اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط amin tal
    اقا من 2دو تا پاور الیدی 3 وات رو به اداپتور 5 ولت وصل میکنم روشن میشه و گرمای زیادی هم ازاد میکنه.
    حالا سه تا شون رو به همون 5 ولت وصل میکنم باز هم روشن میشه ولی داغ نمیکنه.
    حالا قضیه چیه؟یعنی مگه پاور الیدی با سه ولت روشن نمیشه؟پس چرا این ها روشن میشن؟
    یا این که اصلا ولتاز مناسب پاور الیدی ها از 3 ولت کمتره؟
    ها :surprised: :surprised: :surprised:
    پاور ال ای دی ها با جریان ثابت روشن میشن و سه وات رو رویه حدوده 600 یا 700 میلی آمپر ست میکنن.شما بهتره از درایور ال ای دی برای روشن کردن ال ای دی استفاده کنی ولی اگه میخوای از منبع ولتاژ (مثلا 5 ولت) استفاده کنی باید از مقاومت استفاده کنی که مقداری انرژی در مقاومت تلف میشه.شما اصلا مشخص نکردی که ال ای دی ها رو سری کردی یا موازی و اصلا اون منبعت چقدر توان میتونه بده و ...
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      سوال سخت نپرسید ......
      اگه اشتباه نکنم باید برای روشن کردن تابلوتون از منبع تغذیه استفاده کنید !
      البته بازم نمیدونم ها ! شاید رو تابلوتون بنزین بریزید بعد استارت بزنید هم تابلوتون روشن بشه !!!
      والا !
      داداش ......
      مثل اینکه منظورم رو بد متوجه شدی
      اداپتور 12 ولتی 20 میلی امپر خوبه واسه روشن کردنش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط billi
        ممنون از پاسخی که دادین
        برا روشن کردن تابلو از چی استفاده کنم بهتره؟
        سلام دوست عزیز
        از چه روشی رفتید
        چند تا ال ای دی داره کار شما
        چه مقاومتی گذاشتی
        چه منبعی برای روشن شدن تابلو استفاده کردی؟
        با تشکر :nerd:
        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

با سلام و احترام

آقا مهران این نرم افزار که در موردش صحبت کردی هنوز آماده نشده؟

فکر کنم همه دوستان مشتاقانه منتظر باشن

البته جا داره از طرف خودم و همه دوستان از شما و آقای مجتبی باغبانزاده برای اینکه واسه این انجمن وقت میزارید تشکر ویژه داشته باشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
            سلام دوست عزیز
            از چه روشی رفتید
            چند تا ال ای دی داره کار شما
            چه مقاومتی گذاشتی
            چه منبعی برای روشن شدن تابلو استفاده کردی؟
            با تشکر :nerd:
            سلام داداشه گلم اول از همه به خاطر آموزش هایی که گذاشتی کمال تشکر رو دارم
            از همون روشی که واسه اموزش گذاشته بودی 3 تا ال ای دی با یه مقاومت 330 اهم
            تابلوی من 185 ال ای دی داره
            از یه ترانس یکسو سازی شده که 12 ولت برق میده برا روشن کردنش استفاده کردم همونطور که قبلا نوشتم وقتی روشنش می کنم نورش خیلی خوبه ولی میزنه تو چش که دوست خوبمون اقا مهران گفت باس از یه خازن الکترولیتی استفاده کنم
            حالا میشه تابلو رو با یه اداپتور 12 ولتی روشنش کنم یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط billi
              سلام داداشه گلم اول از همه به خاطر آموزش هایی که گذاشتی کمال تشکر رو دارم
              از همون روشی که واسه اموزش گذاشته بودی 3 تا ال ای دی با یه مقاومت 330 اهم
              تابلوی من 185 ال ای دی داره
              از یه ترانس یکسو سازی شده که 12 ولت برق میده برا روشن کردنش استفاده کردم همونطور که قبلا نوشتم وقتی روشنش می کنم نورش خیلی خوبه ولی میزنه تو چش که دوست خوبمون اقا مهران گفت باس از یه خازن الکترولیتی استفاده کنم
              حالا میشه تابلو رو با یه اداپتور 12 ولتی روشنش کنم یا نه؟
              شما از یه آداپتور دوازده ولت یک آمپر استفاده کن
              البته سوئیچینگ بگیر
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

