اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

یه سوال دیگه هم دارم لطفا همه سوالهای قبلیم رو هم جواب بدین.

یه مطلبی را خواندم که آن را عینا اینجا نقل میکنم

دقت شود که میزان نور یک لامپ 200 وات بیشتر از دو عدد لامپ 100 وات است همچنین بازدهی نور لامپ رشته ای معمولی بیشتر از لامپ شمعی با وات مساوی است از این رو در محیط هایی که روشنایی بیشتر مورد نیاز است از یک لامپ معمولی با وات بیشتر بجای چند لامپ کم وات استفاده گردد .

حال به نظرتان مثلا استفاده از 1 پاور ال ای دی 20 وات نور بیشتری دارد یا 20 تا یک وات؟
    البته شاید این موضوع برای لامپ های ال ای دی صادق نیست اساتید نظر بدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi357
      به جای هیت سینک از چیز دیگری نمیشه استفاده کرد که 18 تا ال ای دی رو یکجا داشته باشیم مثلا تو پروژکتور های پاور ال ای دی از چی برای خنک کاری استفاده میکنن؟

من از طرح این لامپ خیلی خوشم میاد کاش میتونستم اینطوری درست کنم البته این ال ای دی هاش ظاهرا کلاهی هست ولی خیلی خوب تو حباب جا داده شده

هیت سینکهای POWER LEDچیز خاصی نیست یک ورق آلومینیوم که روش برد چاپ شده در تهران هم برد آلومینیومی میسازند( من که اصفهانم در دسترسم نیست)با پروتل رسم کن و بده برات بزنند
      در پروژکتورها هم دو روش یکی همین که بالا گفتم یعنی زدن برد آلومینیوم دیگری همون هیت سینکهای ستاره ای را روی ورق آلومینیوم کلفت پرچ یا پیچ میکنند

در مورد آن لامپ هم به اینجا سر بزن شاید مفید باشه
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6153#msg236153
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

یعنی میتونم به جای هیت سینک رو ورقه آلومینیوم ال ای دی ها رو بذارم بعد پایه هاشو دستی لحیم کنم چون این تعداد لحیم کردنش کاری نداره فقط ورقه آلومینیوم دقیقا به کجای ال ای دی باید بچسبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi357
          یعنی میتونم به جای هیت سینک رو ورقه آلومینیوم ال ای دی ها رو بذارم بعد پایه هاشو دستی لحیم کنم چون این تعداد لحیم کردنش کاری نداره فقط ورقه آلومینیوم دقیقا به کجای ال ای دی باید بچسبه؟
          اگه بدی برد آلومینیوم برات درست کن مسقیم پایه ها به برد آلومینیوم لحیم میشه

اما اون روش دوم که گفتم اول شما یک هیت سینک ستاره ای میخری روش ledرا لحیم میکنی بعد آن هیت سینک ستاره ای را روی یک ورق آلومینیوم پیچ میکنی یا میچسبونی مثل این شکل

http://mbank.blogdetik.com/files/201...-heatsink2.jpg
          ولتر

دیدگاه

سلام بر دوستان گلم
            تاپیک بسیار پرباری است
            دست همه دوستان درد نکنه

سوال داشتم:
            میخواهم یک ال ای دی پاور یک وات (HPLED 1w) را با باتری 12 ولت روشن کنم و میخواهم به جای مقاومت از رگولاتور استفاده کنم
            فکر کنم بهترین رگولاتور در این جا LM317 باشه که قابل تنظیم هم داره.
            سوال من اینجا این است که:
            1- رگولاتور LM317 تا چند آمپر میتواند از خود عبور دهد؟ و آیا رگولاترهای هستند که تا چندین آمپر عبور داده ومثل LM317 عمل کنند؟
            2- در اینترنت مدارهای مختلفی (با خارن و مقاومت..) برای استفاده از LM317 هست. بهترین مدار برای استفاده من را بی زحمت میتونید قرار دهید
            (چه مقاومتی و چه مداری نیاز هست تا خروجی دقیق 3.3 ولت باشه)
            3- رگولاتور LM317 در ورودی اش , چه رنجهای از ولتاژ را میتواند تحمل کند.....
            آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
              سلام بر دوستان گلم
              تاپیک بسیار پرباری است
              دست همه دوستان درد نکنه

سوال داشتم:
              میخواهم یک ال ای دی پاور یک وات (HPLED 1w) را با باتری 12 ولت روشن کنم و میخواهم به جای مقاومت از رگولاتور استفاده کنم
              فکر کنم بهترین رگولاتور در این جا LM317 باشه که قابل تنظیم هم داره.
              سوال من اینجا این است که:
              1- رگولاتور LM317 تا چند آمپر میتواند از خود عبور دهد؟ و آیا رگولاترهای هستند که تا چندین آمپر عبور داده ومثل LM317 عمل کنند؟
              2- در اینترنت مدارهای مختلفی (با خارن و مقاومت..) برای استفاده از LM317 هست. بهترین مدار برای استفاده من را بی زحمت میتونید قرار دهید
              (چه مقاومتی و چه مداری نیاز هست تا خروجی دقیق 3.3 ولت باشه)
              3- رگولاتور LM317 در ورودی اش , چه رنجهای از ولتاژ را میتواند تحمل کند.....
              LM317تا یک آمپر حداکثر جریان میدهLM350تا سه آمپرLM338تا 5 آمپر
              ساده ترین مدار و جواب بقیه سوالات شما تو دیتا شیت همین LM317به سادگی جواب داده شده

