اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

نوشته اصلی توسط -shahram
    ledtools کار نکرد و بنظرم رسید برای این نسخه ledtools5-x6 کرک نشده
    اگه کرک نشده باشه یه پیغام میده که نرم افزار کرک نشده
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

اساتید

LED تولز را من طبق آموزش ها نصب کردم ، ممنون ازهمه دوستانی که زحمت کشیده بودن
      ولی الان LED ها را عمود بر خط لبه نوشته قرار می ده ؟! آیا این روش بهتره برای مونتاژ (سری موازی ) یا اون روشی که روی خود خط همه سوراخ ها زده می شه ؟!

اولین تابلو هست و تا حلا تجربه عملی مونتاژ نداشتم بدونم کدوم بهتر و تمیزتر در میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111
        اساتید

LED تولز را من طبق آموزش ها نصب کردم ، ممنون ازهمه دوستانی که زحمت کشیده بودن
        ولی الان LED ها را عمود بر خط لبه نوشته قرار می ده ؟! آیا این روش بهتره برای مونتاژ (سری موازی ) یا اون روشی که روی خود خط همه سوراخ ها زده می شه ؟!

اولین تابلو هست و تا حلا تجربه عملی مونتاژ نداشتم بدونم کدوم بهتر و تمیزتر در میاد
        سلام
        به نظر من اگه موازی خط حاشیه باشن بهتره
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

از دوستانی که در کار با نرم افزار led tools مشکل دارند و یا وقت کافی ندارند می توانند با ارسال نوشته - نوع فونت و اندازه ان به ایمیل طرح آماده خود را دریافت کنند. :applause: :applause: :job: :job:

دیدگاه

کرک LED TOOL 5

سلام
            من طبق اون فیلم آموزشی که گذاشته بودین رفتم جلو ولی وقتی Ctrl+G رو میزنم و messageboxexw رو وارد میکنم بعد که میام RETN 14 رو دوبل کلیک میکنم و F9 رو میزنم RUN نمیشه و در حالت PUSE باقی میمونه و خطا میده یعنی جلوتر از اون مرحله نمیزاره برم - ممنون میشم کمکم کنین - یه پرفسور کامپیوتر میخاد تا این LED Tool رو کرک کنه والله.....

دیدگاه

پاسخ : کرک LED TOOL 5

نوشته اصلی توسط masud25
              سلام
              من طبق اون فیلم آموزشی که گذاشته بودین رفتم جلو ولی وقتی Ctrl+G رو میزنم و messageboxexw رو وارد میکنم بعد که میام RETN 14 رو دوبل کلیک میکنم و F9 رو میزنم RUN نمیشه و در حالت PUSE باقی میمونه و خطا میده یعنی جلوتر از اون مرحله نمیزاره برم - ممنون میشم کمکم کنین - یه پرفسور کامپیوتر میخاد تا این LED Tool رو کرک کنه والله.....
              سلام
              این سوال بارها در این تاپیک مطرح شده
              کافی بود یک صفحه عقبتر برگردید

از این روش امتحان کنید
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93029.0
              موفق باشید

دیدگاه

کرک LED TOOL 5

آقا هرکی کد اکتیو با ماکرو آی دی B70D489C رو برام پیدا کنه 20000 هزار تومان پول میدم بهش

من کل آموزشایی که تو این سایت و سایتای دیگه گذاشتنو رفتم جلو هیچکدوم جواب نمیدن

دیدگاه

پاسخ : کرک LED TOOL 5

نوشته اصلی توسط masud25
                  آقا هرکی کد اکتیو با ماکرو آی دی B70D489C رو برام پیدا کنه 20000 هزار تومان پول میدم بهش

من کل آموزشایی که تو این سایت و سایتای دیگه گذاشتنو رفتم جلو هیچکدوم جواب نمیدن
                  تو همین تاپیک بگردید دوستانی هستند که براتون درش میارن

ولی من با قطعیت میگم امکان نداره شما دقیقا طبق آموزش تاپیک بالا پیش رفته باشید و جواب نگرفته باشید

دیدگاه

سلام
                    من طبق آموزش هر کاری کردم نتونستم کد اکتیوشو استخراج کنم :angry: :angry: :angry:
                    کسی میتونه کمک کنه :sad: :sad:
                    کد اکتیو ماکرو آی دی من 2C059AF5

