اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام مجدد

میخواستم بدونم چرا بعضی از دوستان رگلاتور جریان میزارن؟(اگه اشتباه نگم! اسمش رگلاتور جریانه دیگه؟)
    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

سلام
      میخواستم بدونم ه ال ای دی ساده چقدر جریان میکشه و ال ای دی پشت گوشی که به عنوان چراغ قوه استفاده میشه چقدر جریان میکشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
        سلام مجدد

میخواستم بدونم چرا بعضی از دوستان رگلاتور جریان میزارن؟(اگه اشتباه نگم! اسمش رگلاتور جریانه دیگه؟)
        اره اسمش درسته
        به خاطر ذات ال ای دی هستش
        بزار یه مثال بزنم فرض کن.ال ای دی ما3ولت 20میلی امپر باشه
        ما3 ولت مثلا 8 میلی امپر بدیم روشنه
        3ولت 20میلی امپرم بدیم روشنه
        3ولت 25 میلی امپرم بدیم روشنه
        درحالت اول نور کافی نداریم
        درحالت دوم حالت ایده ال ماس
        درحالت سوم هم ال ای دی روشن میشه اما داغ میکنه وزود خواهد سوخت
        پس بهتره ما کنترلی روی جریان هم داشته باشیم
        حالت شاید توی ال ای دی 5میلی متری یدونه مقاومت بزاریم وخوب باشه
        اما برای پاور ال ای دی این روش مناسب نیست بخطر تلافات زیاد .میان روش رگولاتور جریان رو درست میکنن.
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام خسته نباشد. من میخام یه تابلو ساده بسازم بدو چشمک زدن و تقریبا 390 LED میخام بزارم.حالا سوالم اینه که اگه بخام سری ببندم باید هر چندتا LED یه مقاومت بزارم و اهم مقاومت ها باید چند باشه؟و ولتاژ چند به کار ببرم؟اگه میشه راهنمای کنید .ممنون میشم اگه عکس ساده بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidm20
            سلام خسته نباشد. من میخام یه تابلو ساده بسازم بدو چشمک زدن و تقریبا 390 LED میخام بزارم.حالا سوالم اینه که اگه بخام سری ببندم باید هر چندتا LED یه مقاومت بزارم و اهم مقاومت ها باید چند باشه؟و ولتاژ چند به کار ببرم؟اگه میشه راهنمای کنید .ممنون میشم اگه عکس ساده بزارید
            سلام
            جریان و ولتاژ ال ای دی رو نگفتید تا مقدار مقاومت رو محاسبه کنیم باهم.
            اگه میخوای تابلوت استاندارد باشه وروش من دراوردی نباشه.هر 3تا رو باهم سری بکنید+یک مقاومت
            منبع رو هم 12 ولت در نظر بگیرید.
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
              من الان 32 تا led واسه یک کانال دارم رنگش آبی هست .
              بیام 4تایی بچینمش درنتیجه =>>> 8تا سری
              4*3=12 ولت + 1اهم مقاومت سری در هر کانال

الان سوالم اینه روش من درسته؟
              دوم اینکه خوب اون مقاومت 1 اهم نذارم مشکلی پیش میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                سلام
                من الان 32 تا led واسه یک کانال دارم رنگش آبی هست .
                بیام 4تایی بچینمش درنتیجه =>>> 8تا سری
                4*3=12 ولت + 1اهم مقاومت سری در هر کانال

الان سوالم اینه روش من درسته؟
                دوم اینکه خوب اون مقاومت 1 اهم نذارم مشکلی پیش میاد؟
                معلومه اصلا پستا رو نمیخونیا :mrgreen:
                پستای 992 و994 رو دوباره بخون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط لنگرود1371
                  آقا من امروز تابلو ثابتای خیابونو داشتم نگاه میکردم متوجه شدم این ال ای دی ها خالی رو پلکسی سوار شدن بدون هیچ محافظی بعد اینا ضد آبن؟چه جوری اینا تو بارونای اینجا (گیلان) خراب نمیشن!!؟
                  سوال دیگم اینه که پشت پلکسی اصلا هیچی معلوم نبود برا مخفی کردت پشت کار چیکار میکنین که انقدر تمیز در میاد که انگاری فقط یه سری ال ای دی روی پلکسی سواره بدون هیچ چیزی!یه تیکه پلکسی میچسبونین پشت کار؟
                  نوشته اصلی توسط لنگرود1371
                  این ال ای دی هارو یا چه نرم افزاری برنامه میدن؟
                  ????
                  http://www.8pic.ir/images/40219711795460223242.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    معلومه اصلا پستا رو نمیخونیا :mrgreen:
                    پستای 992 و994 رو دوباره بخون
                    ها !
                    یعنی 4تیی بزارم مندراوردی میشه ؟
                    3تایی ببندم مقاومتش 150 اهم میشه. این بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                      ها !
                      یعنی 4تیی بزارم مندراوردی میشه ؟
                      3تایی ببندم مقاومتش 150 اهم میشه. این بهتره؟
                      4تایی برای ال ای دی های 2.2 ولتی هم میشه وصل کرد.اما برای 3.2 ولتی ها نه نمیشه.البته این برای وقتیه که منبع 12 ولتی فرض بشه
                      اون مقاومت نقش کنترل جریان داره

دیدگاه

سلام
                        اموزش نرم افزار کرول رو لازم دارم ( اگه درس گفته باشم ) کسی هس لینکی یا چیزی بده ما راه بیفتیم
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام

لطفآ رو این تابلو قیمت بگذارید یکی از دوستان قراره همچین چیزی رو برامون بسازه ولی هیچ معیاری برای نرخ گذاری پیدا نکردیم!

