اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام
    دوستان من یه سفارش تابلو ثابت گرفتم، اما چون این کار سومی که قراره درست کنم و مهمتر اینکه ابعاد کار خیلی بزرگ، احتیاج به کمک و تجربه شما دارم، ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
    تابلویی که قراره ساخته بشه ابعاد ورق پلکسیش 540 *90 هستش و متنش هم قرار نیست برش بخوره، ال ای دی ها داخلش چیده میشن، رنگ ال ای دی ها هم قراره قرمز و آبی باشه که وقتی باهم روشن میشن هم بنفش بشه.
    حالا سوالم اینه که:
    1. از چه ال ایدی برای قرمز و از چه ال ای دی برای آبی استفاده کنم که هم نورش زیاد باشه و مهمتر از اون عمرش زیاد باشه (کارای قبلی HG YY12 قرمز بود که تا الان مشکلی نداشته)؟
    2. برای 4600 تا ال ای دی از چه پاوری با چه جریانی استفاده کنم بهتره؟
    3. برای آب بندیش از چی استفاده کنم؟
    4. اگه مطلب دیکه ای هست که میتونه کمک کنه هم بگین ممنون میشم؟
    ممنون از راهنمایی دوستان.
    (چون یکم عجله ای بود کارم مجبور شدم اینجا سوالمو بگم)
    با سلام
    اگه از هر سه ال ادی سری شده10 تا 15 میلی امپر جریان بگذره 4600 را تقسیم بر تعداد سری شده میکنیم که اینجا فرض بر 3 تا هست تقریبا میشه 1535 خوب حالا این عدد را ضرب در جریان مورد نظر میکنیم فرضا 10 میلی امپر که تقریبا میشه 16 امپر
    واسه اب بندی هم علاوه بر اب بندی قاب قبل از اینکه ال ایدی را بزاری کمی چسب رازی روی مسیر ال ای دی ها بریز اما زیاد نباشه که کارت را خراب کنه اینطوری اب از سمت ال ایدی ها وارد تابلو نمیشه و موقع لحیم کاری هم ال ای دی ها از جا در نمیان
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

دوستان یه تابلو واسه مغازه لباسفروشی زدم تو سیستم دزد گیر لباسها اختلال ایجاد میشه از این دزدگیرهایی که به لباس میزنن میدونین که فکر میکنم بخاطر منبع تغذیه سویچینگ باشه با اون سیستم دزدگیر اختلال میفته کسی راه حلیداره؟منبع تغذیه خطی 12 ولت تا 10 امپر هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
        دوستان یه تابلو واسه مغازه لباسفروشی زدم تو سیستم دزد گیر لباسها اختلال ایجاد میشه از این دزدگیرهایی که به لباس میزنن میدونین که فکر میکنم بخاطر منبع تغذیه سویچینگ باشه با اون سیستم دزدگیر اختلال میفته کسی راه حلیداره؟منبع تغذیه خطی 12 ولت تا 10 امپر هست؟
        منبع تغذیه رو از دستگاه دور کنید احتمالا حل میشه
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
          با سلام
          فک کنم ادابتور را داخل فویل الومینیوم بپیچی مشکلت حل بشه
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

╥ چندتا سوال چه خروجی باید ببریم برامون سوراخ کنن؟
            ╥ دوستانی که کار کردن قیمت سوراخ کردنش دقیقه ایه یا نه متری؟(cnc و لیزر)

تو کورل برای نوشتم کادر درست کردم اومدم دورش led بچینم ledtools این ارور داد هر چی کردم درست نشد؟

کسی سوالم جواب نمیده؟
            مخصوصا آخری

تو کورل راهی هست که بفهمم این تابلوم چندتا led بکار میره؟
            شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
            [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
            [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED

تو کورل برای نوشتم کادر درست کردم اومدم دورش led بچینم ledtools این ارور داد هر چی کردم درست نشد؟

کسی سوالم جواب نمیده؟
              مخصوصا آخری
              همون فایل کورلتونو سیو کنید البته ورژن 12 باشه بهتره چون بعضی جاها کورلشون قدیمیه
              قیمت سوراخکاری بسته به شهر شما داره اینجا قبل عید من 500 میزد 800 هم یخه جای دیگه برام میزدن دقیقه ای
              اون ارور هم بخاطر اینه که شکلتون بسته نیست شکلتونو ببندید بعد چینش ال اید یها قسمتهای اضافی رو دیلیت کنید

