اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام

از کجای این مملکت خریدی بسته 55000 تومان ؟؟

آدرس میدی رفیق ؟

منتظرم

الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
      سلام

از کجای این مملکت خریدی بسته 55000 تومان ؟؟

آدرس میدی رفیق ؟

منتظرم
      سلام.البته اچ جی قلابی هم خیلی زیاد شده که قیمتش از اصل خیلی پایینتره.شایدم بعضی ها همون قیمت بفروشن.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

پاسخ : کمک در انتخاب ترانزیستور

نوشته اصلی توسط aliavr
        دوست عزیزمن باهمان tip41c تابیشتراز5آمپربدون هیتسینگ استفاده کردم یه ذره هم گرم نشده البته بستگی به جنس خوبوبدداره
        5 آمپر دائم کشیده اید یا لحظه ای؟
        آخه بر فرض مثال افت ولتاژش را هم نیم ولت بگیریم توان تلف شده میشه 2.5 وات اونوقت چه طوری بدون هیتسینک یه ذره هم گرم نمیشه!؟ نکنه زیر باد فنه؟؟

دیدگاه

ممنون جواب دادی

اصل بودنش رو میشه از روی پاکت ال ای دی فهمید ...

آخه دیرو ز HG رو قیمت گرفتم ؛ بیش از این حرفها بود ....( البته تو ی شهر ما )

منم یک نمونه ال ای دی ناشناس با چیپ بزرگ گرفتم نورش محشر بود

تا الانم که نور تابلو خوب بوده ....
          بسته ال ای دی شما چند تایی بود ؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

دوست عزیز LED های HG فروشگاه مستقیما وارد میشند و قطعا ارزونترین قیمتی هست که تو ایران پیدا میشه (مگر اینکه فروشنده رفیقتون باشه و از سود خودش بگذره اونم میشه 5-6 تومن کمتر نه بیشتر)
            در ضمن مارک معتبر everligt کلاهی تولید انبوه نداره و سفارشی میزنه پس قطعا اصل نبوده.
            اورلایت الان فقط در زمینه IR و اوال و پاور داره فعالیت میکنه و لاغیر .....
            I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              دوست عزیز LED های HG فروشگاه مستقیما وارد میشند و قطعا ارزونترین قیمتی هست که تو ایران پیدا میشه (مگر اینکه فروشنده رفیقتون باشه و از سود خودش بگذره اونم میشه 5-6 تومن کمتر نه بیشتر)
              در ضمن مارک معتبر everligt کلاهی تولید انبوه نداره و سفارشی میزنه پس قطعا اصل نبوده.
              آقای بلورچیان

من قیمتهای ال ای دی داخل فروشگاه سایت رو دیدم

چرا قیمت ال ای دی MONLIGHT نسبت به بقیه کمتره ؟

البته منظورم اینه که ایا کیفیت پائینی دارن ؟
              بیشتر می سوزن ؟
              نورشون خیلی کمتره ؟
              یا اینکه نورشون بعد از یک مدت کاری افت می کنه ؟

یا برای سطح خرید های متفاوت داخل فروشگاه قرار گرفتن ( و تا الان تست نشده اند )؟

ممنون

میشه منو راهنمایی کنید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                حتما درست میفرمایید.
                جناب بلورچیان علت عدم وجود hgهای پر نور توی فروشگاه و بازار چیه؟ منظورم مدل dsjاست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
                  ممنون جواب دادی

اصل بودنش رو میشه از روی پاکت ال ای دی فهمید ...

آخه دیرو ز HG رو قیمت گرفتم ؛ بیش از این حرفها بود ....( البته تو ی شهر ما )

