اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(لینک ها اصلاح شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(قسمت 3 اضافه شد)

سلام خدمت شما جناب ارغوانی و دوستان عزیز

برای جریان 5 آمپر ( البته بین 4 تا 5 آمپر ) برای هر کانال فکر کنم تنها با استفاده از یک TIP41c کارم راه نمی افته. درسته؟

تکلیف چیست؟

با تشکر

دیدگاه

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت

برای وصل کردن STP50N05L مستقیم به میکرو از چه مقاومتی استفاده کنم مثلا 10 اهم خوبه؟

دیدگاه

2قسمت اول کسی داره؟
        پاک شده!
        شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
        [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
        [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
          سلام خدمت شما جناب ارغوانی و دوستان عزیز

برای جریان 5 آمپر ( البته بین 4 تا 5 آمپر ) برای هر کانال فکر کنم تنها با استفاده از یک TIP41c کارم راه نمی افته. درسته؟

تکلیف چیست؟

با تشکر
          سلام دوست عزیز.
          تا TIP41c معمولا تا 6 امپر جواب میده.میتونی 2 تا با هم موازی کنی.
          یا ماسفت irf630-irfz44
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام
            ممنون از آموزشی که گذاشتین
            اموزش قسمت اول و دوم و لطف میکنین دوباره بزارین
            ممنون می شم

دیدگاه

سلام و خسته نباشید به اساتید محترم
              لینک ها دو بخش اول خراب هستند لطفا لینک ها درست را برای دوستان قرار دهید.
              باتشکر فراوان

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                به کمک اموزش بسیار خوبی که گذاشتین تونستم برنامه فلاشر رو درست بنویسم فقط چند تا سوال برام پیش اومده :
                اول : اگه بخوام یه برنامه بنویسم که بیشتر از هشت کانال داشته باشه باید چه طور پورت ها رو با هم مچ کرد؟
                دوم اگه بخوام چند تا کلید بزارم که با صفر کردن پورت به یه برنامه بره چه طوره؟
                ممنومنم ازتون که راهنمایی میکنین

دیدگاه

سلام
                  اساتید کسی نیست این دو بخش اول را در صفحه یک بگذاره یا لینکش را درست کنند. :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed.zahedi
                    سلام خدمت دوستان عزیز
                    به کمک اموزش بسیار خوبی که گذاشتین تونستم برنامه فلاشر رو درست بنویسم فقط چند تا سوال برام پیش اومده :
                    اول : اگه بخوام یه برنامه بنویسم که بیشتر از هشت کانال داشته باشه باید چه طور پورت ها رو با هم مچ کرد؟
                    دوم اگه بخوام چند تا کلید بزارم که با صفر کردن پورت به یه برنامه بره چه طوره؟
                    ممنومنم ازتون که راهنمایی میکنین
                    مثلا
                    کد:
                    Config Portd = Output
                    Config Portc = Output
                    Portd =1111111
                    Portc=1100110
                    کد:
                    if pinb.0=1 then goto prog
                    prog:
                    Portd =0000000
                    با هم روشن میشن
                    به همین راحتی :mrgreen:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

سلام ب دوستان و عذرخواهی بابت رسیدگی نکردن ب تاپیک...
                      آموزش ها مربوط به بیش از یک سال قبل میشن و توی توضیحات اشکالات زیادی هس، ب همین خاطر مدت زیادی بود ک قصد داشتم اصلاحشون کنم و اصلاح شده رو دوباره لینک بدم،
                      ولی گرفتاری درسی و کاری و... هست و هنوز موفق نشدم متاسفانه.
                      ب هرحال لینک ها داخل پست اول درست شدند و همه ی فایل های دانلود میشن.
                      موفق باشید.

دیدگاه

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(لینک ها اصلاح شد)

سلام
                        باتشکر فروان که لینک را درست کردید.
                        من یه مدار فلاشر 5کاناله ساخته ام که آیسی atmega8آن بعد از 3ربع کار کردن سوخت می توانی علت آن را بمن بگید؟

اضافه شده در تاریخ :
                        استاتید کسی نسیت جواب مارا بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrs049
                          سلام
                          باتشکر فروان که لینک را درست کردید.
                          من یه مدار فلاشر 5کاناله ساخته ام که آیسی atmega8آن بعد از 3ربع کار کردن سوخت می توانی علت آن را بمن بگید؟
                          مدار و برنامتون باید باشه.
                          ممکن است اشتباه بستین یا تو برنامه مشکلی باشه!
                          شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
                          [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
                          [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

سلام مشکل حل شد با تشکر فروان از ایجاد کننده این تایپیک که خیلی به من کمک کرده این تایپیک.
                            راستی یک فلاشر 8 کاناله با atmega16 پیدا کردم که پالس خروجی به مثبت led ها می ره حالا باید از چه ترانزیستور و چه جوری استفاده کنم؟به نظر خودم BD140 خوب باشه ولی چه جوری باید به کانال ها وصلش کنم لطفا کمک و راهنمایی فرمایید؟
                            با تشکر

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                              خواستم بگم که با atmega8 و atmega16 هم میتونیم بیشتر از تعداد پایه ها پورت خروجی داشته باشیم. :wow:
                              مثلا یه پورت رو انتخاب کنید وبااستفاده ازای سی 74573تعداد پورتها رو افزایش بدید.فقط باید یکی از پورتهای میکرو رو اختصاص بدید برای پایه ی لچ ای سی 74573!
                              فقط این کار یکم تسط بر برنامه نویسی cواستفاده ازcodevisionمیخواهد! :read:
                              حتی بااستفاده از همین روش واستفاده از یک دیکدر میتونید از atmega16تعداد2به توان16خروجی بگیرید! oo:
                              به هر نحوی که شده پادشاه باش حتی اگر قلمروات به اندازه ی عرض شانه هایت باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrs049
                                سلام مشکل حل شد با تشکر فروان از ایجاد کننده این تایپیک که خیلی به من کمک کرده این تایپیک.
                                راستی یک فلاشر 8 کاناله با atmega16 پیدا کردم که پالس خروجی به مثبت led ها می ره حالا باید از چه ترانزیستور و چه جوری استفاده کنم؟به نظر خودم BD140 خوب باشه ولی چه جوری باید به کانال ها وصلش کنم لطفا کمک و راهنمایی فرمایید؟
                                با تشکر
                                آخرین بار ی سال قبل با ترانزیستور مثبت فلاشر بستم و یادم نیس ک جریان کشی رو جواب میداد یا...
                                ولی اصولا و قاعدتن اینطوری جواب میده:
                                بیس با مقاومت پین میکرو، امیتر +12 و کلکتور ب مثبت الیدی ها، فقط ترانزیستور مثبت با 0 روشن میشه. منفی الیدی ها هم مشترکه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X