اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
    سلام
    من الان اکثر قابهای که میبینم از این " لایت باکس" ی که شما میگید استفاده میکنند/پس این اشخاص چه جوری این ماژول ها رو بهم متصل میکنند؟

این کابینت صنعتی که میگید چی هست ؟عکسی دارید برام پیوست کنید تا یه پیش زمینه ای در این مورد داشته باشم ؟
    شما خودتون از چه قابی استفاده میکنید

و در اخر من خودم تا الان از ورق گالوانیزه استفاده میکردم .ولی چندتا عیب داشت

1=سنگین در میاد
    2=برای ساختش ؛میدادم کابینت ساز ها؛برام میساختند که چند روز الافم میکردنند
    3=بعد باید خودم ببرم کوره بدم رنگ استاتیک برام بزنن
    4=و از همه بدتر سوراخ کردن قاب؛جهت اتصال ماژول به قاب ؛که خودم باید این کارو انجام بدم که اکثرا دقیق در نمیاد
    این 2تا از قاب های که با گالوانیزه میزنم (روی عکس ها کلیک کنید تا بزرگ بشه)

سلام
    لایت باکس فقط فرم دور ماژول هاست.
    وگرنه ماژول ها رو با یه قطعه ای مثل تسمه یا نبشی با هر ورق فلزی به هم متصل میکنند. قبلا از روی ماژول شابلون تهیه میکنند ، بعد از روی شابلو ورق رو سوراخاکاری میکنند.
    خود این کار زیاد صنعتی نیست.
    ما از کابینت های صنعتی مخصوص تابلو روان که بصورت دقیق سوارخکاری و برشکاری شدند.
    یعنی ماژول رو از رو میذاری و به راحتی از پشت میبندی.
    شاید یه ساعت طول نکشه یه مترمربع تابلو رو ببندید. تا جای USB روش در اومده.
    اینا رو دیلمی میزنه.
    فکر کنم عکساش هم تو سایتش هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
      سلام
      لایت باکس فقط فرم دور ماژول هاست.
      وگرنه ماژول ها رو با یه قطعه ای مثل تسمه یا نبشی با هر ورق فلزی به هم متصل میکنند. قبلا از روی ماژول شابلون تهیه میکنند ، بعد از روی شابلو ورق رو سوراخاکاری میکنند.
      خود این کار زیاد صنعتی نیست.
      ما از کابینت های صنعتی مخصوص تابلو روان که بصورت دقیق سوارخکاری و برشکاری شدند.
      یعنی ماژول رو از رو میذاری و به راحتی از پشت میبندی.
      شاید یه ساعت طول نکشه یه مترمربع تابلو رو ببندید. تا جای USB روش در اومده.
      اینا رو دیلمی میزنه.
      فکر کنم عکساش هم تو سایتش هست.
      سلام
      یعنی شما اندازه قابتون رو سفارش میدید و طرف براتون میسازه ؟

این کابینت های صنعتی که میگید متری مربعی چند هست ؟
      جنسشون از گالوانیزه هست درسته ؟

در ضمن ممنون میشم اگر امکان داره از این قابی که میگید از نمای داخل و بیرونش برام چند تا عکس بذارید .واقعا ممنون دارت میشم
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام
        یعنی شما اندازه قابتون رو سفارش میدید و طرف براتون میسازه ؟

این کابینت های صنعتی که میگید متری مربعی چند هست ؟
        جنسشون از گالوانیزه هست درسته ؟