منم یک نمونه ال ای دی ناشناس با چیپ بزرگ گرفتم نورش محشر بود

تا الانم که نور تابلو خوب بوده ....
                  بسته ال ای دی شما چند تایی بود ؟
                  سلام.بله تا حدی میشه اصل بودنش رو تشخیص داد.
                  احتمالا شما اچ وای چیپ درشت گرفتی که اونم دو نوع چیپ درشت داره یک مدلش یکم چیپش درشته و یک مدلش خیلی چیپش درشته طوری که تقریبا تمام کلاه رو چیپ پر کرده که اونها هم خیلی خوبن و صد در صد از اچ جی 1012 (معمولی بهترن)
                  ولی به نظرم hg dsj از همشون بهتره و عالیه من کلا خیلی وقته فقط تو کلاهیه سفید با همین مارک کار میکنم گرونه ولی عالیه هم برای لامپ ساختن عالیه و هم تابلو زدن و ... الان خونه ما نه یک لامپ کم مصرف داره نه مهتابی و فقط از ال ای دی dsj استفاده شده (برایه روشنایش)
                  نوشته اصلی توسط میثم شکیبا
                  حتما درست میفرمایید.
                  جناب بلورچیان علت عدم وجود hgهای پر نور توی فروشگاه و بازار چیه؟ منظورم مدل dsjاست؟؟
                  به نظره من علتش گرونیشه البته dsj هم سفید دو نوع داره که یک نوعش 1800-2000 و یک نوعش 2000-2500 است
                  به نظره من تا کسی ندونه این ال ای دی چیه و چطوریه شاید حاضر به پولدادن بهش نباشه ولی اگه یکبار استفاده کنه به نظرم از هر چی ال ای دیه سفیده غیر از این حالش به هم میخوره.
                  در ضمن نوره dsj به آبی نمیزنه مشکلی که در ال ای دی های سفید اکثرا هست و اینکه نورش کم نمیشه بعد از مدتی (یا اگه کم میشه به چشمه من که نمیاد) ولی خیلی از تابلوهایی که با ال ای دیه سفید زده شدن بعد از چند وقت خاموشش کنن زیبا تره از بس که کم نور شدن و مثلا از صد تا ال ای دی دو سه تا اون وسط پرنورن و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    در ضمن نوره dsj به آبی نمیزنه مشکلی که در ال ای دی های سفید اکثرا هست و اینکه نورش کم نمیشه بعد از مدتی (یا اگه کم میشه به چشمه من که نمیاد) ولی خیلی از تابلوهایی که با ال ای دیه سفید زده شدن بعد از چند وقت خاموشش کنن زیبا تره از بس که کم نور شدن و مثلا از صد تا ال ای دی دو سه تا اون وسط پرنورن و ...
                    با تشکر از شما.
                    معمولا چه جریانی برای dsjها استفاده می کنید؟
                    نظرتون راجع به استفاده اوال به جای کلاهی چیه؟

دیدگاه

مجددا سلام. :bye
                      امروز دوباره به پاساژ توکل و... رفتم. اکثرا دارن ledهای اچ جی معمولی رو ۵۵هزار میدن،با عرض پوزش از عزیزان eca.
                      در مورد مدل dsj باید بگمتوی تهران فقط یک جا رو پیدا کردم که داشت که میگفت بستهآ‌ای ۱۸۰هزار :eek: :eek: :eek:
                      آی وی روش نوشته بود ۲۰۰۰ تا دوهزار و خوردهآ‌ای. دوستان پیشنهاد میکنن؟؟ شما هم همین قیمت تهیه میکنید؟؟
                      یک نکته دیگه اینکه بسیاری از فروشندهآ‌ها میگفتن این مارک روش الکیه و خودمون داریم بهشون سفارش میدیم این مارک و لیبلو روش بچسبونن... دیگه آدم به چی اعتماد کنه؟؟؟ :cry2: :angry:
                      مشتری هم داره به ما اعتماد میکنه کار مغازشو میسپاره به ما.... :cry:

دیدگاه

با تشکر از شما.
                        معمولا چه جریانی برای dsjها استفاده می کنید؟
                        نظرتون راجع به استفاده اوال به جای کلاهی چیه؟
                        سلام.خب من چون بیشتر کارم لامپ سازیه (روشنایی محیط) پس من اوال به کارم زیاد نمیاد ولی دیدم تابلوهایی که اوال زده اند و بسیار زیبا شده ولی چه مارکی خوبه رو نمیدونم ولی Lt و HG رو دیدم ولی نمیدونم کدوم با کیفت تره.شما از آقای مهندس باغبانزاده اینو بپرسین که زیاد کار کردن.ولی در مورد dsj ها واقعا عمر و کیفیت بالایی دارن و روشون نوشته 15 تا 20 میلی آمپر.منم مقدایر مختلف در جاهای مختلف قرار دادم ولی جواب داده.
                        مجددا سلام. :bye
                        امروز دوباره به پاساژ توکل و... رفتم. اکثرا دارن ledهای اچ جی معمولی رو ۵۵هزار میدن،با عرض پوزش از عزیزان eca.
                        در مورد مدل dsj باید بگم توی تهران فقط یک جا رو پیدا کردم که داشت که میگفت بستهآ‌ای ۱۸۰هزار :eek: :eek: :eek:
                        آی وی روش نوشته بود ۲۰۰۰ تا دوهزار و خوردهآ‌ای. دوستان پیشنهاد میکنن؟؟ شما هم همین قیمت تهیه میکنید؟؟
                        یک نکته دیگه اینکه بسیاری از فروشندهآ‌ها میگفتن این مارک روش الکیه و خودمون داریم بهشون سفارش میدیم این مارک و لیبلو روش بچسبونن... دیگه آدم به چی اعتماد کنه؟؟؟ :cry2: :angry:
                        مشتری هم داره به ما اعتماد میکنه کار مغازشو میسپاره به ما.... :cry:
                        بله dsj مدلی که روش نوشته 2000 تا 2500 اگه اصل باشه (من هنوز تقلبیشو ندیدم شایدم باشه) من حدوده 170 میخرم بله واقعا به قیمتش میارزه شاید بشه گفت کلاهیه سفید غیر از این مارک خریدش اشتباهه (هدر دادن پول)
                        من اچ جی معمولی رو قلابی دیم تبا میبنیش متوجه میشی قلابیه ولی dsj رو هنوز ندیدم قلابیشو ولی شایدم باشه عجیب اینجاست که به نظره من (البته من نظرم اینطوره) که بعضی از قلابی ها کیفیتشون از اچ جی اصل بهتره (رنگه نورشون بهتره)

