اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط arvinfx
    باشه موافقم خودت اطلاعات بیشتری داری پس شرو میکنی؟
    امروز کلی روی این قضیه کار کردم و یه سری نتایج هم گرفتم :biggrin:
    با یه اپلیکیشن که روی گوشیم نصب کردم تونستم یه جورایی از گوشیم به عنوان لوکس متر استفاده کنم. در حالت PWM با اینکه ال ای دی خیلی کمتر گرم میشد لوکس متر مقدار بیشتری را نشون میداد و شدت نور بیشتر بود ولی از اونجایی که اسکوپ ندارم مقدار دقیق جریانی که از ال ای دی میگذره را نتونستم اندازه بگیرم. با اهم متر هم که نمیشه جریان تو فرکانس 150 کیلو را گرفت :sad:
    یه اصلاحی هم باید پست قبلیما بکنم، معیار اصلی برای توان ال ای دی جریانشه و شما باید جریان را روش دقت کنید.
    دوستانی که اسکوپ دارین یه پالس 150 کیلو با دیوتی سایکل 20% بدین به یه ال ای دی 3 وات و جراینشا کم کم زیاد کنید تا جایی که میشه و ببنین شدت نورش چطوره!
    توی یه فوروم هم دیدم که همچین کاری کرده بودن: http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?324471-Pulse-driving-vs-Normal-Constant-Current-Driving-Leds
    با ف..لتر شکن ببینید.
    Weakness of attitude becomes weakness of character
    Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ;(while(1
      امروز کلی روی این قضیه کار کردم و یه سری نتایج هم گرفتم :biggrin:
      با یه اپلیکیشن که روی گوشیم نصب کردم تونستم یه جورایی از گوشیم به عنوان لوکس متر استفاده کنم. در حالت PWM با اینکه ال ای دی خیلی کمتر گرم میشد لوکس متر مقدار بیشتری را نشون میداد و شدت نور بیشتر بود ولی از اونجایی که اسکوپ ندارم مقدار دقیق جریانی که از ال ای دی میگذره را نتونستم اندازه بگیرم. با اهم متر هم که نمیشه جریان تو فرکانس 150 کیلو را گرفت :sad:
      یه اصلاحی هم باید پست قبلیما بکنم، معیار اصلی برای توان ال ای دی جریانشه و شما باید جریان را روش دقت کنید.
      دوستانی که اسکوپ دارین یه پالس 150 کیلو با دیوتی سایکل 20% بدین به یه ال ای دی 3 وات و جراینشا کم کم زیاد کنید تا جایی که میشه و ببنین شدت نورش چطوره!
      توی یه فوروم هم دیدم که همچین کاری کرده بودن: http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?324471-Pulse-driving-vs-Normal-Constant-Current-Driving-Leds
      با ف..لتر شکن ببینید.
      ای بابا افتاد گردن خودم

فقط یه چیزی جریان رو کم و زیاد کنیم رو نفهمیدم! چطوری منظورته با کم و زیاد کردن دیوتی سایکل؟ یا مقاومت بزارم و تشکیلات دیوتی سایکل جدا؟
      من لومن متر ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        ای بابا افتاد گردن خودم

فقط یه چیزی جریان رو کم و زیاد کنیم رو نفهمیدم! چطوری منظورته با کم و زیاد کردن دیوتی سایکل؟ یا مقاومت بزارم و تشکیلات دیوتی سایکل جدا؟
        من لومن متر ندارم
        دیوتی سایکل را دس بش نزن، با یه مقاومتی چیزی جریان را تغییر بده!
        برای مقایسه شدت روشنایی هم همزمان یه ال ای دی دیگه را با جریان ثابت روشن کن و یه طلق مشکی بزار روی دوتاشون تا بتونی با چشم مقایسه کنی !!!
        داغ کردنشون هم چک کن :job:
        Albert Einstein

دیدگاه

دیوتی سایکل را دس بش نزن، با یه مقاومتی چیزی جریان را تغییر بده!
          برای مقایسه شدت روشنایی هم همزمان یه ال ای دی دیگه را با جریان ثابت روشن کن و یه طلق مشکی بزار روی دوتاشون تا بتونی با چشم مقایسه کنی !!!
          داغ کردنشون هم چک کن :job:
          ولتاژ چقدر باشه؟ همون 1.1 برابر؟ جریان چی؟ جریان رو هم بالا تر از حد معمول ببرم دیگه؟ منظورم جریان لحظه ایه.
          2 تا ای ای دی ندارم که. من فقط یه 5W دارم :redface:

میخای با این 20 میلی های کلاهی چک کنم؟ تا دلت بخاد دارم ازشون یا فایده نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            ولتاژ چقدر باشه؟ همون 1.1 برابر؟ جریان چی؟ جریان رو هم بالا تر از حد معمول ببرم دیگه؟ منظورم جریان لحظه ایه.
            2 تا ای ای دی ندارم که. من فقط یه 5W دارم :redface:

میخای با این 20 میلی های کلاهی چک کنم؟ تا دلت بخاد دارم ازشون یا فایده نداره؟
            ولتاز را نیازی نیست جک کنی فقط جریان مهمه. آره جریان لحظه ای را هم بیشتر از حد معمول کن ببین تا کجا جا داره!
            کاش دوتا power led داشتی ولی حالا هم طوری نیس با کلاهکی ها هم میشه !!!
            Albert Einstein

دیدگاه

جناب arvinfx به نتیجه ای نرسیدید؟
              من شماتیک چندتا led driver پدر و مادر دار که دیدم از همین روش توش استفاده شده بود.
              Albert Einstein

دیدگاه

جناب arvinfx به نتیجه ای نرسیدید؟
                من شماتیک چندتا led driver پدر و مادر را که دیدم از همین روش توش استفاده شده بود.
                در گیر یه مسئله هستم ، ولی چشم حتما انجام میدم.