در ضمن ممنون میشم اگر امکان داره از این قابی که میگید از نمای داخل و بیرونش برام چند تا عکس بذارید .واقعا ممنون دارت میشم
        سلام
        بله
        معمولا اندازه های پر فروش رو همیشه آماده دارن و نیاز به تولید نیست.
        سایز های سفارشی رو هم بستگی داره که سرشون چقدر شلوغ باشه. معمولا تا یک هفته میدن.
        به ازای هر ماژول 8500 حساب میکنن. یعنی اگه قابت 10 تا ماژول بخوره میشه 85000
        جنسش از آهنه. رنگ کوره ای چرم بهش میزنن.
        جای سوراخ های کابینت ها دقیقا سوراخکاری شده. طوری که از اینور بذاری و از اونور پیچ بکنی.
        حقیقتش من تو کامپیوترم عکس زیادی ندارم.
        فکر کنم سایت پرتونور باشه عکساش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
          سلام
          بله
          معمولا اندازه های پر فروش رو همیشه آماده دارن و نیاز به تولید نیست.
          سایز های سفارشی رو هم بستگی داره که سرشون چقدر شلوغ باشه. معمولا تا یک هفته میدن.
          به ازای هر ماژول 8500 حساب میکنن. یعنی اگه قابت 10 تا ماژول بخوره میشه 85000
          جنسش از آهنه. رنگ کوره ای چرم بهش میزنن.
          جای سوراخ های کابینت ها دقیقا سوراخکاری شده. طوری که از اینور بذاری و از اونور پیچ بکنی.
          حقیقتش من تو کامپیوترم عکس زیادی ندارم.
          فکر کنم سایت پرتونور باشه عکساش.
          سلام
          خیلی خیلی گرون هست /البته برای اونهایی که ساکن تبریز هستند نسبتنا می ارزه .ولی بازم ماژولی 8500 خیلی گرون هست

دیدگاه

سلام اقای دکتر خودت بگیر مونتاژ کن خیلی پایین در میاد

دیدگاه

سلام
              خیلی خیلی گرون هست /البته برای اونهایی که ساکن تبریز هستند نسبتنا می ارزه .ولی بازم ماژولی 8500 خیلی گرون هست
              سلام
              ممکنه فقط کمی گرون در بیاد و کمی سودش کم میشه.
              اما کار کاملا صنعتی ، یکدست و اصولی در میاد.
              شما فرض کن یه ماژولت از بدترین نقطه ی قابت خراب بشه.
              حالا اگه قاب دست ساز داشته باشی ، مصیبت امام حسین رو باید بکشی تا خرابیش رو رفع کنی.
              اما اگه کابینت استاندارد داشته باشی، به راحتی پیجای پشتشو باز میکنی و ماژول رو تعویض میکنی.

دیدگاه

سلام
                ببخشید من فرصت نکردم همشو بخونم مشکلتون کجاست؟ :rolleyes:
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                  سلام
                  ببخشید من فرصت نکردم همشو بخونم مشکلتون کجاست؟ :rolleyes:
                  سلام
                  بحث سر قاب تابلو روان هست .من گفتم که قاب هامو میدم کابینت سازها و با ورق گالوانیزه برام قاب میزنن که این دردسرها رو داره :
                  1=سنگین در میاد
                  2=برای ساختش ؛میدادم کابینت ساز ها؛برام میساختند که چند روز الافم میکردنند
                  3=بعد باید خودم ببرم کوره بدم رنگ استاتیک برام بزنن
                  4=و از همه بدتر سوراخ کردن قاب؛جهت اتصال ماژول به قاب ؛که خودم باید این کارو انجام بدم که اکثرا دقیق در نمیاد

و گفتم دیدم که تو بازار از یه قاب های المونیومی استفاده میکنند که یکی از دوستان گفتند " لایت باکس" هست و جوابگوی کار نیست /

مهندس

خاستیم دوستانی که در زمینه تابلو مهندس Fullcolor :redface: گفتند که من قاب هامو اماده میخرم که این نمونه قاب خیلی گرون هست و برای خیلی ها بصرفه نیست
                  خاستم دوستانی که در زمینه تابلو روان فعالیت میکنند بفرمایند که از چه قابی برای تابلو روانشون استفاده میکنند

من یه سفارش تابلو 3*1 متری گرفتم که حدوداد 54 تا ماژول میخوره /میخام یه قابی بسازم که هم جوابگوی این 54 ماژول باشه و هم نصب کردنش راحت باشه

