اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

چوب قهوه ای یاونگه برای پشت کار ما میزنیم :nice:دوست عزیز ولی یک جا تو مشهد دیدم کارتن پلاست زده بود :biggrin:
    دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

با سلام و احترام

مقاومت مناسب هر کدام چه مقاومتی می باشد؟

1 - یک عدد 3 ولتی ؟
      2 - دو عدد 3 ولتی ؟
      3 - سه عدد 3 ولتی ؟
      4 - یک عدد 2 ولتی ؟
      5 - دو عدد 2 ولتی ؟
      6 - سه عدد 2 ولتی؟
      7 - همینطور مقدار حرارات منطقی مقاومت در روی تابلو چه مقداره؟ آخه واسه یک لامپ 3 ولتی دو تا مقاومت 560 اهم سری کردم و گذاشتم کمی بیشتر از حد طبیعی گرم میشه و وقتی انگشتو روش میزاری اولش حس میکنی داره میسوزه و کمی داغ میشه آیا 1120 اهم واسه یک لامپ 3 ولتی مناسب نیست؟
      8 - و در آخر اینکه آیا استفاده از حالت کم نور شدن در فلاشر یا به اصطلاح فید شدن به لامپ فشار میاره و عمر لامپ رو کم میکنه؟

دیدگاه

سلام دوستان از کسی شنیدم می گفت من پایه ال ای دی ها رو به هم لحیم نمی کنم چون هم لحیم کاری سخته و هم قلع مشکلات زیاد و قطعی داره
        ایشون در عوض پایه های ال ای دی ها رو به هم می پیچوند!
        کسی اینطوری کار کرده؟
        نظرتون چیه؟

دیدگاه

با سلام و احترام
          با اجازه اساتید ساخت تابلو ال ای دی

به نظر من اصلا این روش پیشنهاد نمیشه

به دلایل زیر:

احتمال اتصال ال ای دی ها
          احتمال قطع شدن اتصال ال ای دی ها با یک ضربه
          ال ای دی ها بطور کج روی تابلو نشون داده میشه و یک دست نمیشه و این باعث میشه نور هر کدوم به یه سمت بزنه
          به هیچ عنوان استاندارد و اصولی نیست و در کارهای حرفه ای و بزرگ پیشنهاد نمیشه

دوست عزیز کمی وقت بزاری و کار خوب و اصولی تحویل مشتری بدی بهتره تا اینکه همه مشتریاتو از دست بدی

این نظر شخصی من بود و شاید به نظر بعضی از دوستان روش خوب و با صرفه ای باشه

موفق باشی

دیدگاه

این پست اشتبهاهی و اضافه زده شد ولی هر چی نگاه کردم گزینه ای برای حذف ندیدم
            دوستان میشه راهنمایی کنید برای حذف یک پست که اشتباه زده میشه باید چیکار کرد؟؟؟

دیدگاه

با سلام و احترام
              آیا ترکیب چند رنگ ال ای دی در یک مسیر مشکلی ایجاد میکنه
              مثلا اگه در یک کادر دور یکی در میان یا چند عدد چند عدد بیایم از رنگ های سبز زرد قرمز آبی و لامپ هایی استفاده کنیم که ولتاژ اونها فرق میکنه البته مقاومت مناسب هم بکار ببریم
              آیا این روش مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1533
                با سلام و احترام
                آیا ترکیب چند رنگ ال ای دی در یک مسیر مشکلی ایجاد میکنه
                مثلا اگه در یک کادر دور یکی در میان یا چند عدد چند عدد بیایم از رنگ های سبز زرد قرمز آبی و لامپ هایی استفاده کنیم که ولتاژ اونها فرق میکنه البته مقاومت مناسب هم بکار ببریم
                آیا این روش مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟
                با سلام
                اگر موازی نشود مشکلی نیست
                ولی اگه بخای ولتازهای متفاوت رو با هم بدون مقاومت موازی کنی
                کمترین ولتاژ میفته دو سر همه ال ای دی ها
                مثلا یه ال ای دی آبی ( سه ولتی ) و یه ال ای دی قرمز ( دو ولتی )رو با هم موازی بکنید
                ولتاژ د وسر ال ای دی ها میشه ولتاژ دو ولت ال ای دی قرمز چون ولتاژ کمتر بود
                نکته :
                فقط در موازی این مشکل هست
                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام به همه ... من از الکترونیک تقریبا چیزی نمیدونم .. تصمیم دارم یک (یا حداکثر 10) ال ای دی ساده روشن کنم جهت نورمخفی چراغ خواب ... چه باید بکنم؟
                  ------------------------------
                  .. Saeid Abbaspour ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rockwusho
                    سلام به همه ... من از الکترونیک تقریبا چیزی نمیدونم .. تصمیم دارم یک (یا حداکثر 10) ال ای دی ساده روشن کنم جهت نورمخفی چراغ خواب ... چه باید بکنم؟
                    برید از بازار led های متری و آماده بخرید فقط سعی کنید مارک خوب بخرید که در طول زمان کم نور نشه حتی درایور ها داره و کنترل از راه دور :eek: :agree: برای تغییر رنگ و نوع نمایش
                    و اما :NO:
                    اگر میخواهی دانشجوی کار کنید به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43117.0 مراجعه کنید و به راحتی 33 تا led را با 220 ولت روشن کنید البته شما نیاز نیست به فرم داده شده led ها را بچینید میتوانید آنها را پشت سر هم سری کنید
                    :redface:
                    کمتر سخن گویم
                    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

