اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

پایه های uln2003 به صورت مستقل از هم خاموش و روشن میشوند و مشکلی ندارند.
    ولی به نظر من uln2803 بهتره چون جریان بیشتری میده.پس واسه کار شما دوامش باید بیشتر باشه.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

دوستان سلام

سوال من در مورد پاسخ فرکانسی Power LED است.
      حداکثر فرکانسی که میشه این LED ها رو سوئیچ زد و خاموش و روشن کامل کرد چقدره؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
        دوستان سلام

سوال من در مورد پاسخ فرکانسی Power LED است.
        حداکثر فرکانسی که میشه این LED ها رو سوئیچ زد و خاموش و روشن کامل کرد چقدره؟

با تشکر
        فکر می کنم بسته به نوع led مورد استفاده فرق کنه، یعنی کیفیت و قیمت پاسخ فرکانسی متفاوتی داره
        من با میکرو فکر کنم تا 100 khz این کار رو کردم
        قدر غم گر چشم سر بگریستی
        روز و شبآ‌ها تا سحر بگریستی
        آسمان گر واقفستی زین فراق
        انجم و شمس و قمر بگریستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسافرم
          فکر می کنم بسته به نوع led مورد استفاده فرق کنه، یعنی کیفیت و قیمت پاسخ فرکانسی متفاوتی داره
          من با میکرو فکر کنم تا 100 khz این کار رو کردم
          خیلی خوبه.من برای حدود 1 کیلوهرتز میخوام که با این حساب فکر کنم هر Power LED جواب کارم رو بده.

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
            پایه های uln2003 به صورت مستقل از هم خاموش و روشن میشوند و مشکلی ندارند.
            ولی به نظر من uln2803 بهتره چون جریان بیشتری میده.پس واسه کار شما دوامش باید بیشتر باشه.
            متشکر فقط اینکه این ic تعداد پایه زیادی داره و دوست دارم که از تراشه ای مثل این ولی با تعداد پایه کمتری استفاده کنم

آیا چیزی به نظرتون می رسه؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
            من منتظرم کسی از دوستان نیست جواب بده
            قدر غم گر چشم سر بگریستی
            انجم و شمس و قمر بگریستی

دیدگاه

سلام دقیقا
              مسافر جان بگو چیکار میخوای بکنی تا بهت بگم.
              چند کانال میخوای؟
              جریان وولتاز و...؟
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

در حقیقت یک مدار روشنایی اضطراری.4 وات با استفاده از power led

قبلا یکبار این کار را کردم ولی با بررسی مجدد متوجه شدم که هم از لحاظ قیمت و هم ارزش قطعات مسئله قیمت تمام شده را رعایت نکردم.

1- در زمانیکه برق رفته باشد با روشن شدن یک ترانزیستور irf9540 جریان برق از باتری و led و از این ترانزیستور عبور می کرده ولی قیمت ترانزیستور بالاست و به دنبال یک جایگزینم، برای همین دنبال این آی سی هستم ولی این قطعه ورودی و خروجی زیادی داره و اینقدر نیاز ندارم.

2- قبلا از یک lm317 برای شارژ جریان ثابت باتری استفاده می کردم ولی استفاده از این قطعه احتیاج به یک منبع ولتاژ با توان خوبی می خواد و مثلا از یک ترانس و یا یک سوئیچینگ باید استفاده کرد ولی می خوام امتحان کنم که آیا می شه از یک مدار تغذیه خازنی هم استفاده کرد یا نه؟

فعلا این دو سوال اهمیت بالایی برام داره ممنون می شم که منو راهنمایی کنید.
                قدر غم گر چشم سر بگریستی
                انجم و شمس و قمر بگریستی

دیدگاه

من پاور led رو با چسب سیلیکون میخام بچسبونم به هیدسینگ ولی اصلا نمیچسبه همش رُوش سُر میخوره . روشه خاصی داره استفاده از چسب سیلیکون ؟ الان دوهفته شد هنوز محکم نشده پاور به هیدسینگ

دیدگاه

چسب سیلیکون قابلیت رسانی حرارتی نداره مدلی دیگه هست که خمیر چسب سیلکون هست که هم رسانای حرارتی هست و چسب محکمیه

از اون استفاده کنید.
                    قدر غم گر چشم سر بگریستی
                    انجم و شمس و قمر بگریستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسافرم
                      چسب سیلیکون قابلیت رسانی حرارتی نداره مدلی دیگه هست که خمیر چسب سیلکون هست که هم رسانای حرارتی هست و چسب محکمیه

از اون استفاده کنید.
                      الان اینی که من دارم اصلا نمیچسبه . اسمش چسب سیلیکون ولی اصلا اثری از چسبندگی داخلش نیست

دیدگاه

شاید شما داری خمیر سیلیکون استفاده می کنی !!!

