اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    3تا یک وات جریان کمتر میکشه ولی ولتاژت بالا میره
    یک دونه 3وات ولتاژت کمه ولی جریانت زیاده...
    این تو اندازه باتریت تاثیر زیادی داره.........................

به نظر خودم 3تا یک وات بهتره
    قبلا هم خودم همین کارو کردم و راضی بودم
    3تاشو موازی کردم زدم به باتری موبایل
    یک و نیم ساعتی جواب میداد

ممنون آقا مهران
    البته من میخوام باتری 6 ولتی بذارم(احتمالا 2-3 آمپر ساعت)
    یعنی کلا وات بالا بهتر از معمولی هاست؟

سوال قبلی رو اینجوری میپرسم:
    با منبع تغذیه 6 ولتی 2 تا ال ای دی سه وات روشنایی بیشتری داره یا 6 تا 1 وات؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام دوستان. یک سوال دارم که اگر جواب بدید ممنون می شم. ضمن اینکه اگر انجمن یا تاپیک دیگری مرتبط تر با این موضوع هست لطفا راهنمایی کنید در اونجا سوالم رو مطرح کنم.

قصد دارم یک مدار LED چشمک زن درست کنم!! اما دیود می بایست در ولتاژ و جریان بالا ( نزدیک 100 آمپر) کار کند. از طرفی زمان سوئیچ زنی برایم بسیار مهم است. یعنی در حد نانو ثانیه هم بسیار اهمیت دارد اگر بتوانم بهبود بدهم فرکانس سوئیچ زدن را، به همین خاطر از میکرو Atmega32 با فرکانس 16 مگاهرتز و یک سوئیچ ماسفت قدرت IRF260n استفاده کردم. موضوعی که وجود دارد مدار درایور یا راه انداز این ماسفت است. بهترین نوع درایور خود شرکت IRF که سرچ کردم و در ایران هم نبود مدل IRS44262s هست که زمان روشن خاموش شدن در حد 50 نانو ثانیه است که بازهم برای من خیلی مناسب نیست. خواستم ببینم راه حلی برای درایو کردن ماسفت با سرعت بالا جهت کار با میکرو سراغ دارید؟
      ممنون

دیدگاه

سلام به دوستان
        امروز اومدم برای ساخت یک تابلو ثابت که یکم بزرگه از tip41 استفاده کنم.
        2تا سوال
        1- میخواستم بدونم که برای راه اندازیش مقاومت بیسش چند بزارم؟(آیا بستگی به جریان مصرفیشم داره؟{Ic})
        2- من برای تغذیه میکرو فقط یدونه 7805 میزارم میخواستم بدونم که الان من 12 تا tip41 دارم و یک میکرو جریان چقدر میشه?
        چون نمیخوام که 7805ام داغ کنه و یا بسوزه!

تشکر بـــــــــــــــزرگ
        شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
        [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
        [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
          سلام به دوستان
          امروز اومدم برای ساخت یک تابلو ثابت که یکم بزرگه از tip41 استفاده کنم.
          2تا سوال
          1- میخواستم بدونم که برای راه اندازیش مقاومت بیسش چند بزارم؟(آیا بستگی به جریان مصرفیشم داره؟{Ic})
          2- من برای تغذیه میکرو فقط یدونه 7805 میزارم میخواستم بدونم که الان من 12 تا tip41 دارم و یک میکرو جریان چقدر میشه?
          چون نمیخوام که 7805ام داغ کنه و یا بسوزه!

تشکر بـــــــــــــــزرگ
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95168.msg599179#msg599179
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95168.msg599179#msg599179
            یعنی اگه led هام طوری باشه که 5 آمپر بکشه بیس ما در میاد 300 میلی
            و منم 12 تا دارم 3.5 آمپر فقط راه اندازی tip41 میشه؟
            این که ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
              یعنی اگه led هام طوری باشه که 5 آمپر بکشه بیس ما در میاد 300 میلی
              و منم 12 تا دارم 3.5 آمپر فقط راه اندازی tip41 میشه؟
              این که ...
              بله عزیز. باید قید tip41 رو بزنی. دارلینگتون هم به درد نمیخوره چون تلافات زیادی داره و هیتسینک بزرگ میخواد چون نزدیک به 7 هشت وات میفته رو هر کدوم. بهتریم گزینه ماسفته. مثل irf3205 که با همون ولتاژ میکرو هم تا 10 آمپر راحت جواب میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                بله عزیز. باید قید tip41 رو بزنی. دارلینگتون هم به درد نمیخوره چون تلافات زیادی داره و هیتسینک بزرگ میخواد چون نزدیک به 7 هشت وات میفته رو هر کدوم. بهتریم گزینه ماسفته. مثل irf3205 که با همون ولتاژ میکرو هم تا 10 آمپر راحت جواب میده.
                درسته
                اما با 5 ولت نمیشه ماسفت رو کاملا روشن کرد برا همین باید یه ترانزیستور دیگه بزاری تا بتونه گیت ماسفت رو به 12 ولت وصل کنه
                در ضمن باید یه مقاومت بین سورس گیت ماسفت بزارین(مثلا برای سویچ های فرکانس پایین 1کیلو خوبه) تا خازن گیت دشارژ بشه و ماسفت روشن نمونه
                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ
                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                ---------------------BMCELEC@-------------------
                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

