اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

باسلام خدمت دوستان- هرکس میتونه این کد(0DF6EAEB) ازEDtool رو کرک کنه ممنون میشم برام بذاره - یه یک هفته ای هست هرجا میرم پیداش نمی کنم . با winhex هم پیدا نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
      سلام
      از دوستان کسی هست که LED TOOL رو روی کرل X5 نصب کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟؟
      سلام
      بله من نصب و کرک کردم خیلی هم راحته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein-es
        سلام
        بله من نصب و کرک کردم خیلی هم راحته.
        اقا ایول از کدوم روش رفتی؟
        کدوم ورژن led tool رو داری؟
        Someone who can change the world
        ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

دوستان من مردم نتونستم کد این برنامه رو پیدا کنم چیکار کنم من :angry: :angry: :angry:
          حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
            دوستان من مردم نتونستم کد این برنامه رو پیدا کنم چیکار کنم من :angry: :angry: :angry:
            سلام
            دوست گرامی شما تا یک ماهه دیگر هم بگردید نمی توانید با وین هگز کد رو پیدا کنید
            بفرمایید اینم آموزش کرک led tool 4 همراه با نرم افزار led tool برای کرل x4 که بنده پیشنهاد میکنم
            که اول از کرل x4 استفاده نمایید چون مراحل کرک کردن led tool کمی سخت میباشد،
            تا با مشکل مواجه نشوید...

http://s5.picofile.com/file/81082720...setup.zip.html

و اینم نرم افزار led tool 6 و کرک و آموزش کرک کردن برای نرم افزار کرل x6
            دوستان آموزش واضح است فقط کمی دقت لازم است و دستورات را مو به مو اجرا کنید تا به مشکل بر نخورید
            این فیلم توسط یک فرد غیر ایرانی ساخته شده وقتی فیلم در حالت ایست قرار دارد بالا توضیحاتی به فارسی اجرا می کند مثال: (F8(4 یعنی اینکه این دکمه را در صفحه کلید 4 بار بفشارید.

http://s5.picofile.com/file/81082748...ool_6.rar.html
            امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

مشکل عجیب با ال ای دی تولز دارم ارور میده قبلا خوب بود الان ارور میده چکار کنم عکس از ارور میزارم ببینید
              http://s5.picofile.com/file/8115703242/Capture.jpg

دیدگاه

سلام احتمالا برای اینکه کد سرویس پک رو پاک کنید یه چیز دیگه رو هم پاک کردید الان ارور ممیده led tools رو دوبره نصب کنید درست میشه احتمالا
                "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

دوستانی که موفق به دریافت رمز نشدند نا امید نشن همینطوری تلاش کنید ... شما می تونید

منم بهش گیر دادم بعد یک ماه تونستم با کرل ایکس4 و ledtools x5 کرکش کنم :rolleyes: بعد کدش رو که گیر اوردم ولش کردم از بس اذیت شدم
                  "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                  ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                  ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                  پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                    سلام

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1189#msg541189

شما پدیت یک رو دانلود کنید!
                    موفق باشید

سلام. من هم همین مشکل رو دارم ولی پدیت شماره یک رو نمیدونم از کجا دانلود کنم. لینکی که گذاشتید رو رفتم ولی پدیت 1 داخلش ندیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                      سلام
                      از دوستان کسی هست که LED TOOL رو روی کرل X5 نصب کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟؟
                      مشکلی که من در این تاپیک دیدم و خیلی هم زیاد بود دوستان رفتن مثلا led tools 7 برای ورژن های X4-X5-X6 گرفتن بعد انتظار دارند با این فیلم ها جواب بده دوستان لطفا به نکات زر توجه کنند:
                      1- ورژن 7 این افزونه و مارکو دارای حفاظت قوی هست و به محض اتصال نرم افزار winhexخارج میشه
                      2-ورژن 7 این نرم افزار به هیچ وجه با اموزش های تصویری که در این تاپیک چه توسط winhexو چه توسط ollydbg قابل کراک نیست
                      3-ورژن 7 این نفرم افزار از روش های موجود در اموزش های تصویری استفاده نمیکند

4- من این ورژن رو :http://www.mediafire.com/download/9nbdiox88o52uij/LEDTool6_X5.zip
                      که ورژن LEDTool6_X5 رو روی ویندوز سون روی 3 تا سیستم کراک کردم بدون مشکل کراک شد
                      لطفا به ورژن استفاده دقت کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SALLY12DAY
                        مشکلی که من در این تاپیک دیدم و خیلی هم زیاد بود دوستان رفتن مثلا led tools 7 برای ورژن های X4-X5-X6 گرفتن بعد انتظار دارند با این فیلم ها جواب بده دوستان لطفا به نکات زر توجه کنند:
                        1- ورژن 7 این افزونه و مارکو دارای حفاظت قوی هست و به محض اتصال نرم افزار winhexخارج میشه
                        2-ورژن 7 این نرم افزار به هیچ وجه با اموزش های تصویری که در این تاپیک چه توسط winhexو چه توسط ollydbg قابل کراک نیست
                        3-ورژن 7 این نفرم افزار از روش های موجود در اموزش های تصویری استفاده نمیکند

4- من این ورژن رو :http://www.mediafire.com/download/9nbdiox88o52uij/LEDTool6_X5.zip
                        که ورژن LEDTool6_X5 رو روی ویندوز سون روی 3 تا سیستم کراک کردم بدون مشکل کراک شد
                        لطفا به ورژن استفاده دقت کنید
                        این موضوع بارها تو تاپیک توضیح داده شده
                        ولی متاسفانه توجهی نمیشه
                        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام . کد اکتیو F0F2DE36 این ای دی رو لطف می کنید. خیلی ممنون

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed.zahedi
                              سلام این کد مربوط به شما با حروف بزرگ بنویسید
                              4013dd1f-69fefc14-0791a275-1684078d

دیدگاه

سلام . نمیدونم چه طور باید تشکر کنم. ایشالا همیشه سلامت باشی. خیلی ازت ممنونم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X