اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    سلام
    با ال ای دی های وات بالا و اس ام دی کار چجوریه؟
    کار نکردم تا حالا :rolleyes:
    امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

کمک در انتخاب ترانزیستور

:nerd: با سلام من فلاشر تابلو ال ای دی درست کردم که ترانزیستورش tip41c هستش که تا 6 آمپر قدرت سوییچ داره.
      سوال اول تا چه آمپری باید حتما از هیدسینگ استفده کنم البته در tip41c؟
      سوال دوم یه ترانزیستوری معرفی کنیین که تا 3 و 3.5 آمپر بکشه ونیازی به هیدسینک نداشته باشه؟
      سوال سوم اصلا ترانزیستوری هست که بدون هیدسینک تا 6 آمپر رو تحمل کنه؟

دیدگاه

پاسخ : کمک در انتخاب ترانزیستور

نوشته اصلی توسط sar31712
        :nerd: با سلام من فلاشر تابلو ال ای دی درست کردم که ترانزیستورش tip41c هستش که تا 6 آمپر قدرت سوییچ داره.
        سوال دوم یه ترانزیستوری معرفی کنیین که تا 3 و 3.5 آمپر بکشه ونیازی به هیدسینک نداشته باشه؟
        جواب 2 و 3 : لاجیک ماسفت مثل IRFZ44

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          جواب 2 و 3 : لاجیک ماسفت مثل IRFZ44
          یه چیز ارزونتر معرفی کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sar31712
            سلام
            1)تو دیتا شیت معمولا منحنی که توان رو برحسب مقادیر مختلف کشیده توضیح داده
            2)اگه میخوای واسه 3.5 امپر هیتسینک نذاری مثلا باید یه ترانزیستور 10 امپری انتخاب کنی.عدد رو مثال زدم ها.جدی نگیرش. :mrgreen:
            3)رجوع شود به جواب سوال 2 :mrgreen:
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

باسلام وخسته نباشید
              می خواستم کتابی کامل رابرای ساخت تابلوی روان معرفی کنیدممنون می شوم.
              برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
                باسلام وخسته نباشید
                می خواستم کتابی کامل رابرای ساخت تابلوی روان معرفی کنیدممنون می شوم.
                سلام به نظر من از کتاب چیزی در نمیاد .چون دایما همشون درحال تغییر هستن وانقدر زیادن که کتابها باید نوشت اما به نظر من بهترین کتاب.همین فروماس.
                اینجا رو بخون
                سایت کیا سل وفروم پرتو الکترونیک هم خوبه
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
                  دوستان چطور می توان در کرل تصاویری هم در متن نوشته ها برای ساخت تابلو ثابت ایجاد کرد؟
                  امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sar31712
                    یه چیز ارزونتر معرفی کنین
                    دوست عزیزمن باهمان tip41c تابیشتراز5آمپربدون هیتسینگ استفاده کردم یه ذره هم گرم نشده البته بستگی به جنس خوبوبدداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliavr
                      دوست عزیزمن باهمان tip41c تابیشتراز5آمپربدون هیتسینگ استفاده کردم یه ذره هم گرم نشده البته بستگی به جنس خوبوبدداره
                      چه مارکی بهتره به نظر شما؟
                      با تشکر

دیدگاه

اتصال مقاومت به کدوم پایه؟

با سلام من امروز یه تابلو ال ای دی برام آوردن برای تعمیر که وقتی پشتشو باز کردم دیدم مقاومتو وصل کردن به پایه منفی سری سه تایی ولی من مقاومتو به پایه مثبت وصل میکنم هر دوتا روشن میشه کدوم بهتره؟ :nerd:

دیدگاه

پاسخ : اتصال مقاومت به کدوم پایه؟

نوشته اصلی توسط sar31712
                          با سلام من امروز یه تابلو ال ای دی برام آوردن برای تعمیر که وقتی پشتشو باز کردم دیدم مقاومتو وصل کردن به پایه منفی سری سه تایی ولی من مقاومتو به پایه مثبت وصل میکنم هر دوتا روشن میشه کدوم بهتره؟ :nerd:
                          هیچ فرقی نداره.مهم سری بودنشونه .(حالا چه حسن کچل چه کچل حسن -از ابداعات خودم :mrgreen
                          هرکدوم که راحت تری همونو انجام بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sar31712
                            چه مارکی بهتره به نظر شما؟
                            با تشکر
                            ولا این مونده به وجدان فروشنده که خودش مارک خوب بهت بده من الان حضورذهن ندارم کدام مارک بهتره

دیدگاه

طراحیشمارنده نزولی بافلیپ فلاپ دی میخوام جدول کارنو و دیاگرام حالتشو میخوام ... :smile:

دیدگاه

دوستان سلام.
                                امروز رفتم بازار برای خرید led. دیدم مارک hg که البته سایت هم این نوعش رو موجود داره به قیمت ۵۵هزار تومان هر بسته میفروشن. مارک everlight هم داشت. که بسته ای هفتادتومن میداد. ولی نورش خیلی بیشتر از hg بود. من این مارکو نمیشناسم. چیپش بزرگتر از معمولی ها بود.
                                اصولا نور بالای یک ال ای دی میتونه دلیلی بر کیفیت بیشتر اون نسبت به سایرین باشه؟؟؟؟؟ ماندگاری اون و...؟
                                سوال دومم هم اینه که استفاده از اوال رو به جای کلاهی در تابلوی ثابت پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ نورشون خیلی بالاتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X