اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

با سلام خدمت همه دوستان...
    میخام یه نورپردازی شیک و شکیل با کلی پاور ال ای دی انجام بدم که پاور ال ای دی هام از نوع آر جی بی 6 پایه هستند...
    مشکل اینه ک توبازار درایور(بین منبع تغذیه و پاور ال ای دی قرار میگیره) پیدا نکردم که جریان بالا بده...شاید نیاز داشته باشم 50 آمپر بکشم از منبع تغذیه...
    همچنین اگر بخام از تعداد زیادی درایور استفاده کنم هماهنگی توی عوض شدن رنگ ها نیست و چیز زشتی میشه...
    اگر امکانش هست تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید ...
    چطور میتونم درایوری بسازم که توان زیادی داشته باشه؟کسی میتونه برام مدارش رو طراحی بکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
      چند ثانیه و کلا تا قبل از شروع به داغ شدن مشکلی نیست
      متاسفانه به محض وصل کردن،ال ای دی سوخت!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام به همگی...من 12تا پاور اعم از 9تا سفید وسه تا صورتی رو یه یدونه پی سی بی پروژکتوری منتاژ کردم وبه یه درایور(9-15)*1وصل کردم،ولی روشن نشد،ال ای دی ها هم تک تک تست کردم،کاملا سالم!!!!مشکل چیه؟؟؟؟درایور خروجی هم میده،چون یدونه 1وات زدم بهش،سوزوندش!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.pro نمایش پست ها
        متاسفانه به محض وصل کردن،ال ای دی سوخت!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام به همگی...من 12تا پاور اعم از 9تا سفید وسه تا صورتی رو یه یدونه پی سی بی پروژکتوری منتاژ کردم وبه یه درایور(9-15)*1وصل کردم،ولی روشن نشد،ال ای دی ها هم تک تک تست کردم،کاملا سالم!!!!مشکل چیه؟؟؟؟درایور خروجی هم میده،چون یدونه 1وات زدم بهش،سوزوندش!
        دوستان لطفا جواب بدید.....مهمه واقعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.pro نمایش پست ها
          دوستان لطفا جواب بدید.....مهمه واقعا
          سلام به شما دوست گرامی
          کار که میخواید انجام بدید کار خاصی نیست که پیچیدگی داشته باشه
          1_تست کنید که همه دیود های نوری بایاس مستقیم شده باشن ( نکنه یه وقت یکیش معکوس بسته باشید )
          2_آیا ولتاژتون کافی هست ؟
          3_بررسی کنید تو مدار قعطی نباشه

همین سه مورد رو تست کنید مشکلتون حل میشه
          آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
            ایا از دوستان کسی میتونه مدار درست کردن پرژکتور مادون قرمز با 6 عدد IR که 3W هس ومیزان ولت ان هم 3V هس و اینکه فتو سل که باید درمدار لحاظ شود وتعداد مقاومت های ان .ایا میتوان IR ها را سری کرده وبعد با درایور برق انرا تامین کرد ودراینصورت ایا مدار جداگانه باید برای فتوسل ان تعبیه شود؟شکل شماتیک مدار که حاوی ال ای دی مادون(IR( وفتوسل باشه ومشخصات ولتی درایور بکارگرفته شده را لطفا ارسال فرمایید.با سپاس
            جدیدترین ویرایش توسط gavad44; ۱۵:۳۱ ۱۳۹۶/۱۱/۱۵.

دیدگاه

ایا از دوستان کسی پرژکتور IR ساخته ومدار خاموش وروشن شدن ان با فتوسل است .درصورت ساختن لطفا مدارانراا اپلودکنید

جدیدترین ویرایش توسط gavad44; ۱۷:۰۶ ۱۳۹۶/۱۱/۱۷.

دیدگاه

سلام دوستان . قبلا تجربه ساخت چراغ سیار خودرو با پاور ال ای دی داشتم . اما الان یه لامپ خونگی ۹ وات خراب دستمه . اما نمیدونم چطور روشنش کنم . میخوام باهاش لامپ سیار خودرو بسازم . با هیچ ولتاژی کار نمیکنه . حتی سه ولت روی دو قطب ال ای دی ها هم جواب نمیده . آیا خود برد لامپ خراب شده ؟ لطفا راهنمایی کنید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzamshch نمایش پست ها
                  سلام دوستان . قبلا تجربه ساخت چراغ سیار خودرو با پاور ال ای دی داشتم . اما الان یه لامپ خونگی ۹ وات خراب دستمه . اما نمیدونم چطور روشنش کنم . میخوام باهاش لامپ سیار خودرو بسازم . با هیچ ولتاژی کار نمیکنه . حتی سه ولت روی دو قطب ال ای دی ها هم جواب نمیده . آیا خود برد لامپ خراب شده ؟ لطفا راهنمایی کنید ...
                  درود . مدار این لامپ به صورت سری هست و ولتاژ حدود ۳۵ ولت نیاز هست که توسط درایور مخصوص جریان تامین میشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                    درود . مدار این لامپ به صورت سری هست و ولتاژ حدود ۳۵ ولت نیاز هست که توسط درایور مخصوص جریان تامین میشه .
                    خیلی ممنونم از جوابتون . برای تبدیل ۱۲ ولت ماشین به ۳۵ ولت چکار کنم ؟ یا اینکه باید تو مدار تغییرات بدم ؟ که البته اینیکی فکر کنم سخت باشه