تو کورل راهی هست که بفهمم این تابلوم چندتا led بکار میره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                هرتعداد شکلی انتخاب بشن وسط صفحه پایین تعدادشو میزنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED

کسی سوالم جواب نمیده؟
                  مخصوصا آخری
                  راستی یک سوال دیگه :

led هام که میچینم 2تاسوراخ پایه داره یک دایره دورش که نشون میده led هست الان ببرم بیرون خوب اون دایره دور led هم برش میده که. نه؟
                  پس جطور اون دایره دورش پاک کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                    راستی یک سوال دیگه :

led هام که میچینم 2تاسوراخ پایه داره یک دایره دورش که نشون میده led هست الان ببرم بیرون خوب اون دایره دور led هم برش میده که. نه؟
                    باید پاک بشن برای پاک ردن اتوماتیک باید رنگ دایره دور رو از اول که میچینید با دایره وسط متفاوت باشن مثلا دور رو قرمز ودایره داخلو ابی کنیدبعد:
                    روش برای حذف یکجای دایره های دور ال ای دی..
                    وقتی متنتون رو ال ای دی چینی کردید کافیه با ctrl+a تمام متن رو انتخاب کنید بعد روی یکی از ال ای دی ها راست کلیک کرده group میکنیم سپس دوباره روی یکی ال ای دی ها راست کلیک کرده اینبار ungroup all میکنیم.اکنون با موس یک عدد از دایره های دور ال ای دی رو انتخاب کرده واز منوی edit گزینه ی find and replace واز انجا زیرمنوی find object را کلیک میکنیم.حال پنجره ی find wizard باز میشود که دارای سه گزینه است ، گزینه ی سوم find objects that match the currently selected object را تیک زده و next را میزنیم ودر کادر بعد finish را میزنیم. حال پنجره ای با نام find باز میشود که در ان گزینه ی find all را انتخاب میکنیم.در اخر پنجره ی find رو بسته و ازصفحه کلید کامپیوتر دکمه ی delete رو میزنیم و مشاهده میکنیم که تمام دایره های بزرگ متن حذف می شوند . البته اگر دقت کنید فقط دو تا دایره ی بزرگ در متن ما باقی می ماند که کافیه با انتخاب دستی به راحتی حذفشون کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                      راستی یک سوال دیگه :

یه سری به این لینک بزن
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87164.0
                      بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

دور نوشتم کادر گذاشتم و اونو اومددم led بچینم ولی نشد

دیدگاه

یه سوال خیلی مبتدی من led ها رو سری 3 تایی کردم به کدوم پایه مقاومت میخوره به کدوم جریان 12 (طرف بریدگی ال ای دی یا طرف گردش) ؟؟؟ راستی ال ای دی ها قرمزن http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1554-led-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-hg-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed1991
                            یه سوال خیلی مبتدی من led ها رو سری 3 تایی کردم به کدوم پایه مقاومت میخوره به کدوم جریان 12 (طرف بریدگی ال ای دی یا طرف گردش) ؟؟؟ راستی ال ای دی ها قرمزن http://eshop.eca.ir/led-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C/1554-led-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9-hg-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-1000-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
                            مقاومت فرقی نمیکنه به کدوم طرف بزنی ولی من وسط نوشته یا فونتمو مثبت میزارم و بیرونشو منفی ال ای دیها میگیرم و مقاومت رو هم به منفی میزنم و مثبتهای داخل نوشته هم رو مشترک میکنم بعضی جاها که فضا برای مقاومت ندارم میزارم داخل نوشته

دیدگاه

آقا من امروز تابلو ثابتای خیابونو داشتم نگاه میکردم متوجه شدم این ال ای دی ها خالی رو پلکسی سوار شدن بدون هیچ محافظی بعد اینا ضد آبن؟چه جوری اینا تو بارونای اینجا (گیلان) خراب نمیشن!!؟
                              سوال دیگم اینه که پشت پلکسی اصلا هیچی معلوم نبود برا مخفی کردت پشت کار چیکار میکنین که انقدر تمیز در میاد که انگاری فقط یه سری ال ای دی روی پلکسی سواره بدون هیچ چیزی!یه تیکه پلکسی میچسبونین پشت کار؟
                              http://www.8pic.ir/images/40219711795460223242.gif

دیدگاه

این ال ای دی هارو یا چه نرم افزاری برنامه میدن؟
                                http://www.8pic.ir/images/40219711795460223242.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...