اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

دریواری با مشخصات LED Driver (8-12)x1W یعنی چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
      دوستان نمی دونم این سوال رو تو جای خوبی مطرح می کنم یا نه
      آیا LEDهای SMD نسبت به LEDهای معمولی جریان کمتری می کشن ؟
      اگه بخوام 16 تا از اونا رو به میکرو ATMEGA 8 وصل کنم میشه یا نه ؟
      اگه نمیشه آیا درایوری وجود داره که 16 تا LEDرو بتونه درایو کنه یا نه ؟ کوچیکم باشه ترجیحا SMD ؟
      سلام.گرچه این سوال مربوط به چند وقت پیشه ولی خب شاید هنوز دوستمون جوابشو نگرفته باشه.
      اگه منظور اس ام دی هایه 5050 3528 و اینهاست بله بسیار کم جریان میشکن ولی اگه اس ام دی هایه پاوره که اونها بسته به وات و طراحیشون جریانهای مختلفی میکشن که درایوره مخصوصشون هم هست.
      نوشته اصلی توسط mohammad751
      دریواری با مشخصات LED Driver (8-12)x1W یعنی چی؟
      منظور اینه از هشت تا 12 LED که یک وات هم باید باشن رو میشه بهشون وصل کرد(بصورت سری)
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام بچه ها
        برای هیت سینک معیاری یا روشی هست که بفهمیم .اندازه هیت سینک مناسبه یا نه؟
        مثلا 7تا پاور 1وات چقدر هیت سینک میخواد.با چه شکل وظاهری؟
        ایا یدونه 1وات هم هیت سینک میخواد؟
        بعد روش استاندارد اتصال هیت سینکی ال ای دی بهش لحیم میشه(همین 130 تومنی فروشگاه)به هین سینک اضافی چطوریه؟پیچ ومهره یا چسب یا...
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          منظور اینه از هشت تا 12 LED که یک وات هم باید باشن رو میشه بهشون وصل کرد(بصورت سری)
          سلام
          اگر کمتر از 8 تا باشه آیا LED ها می سوزند؟
          در مورد درایورهایی ک در خروجی به چند دسته LED سری که با هم موازی شده اند وصل می شوند چطور؟ اگر یک یا چند دسته را حذف کنیم جریان بقیه دسته ها زیاد نمیشه؟با توجه به اینکه خروجی درایور منبع جریان هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
            سلام بچه ها
            برای هیت سینک معیاری یا روشی هست که بفهمیم .اندازه هیت سینک مناسبه یا نه؟
            مثلا 7تا پاور 1وات چقدر هیت سینک میخواد.با چه شکل وظاهری؟
            ایا یدونه 1وات هم هیت سینک میخواد؟
            بعد روش استاندارد اتصال هیت سینکی ال ای دی بهش لحیم میشه(همین 130 تومنی فروشگاه)به هین سینک اضافی چطوریه؟پیچ ومهره یا چسب یا...
            سلام.من که تو سایتهایه خارجی خیلی فرمول دیدم ولی خب شکل ظاهری هیت سینک جنسش و نوع و اندازه پره ها و خیلی چیزها نقش داره من خودم حدودش رو میدونم و اینکه نمیذارم دمای هیت سینک حدودا از 50 بیشتر بشه. راستی کسی که میخواد ال ای دی کار کنه به نظرم حتما دماسنج الکترونیک نیاز داره.
            یک دونه یک وات هم هیت سینک میخواد و اگه پی سی بی که شبیه ستاره است استفاده میکنید بهش یا با چسب سیلیکون یا خمیر سیلیکون و پیچ و ... خلاصه سطحش به سطح هیت سینک کاملا تماس داشته باشه.
            برای هفت در یک هم باید ببینی چی گیر میاری که جوابگو باشه.
            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