سلام‌...،
                      احیانن اگه مشکل هزینه هم هست :biggrin: 10 تا الیدی اوال جنس خوب بگیرین و با شارژر موبایل راه بندازینش.
                      اگه شارژر 5 ولت باشه، 10 تا الیدی رو موازی کنین یعنی همه ی مثبت ها بهم و منفی ها بهم وصل بشن، بعدن ی مقاومت مثلن 47 اهم نیم وات، سری با همشون. ی فیش مادگی هم میخواین.
                      برا تنظیم نور مقاومتو کم وزیاد کنین، داغ کرد، ی دیود 1n4007 هم قبل مقاومت. رو هم میشه حدود 2ت.

دیدگاه

ممنونم از پاسخهای سریع دوستان ..
                        بعد از این که سوال رو پرسیدم رفتم بازار همین پاسخهای شمارو دریافت کردم .. (البته با بی حوصلگی فروشنده) .. بعد فروشنده گفت بهتره از ال ای دی 220 استفاده نکنی از این سی ام دی (CMD نمیدونم درست گفتم یا CKD درسته) های سری بهم داد چیزای خوبین آماده آماده ست یه تغذیه 12ولت میخواد فقط هر سه ش رو رو هر سه رنگش (قرمز آبی سبز) با هم روشن کردم کلا 8میلی آمپر بار کشید که خیلی کم مصرفه .. میتونم کلا روشن بذارمش ...
                        .. Saeid Abbaspour ..

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

سلام،
                          ی سوال از اساتید دارم:
                          ببینین عمومن روی بسته ی الیدی ها ی سری بازه ی ولتاژ نوشته شده، مثلن 1.9 تا 2.1 . من اکثر اوقات سعی می کنم ولتاژ 2 سر الیدی ها رو نزدیک حد پایین یا بعضن برای الیدی های متفرقه چند صدم زیر اون نگه دارم.
                          ی جریان هم نوشته شده که مثلن 15 تا 20 میلی هست.

حالا، سوالی که ی دفعه برام پیش اومده: [glow=red,2,300]این که من میام و جریان هر شاخه ی الیدی رو روی مثلن 9 میلی تنظیم می کنم، نور هم خوبه، در دراز مدت تاثیر منفی روی عمر الیدی خواهد داشت؟؟[/glow]

اگه اساتید کمک کنن، متشکر میشم...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                            سلام،
                            ی سوال از اساتید دارم:
                            ببینین عمومن روی بسته ی الیدی ها ی سری بازه ی ولتاژ نوشته شده، مثلن 1.9 تا 2.1 . من اکثر اوقات سعی می کنم ولتاژ 2 سر الیدی ها رو نزدیک حد پایین یا بعضن برای الیدی های متفرقه چند صدم زیر اون نگه دارم.
                            ی جریان هم نوشته شده که مثلن 15 تا 20 میلی هست.

حالا، سوالی که ی دفعه برام پیش اومده: [glow=red,2,300]این که من میام و جریان هر شاخه ی الیدی رو روی مثلن 9 میلی تنظیم می کنم، نور هم خوبه، در دراز مدت تاثیر منفی روی عمر الیدی خواهد داشت؟؟[/glow]

اگه اساتید کمک کنن، متشکر میشم...
                            دوست گرامی تا وقتیکه جریان از مقدار نامی بالاتر نره مشکل پیدا نمیکنه
                            با کم کردن جریان هیچ مشکلی بوجود نمی آید با خیال راحت کارت را ادامه بده اگر نورش برایت کافی است تازه طول عمر زیاد هم میشود
                            :redface:
                            کمتر سخن گویم
                            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام دوستان وقتتون بخیر؛ چندتا سوال داشتم راجب نابلو روان
                              1- ماژول های هاب 12 با ها 8 چه فرقی دارند و کدوم بهتره؟
                              2- یه تابلو 7 رنگ با سایز 256 در 48 حدود قیمتش چنده؟
                              ممنون

دیدگاه

سالم.
                                اقایان من نفهمیدم پاور ال ای دی که این همه گرما تولید میکنه چجوری کم مصرف تر از لامپ رشته ای هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X