دیدگاه

سلام دوستان
                      خلاصه موفق شدم برنامه LEDTool5_X4 رو با برنامه SND 2.1 اکتیو کنم . :wow: :wow: :wow: :wow:
                      فقط باید طبق آموزشی که تو سایت هست تمام مراحل رو مو به مو انجام بدین

موفق باشید .

http://upload7.ir/imgs/2014-11/94948894686976579808.jpg

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                        با توجه به اینکه عملیات بدست آوردن کد اکتیو نرم افزار LED TOOL5 دارای پیچیدگی، ملزم به صرف وقت، داشتن مهارت، دانش کافی و مشکلات فروان برای بسیاری از دوستان می باشد، لذا ما تعدادی از لایسنس های این نرم افزار را تهیه کرده و برای راحتی کار در اختیار شما دوستان قرار داده ایم

شما میتوانید بر اساس ID که نرم افزار به شما می دهد فایل لایسنس را از وبسایت ما تهیه فرمایید.

http://drfx.ir/?p=212

دیدگاه

دوستان من ledtool رو نصب کردم
                          وقتی led ها رو میچینم دور متن یا از هم فاصله دارن یا تو پیچ و خم ها میفتن رو هم
                          حالا چیکار کنم؟
                          ------------
                          سوال دوم اینه که واسه تک خط نوشتن باید چیکار کرد؟
                          -----------
                          سوال سوم : فونت نستعلیق چجور میشه نصب و استفاده کرد؟
                          ممنون
                          کورل 5 با ledtool 5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
                            دوستان من ledtool رو نصب کردم
                            وقتی led ها رو میچینم دور متن یا از هم فاصله دارن یا تو پیچ و خم ها میفتن رو هم
                            حالا چیکار کنم؟
                            ------------
                            سوال دوم اینه که واسه تک خط نوشتن باید چیکار کرد؟
                            -----------
                            سوال سوم : فونت نستعلیق چجور میشه نصب و استفاده کرد؟
                            ممنون
                            کورل 5 با ledtool 5
                            سلام بر شما
                            اینکه میفرمایید از هم فاصله دارن رو متوجه نشدم؛ لطفا یه عکس بذارید
                            برای حذف ال ای دی هایی که روی هم می افتن میتونید این گزینه رو فعال کنید:(البته یادم نیست تو 5 هم این گزینه بود یا نه)

برای تک خط نوشتن باید تنظیمات LEDTool رو روی On a center line قرار بدین و بهتره از فونتهای باریک مثل کامران استفاده کنید

و برای نستعلیق اول سرچ کنید و یه فونت نستعلیق دانلود کنید
                            اون رو داخل پوشه Font که خودش تو پوشه Windows در درایو ویندوز هست کپی کنید
                            اینجوری تو تمام نرم افزار ها در قسمت انتخاب فونت میتونید ازش استفاده کنید
                            بقیه مراحل کار به صورت قبل هست
                            جناب ریاحی تو این تاپیک فیلم آموزش رو گذاشتن:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87164.0

موفق باشید

دیدگاه

درود بر همگی دوستان
                              میخوام ال ای دی هایی که دور نوشتم ام چیدم دایره اشو حذف کنم و پایه هاش بمونه منتهی نمیدونم چیکار کنم همه رو یهو حذف کنم باید از چه گزینه ای استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
                                درود بر همگی دوستان
                                میخوام ال ای دی هایی که دور نوشتم ام چیدم دایره اشو حذف کنم و پایه هاش بمونه منتهی نمیدونم چیکار کنم همه رو یهو حذف کنم باید از چه گزینه ای استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                سلام
                                بهترین کار اینه که زمان طراحی دایره دور ال ای دی ها رو با یه رنگ متفاوت از پایه ها رسم کنید
                                اینجوری نیازی به پاک کردنشون نیست
                                فقط به CNC کار بگید که اون رنگ رو برش نده
                                به همین سادگی به همین خوشمزگی

همچنین بهتره رنگ پایه ها رو از رنگ حاشیه دور متن متمایز کنید و باز هم بگید اول رنگ پایه ها رو برش بده بعد دور متن رو
                                چون وقتی اول دور متن رو برش میدن کار ممکنه جابجا بشه و اونوقت پایه ها سر جاشون در نمیاد

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X