اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام.اگه هفت تایی رو 14 تومان خریدی نمیخوام پس شما اگه خواستی بیا از من بخر خیلی ارزونتر میدم. :biggrin:
    اگه برایه نوره کلیه اتاقت خریدی که اشتباه کردی این لامپ فقط یک دایره پر نور زیرش رو روشن میکنه اگه برای چراغ مطالعه خریدی درست خریدی.
    اگه لامپی میخوای که نوره اتاق رو تامین کنه نوره پخش بخر نه جمع.
    میدونستم گرون خریدم اما خب فقط یکی میخواستم بگیرم واسه تست.
    خودمم به این نتیجه کلی رسیدم که پاور ال ای دی برای روشنایی کلی ویک دست خیلی خوب درنمیاد اما برای جای جمع که بخوایم پر نور باشه خوبه.مثل ویترین و...
    نوشته اصلی توسط mohammad751
    چسب سیلیکن ظاهرا فقط بعنوان چسب استفاده میشه اگر بعنوان هادی گرما می شد استفاده کرد بعلت قیمت کمتر خوب بود ولی تا حالا هم در دستگاهی ندیدم بعنوان هادی گرما استفاده بشه.
    نه این طور نیست.هادی گرما هم هست.اینجارو ببین
    http://www.newkiteshop.com/product_info.php/products_id/263/pname/%DA%86%D8%B3%D8%A8-%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86-------SILICON

فروشنده جمهوری هم همینو گفت تازه میگفت هادی حرارتیش بیشتر هم هست.
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      میدونستم گرون خریدم اما خب فقط یکی میخواستم بگیرم واسه تست.
      خودمم به این نتیجه کلی رسیدم که پاور ال ای دی برای روشنایی کلی ویک دست خیلی خوب درنمیاد اما برای جای جمع که بخوایم پر نور باشه خوبه.مثل ویترین و...
      سلام.بله برای ویترین و نورهای موضعی خیلی خوبه.اگه برای نوره اتاق میخوای از نوعی که روش حباب داره استفاده کن.البته من کلاهیه درجه یک رو برای نوره اتاق بیشتر میپسندم.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        .نه این طور نیست.هادی گرما هم هست.اینجارو ببین
        http://www.newkiteshop.com/product_info.php/products_id/263/pname/%DA%86%D8%B3%D8%A8-%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86-------SILICON

فروشنده جمهوری هم همینو گفت تازه میگفت هادی حرارتیش بیشتر هم هست.
        سایتهای فروش مرجع قابل اعتمادی نیستند. در سایتهای خارجی،چسب سیلیکن بعنوان چسب قابل انعطاف و مقاوم در برابر دما معرفی شده خود شرکت رازی سازنده این نوع چسبها چنین ادعایی نکرده. البته اگر اینطور باشه هم بخاطر قیمت پایینتر و قابلیت چسبندگی حیلی خوبه

دیدگاه

سایتهای فروش مرجع قابل اعتمادی نیستند. در سایتهای خارجی،چسب سیلیکن بعنوان چسب قابل انعطاف و مقاوم در برابر دما معرفی شده خود شرکت رازی سازنده این نوع چسبها چنین ادعایی نکرده. البته اگر اینطور باشه هم بخاطر قیمت پایینتر و قابلیت چسبندگی حیلی خوبه
          چسبه سیلیکون گرونتر نیست؟؟ تازه اگه گرونتر هم نباشه یکی از بدیهاش اینه که ممکنه زود خشک بشه مخوصا اگه دربش رو خوب نبندی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            چسبه سیلیکون گرونتر نیست؟؟ تازه اگه گرونتر هم نباشه یکی از بدیهاش اینه که ممکنه زود خشک بشه مخوصا اگه دربش رو خوب نبندی.
            دو سال پیش چسب سیلیکن به اندازه تیوب خمیر دندان حدود دو هزار تومان بود. ولی نکته مهم موضوع استفاده از چسب بجای خمیر هست که آیا منبع موثقی برای اینکار وجود داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام.بله برای ویترین و نورهای موضعی خیلی خوبه.اگه برای نوره اتاق میخوای از نوعی که روش حباب داره استفاده کن.البته من کلاهیه درجه یک رو برای نوره اتاق بیشتر میپسندم.
              اره خودمم به این نتیجه رسیدم کلا ال ای دی های 5میل البته مارک خوب بهتره ودردسر کمتری داره.
              اخه مغازه دارای جمهوری هم گفتن.دیگه داری کم کم به شک میندازیم که استفاده نکنم ها. :mrgreen:
              اما رازی که این چسبو نداره اصلا نکنه شما بااون چسبی که به اکواریومی معروف هستش مقایسه میکنی.این اصلا شبیه اون نیستا!!
              درمورد قیمت هم نمیتونم چیزی بگم
              چون باید چسب وخمیر یک کارخنه ودر یک وزن مناسب رو مقایسه کرد!چون ممکنه شما بیای چنس اشغال رو با جنس درجه یک مقایسه کنی ومثلا بگی خمیر گرون تره یا ارزونن تره
              درکل من فک کنم شما با چسب اکواریومی اشتباه گرفتیش.