وقتی چیزی روی پاور ال ای دی نوشته نشده باشه از کجا میشه فهمید چند واته ؟ در دو حالت ا- ال ای دی سوخته داریم 2- ال ای دی سالم داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                وقتی چیزی روی پاور ال ای دی نوشته نشده باشه از کجا میشه فهمید چند واته ؟ در دو حالت ا- ال ای دی سوخته داریم 2- ال ای دی سالم داریم
                اکثرا روش چیزی نمی نویسه .اگر سوخته باشه باید از مدار درایو تشخیص داد اگر مدار درایو هم در دست رس نباشه قابل تشخیص نیست

پاورهای با ظاهر یک وات اکثرا یا یک وات هستند یا 3وات اگر جریان از 350 میلی بیشتر بهش دادید و نورش شروع به افت کرد یا غیر طبیعی داغ شد همون یک وات بوده اگر نه 3واته
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

کسی قیمت LED 3-5-10W رو داره؟ Warm جنس خوب

دیدگاه

میگم کسی تا حالا سعی کرده از مدار داخل خود لام پ های کم مصرف یک درایور بسازه آخه مدار داخلی اونا به مدار منبع تغذیه سوئیچینگ خیلی شبیه

دیدگاه

نمی دونم تایپیک رو درست انتخاب کردم یا نه ولی من یک نمونشو با یک لامپ سوخته 18 وات درست کردم و تو نستم 15 وات ازش توان بگیرم!!! :applause: یعنی 5 ولت 3 آمپر اگه دوستان بخوان مدارشو می ذارم تازه خوشحال میشم نظرتون رو بدونم وبا کمک شما یدونه قوی ترشو بسازیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط X_BOY13
                        نمی دونم تایپیک رو درست انتخاب کردم یا نه ولی من یک نمونشو با یک لامپ سوخته 18 وات درست کردم و تو نستم 15 وات ازش توان بگیرم!!! :applause: یعنی 5 ولت 3 آمپر اگه دوستان بخوان مدارشو می ذارم تازه خوشحال میشم نظرتون رو بدونم وبا کمک شما یدونه قوی ترشو بسازیم
                        میشه عکس از چیزی که ساختین بزارید؟ :rolleyes:

دیدگاه

اینم از عکسش

دیدگاه

دوستان برای LED های وات بالا تنها راه خنک کردن هدسینک هستش ؟ راه دیگه ای نداره که فضای کمتری اشغال کنه :-?
                            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                            [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط X_BOY13
                              اینم از عکسش

دادا هیت سینک نذاشتی؟ :eek:
                              نوشته اصلی توسط امین غفاری
                              دوستان برای LED های وات بالا تنها راه خنک کردن هدسینک هستش ؟ راه دیگه ای نداره که فضای کمتری اشغال کنه :-?
                              امین جان.سوال منم بوده وهست.یه ذره من اطلاعات دارم میزارم وسط :rolleyes:تا استاد بیاد
                              ببین اون هیت سینک ستاره ای که روش ال ای دی لحیم میشه که فقط حکم پی سی بی داره وخنک کن نیست.پس شما باید پشت اون حتما از هیت سینک مخصوصش یا ابتکاری خودت استفاده کنی.نمونه های امادش رو من تو یه سایت دیدم.
                              برای اتصالشم به نظرم میشه هم پیچ کرد وهم از چسب سیلیکون استفاده کرد.

حالا من خودم یه سوال دارم که لنز رو باید با چیزی(پیچی یا چسبی یا..)به ال ای دی محکم کرد؟یا همین توری بزاریم ؟نمیفته اون موقع.
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط X_BOY13
                                اینم از عکسش

1. چرا هیتسینک ندارن؟
                                2. درایورش چی هست؟
                                3. چند درومد؟
                                4. نوری که توی اتاق هست مال همین لامپ شماس یا از پنجره هم نور میاد؟
                                5. چرا روش لنزی حبابی چیزی نزاشتی که نور یدست تر پخش بشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X