اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام
    نمیدونم جای درستی میپرسم یانه ؟؟؟؟
    1-برای کار با تابلو روان در برنامه های codevision و bascom دستورات #include ارور میده و میخوام فارسی هم بتونم بنویسم
    2-اگر بخوام یه تابلو با ماتریس 8*8 درست کنم و بیش از دو ردیف و دو ستون ماتریس استفاده کنم مدار و برنامه می خوام من چیزی پیدا نکردم اگر کسی چیزی پیدا کرد برام لینک بزاره
    ممنون از همگی

دیدگاه

با سلام. من میخوام یه تابلو روان 48*8 درست کنم برای بار اول هست که میخوام بسازم. اما از ماژول های اماده نمیخوام استفاده کنم. من 400تا ال ای دی آوال قرمز دارم میخوام بدونم چطور اوال ها رو کنار هم بچینم آخه من فکر میکردم ال ای دی اوال گرد باشه الان به مشکل خوردم طبق شکل زیر کسی میتونه راهنمایی کنه که با چه زاویه ای کار کنم؟؟ تراکم هم 10mm هست

برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ia900
        سلام
        نمیدونم جای درستی میپرسم یانه ؟؟؟؟
        1-برای کار با تابلو روان در برنامه های codevision و bascom دستورات #include ارور میده و میخوام فارسی هم بتونم بنویسم
        2-اگر بخوام یه تابلو با ماتریس 8*8 درست کنم و بیش از دو ردیف و دو ستون ماتریس استفاده کنم مدار و برنامه می خوام من چیزی پیدا نکردم اگر کسی چیزی پیدا کرد برام لینک بزاره
        ممنون از همگی
        با سلام سایت مهندس لاچینی آموزش کامل تابلو روان
        www.hlachini.com
        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
          با سلام سایت مهندس لاچینی آموزش کامل تابلو روان
          www.hlachini.com
          فعلاً سایت در دسترس نیست جای دیگه ای سراغ ندارید

دیدگاه

سلام دوستان
            میخواستم ببینم برای کنترل نور یا بهتر بگم رقص نور ال ای دی های متریه هفت رنگ درایوری هست که قابل برنامه نویسی باشه یا اصلا میشه ی مین یا درایوری با این قابلیت ساخت یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
              با سلام. من میخوام یه تابلو روان 48*8 درست کنم برای بار اول هست که میخوام بسازم. اما از ماژول های اماده نمیخوام استفاده کنم. من 400تا ال ای دی آوال قرمز دارم میخوام بدونم چطور اوال ها رو کنار هم بچینم آخه من فکر میکردم ال ای دی اوال گرد باشه الان به مشکل خوردم طبق شکل زیر کسی میتونه راهنمایی کنه که با چه زاویه ای کار کنم؟؟ تراکم هم 10mm هست

ماژول های آماده رو اگه دیده باشید، الیدی ها افقی هستن.
              کلآ هم اگر الیدی های اوال رو واسه تابلو روان دست ساز عمودی بذارین، نوشته ی تابلو ناخوانا میشه...