شما از یه آداپتور دوازده ولت یک آمپر استفاده کن
                البته سوئیچینگ بگیر
                بهم نخندیا
                ولی سوئچینگ چی هست؟ کجای تابلو بایستی نسبش کنم بعد اداپتور رو بهش وصل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط billi
                  بهم نخندیا
                  ولی سوئچینگ چی هست؟ کجای تابلو بایستی نسبش کنم بعد اداپتور رو بهش وصل کنم
                  بهتر بود یه سرچی میکردی تو اینترنت
                  اداپتورهای
                  سویچینگ
                  ترانسی
                  و...
                  لطفا سرچی بکنید
                  barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

بهتر بود یه سرچی میکردی تو اینترنت
                    اداپتورهای
                    سویچینگ
                    ترانسی
                    و...
                    داداشی من که مثل شما استاد نیستم تازه کارم واسه همین سوال های پیش پا افتاده شما برا من پیش میاد
                    باز هم ممنون از پاسخ هایی که دادین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط billi
                      داداشی من که مثل شما استاد نیستم تازه کارم واسه همین سوال های پیش پا افتاده شما برا من پیش میاد

با سلام و احترام
                      دوست عزیز فکر نکنم آقای باغبانزاده منظوری از این حرفشون داشتند که شما ظاهرا کمی رنجیده خاطر شدید
                      خوب درست گفته بنده خدا
                      آخه با سرچ کردن خیلی سریعتر به پاسخ این سوال های به قول خودت پیش پا افتاده میرسی
                      به هر حال همه از صفر شروع می کنند
                      موفق باشی

توضیحی مختصر از منابع تغذیه سوئیچینگ :

در منابع تغذیه سوئیچینگ ، انرژی الکتریکی مرتبا از برق شهر دریافت شده و به صورت ولتاژ DC در خازن­ هایی که به همین منظور در بخش ورودی تعبیه شده اند ذخیره می گردد. سپس با استفاده از یک ترانس سوئیچینگ قدرت ، توان از این خازن ها دریافت و به خروجی انتقال داده می شود . عمل سوئیچینگ قدرت ، توان از این خازن ها دریافت و به خروجی انتقال داده می شود. عمل سوئیچینگ ترانس غالبا در فرکانس بسیار زیاد صورت می گیرد که این امر موجب تولید نویز هدایتی و تشعشعی فراوان می شود. بنابراین همواره باید بخش یکسو ساز ورودی در منابع سوئیچینگ با فیلتر های حذف نویز مناسب همراه باشد. به علاوه به جهت کارآیی بهتر و امنیت بیشتر در مدار لازم است تا بخش ورودی شامل چندین مدار حفاظتی دیگر از قبیل حفاظت در برابر اضافه ولتاژ ورودی ، اضافه جریان ورودی و … باشد . همچنین این بخش باید بتواند با دو سیستم انتقال قدرت الکتریکی پذیرفته شده جهانی یعنی ۲۲۰v/50HZ و ۱۱۰v/60HZ به راحتی کار کند. تبدیل ولتاژ AC برق شهر به DC خیلی ساده به نظر می رسد اما در توان های نسبتا زیاد استفاده از مدار های معمولی یکسو ساز جریان های شدید لحظه ای را در ورودی ایجاد خواهد کرد که می تواند به عناصر مدار آسیب جدی بزند.

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط billi
                        به طور خلاصه:
                        شارژر گوشی شما و شارژر لپ تاپ شما و ... همگی سویچینگ هستند.
                        منبع سویچینگ داخلش ترانس نداره، یعنی از اون ترانس های کاهنده ی سنگین و بزرگ. بلکه یک مدار الکترونیکی هستش و ب روش خاصّی خروجی دقیق با آمپردهی مورد نظر شما رو تآمین می کنه.
                        سویچینگ معمولی ب وفور تو بازار هست. مثلن 12 ولت 2 آمپر 13تومن.
                        داخل فروشگاه همین سایت عکساشونو میتونی ببینی.

آداپتور معمولی با ترانس به دلایل بی شمار برای LED به هیچ وجه توصیه نمیشه.
                        ...
                        دوست عزیز، از من ب شما نصیحت، سوالت رو طوری بپرس که طرف مقابلت احساس وظیفه کنه ک جواب بنویسه واست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1533
                          با سلام و احترام

