اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط کارجو
    سپاس از پاسخ دوستان
    من شنیدم که واسه هر سطر ماژول (مهم نیست چند تا ماژول استفاده بشه ) یک برد کنترلر باید تهیه کنیم آیا این گفته درسته ؟
    یا میشه مثلا واسه 2 سطر ماژول از یک بردکنترلر استفاده کنم ؟
    ببنید شما نرم افزار اچ دی 2014 رو نصب کنید وقتی صفحه اول میخواید نوع کارت رو مشخص کنید خودش ازتون میپرسه که چه نوع کارت کنترلی میخواید استفاده کنید. مثلا hd a40 میتونید 32 سطر داشته باشید با hd q40 میتونید 64 سطر داشته باشید و.... حداکثر تعداد ستون هاهم بازم بستگی به کارت کنترل داره که اونقدر زیاد پشتیبانی میکنه که از سرمون هم زیاد باشه
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
      اجازه است یک سوال دیگه هم بپرسم
      این بنده ی خدا که میخواد سفارش بده میخواد فلش هم بخوره آیا این بردها فلش خورش هم هست .
      گفت میخوام هر موقع خواستم نوشته ها رو تغییر بدم بتونم راحت تو فلش تغییرات لازم رو بدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
        سلام
        این بنده ی خدا که میخواد سفارش بده میخواد فلش هم بخوره آیا این بردها فلش خورش هم هست .
        گفت میخوام هر موقع خواستم نوشته ها رو تغییر بدم بتونم راحت تو فلش تغییرات لازم رو بدم .
        بله میشه
        کارت کنترل ها چند نوع ورودی دارن بعضی ها چند پورت ورودی دارن بعضی ها فقط یک ورودی
        استاندارد ورودی هم یکی سریال هست یکی یو اس بی و دیگری شبکه
        توی کارت های بازار این سه نوع کارت اچ دی خیلی رایج شده که ورودی یو اس بی دارند
        hd a40 برای دو تا ماژول در سطر اصطلاحا میگویند دو ردیفه
        hd q40 برای چهار ردیف
        hd u40 برای هشت ردیف
        اگر از نسل چهارم کارت کنترل ها که الان تو بازار زیاد شده استفاده کنید میتونید با سویش مکث هم برای فایل با پسوند swf بسازید و به تابلو بدید که قشنگ میشه. موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
          سلام
          سلام
          بله اجازه هست :agree:
          اولین بارمه که تو این سایت نظر می دم من هم 2 سالی میشه تابلو می سازم و قبلا از hd استفاده می کردم از وقتی این برد های ایرانی اومده دیگه از hd کم استفاده می کنم برد LS4 برد خیلی خوبیه و فلش می خوره .

دیدگاه

بله درست هست کارت های ایرانی که حالا چندین شرکت هم شروع به تولیدش کردند جایگاه خوبی در بازار پیدا کردند.
            بنظر من نکاتی که یک کارت کنترل رو از بقیه متمایز میکنه ملاک های قیمت، طیف دار بودن، قدرت نرم افزار و سخت افزار و خدمات یا کیفیت هستند.
            ls4 برای سام صنعت بود درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              بله درست هست کارت های ایرانی که حالا چندین شرکت هم شروع به تولیدش کردند جایگاه خوبی در بازار پیدا کردند.
              بنظر من نکاتی که یک کارت کنترل رو از بقیه متمایز میکنه ملاک های قیمت، طیف دار بودن، قدرت نرم افزار و سخت افزار و خدمات یا کیفیت هستند.
              ls4 برای سام صنعت بود درسته؟
              یله چند تا شرکت هستند تولیدمی کنن قیمت مهمه کیفیت نمایش و خراب نشدن هم من تقریبا از تمام کارت کنترل ها ایرانی استفاده کردم از نظر کیفیت نمایش خراب نشدن و هنگ نکردن هیچ کارتی مثل LS4 نیست کارت های hd حسنی که دارن ارزون هستن سام صنعت و چند نفر دیگه فروشنده هستند کارت آقای رضایی هست
              داخل وبلاک شون مشخصات زده yazdelec.blogfa :smile:

