اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ah rad
    سلام دوست من
    لطفا یکم درباره مشخصات سخت افزاریتون بگید.
    برنامه رو خودتون نوشتید؟pwmاستفاده که نکردید؟وهزاران سوالا دیگه که اگه سخت افزاری که کار ردید رو خوب توضیح بدید میشه کمک کرد.
    سلام
    از میکرو ایتیمگا8 استفاده کردم
    پایه میکرو با مقاومت 330 اهم به tip122بیسش وصل کردم .امیتر را به زمین و از کلکتور خروجی گرفتم
    دستور فقط ست و ریست میباشد
    چند سوال هم داشتم
    مقاومت میکرو کم نیست؟
    جریان که میکشد 1 امپر میباشد با منبع تغذیه 1.5 امپری مشکلی براش پیش نمیاید؟
    خروجی از کلکتور بگیرم یا بدنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
      سلام
      از میکرو ایتیمگا8 استفاده کردم
      پایه میکرو با مقاومت 330 اهم به tip122بیسش وصل کردم .امیتر را به زمین و از کلکتور خروجی گرفتم
      دستور فقط ست و ریست میباشد
      چند سوال هم داشتم
      مقاومت میکرو کم نیست؟
      جریان که میکشد 1 امپر میباشد با منبع تغذیه 1.5 امپری مشکلی براش پیش نمیاید؟
      خروجی از کلکتور بگیرم یا بدنه؟
      بدنه همون کلکتوره پس فرقی نداره.
      اگه از یک پین میکرو استفاده کنی.مقدار مقاومت رو میشه خوب فرض کرد اما اگه تعداد کانالا زیاد باشه .ازمیکرو زیاد جریان میکشن ومیکرو داغ میکنه.
      کاش مشخصات ال ای دی هم میگفتید که چند تا چندتا سری کردید وچند شاخه دارید و....
      در ضمن وقتی ترانزیستور سوییچ میکنه ولتاژ کلکتور امیتر رو با ولتمتر اندازه بگیرید.ببینید زیاد روش نیفتاده باشه.
      راستی سیم هایی هم که شاخه هارو به هم وصل کردید ویا به تغذیه وصله.ضخیم باشه که مقاومت روش کم باشه.
      یه کار دیگه هم بکنید.ولتاژزمین ابتدای مسیر تا انتهای اون رو اندازه بگییرید نباید ولتاژ زیادی داشته باشیم وایده ال اینه که صفر باشه!

عاقا دیدی گفتم :
      اتفاقی الان داشتم صفحات اولیه رونگاه میکردم .صفحه5-6-7-8رو ببین.بهخاطر ترانزیستوره که روش افت زیادی داریم.
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

بچه ها چند تا سوال درباره پاور ال ای دی ها دارم من تا حالا کار نکردم :redface:
        اینجا روببیندhttp://eshop.eca.ir/139-POWER-LED-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7?id_category=139&n=50

این هیت سینکه یدون روش ال ای دی میشه گذاشت؟(چرا من فک میکردم سه تامیشه گذاشت :surprised
        برای ال ای دی 3 وات ها فروشگاه درایور نداره؟درسته؟
        درایور های 1وات ککه جلوش نوشته(3-1)یعنی چی؟یعنی همون که تعداد ال ای دی که میشه سری کرد؟
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          اینجا روببیندhttp://eshop.eca.ir/139-POWER-LED-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7?id_category=139&n=50

این هیت سینکه یدون روش ال ای دی میشه گذاشت؟(چرا من فک میکردم سه تامیشه گذاشت :surprised
          درایور های 1وات ککه جلوش نوشته(3-1)یعنی چی؟یعنی همون که تعداد ال ای دی که میشه سری کرد؟
          سلام دوست عزیز
          این هیت سینک یه دونه ای ولی 3تاییش هم موجوده من چند وقت پیش خریده بودم
          برای 3وات ها فکر نکنم باشه البته بعضی از این درایورهای 3تایی یک 3وات رو روشن میکنه من یکی دوتاشو تست کردم
          آره یعنی از 1تا3تا میشه سری کرد :rolleyes:
          دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
            بدنه همون کلکتوره پس فرقی نداره.
            اگه از یک پین میکرو استفاده کنی.مقدار مقاومت رو میشه خوب فرض کرد اما اگه تعداد کانالا زیاد باشه .ازمیکرو زیاد جریان میکشن ومیکرو داغ میکنه.
            کاش مشخصات ال ای دی هم میگفتید که چند تا چندتا سری کردید وچند شاخه دارید و....
            در ضمن وقتی ترانزیستور سوییچ میکنه ولتاژ کلکتور امیتر رو با ولتمتر اندازه بگیرید.ببینید زیاد روش نیفتاده باشه.
            راستی سیم هایی هم که شاخه هارو به هم وصل کردید ویا به تغذیه وصله.ضخیم باشه که مقاومت روش کم باشه.
            یه کار دیگه هم بکنید.ولتاژزمین ابتدای مسیر تا انتهای اون رو اندازه بگییرید نباید ولتاژ زیادی داشته باشیم وایده ال اینه که صفر باشه!