دیدگاه

سلام.من برای اولین بار تعدادی power led و می خواستم اونها رو سه رنگ قرمز سبز آبی هستند با هم سری کنم و به درایور آماده 12ولت 20آمپر که نقش فلاشر رو هم می کنه بدم.با فرض اینکه این ledها 3.3ولت 350 میلی آمپر هستن من اینا رو چهار تا چهارتا سری کردم دادم به درایور.
                ولی جریانی که از چهار led قرمز رد میشه900میلی آمپر و جریانی که از چهارتای سبز و آبی رد میشه حدود180میلی آمپره.چرا؟؟؟
                من مجبور شدم برای اینکه نور خوب بگیرم و جریان و ولتاژ led ها رو به مقادیر نامی نزدیک کنم تعداد ledهای سری شده تغییر بدم و از مقاومت محدود کننده جریان استفاده کنم.
                سبز و آبی رو سه تا سه تا و قرمز رو هم چهارتا و مقاومت 10 اهم 5وات
                انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                  سلام.من برای اولین بار تعدادی power led و می خواستم اونها رو سه رنگ قرمز سبز آبی هستند با هم سری کنم و به درایور آماده 12ولت 20آمپر که نقش فلاشر رو هم می کنه بدم.با فرض اینکه این ledها 3.3ولت 350 میلی آمپر هستن من اینا رو چهار تا چهارتا سری کردم دادم به درایور.
                  ولی جریانی که از چهار led قرمز رد میشه900میلی آمپر و جریانی که از چهارتای سبز و آبی رد میشه حدود180میلی آمپره.چرا؟؟؟
                  من مجبور شدم برای اینکه نور خوب بگیرم و جریان و ولتاژ led ها رو به مقادیر نامی نزدیک کنم تعداد ledهای سری شده تغییر بدم و از مقاومت محدود کننده جریان استفاده کنم.
                  چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
                  مدار سری اونوقت یه جا 900میلی و یه جا دیگه همون مدار سری 180میلی؟؟؟؟؟
                  بعدش هم شما بایستی سه تا الیدی سری + یه مقاومت سری ، الیدی ها رو به منبع وصل کنی
                  مقدار مقاومت هم از 6تا 10 اهم مجاز هست ، مقاومت ها هم 1وات باشه

دیدگاه

سلام دوست عزیز. ولتاژ فوروارد قرمز حدود 2.0 تا 2.2 هست و آبی و سبز حدود 3.0 تا 3.3 هست. رنگ های مختلف الیدی رو نباید هم تراز بگیرید. حتی مارک های مختلف ولتاژ فوروارد کمی متفاومت دارن.
                    مثلا سبز و آبی : 3*3.3=9.9 ولی قرمز :4*2.2 =8.8 پس قرمز هر چی جریانه رو قورت میده
                    نکته: قبل از انتخاب مقاومت برای پال ایدی باید تست بگیرید که لامپ در جریان مورد نطر حدودا چه ولتاژی دو سرش میفته.
                    مشکل شما ممکنه با سری کردن یه 4007 با هر دسته قرمز حل بشه
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

متشکرم از شما محسن محمدشاهی و اشکان غفارزاده عزیز. :bye
                      بله من با سعی کردم با اندازه گیری های زیاد #:S جریان و ولتاژledها و گذاشتن مقاومتهای سری نور تقریبا خوب و یکسانی از هر سه نوع led بگیرم :job:
                      بعد هم دست پایین گرفتم یعنی اگه توان power led یه واته من توانی که به هر کدوم میسره مثلا 800 یا 900میلی وات گرفتم چون دارم واسه یه رفیق یه ردیف led درست می کنم نمی خوام فردا پس بیاد بگه چندتاش سوخته یعنی عمر مفید واسم مهمه.
                      اینم مقادیر من
                      led آبی:vd=3.11v و id=280ma
                      ledسبز:vd=3.29v و id=290ma
                      ledقرمز:vd=2.33 و id=290ma

فقط یه سوال سر مقامتهای سری من حداکثر 3.5 ولت می افته جریان سری من میگم 300میلی آمپر (که اینم کمتره)
                      توان مقاومت سری از قانون p=r*i^2 میشه تقریبا 0.9وات(مقاومت سری من 10 اهمه). ولی چرا من مقاومت 3 وات میزارم در حد مرگ داغ می کنه؟! oo:

ویه نکته دیگه.میشه سه نوع قرمز و سبز و آبی رو با هم سری کرد و داد به تغذیه؟
                      انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

متشکرم از شما محسن محمدشاهی و اشکان غفارزاده عزیز. :bye
                        بله من با سعی کردم با اندازه گیری های زیاد #:S جریان و ولتاژledها و گذاشتن مقاومتهای سری نور تقریبا خوب و یکسانی از هر سه نوع led بگیرم :job:
                        بعد هم دست پایین گرفتم یعنی اگه توان power led یه واته من توانی که به هر کدوم میسره مثلا 800 یا 900میلی وات گرفتم چون دارم واسه یه رفیق یه ردیف led درست می کنم نمی خوام فردا پس بیاد بگه چندتاش سوخته یعنی عمر مفید واسم مهمه.
                        اینم مقادیر من
                        led آبی:vd=3.11v و id=280ma
                        ledسبز:vd=3.29v و id=290ma
                        ledقرمز:vd=2.33 و id=290ma

