اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط payaimen نمایش پست ها
    سلام
    برای این منظور میتونین از تغذیه های dimmable برای ال ای دی استفاده کنید که متناسب با تعداد ال ای دی تغییر میکنن
    من چند نمونه دارم سعی میکنم شماره آی سی رو بفرستم براتون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اصلا نیازی نیست ال ا ی دی ها رو اینطور بچینید
    مزیت ال ای دی ها اینه که شما هر طیف رو بخواهین میتونید همون رو بخرید فقط طیف رو بگین
    میشه خواهش کنم مهندس dimmable بیشتر راهنمایی کنید ..ممنونم

دیدگاه

باید اطلاعات کامل رو بدین
      ولتاژ ، جریان و تعداد ال ای دی
      میتونید از این آی سی ها استفاده کنید
      HV9801A
      SSL5251T/1J
      LYT4313L
      جدیدترین ویرایش توسط payaimen; ۰۹:۳۹ ۱۳۹۵/۰۵/۰۱.

دیدگاه

سلام ودرود بی کران به شما مهندس ،که راهنمایی میکنید ممنونم خوبیه این انجمن اینکه یه امضاء ازشما میمونه ..کسای دیگه هم استفاده میکنند دعاء تون میکنند ..من چندتا سوال داشتم ...با توجه به این توضیحات : تعداد الیدی در هر شاخه 64 عدد برای یک شاخه به طول 70سانتیمتر میباشد در 2یا سه ردیف الیدی ها توان 1الی 3وات داشته باشند ،ازچه هیت سینگی استفاده کنم بافرض اینکه من از الیدی هایی از این جنس میخوام این رو درست کنم
        ال ای دی پاور سفید آفتابی ۱ الی ۳ وات آمریکایی

رنگ
        سفید آفتابی
        3000-3200
        1
        حداکثر 700 میلی آمپر
        3 الی 3.4 ولت
        130 الی 140 لومن به ازای 350 میلی آمپر شدت جریان
        45 میل
        Bridgelux
        آمریکا
        سفید
        میشه خواهش کنم به صورت اختصار توضیح کوتاهی از روند پروسه ساخت باعکس بهم بدین ؟مخصوصا برای هیت سینک وشناسایی ملزومات واز این الیدی استفاده کنم مناسبه شما چی پیشنهادی میدید؟ یا از اساتید میتونم خواهش کنم ،منو راهنمایی کنند از کجا شروع کنم تا بتونم این کار روبکنم ،عکسی یافیلمی برای آموزش ساخت این کار بهم بگن ؟اگر که بخوام به صورت آماده تهیه کنم به چه شکلی هست عکسی دارین برای تفهیم بهتر با توضیح اینکه محیط گلخانه با فضای بسته وگردش هوای محدود به ابعاد 1در2در2متر هستش

دیدگاه

برای هیت سینک ضریب حرارتی اون و یه سری پارامتر نیازه
          به نظر من بهترین راه اینه که یه هیت سینک بزارین بعد دمای led رو بعد از ثبات اندازه بگیرید

دیدگاه

سلام ودرود به همه مخصوصا مهندس بزرگوار ،که کمک میکنند..خداخیرت بده،راستیتش من برای تعیین هیت مشکل دارم برای همین منظور دارم مدارهیت میکرو الکترونیک رضوی رومیخونم ..اول اینکه رفرنس خاصی اگه خاطرتون هست باز اساتید درمورد نحوه بکارگیری هیت سینک وفن در خصوص همین استفاده کاربردی ومعروف ترین هیت سینک ها وفرمول محاسبه تقریبی اندازه هیت سینک از روی مقاومت حرارتی اگه میشه دررابطه با این الیدی هایی که فرستادم محاسبه کنید متوجه بشم ..بازم ممنونم

یکی منو کمک کنه
            جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۱:۳۴ ۱۳۹۵/۰۵/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tahabakhshi نمایش پست ها
              سلام ودرود به همه مخصوصا مهندس بزرگوار ،که کمک میکنند..خداخیرت بده،راستیتش من برای تعیین هیت مشکل دارم برای همین منظور دارم مدارهیت میکرو الکترونیک رضوی رومیخونم ..اول اینکه رفرنس خاصی اگه خاطرتون هست باز اساتید درمورد نحوه بکارگیری هیت سینک وفن در خصوص همین استفاده کاربردی ومعروف ترین هیت سینک ها وفرمول محاسبه تقریبی اندازه هیت سینک از روی مقاومت حرارتی اگه میشه دررابطه با این الیدی هایی که فرستادم محاسبه کنید متوجه بشم ..بازم ممنونم

یکی منو کمک کنه
              با سلام
              اگر نیاز دارین با فرمول محاسبه کنید این لینک ها مفیده

ولی اگر عملیاتی خواسته باشین همون راه بهتره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
              جدیدترین ویرایش توسط payaimen; ۱۹:۱۲ ۱۳۹۵/۰۵/۰۵.