و میتونید این عبارت هم تو گوگل سرچ کنید Lm317 CALCULATOR که دیگه زحمت حساب کردن مقاومت و این چیزها را خود نرم افزار این سایتها میکشه
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                LM317تا یک آمپر حداکثر جریان میدهLM350تا سه آمپرLM338تا 5 آمپر
                ساده ترین مدار و جواب بقیه سوالات شما تو دیتا شیت همین LM317به سادگی جواب داده شده
                سلام دوست عزیز
                دستتتون درد نکنه

دو تا سوال دیگه (اگر زحمتی نیست):
                1- نوع 3 و 5 آمپریش در بازار پیدا میشه؟ یا فقط در اینترنت هست؟
                2- اگر زحمتی نیست ساده ترین مدار را خودتون قرار دهید , ممنون میشم
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دو سال داشتم :
                  1- شنیدم LED یک میلی آمپر وجود داره (فکر کنم پیکو ال ای دی نام داره)
                  در بازار گشتم و پیدا نکردم. دوستان نمیدانند از کجا میتونم بگیر ؟

2- ال ای دی 0.3 وات هم آیا تو بازار هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                    سلام دوست عزیز
                    دستتتون درد نکنه

دو تا سوال دیگه (اگر زحمتی نیست):
                    1- نوع 3 و 5 آمپریش در بازار پیدا میشه؟ یا فقط در اینترنت هست؟
                    2- اگر زحمتی نیست ساده ترین مدار را خودتون قرار دهید , ممنون میشم
                    سلام
                    وظیفه است

1-بله هر دو نوعش تو بازار بوده من که از تهران سفارش دادم برام ارسال کردند

اینم هم مدار ساده برای رگولاتور ولتاژ و پایینی برا رگولاتور جریان البته برا ساده تر شدن مدار اگه خازنها را هم حذف کنید مشکلی پیش نمیاد
                    http://diyaudioprojects.com/Technica...age-Regulator/
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      دو سال داشتم :
                      1- شنیدم LED یک میلی آمپر وجود داره (فکر کنم پیکو ال ای دی نام داره)
                      در بازار گشتم و پیدا نکردم. دوستان نمیدانند از کجا میتونم بگیر ؟

2- ال ای دی 0.3 وات هم آیا تو بازار هست؟
                      حالا اگه این ledهم پیدا بشه نورش به درد یک بک لایت دکمه موبایل میخوره و از همه مهمتر اینقدر ریزه که لحیم کردنش مشکل میشه

LED نیم وات وجود داره 0.3هم هست اما نور خیلی زیادی نسبت به LEDهای معمولی نداره
                      ولتر

دیدگاه

اگه بدی برد آلومینیوم برات درست کن مسقیم پایه ها به برد آلومینیوم لحیم میشه

اما اون روش دوم که گفتم اول شما یک هیت سینک ستاره ای میخری روش ledرا لحیم میکنی بعد آن هیت سینک ستاره ای را روی یک ورق آلومینیوم پیچ میکنی یا میچسبونی مثل این شکل

http://mbank.blogdetik.com/files/201...-heatsink2.jpg
                        1- این خمیر سیلیکون که بعضی از دوستان گفتند جریانش چیه؟
                        2- وقتی ال ای دی رو روی هیت سینک لحیم میکنیم هیت سینک حرارت را به وسیله همین پایه های ال ای دی که لحیم شده انتقال میدهد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi357
                          2- وقتی ال ای دی رو روی هیت سینک لحیم میکنیم هیت سینک حرارت را به وسیله همین پایه های ال ای دی که لحیم شده انتقال میدهد؟
                          سلام دوست عزیز
                          با اجازه اساتید , من جواب این دوستمونو بدم
                          خمیر سیلیکون مرغوب موجب میشه که حرارت بهتر منتقل بشه
                          در این LED ها آنقدر مهم نیست, و حرارت هم انقدر زیاد نیست
                          وقتی از TEC (ترموالکتریک) یا همون المانهای سرد کننده استفاده میکنید , اگر خمیر سیلیکون نزنید , بعد از مدت کوتاهی میسوزد(به دلیل حرارت بالا
                          و نیاز به دفع شدید حرارت)
                          میشه گفت سیلیکون مثل یک کاتالیزور برای انتقال حرارت استفاده میشه

دیدگاه

حالا اگه این ledهم پیدا بشه نورش به درد یک بک لایت دکمه موبایل میخوره و از همه مهمتر اینقدر ریزه که لحیم کردنش مشکل میشه

LED نیم وات وجود داره 0.3هم هست اما نور خیلی زیادی نسبت به LEDهای معمولی نداره
                            بینهایت ممنون دوست عزیز

پ.ن: من میتونم اسم شریفتونو بدونم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi357
                              پاور led کفش فلزه و اون قسمت فلزی با هیت سینک ستاره ای در تماس است و از قسمت پایه لحیم شده حرارت را انتقال نمیدهد البته بهتر بگم قرار نیست انتقال بده چون بالاخره یک مقدار گرما هم از طریق پایه انتقال پیدا میکنه.یک نکته هم هست که باید خوب این ال ای دی ها را حرارتشون را دفع کنه اگه عمرشون شدیدا کم میشه در مورد سوال اولتون هم که دوستمون توضیح دادن
                              نوشته اصلی توسط sina1359
                              بینهایت ممنون دوست عزیز

پ.ن: من میتونم اسم شریفتونو بدونم؟
                              خواهش میکنم من محمد هستم
                              ولتر

دیدگاه

1-پس خمیر سیلیکون در ال ای دی ها به کار بردنش اختیاری هست. حالا اگه خواستیم بزنیم (برای طول عمر بیشتر) بین کف هیت سینک و ال ای دی باید بزنم؟

2- ال ای دی روی هیت سینک نیاز به فشار خاصی موقع لحیم کردن نداره؟ یعنی همین که بذاریم روی هیت سینک لحیم کنیم کف ال ای دی کامل میچسبه به هیت سینک؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X