اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
    شاید از سیم با قطر کم استفاده کردین و سیم گرم میشه
    حداقل قطر سیم باید 50 باشه
    یا همون نیم
    بعدشم اگه فلشر بزنی با تی آی پی 41 جریانت کمتر میشه
    مدل ال ای دی هات چیه؟
    ممنون بابت جوابتون
    مدل ال ای دی ها hg هست قرمز ، زرد و سبز
    از سیم 1 هم استفاده کردم
    من یکی از حروف رو که رنگ سبز داشت رو 2تا 2تا کردم الان پشت تابلو مقاومتا گرم هستند و ال ای دی ها خیلی خیلی کم گرم شدند
    پس دیگه بقیه حروف رو دست نزنم؟ و فلاشر با tip41 بزارم؟

دیدگاه

به نام خدا
      من می خوام طراحی تابلوروان راشروع کنم لطفا راهنمایی کنیدابتداازکجاشروع کنم
      برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
        ممنون بابت جوابتون
        مدل ال ای دی ها hg هست قرمز ، زرد و سبز
        از سیم 1 هم استفاده کردم
        من یکی از حروف رو که رنگ سبز داشت رو 2تا 2تا کردم الان پشت تابلو مقاومتا گرم هستند و ال ای دی ها خیلی خیلی کم گرم شدند
        پس دیگه بقیه حروف رو دست نزنم؟ و فلاشر با tip41 بزارم؟
        چی رو دوتا دوتا کردید؟
        چرا دوتا دوتا کردید؟
        مقاومت ک هباید داغ بشه
        ال ای دی هم یه خورده گرم بشه اشکالی نداره
        جریان و ولتاژ هر ال ای دی رو بگیر بنویس
        ببنیم چی شده
        ممنونم
        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
          به نام خدا
          من می خوام طراحی تابلوروان راشروع کنم لطفا راهنمایی کنیدابتداازکجاشروع کنم
          از این تایپیک شروع کنید :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66551.0
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

کسی روی فیبر مشکی کار کرده؟ میدونید کجا میشه پیدا کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidpcgame
              کسی روی فیبر مشکی کار کرده؟ میدونید کجا میشه پیدا کرد؟
              همونجایی که طرح کورل رو میبری واسه برش،فیبر مشکی هم داره،قیمتش هم من همیشه سانتیمتری 5 تومن میگیرم،مثلا یک فیبر مشکی 15*45 سانتیمتر قیمتش میشه 3375 تومن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                از این تایپیک شروع کنید :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66551.0
                انجمن خوبی است ولی منظورم اولین کاری یاوسایلی که برای طراحی تابلولازم است چیست؟
                برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
                  انجمن خوبی است ولی منظورم اولین کاری یاوسایلی که برای طراحی تابلولازم است چیست؟
                  اولین چیزی که واسه طراحی تابلو لازم است پول هست.
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام و احترام
                    بهترین مارک ال ای دی کلاهی ظاهرا HG می باشد

آیا اصل و تقلبی داره ؟

و اینکه

بهترین مارک ال ای دی اوال چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1533
                      با سلام و احترام
                      بهترین مارک ال ای دی کلاهی ظاهرا HG می باشد
                      آیا اصل و تقلبی داره ؟
                      و اینکه
                      بهترین مارک ال ای دی اوال چیه؟
                      بیا مشهد یه سر
                      100مدل HG بهت میدن....همه وارد کننده LED هستند...میارن و به نام HG میفروشن
                      هر مغازه ای میرفتم میگفتن HG ما خیلی عالیه....مال ما بهترینه...مال ما فلان فلانه...
                      باز یکی دیگه رفته کاروخانه چینش هم انگاری گفرته...به نام بعثت میفروشه...خلاصه...هزارتا اسم پیدا میشه
                      این اسامی هم مخفف اسم و فامیل خودشون سا اسمامی شریکشون هست...مثلا HGDZ حسین عزنوی داوود زاهد

حقیقتش رو بخوای اونها LED هارو فله ای و بدون بسته بندی و نام و نشون میخرن
                      وارد میکنن
                      پاکت هاش تو مشهد موجوده .... میگیرن و روش یه برچسب نام و مشخصات و چیزای دیگه میزنن
                      هر پاکت وبا برچسب و هلوگرام براشون در میاد 800تومن !!!
                      1000تا LED میریزن توش و یاعلی...جنس ما بهترینه (ماست من ترش نیست )

HG اسم داخلی هست و نام و نشونی نداره
                      ولی LED نام و نشون دار و اصل بخوای که اورلایت
                      هر رنگی هم یه مدل خوبه...کلاهی یا اوال...نمیشه گفت اول بهترین هست...چون بعضی رنگ هاش مثل سفید از کلاهی کم میاره و یا چیزای دیگه....
                      موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                        بیا مشهد یه سر
                        100مدل HG بهت میدن....همه وارد کننده LED هستند...میارن و به نام HG میفروشن
                        هر مغازه ای میرفتم میگفتن HG ما خیلی عالیه....مال ما بهترینه...مال ما فلان فلانه...
                        باز یکی دیگه رفته کاروخانه چینش هم انگاری گفرته...به نام بعثت میفروشه...خلاصه...هزارتا اسم پیدا میشه
                        این اسامی هم مخفف اسم و فامیل خودشون سا اسمامی شریکشون هست...مثلا HGDZ حسین عزنوی داوود زاهد