میخوای یه تاپیک جدید واسش بزنیم؟چون مطمنم بچه ها اطلاعات زیادی دارن اما اینجا سر نمیزنن! :agree:
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                اره خودمم به این نتیجه رسیدم کلا ال ای دی های 5میل البته مارک خوب بهتره ودردسر کمتری داره. اخه مغازه دارای جمهوری هم گفتن.دیگه داری کم کم به شک میندازیم که استفاده نکنم ها. :mrgreen:
                اما رازی که این چسبو نداره اصلا نکنه شما بااون چسبی که به اکواریومی معروف هستش مقایسه میکنی.این اصلا شبیه اون نیستا!!
                درمورد قیمت هم نمیتونم چیزی بگم
                چون باید چسب وخمیر یک کارخنه ودر یک وزن مناسب رو مقایسه کرد!چون ممکنه شما بیای چنس اشغال رو با جنس درجه یک مقایسه کنی ومثلا بگی خمیر گرون تره یا ارزونن تره
                درکل من فک کنم شما با چسب اکواریومی اشتباه گرفتیش.

میخوای یه تاپیک جدید واسش بزنیم؟چون مطمنم بچه ها اطلاعات زیادی دارن اما اینجا سر نمیزنن! :agree:
                چسب سیلیکون رازی فلکس
                http://www.razichemical.com/Fa/siliraziflex.aspx
                اگر مرجع پیدا کنید خیلی خوبه با تاپیک جدید موافقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام.من سالیانه دارم برای ال ای دی هایه سه وات درایور میزنم اگه برای هر دونه ال ای دی جداگونه درایور میخوای بسازی بهترین و ساده ترین گزینه استفاده از آی سی BP3122 یا BP3123 است.
                  ولی اگه میخوای اونها رو همه رو با هم سری کنی یا تعدادیشون رو سری کنید بگید دقیقا چه تعدادی رو میخواهین سری کنید تا بهتون بگم چکار کنید.
                  بله خب میشه از منبع تغذیه متغییر ولتاژ و آمپراژ استفاده کرد در صورتی که بشه جریان(آمپر)خروجی رو رویه همون حدوده 650 قفل کنی ولی خب اون دستگاه به اون بزرگی و گرانی برای روشن کردنه یک ال ای دی؟؟ :eek:

سلام دوست عزیز
                  ممنون جواب دادی
                  اول از همه اینکه اگر واسه هر کدوم از ال ای دی های 3 وات بخام درایو جدا تهیه کنم فکر کنم هم هزینش زیاد میشه هم فضا البته حدس میزنم نظر شما چیه؟
                  در مورد منبع تغذیه فرمودین گرون هست من یک منبع 0 تا 50 ولت 5 امپر ساختم و تقریبا خوب داره کار میکنه و 36 عددال ای دی را به تعداد 12 عدد سری و 3 ردیف موازی کردم و ولتاژ را 3.7*12تنظیم و امپر را اشتباه کردم که باز گذاشتم البته هیت سینک الومینیومی داشتم ولی فکر کنم چون دما یکمی بالا میرفت و جریان باز بود با وجود ولتاژ ثابت دما بالا رفت (البته امپر را اندازه نگرفتم) و نور بعضی از ال ای دی ها کم شده ایا فکر میکنید همین مشکل پیش اومده؟
                  مورد بعدی اینکه اگه چند عدد را سری و بعد چند تا از این سریها را موازی کنم با سوختن یکی از ال ای دی ها و قطع شدنه یکی از سریهام ایا جریان در بقیه مدار ها افزایش پیدا میکنه و دوباره باعث سوختنشون میشه و اینکه ایا راهی واسه جلوگیری از این اتفاق هست یا نه که بشه جریان را در یک شاخه تا حدودی کنترل کرد؟
                  ببخشید سوالام زیاد شد؟؟
                  راستی شاید یه مقدار هم هیت سینکم ضعیف باشه اخه خودم با قوطی و رابط پنجره الومینیومی ساخت هرجی گشتم اصفهان اماده نبود وزن هیت سینک الومینیومی که ساختم هر شاخه تقریبا 1کیلو هست و هر کدومش 7 پره عمودی داره مشابه اماده ها ولی با این حال خیلی داغ میکنه به نظرتون چیکار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط exgalibor

سلام دوست عزیز
                    ممنون جواب دادی
                    اول از همه اینکه اگر واسه هر کدوم از ال ای دی های 3 وات بخام درایو جدا تهیه کنم فکر کنم هم هزینش زیاد میشه هم فضا البته حدس میزنم نظر شما چیه؟
                    در مورد منبع تغذیه فرمودین گرون هست من یک منبع 0 تا 50 ولت 5 امپر ساختم و تقریبا خوب داره کار میکنه و 36 عددال ای دی را به تعداد 12 عدد سری و 3 ردیف موازی کردم و ولتاژ را 3.7*12تنظیم و امپر را اشتباه کردم که باز گذاشتم البته هیت سینک الومینیومی داشتم ولی فکر کنم چون دما یکمی بالا میرفت و جریان باز بود با وجود ولتاژ ثابت دما بالا رفت (البته امپر را اندازه نگرفتم) و نور بعضی از ال ای دی ها کم شده ایا فکر میکنید همین مشکل پیش اومده؟
                    مورد بعدی اینکه اگه چند عدد را سری و بعد چند تا از این سریها را موازی کنم با سوختن یکی از ال ای دی ها و قطع شدنه یکی از سریهام ایا جریان در بقیه مدار ها افزایش پیدا میکنه و دوباره باعث سوختنشون میشه و اینکه ایا راهی واسه جلوگیری از این اتفاق هست یا نه که بشه جریان را در یک شاخه تا حدودی کنترل کرد؟
                    ببخشید سوالام زیاد شد؟؟
                    راستی شاید یه مقدار هم هیت سینکم ضعیف باشه اخه خودم با قوطی و رابط پنجره الومینیومی ساخت هرجی گشتم اصفهان اماده نبود وزن هیت سینک الومینیومی که ساختم هر شاخه تقریبا 1کیلو هست و هر کدومش 7 پره عمودی داره مشابه اماده ها ولی با این حال خیلی داغ میکنه به نظرتون چیکار کنم
                    سلام.اگه بخواهین از منبع تغذیه ولتاژ ثابت استفاده کنید مثله اونی که ساختین اشتباهه چون هم باید از مقاومت استفاده کنید اونم مقاومت توان بالا و مقداره زیادی انرژی تو مقاومت هدر میره و هم اینکه اگه سری و موازی کنید با سوختن یک ال ای دی جریانه بیشتری رو ال ای دی های دیگه وارد میشه و بزودی همش میسوزه.
                    بهترین راهش اینه که شما از درایور ال ای دی استفاده کنید البته نه اینکه برای هر ال ای دی یک درایور بله تعدادی رو سری میکنید و به یک دایور وصل میکنید.مثلا اگه 35 ال ای دی سه وات دارین (جریان حدوده 700 میلی آمپر) شما میتونید به سه تا درایور 6 تا 12 در سه وات وصل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام.اگه بخواهین از منبع تغذیه ولتاژ ثابت استفاده کنید مثله اونی که ساختین اشتباهه چون هم باید از مقاومت استفاده کنید اونم مقاومت توان بالا و مقداره زیادی انرژی تو مقاومت هدر میره و هم اینکه اگه سری و موازی کنید با سوختن یک ال ای دی جریانه بیشتری رو ال ای دی های دیگه وارد میشه و بزودی همش میسوزه.
                      بهترین راهش اینه که شما از درایور ال ای دی استفاده کنید البته نه اینکه برای هر ال ای دی یک درایور بله تعدادی رو سری میکنید و به یک دایور وصل میکنید.مثلا اگه 35 ال ای دی سه وات دارین (جریان حدوده 700 میلی آمپر) شما میتونید به سه تا درایور 6 تا 12 در سه وات وصل کنید.