فقط یه سوال سر مقامتهای سری من حداکثر 3.5 ولت می افته جریان سری من میگم 300میلی آمپر (که اینم کمتره)
                        توان مقاومت سری از قانون p=r*i^2 میشه تقریبا 0.9وات(مقاومت سری من 10 اهمه). ولی چرا من مقاومت 3 وات میزارم در حد مرگ داغ می کنه؟! oo:

ویه نکته دیگه.میشه سه نوع قرمز و سبز و آبی رو با هم سری کرد و داد به تغذیه؟
                        بسیار خوب. همون مقاومت سه وات هم که میذاریم رو توان 1 وات خیلی داغ میکنه. مقاومت ها به قول معروف دمای کاریشون خیلی زیاده و طبیعیه. 1 وات توان کمی نیست. دست زدن به این مقاومت برای دست قابل تحمل نیست :mrgreen: البته بستگی داره حد مرگ مقاومت رو چه جوری تعریف کنیم :biggrin: و یا اینکه افراد ممکنه دیدگاه های متفاوتی در مورد حد مرگ مقاومت داشته باشن برای من حد مرگ مقاومت زمانیه که تغیر رنگ بده و اگه دست بزنی بهش دستو بدجور بسوزونه :mrgreen: البته تغییر رنگ کم که باشه باعث مرگ مقاومت نمیشه. :biggrin:
                        سوال آخر: بله میشه چرا که نه.
                        راستی مقاومت هایی که توان بالا روشونه سعی کنید دور از لامپ بزارید تا حرارتش به لامپ نرسه
                        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                          ماژول های آماده رو اگه دیده باشید، الیدی ها افقی هستن.
                          کلآ هم اگر الیدی های اوال رو واسه تابلو روان دست ساز عمودی بذارین، نوشته ی تابلو ناخوانا میشه...
                          با تشکر میشه بگی فاصله ال ای دی ها از هم چقدر باشه بهتره؟ من بینشون 10 میل فاصله در نظر گرفتم خوب میشه؟(تابلو روان هست 8*48)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                            با تشکر میشه بگی فاصله ال ای دی ها از هم چقدر باشه بهتره؟ من بینشون 10 میل فاصله در نظر گرفتم خوب میشه؟(تابلو روان هست 8*48)
                            ماژول های تک رنگ P10 ک بیشترین استفاده رو دارن، همون 10 میل فاصله هست بین مرکز الیدی ها.
                            ولی برا تابلوی دست ساز، سلیقه ای هست بیشتر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                              ماژول های تک رنگ P10 ک بیشترین استفاده رو دارن، همون 10 میل فاصله هست بین مرکز الیدی ها.
                              ولی برا تابلوی دست ساز، سلیقه ای هست بیشتر.
                              خیلی سپاس گذارم من داشتم با 10میل فاصله بین هر ال ای دی میزدم خوب شد گفتی از مرکز ممنون.
                              یه سوال دیگه من کد هگز AVR رو با برنامه LTG1 برنامه آقای مهندس لاچینی تولید میکنم و این برنامه یه ضعف بزرگی داره اینه که فقط با عرض 8 و 7 ردیف میتونه کد تولید کنه
                              بخاطر همین من تصمیم گرفتم 8*48 بسازم آیا برنامه دیگه ای هست برای تولید کد هگز با ردیف و ستون های بیشتر که فارسی هم باشه و رایگان هم باشه

دیدگاه

جستجوی آنالوگ به دیجیتال

سلام
                                من دنبال یه آنالوگ به دیجیتال 16 بیتی موازی ( با 16 پین خروجی ارسال داده دیجیتال) با 8 کانال مالتی پلکسر هستم. کسی میتونه بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X