:nerd: با سلام من فلاشر تابلو ال ای دی درست کردم که ترانزیستورش tip41c هستش که تا 6 آمپر قدرت سوییچ داره.
سوال اول تا چه آمپری باید حتما از هیدسینگ استفده کنم البته در tip41c؟
سوال دوم یه ترانزیستوری معرفی کنیین که تا 3 و 3.5 آمپر بکشه ونیازی به هیدسینک نداشته باشه؟
سوال سوم اصلا ترانزیستوری هست که بدون هیدسینک تا 6 آمپر رو تحمل کنه؟
:nerd: با سلام من فلاشر تابلو ال ای دی درست کردم که ترانزیستورش tip41c هستش که تا 6 آمپر قدرت سوییچ داره.
سوال دوم یه ترانزیستوری معرفی کنیین که تا 3 و 3.5 آمپر بکشه ونیازی به هیدسینک نداشته باشه؟
سلام
1)تو دیتا شیت معمولا منحنی که توان رو برحسب مقادیر مختلف کشیده توضیح داده
2)اگه میخوای واسه 3.5 امپر هیتسینک نذاری مثلا باید یه ترانزیستور 10 امپری انتخاب کنی.عدد رو مثال زدم ها.جدی نگیرش. :mrgreen:
3)رجوع شود به جواب سوال 2 :mrgreen:
پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
باسلام وخسته نباشید
می خواستم کتابی کامل رابرای ساخت تابلوی روان معرفی کنیدممنون می شوم.
سلام به نظر من از کتاب چیزی در نمیاد .چون دایما همشون درحال تغییر هستن وانقدر زیادن که کتابها باید نوشت اما به نظر من بهترین کتاب.همین فروماس.
اینجا رو بخون
سایت کیا سل وفروم پرتو الکترونیک هم خوبه
با سلام من امروز یه تابلو ال ای دی برام آوردن برای تعمیر که وقتی پشتشو باز کردم دیدم مقاومتو وصل کردن به پایه منفی سری سه تایی ولی من مقاومتو به پایه مثبت وصل میکنم هر دوتا روشن میشه کدوم بهتره؟ :nerd:
با سلام من امروز یه تابلو ال ای دی برام آوردن برای تعمیر که وقتی پشتشو باز کردم دیدم مقاومتو وصل کردن به پایه منفی سری سه تایی ولی من مقاومتو به پایه مثبت وصل میکنم هر دوتا روشن میشه کدوم بهتره؟ :nerd:
هیچ فرقی نداره.مهم سری بودنشونه .(حالا چه حسن کچل چه کچل حسن -از ابداعات خودم :mrgreen
هرکدوم که راحت تری همونو انجام بده
پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
دوستان سلام.
امروز رفتم بازار برای خرید led. دیدم مارک hg که البته سایت هم این نوعش رو موجود داره به قیمت ۵۵هزار تومان هر بسته میفروشن. مارک everlight هم داشت. که بسته ای هفتادتومن میداد. ولی نورش خیلی بیشتر از hg بود. من این مارکو نمیشناسم. چیپش بزرگتر از معمولی ها بود.
اصولا نور بالای یک ال ای دی میتونه دلیلی بر کیفیت بیشتر اون نسبت به سایرین باشه؟؟؟؟؟ ماندگاری اون و...؟
سوال دومم هم اینه که استفاده از اوال رو به جای کلاهی در تابلوی ثابت پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ نورشون خیلی بالاتره
دیدگاه