سلام دوست عزیز ببخشید من که گفتم از منبع 0 تا 50 ولت 0 تا 5 امپر ساختم نه منبع ثابت
                      اگه با این منبع تغذیه نمیشه کاری کرد شما نقشه ساخت درایو 6 تا 12 در 3 وات یعنی مجموع حداکثر 36 وات هر درایو دارید
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط exgalibor

سلام دوست عزیز ببخشید من که گفتم از منبع 0 تا 50 ولت 0 تا 5 امپر ساختم نه منبع ثابت
                        اگه با این منبع تغذیه نمیشه کاری کرد شما نقشه ساخت درایو 6 تا 12 در 3 وات یعنی مجموع حداکثر 36 وات هر درایو دارید
                        ممنون
                        سلام.آهان.پس یک راه اینه که سه تا از همون منبع که ساختی بسازی و خروجی هر کدوم رو رویه حدوده 650 یا 700 میلی آمپر (بسته به هیت سینک) قفل کنی. بعد سه دسته 12 تایی (یکی 11 تایی) رو به هر کدوم وصل کنی.
                        یا اینکه سه تا درایور ال ای دی بگیری به هر دسته یکی وصل کنی که در اصل دو تا راه تقریبا یکی هستن و تقریبا شما درایور ساختی.
                        اینهایی که من میسازم با آی سی bp3105 هست و دیتاشیتش رو هم تو نت با سرچ میتونی پیدا کنی.

دیدگاه

سلام دوستان.
                          اگه درایو 4 تا 7 ،1 وات با ولتاژ بین 12 تا 24 داشته باشیم ، میتونیم یه 3 وات و 3 تا 1 وات سری کنیم؟ یا چون 3 وات حدود 900 میلی آمپر میخواد ، نورش به اندازه جریان درایو (350 میلی آمپر) کم میشه ؟
                          تو سایتا درایور آماده برای یه 3 وات ندیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xoncegame
                            سلام دوستان.
                            اگه درایو 4 تا 7 ،1 وات با ولتاژ بین 12 تا 24 داشته باشیم ، میتونیم یه 3 وات و 3 تا 1 وات سری کنیم؟ یا چون 3 وات حدود 900 میلی آمپر میخواد ، نورش به اندازه جریان درایو (350 میلی آمپر) کم میشه ؟
                            تو سایتا درایور آماده برای یه 3 وات ندیدم
                            این درایور شما جریانش چقدره؟

دیدگاه

روش نوشته 300mA با درصد خطای 5 % :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xoncegame
                                روش نوشته 300mA با درصد خطای 5 % :rolleyes:
                                خب میریم سر تجزیه تحلیل :biggrin:
                                درایور با ولتاژ12-24ولت وجریان 300میلی امپرداریم.
                                خب چون جریان به 900میلی نمیرسه پس به درد ال ای دی 3وات نمیخوره.اگه هم روشن شه باید خیلی کم نور بشه.
                                راه حل :برای ال ای دی 3وات درایور خودشو تهیه کنید. :icon_razz:
                                برای این درایور هم 7تا ای ای دی 1وات میشه روشن کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X