دیدگاه

خوب انجام شد.

نتایج:
                  این ولتاژ

اینم جریان:

جریان 365 میلی ولت روی یه مقاومت 100 اهم ثبت شد. که میشه 0.365/100=0.00365
                  ولتاژ هم که مشخصه 2.910V
                  فرکانس 106Khz
                  دیوتی سایکل هم 27% شد با 555 ساختم واسه همین خیلی دقیق نشد.

مقدار توانی که مصرف میکنه میشه:
                  0.00365*2.910*0.27=0.00286W

با جریان مستقیم هم 0.00081 جریان شد و 2.7V هم ولتاژش شد . با همون نور.

توان = 2.7*0.00081=0.00218

دیدگاه

با محاسبات شما که انگاری توان در حالت پالس بیشتر مصرف میشه؟!!
                    شدت نور را چه طور مقایسه کردید؟
                    با همون ال ای دی های گلاهکی دیگه!؟
                    Albert Einstein

دیدگاه

با محاسبات شما که انگاری توان در حالت پالس بیشتر مصرف میشه؟!!
                      شدت نور را چه طور مقایسه کردید؟
                      با همون ال ای دی های گلاهکی دیگه!؟
                      میشه یه بار محاسباتمو چک کنی؟

با چشم مقایسه کردم آخه مومن متر ندارم که...
                      بله 1 دونشم سوزوندم.

دیدگاه

مقدار توانی که مصرف میکنه میشه:
                        0.00365*2.910*0.27=0.00286W

با جریان مستقیم هم 0.00081 جریان شد و 2.7V هم ولتاژش شد . با همون نور.

توان = 2.7*0.00081=0.00218
                        شما توان در حالت پالس را مگه 0.0028 و در حالت دی سی 0.0021 بدست نیاوردی؟
                        Albert Einstein

دیدگاه

دوستان داشتم تخته گاز میدیدم دقت کردم سیستم ال ای دی ماشین های روز دنیا مثل فراری بنز و... همشون بافرکانس روشن شدن
                          حالا چه فرکانسی تغذیه شدن رو نمیدونم
                          ببینید اینا اکثرا دوربیناشون 1000 فرم بر ثانیست ! اگه فرض بگیریم 500 فرم بر ثانیه هم صحنه آهسته پخش کنن چشمی به نظرم 1000 بار در ثانیه ال ای دی خاموش روشن میشه

خخخخخخخخخخخخخ :mrgreen:
                          محاسبه رو حال کردید :mrgreen:

دیدگاه

شما توان در حالت پالس را مگه 0.0028 و در حالت دی سی 0.0021 بدست نیاوردی؟
                            خوب چرا درسته؟ شمام خودت از روی اسیلسکپ چک کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                              دوستان داشتم تخته گاز میدیدم دقت کردم سیستم ال ای دی ماشین های روز دنیا مثل فراری بنز و... همشون بافرکانس روشن شدن
                              حالا چه فرکانسی تغذیه شدن رو نمیدونم
                              ببینید اینا اکثرا دوربیناشون 1000 فرم بر ثانیست ! اگه فرض بگیریم 500 فرم بر ثانیه هم صحنه آهسته پخش کنن چشمی به نظرم 1000 بار در ثانیه ال ای دی خاموش روشن میشه

خخخخخخخخخخخخخ :mrgreen:
                              محاسبه رو حال کردید :mrgreen:
                              بنظرم این مدل درایو کردن اینطوریه که میایم یه جریان سوزنی بیشتری روی LED میندازیم که روشنایی بیشتری ازش بگیریم نه اینکه مصرفش کم بشه. نمیدونم شایدم اشتباه میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                بنظرم این مدل درایو کردن اینطوریه که میایم یه جریان سوزنی بیشتری روی LED میندازیم که روشنایی بیشتری ازش بگیریم نه اینکه مصرفش کم بشه. نمیدونم شایدم اشتباه میکنم
                                بله اینجوریه ولی چون مد زمان جریان دهی به ال ای دی کمه مصرف هم کم میشه. ببینید کم شدن مصرف هدف نهایی ما نیست ، این فقط یه یکی از مزییت های این روشه. همون طور که گفتم این روش مزیت زیاد داره. از افزایش طول عمر ال دی گرفته و کمتر داغ کردن تا عدم شیفت در رنگ (تغییر رنگ ناخواسته)
                                وحتی میشه اینطوری بدون اینه ال ای دی آسیب ببینه ازش نور بیشتری از مقدار اسمیش گرفت.
                                Albert Einstein

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X