قاب های که من قبلا استفاده میکردم در پست 824 گذاشتم
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66551.810

دیدگاه

راستش من خودمم میدم برام بسازن دقیقا همون کابینت ساز میسازه و خودمم میبرم رنگ چون از نمونه امادع بازاریش خیلی مناسبتره فقط من شابلون درست کردم برا سوراخاش
                    قبلا پلکسی می دادم cnc و ماژولارو بهم میبستم بعدم تو هر قابی میذاشتم به سفارش مشتریمولی الان فقط کابینت میزنم
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                      فقط من شابلون درست کردم برا سوراخاش
                      سلام
                      مهندس شما که شابلون زدید .شابلتون رو به انداره یه ماژول در اوردید ؟

دیدگاه

سلام به همه.
                        اقا دکتر یه سر به جمهوری بزن البته نمیدونم تهرانی یانه
                        طبقه اخر اون پاساژه که چهره وجوان توشه.یکی دوتا مغازه دیدم که پشت درش کلی قاب اهنی صنعتی سی ان سی شده بود.اما از قیمت خبر ندارم.
                        معمولا قیمتشون به ضخامت فلز بستگی داره.
                        دیلمی برا بچه های همون شهر خوبه.وبرا جاهای دیگه نمی ارزه!
                        البته اگه باهاش صحبت کنی،شماره تماس کارگاهای تهران رو بهتون میدن.
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
                          دوستان چند تاسوال:

1=من تست نکردم ,ولی دوستانی که تست کردن ؛هر ماژول که تمام LED هاش روشن باشه چند امپر میکشه ؟

2= یه تابلو میخام بزنم که 3*1 متر هست(3متر طول - 1 مترعرض ) -6تا ماژول در عرض میخوره و 9 تا در طول(کلا 54تا ماژول) . برای چنین ابعادی چه مین بردی رو پیشنهاد میکنید ؟

3=یه تابلو دیگه میخام بزنم 1.5متر *65/.(3تا در عرض میخوره -5تا در طول) /برای چنین تابلویی ,با چنین ابعادی چه مین بردی رو پیشنهاد میکنید ؟

دیدگاه

برای 6 تا ماژول تو عرض برد u3 وبرای 4 تا و 3 تا ماژول تو عرض بردq3یا q40یا q41خوبه شماره فروشنده هم دارم هر چی بخاهین داره ایمیلتون بدین قاب سی ان سی شده هم شماره دارم متری140000 هزار تومن میزنه تهرانه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                              برای 6 تا ماژول تو عرض برد u3 وبرای 4 تا و 3 تا ماژول تو عرض بردq3یا q40یا q41خوبه
                              سلام ممنونم مهندس
                              بردهای که متن ها رو بصورت 3بعدی نمایش میده و افکت های متنوعی داره کدام از مین بردهای فوق الذکر هستند ؟

دیدگاه

یه نوع برد هست برای اینکار ایرانه بنام تلاش اذر باید اندازه تابلوتونو به فروشنده بگبد دو مدل داره کلا 4 ردیف و 8 ردیف اولی95 تومن دومی110 تومن که البته برای تابلوهایی که طولشون زیاده مثلا 9 ماژوله باید از 8 ردیفش استفاده بشه یه رم میخوره که قسمتی که رم بهش وصل میشه بیرون از تابلو توسط یه کابل5 متری شبکه میره به تابلو فقط رمش خیلی حساسه بایدفرمت بشه با fat 16وازنوع کاملارور روی رم داره وطول کابل شبکه من تست کردم 10 متری جواب نداد وهزینه رم رو هم جداگانه باید بدین بهتره از خود فروشنده بخرین جنس مناسب داره ولی در کل با چند تا کلیک میتونین افکتهای جالبی بسازین این لینک نرم افزارشه میتونین برین دانلود کنین
                                http://www.talashazar.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%D9%87%D8%A7

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X