آقا مهران این نرم افزار که در موردش صحبت کردی هنوز آماده نشده؟

فکر کنم همه دوستان مشتاقانه منتظر باشن

البته جا داره از طرف خودم و همه دوستان از شما و آقای مجتبی باغبانزاده برای اینکه واسه این انجمن وقت میزارید تشکر ویژه داشته باشم
                          سلام
                          مشتاق که هنوز ندیدیم !!!
                          نرم افزارهم هنوز وقت نکردم روش کار کنم
                          راستش درگیرسفارش ساخت یک تابلوی چلنیوم بودم...تازه تموم شده و امشب تحویل دادم
                          اگه عجله دارین که فعلا نسخه پورتابل و بدون نیاز به نصبش رو آماده کنم و برای عزیزان قرار بدم ( اما باید NET4. نصب داشته باشید )
                          در فرصت مناسب دیگر هم نسخه نصبی به همراه NET4. رو ارایه بدم
                          اینطوری خوبه ؟
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط محمدرضا ارغوانی
                            به طور خلاصه:
                            شارژر گوشی شما و شارژر لپ تاپ شما و ... همگی سویچینگ هستند.
                            منبع سویچینگ داخلش ترانس نداره، یعنی از اون ترانس های کاهنده ی سنگین و بزرگ. بلکه یک مدار الکترونیکی هستش و ب روش خاصّی خروجی دقیق با آمپردهی مورد نظر شما رو تآمین می کنه.
                            سویچینگ معمولی ب وفور تو بازار هست. مثلن 12 ولت 2 آمپر 13تومن.
                            داخل فروشگاه همین سایت عکساشونو میتونی ببینی.

آداپتور معمولی با ترانس به دلایل بی شمار برای LED به هیچ وجه توصیه نمیشه.
                            ...
                            دوست عزیز، از من ب شما نصیحت، سوالت رو طوری بپرس که طرف مقابلت احساس وظیفه کنه ک جواب بنویسه واست.
                            نوشته اصلی توسط behzad1533

با سلام و احترام
                            دوست عزیز فکر نکنم آقای باغبانزاده منظوری از این حرفشون داشتند که شما ظاهرا کمی رنجیده خاطر شدید
                            خوب درست گفته بنده خدا
                            آخه با سرچ کردن خیلی سریعتر به پاسخ این سوال های به قول خودت پیش پا افتاده میرسی
                            به هر حال همه از صفر شروع می کنند
                            موفق باشی

توضیحی مختصر از منابع تغذیه سوئیچینگ :

در منابع تغذیه سوئیچینگ ، انرژی الکتریکی مرتبا از برق شهر دریافت شده و به صورت ولتاژ DC در خازن­ هایی که به همین منظور در بخش ورودی تعبیه شده اند ذخیره می گردد. سپس با استفاده از یک ترانس سوئیچینگ قدرت ، توان از این خازن ها دریافت و به خروجی انتقال داده می شود . عمل سوئیچینگ قدرت ، توان از این خازن ها دریافت و به خروجی انتقال داده می شود. عمل سوئیچینگ ترانس غالبا در فرکانس بسیار زیاد صورت می گیرد که این امر موجب تولید نویز هدایتی و تشعشعی فراوان می شود. بنابراین همواره باید بخش یکسو ساز ورودی در منابع سوئیچینگ با فیلتر های حذف نویز مناسب همراه باشد. به علاوه به جهت کارآیی بهتر و امنیت بیشتر در مدار لازم است تا بخش ورودی شامل چندین مدار حفاظتی دیگر از قبیل حفاظت در برابر اضافه ولتاژ ورودی ، اضافه جریان ورودی و … باشد . همچنین این بخش باید بتواند با دو سیستم انتقال قدرت الکتریکی پذیرفته شده جهانی یعنی 220v/50HZ و 110v/60HZ به راحتی کار کند. تبدیل ولتاژ AC برق شهر به DC خیلی ساده به نظر می رسد اما در توان های نسبتا زیاد استفاده از مدار های معمولی یکسو ساز جریان های شدید لحظه ای را در ورودی ایجاد خواهد کرد که می تواند به عناصر مدار آسیب جدی بزند.
                            دوستان خیلی از بابت پاسخ هایی که دادین ممنون
                            از دوست خوبمون اقای باغبانزاده هم به خاطر همه چیز تشکر می کنم.

دیدگاه

برا افکت دادن(رقص نور، روشن خاموش شدن و...) به تابلو بایستی چیکار کنم؟

دیدگاه

با سلام دوستان
                                دوستان من یه تابلوییرو میخوام روشledبزنم طرف خودش فونت واندازشو و متنشو نوشته خیلی کوچیک در اورده مثلا (ر) رو توش یکم خالی گذاشته من میخوام 3تا3تا سزی موازی کنم بد جور به مشکل میخورم اصلا مقاومتها جا نداره بهم میخورن چیکا کنم بنظرتون :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                                a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X