اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(لینک ها اصلاح شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(لینک ها اصلاح شد)

سلام الان من یاد دارم ال ای دی سری کنم و خروجی بدم بیرون مثلا محمد یک مثبت و چهارتا منفی بیرون میدم !
    خب الان من کد ویژن هم نصب کردم کد نویسی بلد نیستم با چکارکنم که افکت هامختلفی بنویسم؟؟

دوستان اخه سوال های متفاوتی پرسیدن خب منم اشنایی ندارم گیج شدم

میشه راهنمایی کنید برای کد نویسی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radd
      سلام الان من یاد دارم ال ای دی سری کنم و خروجی بدم بیرون مثلا محمد یک مثبت و چهارتا منفی بیرون میدم !
      خب الان من کد ویژن هم نصب کردم کد نویسی بلد نیستم با چکارکنم که افکت هامختلفی بنویسم؟؟

دوستان اخه سوال های متفاوتی پرسیدن خب منم اشنایی ندارم گیج شدم

میشه راهنمایی کنید برای کد نویسی؟
      سلام دوست عزیز
      ابتدا فایل زیر را دانلود کنید.
      http://sunled.ir/tut/FlasherTut-123.zip
      سپس باید یه جوری نرم افزار بسکام را جور کنید و اگر هم دوست داشتی کرل دراو را جور کنید و کار با آن را یاد بگیری البته نصب کرل دراو ضروری نیست چون مرکز های لیز کاری خودشان کار با کرل دراو را بلدند و این کار را انجام می دهند.
      برای کدویژن هم باید برنامه نویسی C بلد باشی اگر بلد هستی که چه قدر عالی :applause:
      ولی اگر بلد نیستی برای آن هم برایتان فایل آموزشی بگذارم. :nerd:
      در ضمن نرم افزار بسکام برای برنامه نویسی **** می باشد.

دیدگاه

سلام خب من اینارو دانلود کردم و مطالعه کردم باید چکارکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radd
          سلام خب من اینارو دانلود کردم و مطالعه کردم باید چکارکنم
          سلام خوب معلوم دیگه باید زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید با بیسیک یا C ویا اسمبلی اگر بلد هستید که چه قدر عالی :applause: :wow: ولی اگر بلد نیستیدبگو تا فایل برای آموزش قرار دهم در ضمن برای برد های فلشر بیشتر از زبان بیسیک اسفاده می شود تا زبان های دیگر.حال انتخاب با شماست :nerd:

دیدگاه

سلام الان من بخوام کد نویسی رو تو کدویژن انجام بدم باید چکارکنم من یاد دارم ال ای دی ها رو خروجی بدم و روشن کنم

دیدگاه

[quote author=radd link=topic=74083.msg607415#msg607415 date=1404897066]
              سلام الان من بخوام کد نویسی رو تو کدویژن انجام بدم باید چکارکنم من یاد دارم ال ای دی ها رو خروجی بدم و روشن کنم
              [/quote
              سلام دوست عزیز ببخشید دیر شد
              فایل زیر را دانلود کن بهتان کمک می کنه.
              http://s5.picofile.com/file/8129728468/Step_by_Step_Programming_in_C_CodeVisionAVR_V2_05_ 3_.pdf.html

دیدگاه

پاسخ : آموزش خلاصه برنامه نویسی و ساخت فلاشر تابلو LED ثابت(قسمت 3 اضافه شد)

نوشته اصلی توسط .کاظمی
                مثلا
                کد:
                Config Portd = Output
                Config Portc = Output
                Portd =1111111
                Portc=1100110
                کد:
                if pinb.0=1 then goto prog
                prog:
                Portd =0000000
                با هم روشن میشن
                به همین راحتی :mrgreen:
                سلام من به تازگی زبان **** را شروع کردم به یاد گرفتم و الان یک سوال برایم پیش آمده و آن این که وقتی این برنامه کلید را نوشتیم برای کدام پایه باید کلید گذاشت و چه جوری؟

دیدگاه

سلام اساتید کسی نیست که جواب ما را بده که چه جوری کلید به میکرو وصل کنم و اگر هم بخواهم با دو کلید سرعت افکت ها را زیاد کنم باید چه کار کنم؟ :angry:

اضافه شده در تاریخ :
                  اساتید آقایان کسی نیست جواب ما را بده تو این تایپیک :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

برنامه ی زیر 2 کلید متصل به پرت های C.0 و C.1 را در زمان مورد نظر چک می کند.
                    اگر کلید متصل به C0 فشرده شد، (مثلن پایه ها را با 10 کیلو پول پ کرده ایم و کلید به زمین وصلشان میکند) الیدی متصل به D0 روشن می شود و با فشردن کلید C1 الیدی خاموش میشود.

کد:
                    $regfile = "m8def.dat"
                    $crystal = 1000000
                    Config Portd = Output
                    Config Portc = Input

do

if pinc.0=0 then
                    set portd.0
                    end if

if pinc.1=0 then
                    reset portd.0
                    end if

waitms 50

loop
                    end

دیدگاه

سلام دست شما درد نکنه یکی بالاخره جواب ما را داد
                      غیر از این یه سوال دیگه هم داشتم که چگونه سرعت افکت ها را با دو تاکلید کم و زیاد کنیم.

دیدگاه

برای این کار باید از وقفه ها استفاده کنید تا حین اجرای برنامه، با تغییر حالت کلید برنامه ب محل مورد نظر شما ک بررسی کلید ها و کم و زیاد کردن سرعت هست برود،
                        سرعت رو هم میتونبد ب اینصورت کار کنید ک همه ی wait های داخل برنامه رو بصورت یک حلفه بنویسید، ک مثلن داخلش waitms 100 یا هر مقدار دیگری باشد، بعد تعداد دفعات تکرار این حلقه رو ی متفیر بگیرید و از طریق فشردن کلیدها تنظیم کنید...

دیدگاه

سلام
                          پستآ‌های صفحهآ‌ی اول مثل اینکه ظاهرا قبلنا عکس داشتن ولی الان خبری از عکساشون نیست!!!
                          میآ‌شه بی زحمت اگه امکان داره واستون دوباره عکساش رو پ کنید؟ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدآ‌علی
                            سلام
                            پستآ‌های صفحهآ‌ی اول مثل اینکه ظاهرا قبلنا عکس داشتن ولی الان خبری از عکساشون نیست!!!
                            میآ‌شه بی زحمت اگه امکان داره واستون دوباره عکساش رو پ کنید؟ممنون
                            سلام،
                            دقیقن همون فایل های پست اول هستن...

دیدگاه

سلام
                              یه سوال مهم مهندس جان
                              یه توضیحی بدهید که مدار برنامه زیر را چگونه ببندم؟
                              کد:
                              if pinb.0=1 then goto prog
                              prog:
                              Portd =0000000

دیدگاه

میتونید اینجا رو ببینید
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58768.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X