 --- 310-9.4=300V ------ یعنی به هر LED ولتژ 3 ولت برسه پشت تابلو رو هم ایزوله میکنیم که خطر برق گرفتگی نباشه. حالا بجز اینکه با سوختن یک لامپ همه 100 لامپ خاموش میشه دیگه چه معایبی داره؟
                            معایب این روش چیه؟ ممنون

یه سوال غیر فنی دیگه: کلید تشکر برای پست ها در اکانت من نیست oo: و گم شده چیکار کنم؟ از علی آقا میخواستم تشکر کنم :nice:
                            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                              دوست عزیز میشه بجای اینکه از ترانس 12 یا 24 ولت استفاده کنیم مستقیم از برق 220 بدون ترانس استفاده کرد؟
                              یعنی مثلا 100 led رو با هم سری کنیم و یک مقاومت 470 اهم سری کنیم که محاسباتش میشه Vr=20mA*470=9.4V ولتاژ روی مقاومت برق DC شده = 220*1.4=310 --- 310-9.4=300V ------ یعنی به هر LED ولتژ 3 ولت برسه پشت تابلو رو هم ایزوله میکنیم که خطر برق گرفتگی نباشه. حالا بجز اینکه با سوختن یک لامپ همه 100 لامپ خاموش میشه دیگه چه معایبی داره؟
                              معایب این روش چیه؟ ممنون

یه سوال غیر فنی دیگه: کلید تشکر برای پست ها در اکانت من نیست oo: و گم شده چیکار کنم؟ از علی آقا میخواستم تشکر کنم :nice:
                              بلی میشه من خودم باهمین روش کارکردم ولی توصیه نمی کنم چون مشکلاتی داره مثلاخطربرق گرفتگی واگریکی ازال ای دیهابسوزه بقیه هم خاموش میشه

دیدگاه

عالی شد اولین کارم با دریل رو نئوپان سوراخ کاری کردم بزودی عکسشش رو میزارم :wow: الله رو زدم با HG 3m سفید خیلی خوب شد :wow:
                                با تشکر از آقای حمیدرضا ریاحی و Ali AVR

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X