دوستان این LED ها یه پارامتر دارن به اسم Chip Size اون چیه و چی رو تائین میکنه؟
دنبال led 5W هستم و متوجه شدم ولتاژ و جریان های مختلف هست . خودم یه چینی با کیفیتشو گرفتم 12.1V و 0.350A مشخصاتشه یه مدل هم دیدم 6 ولت ولی 0.800ma فرقی دارن اینا با هم؟ جفتشون 5 واتن
سلام.منم ده وات هم 9-10 ولت حدوده 1 آمپر دارم و هم حدوده 30 ولت 350 میلی آمپر
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
سلام
بچه ها یه سوال من رفتم قاب لامپ 7 تایی ال ای دی پاور 1وات گرفتم.
حالا چند تا سوال برام پیش اومدش که بهش فک نکرده بودم
من هرچی فک میکنم این هیچ جایی برای گذاشتن درایور نداره که!یعنی درایورشو بزارم بیرون؟ :cry: درایورش 7*1اماده بازاری هستش.
بعد چسب سیلیکون گرفتم برای نصب هیتسینک که ال ای دی بهش لحیم میشه به قاب اصلیش.
حالا به نظرتون زیر خود ال ای دی هم چسب بزنم بعد لحیم کنم؟اینم مثل خمیر سیلیکون باید کم بزنم دیگه :mrgreen:
سلام
من هرچی فک میکنم این هیچ جایی برای گذاشتن درایور نداره که!یعنی درایورشو بزارم بیرون؟ :cry: درایورش 7*1اماده بازاری هستش.
حالا به نظرتون زیر خود ال ای دی هم چسب بزنم بعد لحیم کنم؟اینم مثل خمیر سیلیکون باید کم بزنم دیگه :mrgreen:
سلام
سلام.من قابه لامپ 7 در یک وات مدلهای زیادی خریدم و فروختم هم آماده شده فروختم و هم به صورته قاب.
اگه شما نوعه تو کار رو خریدین که دو طرفش دو تا گیره هم داره اون باید درایور بیرون باشه.محل استفاده اش بیشتر تو سقف کاذب و ویترین و خلاصه تو کاره ولی اگه شما لامپی خریدین که تهش سرپیچ داره اون درایور توش میخوره چند نوع هست یکی اون تهش میره نزدیکه سر پیچ یک نوعه دیگه اش اون وسط هیت سینک خالیه میره داخل اون در این نوع شما اول بیا با شرینک حرارتی درایور رو بپوشون و بذار وسط هیت سینک و در نوعی که میره نزدیک سرپیچ که اطرافش پلاستیکه میتونی شرینک نزنی.یادت باشه مخصوصا در اون نوعی که درایور میره وسط هیت سینک دما بدنه زیاد نباشه من حدوده 40 یا 50 بیشتر نمیذارم بره.
سلام.من قابه لامپ 7 در یک وات مدلهای زیادی خریدم و فروختم هم آماده شده فروختم و هم به صورته قاب.
اگه شما نوعه تو کار رو خریدین که دو طرفش دو تا گیره هم داره اون باید درایور بیرون باشه.محل استفاده اش بیشتر تو سقف کاذب و ویترین و خلاصه تو کاره ولی اگه شما لامپی خریدین که تهش سرپیچ داره اون درایور توش میخوره چند نوع هست یکی اون تهش میره نزدیکه سر پیچ یک نوعه دیگه اش اون وسط هیت سینک خالیه میره داخل اون در این نوع شما اول بیا با شرینک حرارتی درایور رو بپوشون و بذار وسط هیت سینک و در نوعی که میره نزدیک سرپیچ که اطرافش پلاستیکه میتونی شرینک نزنی.یادت باشه مخصوصا در اون نوعی که درایور میره وسط هیت سینک دما بدنه زیاد نباشه من حدوده 40 یا 50 بیشتر نمیذارم بره.
ممنون دادا
سرپیچ میخوره یه دوتا عکس ازش با درایور انداختم.ببین چطوریه! :rolleyes:
فک کنم باید درایورش رو عوض کنم اگه بخوام داخل باشه.