اوه...
                  70 آمپر . قیمتشم زیاده.
                  **** من حداکثر 5 آمپر مییخوام بکشم . و اگه ماسفت لاجیک باشه که بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                    درسته
                    اما با 5 ولت نمیشه ماسفت رو کاملا روشن کرد برا همین باید یه ترانزیستور دیگه بزاری تا بتونه گیت ماسفت رو به 12 ولت وصل کنه
                    در ضمن باید یه مقاومت بین سورس گیت ماسفت بزارین(مثلا برای سویچ های فرکانس پایین 1کیلو خوبه) تا خازن گیت دشارژ بشه و ماسفت روشن نمونه
                    درسته ولی برای جریان های پایین با ولتاژ 5 ولت هم کاملا جواب میده و به اندازه کافی روشن میشه. به جدول Drain-to-_Source Voltage (V) با (Drain-to-Source Current (A مراجعه کنی قشنگ معلومه. و تو عمل هم خودم و هم بعضی از دوستان انجمن جواب گرفتند. اما فراموش نکنیم که برای irfz44 داستان فرق میکنه. به همون جدول ماسفت های مختلف برید و ببینید.

دیدگاه

من الان ماسفت irf730 انتخاب کردم تا 5آمپر .

میخواستم یک جزوه و یا یه راهنمایی کنید بگید چطور اون جدولاشو بخونم :
                      [l]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                        من الان ماسفت irf730 انتخاب کردم تا 5آمپر .

میخواستم یک جزوه و یا یه راهنمایی کنید بگید چطور اون جدولاشو بخونم :
                        [l]
                        در جدول همون طور که میبینید محل برخورد خطوط جریان درین با ولتاژ درین سورس(در حالت ولتاژ گیت مشخص) باید به گونه ای باشه که شیب نمودار کمی قبل و بعد آن ثابت باشد و صفر و نزدیک صف نباشد و سعی کنید در مرز نباشد. به طور مثال در حالت 10 به توان صفر برخورد خط با نمودا هایی رخ میدهد که ولتاژ گیت بالا تر از 5.5 باشد. برای 2 آمپر ولتاژ گیت 6.5 به بالا مناسب است. برای 3 آمپر 7.5 به بالا. برای 4 آمپر هم 7.5 به بالا. برای 5 امپر 8.5 به بالا. توصیه میکنم دیتاشیت خیلی از ماسفتارو بخونید چون همشون یکی نیستند.

دیدگاه

فکر کنم باید به جای نمودار ولتاژ سورس درین-جریان درین باید ولتاژ گیت سورس - جریان درین رو میذاشتین
                          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ
                          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                          ---------------------BMCELEC@-------------------
                          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                          ---------------www.bmc-elec.com--------------
                          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                            فکر کنم باید به جای نمودار ولتاژ سورس درین-جریان درین باید ولتاژ گیت سورس - جریان درین رو میذاشتین
                            نه همین جدول درسته . این جدول سه تا پارامتر توش هست اگه دقت کنی برای کدوم از نمودار های تو جدول ولتاژ گیت هم نوشته(از 4.5 شروع میشه). ولی اون جدولی که میگی نمیشه ازش فهمید که کی ماسفت میره تو حالت خطی.

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
                              اقا شما میتونید از lagic mosfet استفاده کنید که با یه ولتاژ 5 ولت وبدون مقاومت سوئیچ میشه البته اسمش یادم نیست اما میتونی سرج کنید تا پیدا کنی
                              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                              بانک اطلاعاتی سنسورها
                              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                                با سلام به همه دوستان
                                اقا شما میتونید از lagic mosfet استفاده کنید که با یه ولتاژ 5 ولت وبدون مقاومت سوئیچ میشه البته اسمش یادم نیست اما میتونی سرج کنید تا پیدا کنی
                                منم تو پست " پاسخ #1117 " همین سوال کردم .
                                و منتظر جوابم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X