عاقا دیدی گفتم :
            اتفاقی الان داشتم صفحات اولیه رونگاه میکردم .صفحه5-6-7-8رو ببین.بهخاطر ترانزیستوره که روش افت زیادی داریم.
            ممنون
            مشکل اینجا بود که مقاومت 330 اهم از میرو به بیس کم هست یک مقاومت 4.7 کیلو گذاشتم درست شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ربات شاهرود
              سلام دوست عزیز
              این هیت سینک یه دونه ای ولی 3تاییش هم موجوده من چند وقت پیش خریده بودم
              برای 3وات ها فکر نکنم باشه البته بعضی از این درایورهای 3تایی یک 3وات رو روشن میکنه من یکی دوتاشو تست کردم
              آره یعنی از 1تا3تا میشه سری کرد :rolleyes:
              ممنون
              حالا ازاین درایور های سایت مدلیش هست که 3وات روهم روشن کنه یانه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                ممنون
                مشکل اینجا بود که مقاومت 330 اهم از میرو به بیس کم هست یک مقاومت 4.7 کیلو گذاشتم درست شد
                ممنونم که نتیجه هم قرار دادید.این طوری فقط سوال مطرح شده نداریم ، جواب درستش هم قرار داده میشه!
                حالا چرا با مقاومت بیشتر درست شد دلیلی براش پیدا کردی؟راستش من خودم همیشه 4.7 کیلو برای سوییچ میزارم اما دیدم این زوج دارلینگتونه .چیزی نگفتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  ممنونم که نتیجه هم قرار دادید.این طوری فقط سوال مطرح شده نداریم ، جواب درستش هم قرار داده میشه!
                  حالا چرا با مقاومت بیشتر درست شد دلیلی براش پیدا کردی؟راستش من خودم همیشه 4.7 کیلو برای سوییچ میزارم اما دیدم این زوج دارلینگتونه .چیزی نگفتم.
                  چک کردم زمانی ریست میکنم پایه ولتاز حدود نیم ولت داریم که از مقاومت 330 عبور میکرد ولی از 4.7 کیلو عبور نمیکند(البته این استدلال خودم هست)

دیدگاه

سلام
                    دوستان میشه یکی از نمونه کاراتونو با برنامش اینجا قرار بدین ، فایل پی سی بی م باشه بدک نیس
                    ممنون
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad

سلام. اون هیت سینکهای ستاره ای بله یک دونه روش میشه گذاشت و میتونی یک دونه سه وات یایک یک دونه یک وات بذاری روش و اینکه بعدش هم باید به ته هیت سینک به مقداره لازم آلومینیوم (ترجیحا پره پره)پیچ کنی و اینطور نیست که همون ستاره ای کافی باشه.
                      هیت سینکهایه سه تایی هم هست که سه تا یک وات یا سه تا سه وات میخوره و باز بهش باید آلومینیم پیچ کنی و لنز هم هم یک دونه ای و هم سه تایی و ... هست.
                      درایور هم اگه گفته شده یک در سه وات یعنی فقط یک دونه ال ای دیه سه وات رو راه اندازی میکنه ولی اگه گفته سه در یک وات یعنی از یک تا سه تا ال ای دیه یک وات رو که سری شدن درایو میکنه.
                      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

salam
                        to barnameye HD2013 vase tablo ravan chera vaghti barnamasho neveshtam mikham befrestam ro MAIN peyghame(send time out) mide
                        torokhoda komak ****iiiiiiiiid
                        :-( :-(:-(:-(:-(:-(

