سلام دوستان
اول بگم که لینک پرشین گیگ بازم کار نمیکنه .
کسی فایل نصب led tool 6 برای کرل x6 یا همون 16 رونداره به خدا یه هفته دنبالشم همه فقط کرکشو گذاشتن نه فایل نصبشو . دل و روده همه سایت ایرانی و خارجی رو کشیدم بیرون و الان نزدیک 10 تا 15 تا فایل کرک دارم . دیگه دارم دیوونه میشم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
لطفا اگه کسی فایل نصبشو داره لینک بده ممنون :cry: :cry: :cry: :cry:. توجه کنبد فایل نصب led tool 6 برای کرل 16 یا همان x6 نه فایل کرک که خودم زیاد دارم
خواشا اگه دارید بزارید -O< -O<
سلام دوستان
اول بگم که لینک پرشین گیگ بازم کار نمیکنه .
کسی فایل نصب led tool 6 برای کرل x6 یا همون 16 رونداره به خدا یه هفته دنبالشم همه فقط کرکشو گذاشتن نه فایل نصبشو . دل و روده همه سایت ایرانی و خارجی رو کشیدم بیرون و الان نزدیک 10 تا 15 تا فایل کرک دارم . دیگه دارم دیوونه میشم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
لطفا اگه کسی فایل نصبشو داره لینک بده ممنون :cry: :cry: :cry: :cry:. توجه کنبد فایل نصب led tool 6 برای کرل 16 یا همان x6 نه فایل کرک که خودم زیاد دارم
خواشا اگه دارید بزارید -O< -O<
سلام
بفرمایید. :smile:
http://uplod.ir/0uhbwb1s10w6/LEDTool6_X6_1.zip.htm
شانس داریا همیجوری اومدم تو تایپک همیجوری یادم اومد فایل نصبشو دارم :nice:
امیدوارم همین باشه
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
سلام
بفرمایید. :smile:
http://uplod.ir/0uhbwb1s10w6/LEDTool6_X6_1.zip.htm
شانس داریا همیجوری اومدم تو تایپک همیجوری یادم اومد فایل نصبشو دارم :nice:
امیدوارم همین باشه
دمت گرم اخوی به خدا دیگه نمیدونستم چیکار کنم نزدیک بود از امین اباد سر در بیارم واقعا کارت درسته . دستت درد نکنه نجاتم دادی انشاالله هرچی بخوای همون بشه و همیشه موفق باشی . برات 5 تا صلواتم فرستادم بلکه یه روزی یه جا بکارت بیاد. ممنون
خدا پدر این eca روهم بیامرزه که همچین فضایی در اختیارمون گذاشته . :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
بابا منم رفتم پول دادم 16 رو خریدم
ای بابا
یعنی هیچکس یه راهی برای کرک کردن LED Tools X6 نداره؟
سلام اخوی
چرا نیست . هست اگه هنوز اموزششو پیدا نکردی بگو برات اپ کنم من خودم هم تونستم با استفاده از همین روش کرکش کنم . یک کد رو که بدست اوردی هم برای 6 و هم 5 جواب میده .
دمت گرم اخوی به خدا دیگه نمیدونستم چیکار کنم نزدیک بود از امین اباد سر در بیارم واقعا کارت درسته . دستت درد نکنه نجاتم دادی انشاالله هرچی بخوای همون بشه و همیشه موفق باشی . برات 5 تا صلواتم فرستادم بلکه یه روزی یه جا بکارت بیاد. ممنون
خدا پدر این eca روهم بیامرزه که همچین فضایی در اختیارمون گذاشته . :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
دستت درد نکنه ممنون.
اینم لینک LEDtool ها از تو بوک مارکم پیداش کردم.
http://corelvba.com/index.php?pages=led_1
اینم یه لینک مفید دیگه:
http://macromonster.com/index.php?mod=descr&id_desc=139
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
کرک 100% تضمینی نرم افزار LED TOOL 5 و LED TOOL 6 برای کورل با ورژن های مختلف
نکات مهم :
1 - اگر برای بار اول نتوانستید کرک کنید ، به دفعات فیلم آموزشی را دوباره ببینید.
2 - توجه داشته باشید که فایل آموزشی امکان PAUSE کردن را دارد.
3 - یک بار که کد فعال سازی را بدست آورید ، در یک درایوی به غیر از درایو ویندوز ، در یک فایل TEXT ذخیره کنید. زیرا بعدا باز هم قابل استفاده است. اگر شما ویندوز عوض کنید ، باز هم این شماره سریال کار خواهد کرد. حتی به گفته خود شرکت LED TOOL ، اگر شما هارد دیسک خود را نیز عوض کنید ، شماره سریال عوض نخواهد شد.
4 - شماره سریال ساخته شده توسط این روش برای هر دو ورژن LED TOOL 5 و LED TOOL 6 کار می کند.
اگر سوالی داشتید ، همین جا مطرح کنید ، به کمک دوستان در خدمت شما هستیم.
دیدگاه