دیدگاه

وقت بخیر

چرا میخواید با همین دگمه کت و شلوار بسازید ؟؟؟؟ بوردهای ال یی دی 12 ولت به وفور آماده هست یکی بگیرید اگر تعدادش ال یی دی هاش زیاده میتونید به تعداد قیچی کنید و استفاده کنید ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe نمایش پست ها
                        وقت بخیر

چرا میخواید با همین دگمه کت و شلوار بسازید ؟؟؟؟ بوردهای ال یی دی 12 ولت به وفور آماده هست یکی بگیرید اگر تعدادش ال یی دی هاش زیاده میتونید به تعداد قیچی کنید و استفاده کنید ..
                        منظورتون led شاخه ای هست ؟ از اون ها زیاد باهاشون کار کردم . من فقط خواستم با یه راهی از این برد و led هاش که رو دستم مونده یه استفاده ای کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzamshch نمایش پست ها
                          منظورتون led شاخه ای هست ؟ از اون ها زیاد باهاشون کار کردم . من فقط خواستم با یه راهی از این برد و led هاش که رو دستم مونده یه استفاده ای کنم
                          خب اگر هدف شما این هست همون*طور که عرض کردم کل led ها باهم سری شدند ، شما بیاید هر ۴ led رو جدا کنید با یک تیغ روی ترک خط بندازید و ارتباط رو قطع کنید ، با این کار هر ۴ تا با ۱۲ ولت روشن میشه ، حالا با تکه سیم این ۴ تایی هایی که جدا کردید با هم موازی کنید .
                          مجموعا میشه سه مسیر ۴ لامپی که با ۱۲ روشن میشه . یک مقامت کم اهم اگر سری کنید بد نیست کمی جریان محدود بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                            خب اگر هدف شما این هست همون*طور که عرض کردم کل led ها باهم سری شدند ، شما بیاید هر ۴ led رو جدا کنید با یک تیغ روی ترک خط بندازید و ارتباط رو قطع کنید ، با این کار هر ۴ تا با ۱۲ ولت روشن میشه ، حالا با تکه سیم این ۴ تایی هایی که جدا کردید با هم موازی کنید .
                            مجموعا میشه سه مسیر ۴ لامپی که با ۱۲ روشن میشه . یک مقامت کم اهم اگر سری کنید بد نیست کمی جریان محدود بشه
                            خیلی ممنونم . پس همین کارو میکنم

دیدگاه

سلام دوستان. من چند عدد هگزادسیمال رو با میکرو دریافت میکنم(0x2F64A3) میخوام عدد 2F رو داخل یک متغیر بریزم (برای کنترل led rgb) چجوری میتونم این کارو بکنم؟

دیدگاه

با سلام بنده یک ریسه ۵متری led خرید کردم که روی بسته بندی نوشته بو به ازای هر یک متر من ۶ وات باید توان مصرفی براش در نظر بگیر فروشنده به من ترانس ۱۲ ولت ۲ آمپر داد که با روشن کردن ۵متر با این آداپتور ریسه بعد از دو دقیقه شروع به چشمک زدن می کنه که طبیعتا بخاطر کمبود توان میتونه باشه (آداپتور ۱۲ ولت ۲ آمپر توانش میشه ۲۴ وات درسته ؟)
                                حالا برای رفع مشکل بنده یک آداپتور ۱۲ ولت ۳ آمپر خریدم و این ریسه رو روشن کردم بعد از نیم ساعت ترانسم سوخت توضیح اینکه من ۵ متر ریسه رو تقسیم بر سه قسمت کردم و هیچ کدوم از این سه لاین اتصال کوتاه نداره با مولتی متر تست شده
                                سوال اینجاست که چرا ترانس سوخت ؟
                                و چه ترانس مناسبی باید تهیه کنم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X