دیدگاه

سلام
                مشکل زرد شدن و از کار افتادن led های پاور 1 وات فقط به خاطر گرما هست؟

دیدگاه

سلام بنده میخواستم بدونم کسی شماتیک یا pcb یا هر چیزی از مدار درایور ال ای دی پاور 10 وات با ورودی برق 12 ولت dc (خودرو) داره ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINA2ASG نمایش پست ها
                    سلام بنده میخواستم بدونم کسی شماتیک یا pcb یا هر چیزی از مدار درایور ال ای دی پاور 10 وات با ورودی برق 12 ولت dc (خودرو) داره ؟؟
                    جسارتا بنده بدون نیاز به درایور و تنها با یک مقاومت آجری 22 اهم 10W راه اندازی کرده ام گرچه مقاومت 16W مناسبتر است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
                      جسارتا بنده بدون نیاز به درایور و تنها با یک مقاومت آجری 22 اهم 10W راه اندازی کرده ام گرچه مقاومت 16W مناسبتر است
                      پس یعنی با مقاومت هم میشه روشن کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINA2ASG نمایش پست ها
                        پس یعنی با مقاومت هم میشه روشن کرد؟
                        بله چون درایور اغلب برای استفاده از برق شهر لازمست
                        در مورد باتری 12V بسته به میزان روشنایی که از پاور الیدی می خواهید مقاومت مناسب به تنهایی جوابگوست (مشخصات مقاومت پیشنهاد شده در بالا برای حداکثر روشنایی روی ولتاژ 14 ولت دینام بود ) گرچه حتما می دانید که شرایط خنک سازی خود پاور الیدی و مقاومت آجری ملاحظات خود را می طلبد ..
                        جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۱:۱۵ ۱۳۹۵/۰۹/۲۵.

دیدگاه

سلام دوستان،یه سوال داشتم....اگه تعداد ال ای دی کمتر از ظرفیت درایور استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟؟؟مثلا به یه درایور8-12وات،فقط یه ال ای دی 1یا3وات وصل کنیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.pro نمایش پست ها
                            سلام دوستان،یه سوال داشتم....اگه تعداد ال ای دی کمتر از ظرفیت درایور استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟؟؟مثلا به یه درایور8-12وات،فقط یه ال ای دی 1یا3وات وصل کنیم...
                            لازمست توان خروجی درایور متناسب با مصرف کننده باشد وگرنه جریان بالاتر از محدوده در اختیار الیدی خواهد بود
                            مثلا در لامپ چینی زیر در بازار که فقط یک عدد پاور الیدی هیتسینک دار بهمراه لنز دارد بعلت جریان بالا، تک الیدی زود مستهلک می شود و تعویض الیدی هم علاج مشکل نیست
                            اما اگر مثل تصویر، خودتان 3-2 پاور الیدی دیگر بطور موازی اضافه کنید مشکل جریان اضافی برطرف شده و دو مشکل فرعی : 1.داغ شدن 2.عمر کم الیدی هم حل می شود
                            جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۵:۱۵ ۱۳۹۵/۱۰/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
                              لازمست توان خروجی درایور متناسب با مصرف کننده باشد وگرنه جریان بالاتر از محدوده در اختیار الیدی خواهد بود
                              مثلا در لامپ چینی زیر در بازار که فقط یک عدد پاور الیدی هیتسینک دار بهمراه لنز دارد بعلت جریان بالا، تک الیدی زود مستهلک می شود و تعویض الیدی هم علاج مشکل نیست
                              اما اگر مثل تصویر، خودتان 3-2 پاور الیدی دیگر بطور موازی اضافه کنید مشکل جریان اضافی برطرف شده و دو مشکل فرعی : 1.داغ شدن 2.عمر کم الیدی هم حل می شود
                              مثلا چندثانیه واسه تست فقط روشن شه.
                              بیشتر منظورم این بود که درجا لمپو نسوزونه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.pro نمایش پست ها
                                مثلا چندثانیه واسه تست فقط روشن شه.
                                بیشتر منظورم این بود که درجا لمپو نسوزونه!!!
                                چند ثانیه و کلا تا قبل از شروع به داغ شدن مشکلی نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X