مگه چسب سیلیکن همون کاره خمیر سیلیکن رو انجام میده؟
والا اینم اولین تجربه عملی من هستش اما طبق تحقیقاتی که کردم
چسب سیلیکون همون کار خمیر سیلیکون رو انجام میده(حتی بعضا گفتن انتقال حرارت رو هم بهتر انجام میده)+حالت چسب هم داره.
این نتیجه تحقیقاتم بوده. :nerd:
فقط مواظب باشید خمیر یا جسب قلابی بهتون نندازن که کار عایق رو انجام میده و کلی آبروتون رو میبره و باعث خسارت میشه!
وای خدای من!دیگه همینو کم داشتیم.
من از ایران میکرو گرفتم مارکkafuter چینی هم نوشته2013/06/13حالا نمیدونم تولیدشه یا انقضاشه :cry:
روشی نداره برای تستش؟؟؟
وای خدای من!دیگه همینو کم داشتیم.
من از ایران میکرو گرفتم مارکkafuter چینی هم نوشته2013/06/13حالا نمیدونم تولیدشه یا انقضاشه :cry:
روشی نداره برای تستش؟؟؟
آقا من هم یکی از تبریز گرفتم همون مارک KAFUTER 704 RTV ، روش به صورت چاپی زده : 19 / 11 / 2012
حالا این تولیده یا انقضاء ؟
خوبه مال شما 2013 هستش ، برای من 2012 هستش. :cry2: :cry2:
آقا من هم یکی از تبریز گرفتم همون مارک KAFUTER 704 RTV ، روش به صورت چاپی زده : 19 / 11 / 2012
حالا این تولیده یا انقضاء ؟
خوبه مال شما 2013 هستش ، برای من 2012 هستش. :cry2: :cry2:
اره دقیقا مال منم همینه.
من سایتشم رفتم هیچی توش نی رو جعبشم چینی نوشته اصلا منم موندم تولیدش یا انقضاشه!
الته به نظرم تولیدشه اما تاکی انقضا داره میشه علامت سوال بعدی!!!
ممنون دادا
سرپیچ میخوره یه دوتا عکس ازش با درایور انداختم.ببین چطوریه! :rolleyes:
فک کنم باید درایورش رو عوض کنم اگه بخوام داخل باشه.
سلام.بله من از این قابهایه تو عکست زیاد بستم راستی قابه خالی همین مدل قیمت خوب داری من میخرم ازت.
درایوری که کنارش گذاشتی اون درایوری نیست که در این لامپ استفاده میشه درایورهای اینها رو من میسازم که به اندازه بند انگشته و داخل اون قسمت پلاستیک شیری رنگ جا میگیره.
اون درایوری که عکس رو گذاشتی بیشتر در این لامپهای تو کار سیلندری یا داخل پروژکتورهای ضد آب استفاده میشه و برای این کار نیست.
لازم هم نیست زیر ال ای دی ها چسبه سیلیکون بزنی و هزینه زیاد بکنی یک ذره و خیلی کم خمیر سیلکون بزن رو پی سی بی جایی که قراره ال ای دی قرار بگیره و بعد ال ای دی رو روش بذار و لحیم کن.
نوشته اصلی توسط mohammad751
بله همون کار رو انجام میده فقط وقتی خشک بشه شبیه چسب ال ای دی رو به پی سی بی سفت میکنه ولی خب گرونتره من که صلاح نمیدونم از چسب استفاده بشه چون اصلا لزومی نیست و استفاده از چسبه سیلیکون فقط در مواقع خاصه اون لامپ که دوستمون عکسش رو گذاشتن یک صفحه ای رو توش هفت سوراخ داره (جایه لنز) روش قرار میگیره و با پیچ سفت میشه و نیاز به چسب سیلیکون نیست.
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط arvinfx
فقط مواظب باشید خمیر یا جسب قلابی بهتون نندازن که کار عایق رو انجام میده و کلی آبروتون رو میبره و باعث خسارت میشه!