یه تابلو ثابت 100 * 70 (سانتی متر) که داخلش یه متن پلیس + 10 و یه فلش جهت دار با لامپ های ال ای دی دید در روز نوشته شده. حدودآ 500 تا LED تو این تابلو بکار رفته. جنس صفحه ای که ledها روش نصب شدند طلق پلکسی هست و یه فریم الومینیومی هم دور تابلو قرار داره. با برق 220 هم کار میکنه پس فکر کنم منبع تغذیه اش داخل خودشه. (لازم به ذکره که LEDهای این تابلو به صورت ماتریسی روی برد چیده نشده که بخواد قابلیت تغییر متن داخلش رو داشته باشه بلکه درست شبیه همین لامپ های نئون هست ولی به صورت دنباله ای از LEDها.

حالا خواهشی که از دوستان دارم یه قیمتی روی این برد بگذارند نه اجحافی در حق این اشنای ما شده باشه و نه کلاه گشادی رو سر ما رفته باشه چون دیدم که برخی افراد چه هزینه های گزافی رو بابت تابلوهای ال ای دی ثابت طلب می کنند!!

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pckho0r
                            سلام

لطفآ رو این تابلو قیمت بگذارید یکی از دوستان قراره همچین چیزی رو برامون بسازه ولی هیچ معیاری برای نرخ گذاری پیدا نکردیم!

یه تابلو ثابت 100 * 70 (سانتی متر) که داخلش یه متن پلیس + 10 و یه فلش جهت دار با لامپ های ال ای دی دید در روز نوشته شده. حدودآ 500 تا LED تو این تابلو بکار رفته. جنس صفحه ای که ledها روش نصب شدند طلق پلکسی هست و یه فریم الومینیومی هم دور تابلو قرار داره. با برق 220 هم کار میکنه پس فکر کنم منبع تغذیه اش داخل خودشه. (لازم به ذکره که LEDهای این تابلو به صورت ماتریسی روی برد چیده نشده که بخواد قابلیت تغییر متن داخلش رو داشته باشه بلکه درست شبیه همین لامپ های نئون هست ولی به صورت دنباله ای از LEDها.

حالا خواهشی که از دوستان دارم یه قیمتی روی این برد بگذارند نه اجحافی در حق این اشنای ما شده باشه و نه کلاه گشادی رو سر ما رفته باشه چون دیدم که برخی افراد چه هزینه های گزافی رو بابت تابلوهای ال ای دی ثابت طلب می کنند!!

با تشکر
                            سلام بستگی به کیفیت ال ای دی داره.ال ای دی داریم دونه ای 30-40 یکی داریم100-120یا شایدم بیشتر.
                            یه چیز دیگه که مهمه گارانتی کاره.طرف میگه مثلا تا 6ماه هرچیش شود رایگان من درست میکنم(اینو مثلا گفتم)
                            به نظرم در صورتی که درجه یک باشه ال ای دی 400--500مناسبه.البت شما سعی کن 350 بدی. :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                              سلام بستگی به کیفیت ال ای دی داره.ال ای دی داریم دونه ای 30-40 یکی داریم100-120یا شایدم بیشتر.
                              یه چیز دیگه که مهمه گارانتی کاره.طرف میگه مثلا تا 6ماه هرچیش شود رایگان من درست میکنم(اینو مثلا گفتم)
                              به نظرم در صورتی که درجه یک باشه ال ای دی 400--500مناسبه.البت شما سعی کن 350 بدی. :icon_razz:
                              چه خبره 400-500 :eek:
                              کلآ 30-40 تومن LED برده بقیه قطعاتش هم نهایتآ 100 تومن با ارفاق نهایتآ 150 تومن قطعه برده باشه. اونوقت دستمزد این کار 350 هزارتومن میشه؟!!! oo:
                              دیگه شمام اومدی طرف همکارتو بگیری قیمتارو خراب نکنی

من خودم میخواستم بهش 300 تومن پیشنهاد بدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pckho0r
                                چه خبره 400-500 :eek:
                                کلآ 30-40 تومن LED برده بقیه قطعاتش هم نهایتآ 100 تومن با ارفاق نهایتآ 150 تومن قطعه برده باشه. اونوقت دستمزد این کار 350 هزارتومن میشه؟!!! oo:
                                دیگه شمام اومدی طرف همکارتو بگیری قیمتارو خراب نکنی

من خودم میخواستم بهش 300 تومن پیشنهاد بدم.
                                بد میگه چرا میزنی oo:
                                عزیز من میگم هر ال ای دی 400-500!!!!!!
                                500تا ال ای دی داشته باشه هم میشه500*500=250000تومان
                                حالا شما میخوای 300000بدی
                                حالا من طرف کی رو گرفتم :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...