دیدگاه

بچه ها تو برنامه HD2013 واسه تابلو روان چرا پیغام send time out میده :-(
                          :cry: :cry: :cry: :angry:

دیدگاه

یه سوال واجب یه جواب کامل لطفا

من فلاشر تابلو LED درست کردم در چند مورد اشکال اساسی دارم.
                            1.من ترانزیستور tip41c خریدم اونم زیاد
                            2. فلاشرو با atmega8 درست میکنم
                            3.تو برنامه هم مشکل ندارم
                            4.فلاشرم هم با 5 ولت پاور کار میکنه و تابلو هم سری 3 تایی با مقاومت میبندم
                            5 جریان سری هارو 15 میلی در نظر میگیرم
                            6از پایه میکرو با مقاومت یک کیلو اهم به ترانزیستور میدم از هیدسینک هم استفاده میکنم
                            سوال : با متد من وقتی تابلو 3 یا 4 آمپری به فلاشر میبندم نور تابلو کم میشه و فلاشر گرم میکنه چرا؟
                            سوال 2: یه راهی نشون بدین با توجه به اینکه ترانزیستورtip41c تا6 آمپر باید بکشه . من بتونم از اون حداقل 500 ال ای دی رو روشن خاموش کنم و مشکل پیش نیاد
                            لطفا لطفا خواهش میکنم

دیدگاه

پاسخ : یه سوال واجب یه جواب کامل لطفا

نوشته اصلی توسط sar31712
                              من فلاشر تابلو LED درست کردم در چند مورد اشکال اساسی دارم.
                              1.من ترانزیستور tip41c خریدم اونم زیاد
                              2. فلاشرو با atmega8 درست میکنم
                              3.تو برنامه هم مشکل ندارم
                              4.فلاشرم هم با 5 ولت پاور کار میکنه و تابلو هم سری 3 تایی با مقاومت میبندم
                              5 جریان سری هارو 15 میلی در نظر میگیرم
                              6از پایه میکرو با مقاومت یک کیلو اهم به ترانزیستور میدم از هیدسینک هم استفاده میکنم
                              سوال : با متد من وقتی تابلو 3 یا 4 آمپری به فلاشر میبندم نور تابلو کم میشه و فلاشر گرم میکنه چرا؟
                              سوال 2: یه راهی نشون بدین با توجه به اینکه ترانزیستورtip41c تا6 آمپر باید بکشه . من بتونم از اون حداقل 500 ال ای دی رو روشن خاموش کنم و مشکل پیش نیاد
                              لطفا لطفا خواهش میکنم
                              دیگه میخواستم برم اسلیپ ها.که پیام خصوصیتو دیدم :biggrin:
                              ببین همین چند پست بالا تر هم یکی از دوستان یه همچین مشکلی داشت
                              دوباره میگم موقعی که ترانزیستور سوییچ میشه با ولتمتر ولتاژ کلکتور امیتر رو بگیر.هرچی ولتاژ کمتری روش باشه بهتره.
                              اگه منظورت از داغ شدن خود میکروهستش که مقدار مقاومت بیس رو بیشتر کن.4.7کیلو چشه؟ :mrgreen:
                              اگه هم ترانزیستور داغ میکنه ببین درحالت سوییچ چقدر داغ میکنه !طبیعی هستش که داغ کنه داره پیوسته 3-4امپر یگذره ازش.اگه طوری سوییچ رو طراحی کنی که خوب خنک بشه مشکلی نداره.درضمن میتونی دوقسمتش کنی وهر250تا ال ای دی رو به یه ترانزیستور بسپری وهردوش رو باهم خاموش روشن کنی.
                              اگه هم میخوای با تک ترانزیستور باشه.مقدار مقاومت بیس رو زیاد کن ویه هیت سینک خوب بزار و یکی دو ساعت بزار مدارت کار کنه!به هرحال میفهمی ترانزیستورت چه جونی داره
                              :bye

دیدگاه

درباره ماسفتها گاهی دارین میشه بجای ترانزیستور من از ماسفت استفاده کنم
                                یکی از بچه ها گفت مقاومتشو کم کنم درست میشه ! حالا شما میگین 4.7 کیلو بزارم یعنی چند برابر اولی :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X