حقیقتش رو بخوای اونها LED هارو فله ای و بدون بسته بندی و نام و نشون میخرن
                        وارد میکنن
                        پاکت هاش تو مشهد موجوده .... میگیرن و روش یه برچسب نام و مشخصات و چیزای دیگه میزنن
                        هر پاکت وبا برچسب و هلوگرام براشون در میاد 800تومن !!!
                        1000تا LED میریزن توش و یاعلی...جنس ما بهترینه (ماست من ترش نیست )

HG اسم داخلی هست و نام و نشونی نداره
                        ولی LED نام و نشون دار و اصل بخوای که اورلایت
                        هر رنگی هم یه مدل خوبه...کلاهی یا اوال...نمیشه گفت اول بهترین هست...چون بعضی رنگ هاش مثل سفید از کلاهی کم میاره و یا چیزای دیگه....
                        موفق باشید

ممنون دوست عزیز از راهنمایی کامل شما
                        اتفاقا مشهد هم اومدم واسه خرید کاملا حق با شماست
                        اما متاسفانه زمانی که اومدم اصلا دنبال اورلایت نبودم
                        یک سری هم تعریف LT رو زیاد میکنن
                        حالا این اورلایت که میگی همه رنگهاش خوبه ؟
                        چطور باید متوجه بشم که این هم تقلبی نیست؟

دیدگاه

سلام ب دوستان،
                          حداقل جنسای چینی معمولی باز عمومن ی عمر و اعتباری دارن،
                          اینا خیلی هاشون LED فله ی ساخت پاکستان رو بسته بندی می کنن! اول فک می کردم شوخیه قضیه، ولی یکی از وارد کننده هاشون خیلی جدی گفت: جنس اصل پاکستانه
                          اگه مشکل هزینه هم نباشه، مارک LT اوال (به استثنای سفید) ، جنس با کیفیت و مقاوم و بی دردسری یه، 160ت بسته ای. نورش هم 2 تای کلاهی HG.
                          اورلایت هم حداقل از لحاظ نور و یکدستی من می دونم جنس خوبیه.
                          مساله ی مهمی که هست، اینا نحوه ی بستن_شون خیلی موثره توی طول عمر و نور، و نمیشه ی حالت کلّی برای همه ی LED ها تعریف کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1533

ممنون دوست عزیز از راهنمایی کامل شما
                            اتفاقا مشهد هم اومدم واسه خرید کاملا حق با شماست
                            اما متاسفانه زمانی که اومدم اصلا دنبال اورلایت نبودم
                            یک سری هم تعریف LT رو زیاد میکنن
                            حالا این اورلایت که میگی همه رنگهاش خوبه ؟
                            چطور باید متوجه بشم که این هم تقلبی نیست؟
                            خواهش میکنم
                            باید نمایندگی های فروشش رو پیدا کنی...
                            مثلا نمایندگی LT توی مشهد یکیش آقای مهدی سرابی هست
                            نمایندگی اورلایت هم آقای رضا فخر هستند
                            نمایندگی بعثت هم آقای پوراکبر هستند
                            HG هم که ماشالله....همگانی هست....اصلا بیا خودم نمایندگی HG هستم
                            تولید ایرانی هم میخوای که از سال 87 کارخانه بهنور یزد داره LED تولید میکنه و از اون زمان ایران پنجمین کشور تولید کننده LED شد
                            LED پاور هم بنا به اظهاراتشون 130 لومن میده ! در صورتی که مدل های مشابه 120 مدل هست !!! قیمت هم گرون میده 1350 تومن
                            واسه جذب نمایندگی خواستم ببینم چطوریاس که دیدم نفسشون از جای گرم بلند میشه....میگن که بسته به نوع شهر...کف فروش تعیین میشه که بین 30تا 120 میلیون در ماه باید باشه
                            یعنی نمایندگی ایشون باید حداقل اینقد بفروشه ..کمتر از این سود بهشون تعلق نمیگیره و در صورت 3ماه فروش کمتر ....نمایندگی تعویض میشه...هه هه ....
                            راستی سایتش رو تو گوگل سرچ کنید....واسه سرگرمی به درد میخوره یه نگا بندازید

\|/_\/_

دیدگاه

سلام دوستان
                              تاحالا داشتم تابلو رو سر هم میکردم که تموم بشه
                              الان مدار فلاشرش رو دارم می سازم فقط یه مشکل دارم یه پروگرامر از همین سایت خریدم (مولتی پروگرامر) فکر کردم داخلش توضیح داده که چطور میکرو رو باید پروگرام کرد ولی نداده!
                              جایی سراغ دارید که آموزشش باشه؟
                              ایشالا اگه میکرو پروگرام بشه امشب تابلو تموم میشه نتیجه کار روحتما میزارم ببینید!

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

ی نیگا به بخش دوم آموزش های ناقصی که بنده نوشتم بندازین، آخرش ی سری توضیح دادم. لینکش همین پایین هست...
                                ضمنن اون جامپر LS رو که برای پروگرم با سرعت پایین هست رو فراموش نکنید و فرکانس رو هم 1MHz تنظیم کنین ترجیحن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X