البته ببخشید حدس من اینه چون اصولا بعد دو ساعت همه انواع چسب سیلیکون محکم میشه

بهرحال می تونی از فروشگاه های قطعات الکترونیک خمیر چسب بخرید.
                        قدر غم گر چشم سر بگریستی
                        انجم و شمس و قمر بگریستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسافرم
                          در حقیقت یک مدار روشنایی اضطراری.4 وات با استفاده از power led

قبلا یکبار این کار را کردم ولی با بررسی مجدد متوجه شدم که هم از لحاظ قیمت و هم ارزش قطعات مسئله قیمت تمام شده را رعایت نکردم.

1- در زمانیکه برق رفته باشد با روشن شدن یک ترانزیستور irf9540 جریان برق از باتری و led و از این ترانزیستور عبور می کرده ولی قیمت ترانزیستور بالاست و به دنبال یک جایگزینم، برای همین دنبال این آی سی هستم ولی این قطعه ورودی و خروجی زیادی داره و اینقدر نیاز ندارم.

2- قبلا از یک lm317 برای شارژ جریان ثابت باتری استفاده می کردم ولی استفاده از این قطعه احتیاج به یک منبع ولتاژ با توان خوبی می خواد و مثلا از یک ترانس و یا یک سوئیچینگ باید استفاده کرد ولی می خوام امتحان کنم که آیا می شه از یک مدار تغذیه خازنی هم استفاده کرد یا نه؟

فعلا این دو سوال اهمیت بالایی برام داره ممنون می شم که منو راهنمایی کنید.
                          ببخشید اصلا یادم رفته بود اینجا هم تو بحث شرکت کردم :redface:
                          در مورد قطعه ای با پایه های کمتر چیزی نمیشناسم.
                          ولی الان دچار ابهام شدم.دقیقا چرا باید همه ی ال ای دی ها جداگانه روشن و خاموش بشن.مگه لامپ اضطراری نیس؟
                          یه ماسفت واسه همه بذارید و تمام دیگه.
                          در مورد سوال دومتون هم میشه با منبع خازنی دست کرد.ضمن اینکه الان بیشتر چراع قوه هایی که تو بازار میبینید همینطوره.ولی به نظر من اصلا تو این یه مورد اقتصادی کار نکنین.چون عملا بعد یه مدت کوتاه دیگه باتری قابلیتش را از دست میده و مشکلات دیگه....
                          تازه جریان مناسبی هم به شما ارائه نمیده.یعنی باید یه مدت طولانی باتری به شارژ باشه و وقتی هم که شارژ شد،قطع کنی وجود نداره.
                          یه منبع 5 ولتی 1 آمپری مگه چقدر قیمت داره؟
                          http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D8%AF%D8%...%B1-5V-1A.html
                          5000 تومن
                          اگه شما بخواین منبع خازنی هم بسازید فرض کنید 2000 هزینش میشه.
                          خوب این که سطح کارتون را هم بالا مبره.تازه باهاش میشه باتری ها را سریع تر شارژ کرد.

دیدگاه

http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/3169-led-driver-3-4x3w-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.html
                            دوستان این درایور اگه به برق باشه و هیچ ال ای دی بهش وصل نباشه اتفاقی میوفته ؟ یا اگه یکی از led ها وسط کار بسوزه ؟ (میخوام مطمئن بشم)
                            زندگی پر ز وجود است ولی ..
                            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

اگه یکی از ال ای دی ها بسوزه همشون خاموش میشه.نکته ای که من از دوستان یاد گرفتم اینه که وقتی میخوایم درایور را به برق بزنیم اول باید ال ای دی ها را وصل کنیم بعد به برق بزنیم.

دیدگاه

چنتا ال ای دی داشتم ک وقتی سوختن یه جورایی برای تولید نور باید بیشتر از حد معمول جریان ازشونرد بشه تا نور بدن برا همین خواستم بدونم وقتی مثلا 4 تا led وصل کردیم به این درایور وقتی یکی میسوزه چه اتفاقی میوفته مقاومت led میره بالا و جریان کمی ازش رد میشه و لامپای دیگه روشن نمیشن ؟ یا اتصال کوتاه میشه و ... (که اینطوری که شما گفتین اتصال کوتاه نمیشن) .. چون دیود های معمولی وقتی میسوزن انگار اتصال کوتاه میشن اتصال کوتاه هم نشن مقاومتشون میاد پایین ؟ یه چیزایی قبلا شنیده بودم ولی الان همه شو با هم قاطی کردم

-و اینکه بدون بار اگه درایور وصل بشه به برق مشکلی برای درایور که ایجاد نمیشه ؟میرن رو یه حدکثر ولتاژی می ایستن دیگه ؟
                                زندگی پر ز وجود است ولی ..
                                ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X