دیدگاه

سلام
                خسته نباشید
                این برد ها مثلا a40 & qa0 که فلش خور هستند تا چه مقدار میتونیم خط بگذاریم یا به عبارتی ما میخواییم برای هر روز یک نوشته بگذاریم در نتیجه باید برای سال 365 نوشته بگذاریم
                ایا میشه اینقدر نوشته گذاشت آیا میشه هر روز یک یا دو نوشته مجزا روی تابلو باشه و نوشته ها رو تنظیم کرد مثلا توی این روز فلان نوشته ها باشه و ساعت و دما رو هم که اضافه کنیم میشه سه یا چهار نوشته در روز .
                ایا میشه ؟
                به گفته ی شما عمل کردم و نرم افزار 2014 رو دانلود کردم با نرم افزارهای قبلیش کار نکرده بودم ولی توسسط یک آموزش تونستم یک متن رو نمایش بدم ولی هنوز نمیدونم چه طوری از بقیه ی امکانات مثل ساعت و دما استفاده کنم .
                لطفا راهنمایی کنید .
                خیلی سپاس .

دیدگاه

به نام خدا

سلامم

بنده یک تابلو روان تک رنگ قرمز ساختم با 50 تا ماژول قرمز رنگ و یک برد کنترل qp

و 10 تا منبع تغذیه ؟

بنده قاب رو اماده خریدم متاسفانه برای قاب جای فنی تعبیه نشده می خواستم بدونم اگه فن نزارم مشکلی پیش میاد؟

اگه باید بزارم چطوری جای فن رو برای قاب بسازم تا مشکلی پیش نیاد برای روز های بارانی
                  !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                  نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

قیمت یه تابلوی روان نیم در نیم متر چند میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                      قیمت یه تابلوی روان نیم در نیم متر چند میاد؟
                      سلام

قیمت تابلو روان قرمز متر مربع میشه 1300 یعنی 100*100*130=1300000

حالا تابلو شما مشه 50*50*130=325000
                      موفق باید
                      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                        به نام خدا

سلامم

بنده یک تابلو روان تک رنگ قرمز ساختم با 50 تا ماژول قرمز رنگ و یک برد کنترل qp

و 10 تا منبع تغذیه ؟

بنده قاب رو اماده خریدم متاسفانه برای قاب جای فنی تعبیه نشده می خواستم بدونم اگه فن نزارم مشکلی پیش میاد؟

اگه باید بزارم چطوری جای فن رو برای قاب بسازم تا مشکلی پیش نیاد برای روز های بارانی
                        دوست من برای آب بندی میتونید از چسب سیلیکون یا آکواریوم استفاده کنید .
                        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                          دوست من برای آب بندی میتونید از چسب سیلیکون یا آکواریوم استفاده کنید .

ممنونم :agree:

منظورم این بود که جای فن نداره اگه من جای فن براش درست کنم ممکن هست توش اب بره دیگه جای فن رو نمی تونم چسب بزنم که :eek:

اگه فن نزارم ایراد داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                            سلام
                            خسته نباشید
                            این برد ها مثلا a40 & qa0 که فلش خور هستند تا چه مقدار میتونیم خط بگذاریم یا به عبارتی ما میخواییم برای هر روز یک نوشته بگذاریم در نتیجه باید برای سال 365 نوشته بگذاریم
                            ایا میشه اینقدر نوشته گذاشت آیا میشه هر روز یک یا دو نوشته مجزا روی تابلو باشه و نوشته ها رو تنظیم کرد مثلا توی این روز فلان نوشته ها باشه و ساعت و دما رو هم که اضافه کنیم میشه سه یا چهار نوشته در روز .
                            ایا میشه ؟
                            به گفته ی شما عمل کردم و نرم افزار 2014 رو دانلود کردم با نرم افزارهای قبلیش کار نکرده بودم ولی توسسط یک آموزش تونستم یک متن رو نمایش بدم ولی هنوز نمیدونم چه طوری از بقیه ی امکانات مثل ساعت و دما استفاده کنم .
                            لطفا راهنمایی کنید .
                            خیلی سپاس .
                            سلام اصلا تا چه مقدار میتونیم پروگرام اضافه کنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                              سلام اصلا تا چه مقدار میتونیم پروگرام اضافه کنیم ؟
                              هر تعداد دوست داشتی و نیاز داری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

هر تعداد دوست داشتی و نیاز داری
                                سپاس
                                این هست خیلی عالی
                                آیا ماژول های ال ای دی 16*32 کوچکتر از ماژول های پی 10 هم پیدا میشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X