دیدگاه

با سلام و عرض ادب خدمت همه ی اساتید محترم
                          من طرحی را با کرل کشیدم ودادم برایم سوراخکاری کردند حالا میخواهم ال ای دی ها را جایگذاری کنم ولی رو پلاستیک که نمی شود آیا باید لایه ی دیگری روی پلکسی بگذارم
                          دوم اینکه برای نظم ال ای دی ها انها را از سمت کلاه ها با چسب شیشه ای بستم ولی بعد از لحیم یک مقدار کج و کوله به نظر میرسه برای اینکه ال ای دی ها ثابت وایسن و بازی نکنند چکار کنیم

و سوم اگه میشه از لحیم کاری هم یه عکس بگذارید
                          بدلیل طولانی بودن پست ها من جوابم رو نگرفتم
                          باتشکر وسپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد محمودی
                            با سلام و عرض ادب خدمت همه ی اساتید محترم
                            من طرحی را با کرل کشیدم ودادم برایم سوراخکاری کردند حالا میخواهم ال ای دی ها را جایگذاری کنم ولی رو پلاستیک که نمی شود آیا باید لایه ی دیگری روی پلکسی بگذارم
                            دوم اینکه برای نظم ال ای دی ها انها را از سمت کلاه ها با چسب شیشه ای بستم ولی بعد از لحیم یک مقدار کج و کوله به نظر میرسه برای اینکه ال ای دی ها ثابت وایسن و بازی نکنند چکار کنیم

و سوم اگه میشه از لحیم کاری هم یه عکس بگذارید
                            بدلیل طولانی بودن پست ها من جوابم رو نگرفتم
                            باتشکر وسپاس
                            سلام
                            امیدوارم که دوستان جواب سوالتان را بدهند ولی بنده هم پیشنهاد میکنم تا این کلیپ ها رو دانلود کرده و
                            نگاهی بندازید...
                            http://www.aparat.com/MD_ENG
                            امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
                              آقای بلورچیان

من قیمتهای ال ای دی داخل فروشگاه سایت رو دیدم

چرا قیمت ال ای دی MONLIGHT نسبت به بقیه کمتره ؟
                              البته منظورم اینه که ایا کیفیت پائینی دارن ؟
                              بیشتر می سوزن ؟
                              نورشون خیلی کمتره ؟
                              یا اینکه نورشون بعد از یک مدت کاری افت می کنه ؟
                              یا برای سطح خرید های متفاوت داخل فروشگاه قرار گرفتن ( و تا الان تست نشده اند )؟
                              سلام
                              قیمت moonlight پایین هست چون میزان نوردهی کمتری داره.
                              مشکل سوختگی و خرابی ندارند ولی میزان نوردهیشون نسبت به HG کمتر هست ولی متناسب با قیمتش مشتری های خاص خودش رو داره.
                              هر جنس قیمت خودش رو داره و این برای این قیمت بسیار مناسب هست .

حتما درست میفرمایید.
                              مسئله میزان فروش هست. برای مثال کد YY14 قرمز رنگ HG چیزی در حدود 140 تومن در میاد که شاید ماهی 2 بسته بیشتر فروش نره واسه همین وارد کننده (کلی عرض میکنم) براش نمیصرفه خرید بکنه چون وقتی از خود HG خرید میکنید حداقل 100 بسته از هر کد رو باید خرید بکنید . اونوقت باید 50 ماه منتظر بشیم که جنس فروش بره !!!
                              نیاز عموم بازار برای کلاهی در رنج قیمت 40 تا 90 تومن هست.

دوستان یکم دیر به دیر میرسم همه موضوعات رو بررسی کنم برای همین با تاخیر پاسخ دادم.
                              موفق باشین
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و اساتید
                                یه راهنمایی میخواستم

بنده برای روشن کردن 51 عدد led powr 1w اونها رو 3تا سری با یه مقاومت 3.3 اهم کردم و کلا 17 تا شاخه رو موازی کردم. برای تغذیه از 12 ولت یه پاور کامپیوتر گرفتم. ولی موقع روشن شدن بجای نزدیک 4.5 آمپر، حدود 2.7 آمپر جریان میکشه و کم نور هستند. لطفا راهنمایی کنید.
                                ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X