من فکر میکنم خمیر مدت زمان استفاده اش زیاده من چند سال پیش یکی از این خمیر های بزرگ سیلیکون خریدم که هنوز دارم استفاده میکنم و خوب هم هست و گرما رو بسیار خوب انتقال میده.فقط مواظب باشید که اگه چسب سیلیکون میخرین خشک نشده باشه و بعد از استفاده درش رو خوب ببندید کلا چسبه سیلیکون مصرفش خیلی کمه و در مواقع خاصه ولی خمیر سیلیکون استفاده زیادتری داره به نظره من.
سلام.بله من از این قابهایه تو عکست زیاد بستم راستی قابه خالی همین مدل قیمت خوب داری من میخرم ازت.
درایوری که کنارش گذاشتی اون درایوری نیست که در این لامپ استفاده میشه درایورهای اینها رو من میسازم که به اندازه بند انگشته و داخل اون قسمت پلاستیک شیری رنگ جا میگیره.
اون درایوری که عکس رو گذاشتی بیشتر در این لامپهای تو کار سیلندری یا داخل پروژکتورهای ضد آب استفاده میشه و برای این کار نیست.
لازم هم نیست زیر ال ای دی ها چسبه سیلیکون بزنی و هزینه زیاد بکنی یک ذره و خیلی کم خمیر سیلکون بزن رو پی سی بی جایی که قراره ال ای دی قرار بگیره و بعد ال ای دی رو روش بذار و لحیم کن.بله همون کار رو انجام میده فقط وقتی خشک بشه شبیه چسب ال ای دی رو به پی سی بی سفت میکنه ولی خب گرونتره من که صلاح نمیدونم از چسب استفاده بشه چون اصلا لزومی نیست و استفاده از چسبه سیلیکون فقط در مواقع خاصه اون لامپ که دوستمون عکسش رو گذاشتن یک صفحه ای رو توش هفت سوراخ داره (جایه لنز) روش قرار میگیره و با پیچ سفت میشه و نیاز به چسب سیلیکون نیست.
سلام دادا ممنونم که با صبر وحوصله اطلاعاتی که شاید هرکسی نداشته رو دراختیار ما تازه کارا قرار میدی
نه بابا من قاب ندارم من خودم یدونه 7تایی ویدونه 3تایی کلا خریدم.7تایی روهم 14 تومن خریدم حالا نمیدونم گرونه خریدم یانه :redface:خیر سرمون خواستم یه لامپ ال ای دی برای اتاقمون درس کنیم که .....
سلام دادا ممنونم که با صبر وحوصله اطلاعاتی که شاید هرکسی نداشته رو دراختیار ما تازه کارا قرار میدی
نه بابا من قاب ندارم من خودم یدونه 7تایی ویدونه 3تایی کلا خریدم.7تایی روهم 14 تومن خریدم حالا نمیدونم گرونه خریدم یانه :redface:خیر سرمون خواستم یه لامپ ال ای دی برای اتاقمون درس کنیم که .....
سلام.اگه هفت تایی رو 14 تومان خریدی نمیخوام پس شما اگه خواستی بیا از من بخر خیلی ارزونتر میدم. :biggrin:
اگه برایه نوره کلیه اتاقت خریدی که اشتباه کردی این لامپ فقط یک دایره پر نور زیرش رو روشن میکنه اگه برای چراغ مطالعه خریدی درست خریدی.
اگه لامپی میخوای که نوره اتاق رو تامین کنه نوره پخش بخر نه جمع.
والا اینم اولین تجربه عملی من هستش اما طبق تحقیقاتی که کردم
چسب سیلیکون همون کار خمیر سیلیکون رو انجام میده(حتی بعضا گفتن انتقال حرارت رو هم بهتر انجام میده)+حالت چسب هم داره.
این نتیجه تحقیقاتم بوده. :nerd:
چسب سیلیکن ظاهرا فقط بعنوان چسب استفاده میشه اگر بعنوان هادی گرما می شد استفاده کرد بعلت قیمت کمتر خوب بود ولی تا حالا هم در دستگاهی ندیدم بعنوان هادی گرما استفاده بشه.
دیدگاه