اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل ربات از راه دور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل ربات از راه دور

نوشته اصلی توسط afshin.k
    مطمینید؟ من فکر می کنم لپ تاپا کنار زمین می ذاشتن...
    همون طور که دوستان گفتن برای استفاده از قدرت پردازش بالای لپ تاپ بوده...
    یعنی برنامه از رو لپ تاپ اجرا می شده
    اگه دیده باشید ربات های دیگه مثل میدل سایز که به پرداز قوی نیاز داره رو هر رباتی ی لپ تاپ می ذارن
    (اعضای محترم اون تیم ی مقدار بد اخلاق به نظر می رسیدن برا همین منم نتونستم زیاد ازشون اطلاعات بگیرم!)
    اونو یادمه اما یکی از تیما بود که لپ تاپو روی ربات گذاشته بودن...!
    با توجه به قوانین مسابقات مین یاب(نه دوربین نیاز داشت و نه کنترل مجاز بود) هرچی فکر میکنم دلیلی برای تبادل اطلاعات با لپ تاپ نمیبینم؟!
    با یه برنامه نویسی نسبتا خوب مشکلشون حل بود... درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.k
      اینم چندتا عکس از ایران اپن مربوط به موضوع:
      http://www.ecapic.ir/image/ECA-100619194935.jpg
      http://www.ecapic.ir/image/ECA-100619195012.jpg
      http://www.ecapic.ir/image/ECA-100619195046.jpg
      عکس 2 مربوط به روبات Quadrotor و عکس 3 یه نرم افزار شبیه ساز پرواز هست که تمام هواپیما ها و هلی کوپتر ها رو در کتابخونه اس داره. تو عکس یه sample مربوط به quadrotor اجرا شده.(منظور اینکه عکس 2و 3 ربطی به هم ندارن و فکر نکنید که روبات داره با نرم افزار کنترل میشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dash_mahmoud
        عکس 2 مربوط به روبات Quadrotor و عکس 3 یه نرم افزار شبیه ساز پرواز هست که تمام هواپیما ها و هلی کوپتر ها رو در کتابخونه اس داره. تو عکس یه sample مربوط به quadrotor اجرا شده.(منظور اینکه عکس 2و 3 ربطی به هم ندارن و فکر نکنید که روبات داره با نرم افزار کنترل میشه)
        ممنون چون من کمی شک کردم
        چیزی که ما میخوایم دقیقا کنترل یک هواپیما ی کوچیک با لپ تاپه که البته از فاصله ی نزدیکی هم نیست!
        اگه بدونم تنها چیزی که میتونه کمکم کنه(با توجه به کنترل از طریق دوربین و حجم بالای اطلاعات و فاصله زیاد) همون wlanهست احتمالا بتونم از خارج از کشور هم تهیش کنم اما موضوع اینه که باید مطمئن باشم چون بودجه محدوده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narges_h
          اونو یادمه اما یکی از تیما بود که لپ تاپو روی ربات گذاشته بودن...!
          با توجه به قوانین مسابقات مین یاب(نه دوربین نیاز داشت و نه کنترل مجاز بود) هرچی فکر میکنم دلیلی برای تبادل اطلاعات با لپ تاپ نمیبینم؟!
          با یه برنامه نویسی نسبتا خوب مشکلشون حل بود... درسته؟
          اگه تو قوانین نبود پس چرا DQ شون نکردید؟!!
          "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

واضحه که نرم افزار شبیه سازه، اما من نمی فهمم چرا شبیه ساز نیاز داشتن؟!
            "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narges_h
              ممنون چون من کمی شک کردم
              چیزی که ما میخوایم دقیقا کنترل یک هواپیما ی کوچیک با لپ تاپه که البته از فاصله ی نزدیکی هم نیست!
              اگه بدونم تنها چیزی که میتونه کمکم کنه(با توجه به کنترل از طریق دوربین و حجم بالای اطلاعات و فاصله زیاد) همون wlanهست احتمالا بتونم از خارج از کشور هم تهیش کنم اما موضوع اینه که باید مطمئن باشم چون بودجه محدوده...
              فکر نکنم با WLAN بتونید برد زیاد (در حد هواپیما ) رو ساپورت کنید (فکر کنم نهایت برد WLAN در محیط باز و Access Point قوی نهایتا 100-200 متر باشه). اگه فرستنده و گیرنده ثابت باشن ، میشه واسه فاصله زیاد از دیش WLAN (دیش مشبک که واسه اینترنت وایرلس استفاده میشه) استفاده کرد ولی برای مورد شما چون روبات متحرک هست نمیشه از دیش وایرلس برای برد بیشتر استفاده کرد!

نکنه دارین هواپیمای جاسوسی میسازید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.k
                واضحه که نرم افزار شبیه سازه، اما من نمی فهمم چرا شبیه ساز نیاز داشتن؟!
                در کل شبیه ساز خوبه! :eek: :smile: مثل این میمونه که بگیم چرا به متلب یا پروتئوس و... نیاز داریم.

ولی در مورد اینکه چرا یه روبات گذاشتن اونجا و یه شبیه ساز رو در میان عموم run کردن ، فکر کنم قصد گمراه کردن بازدید کننده ها رو داشتن که ملت فکر کنن سیستمشون خیلی خفنه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshin.k
                  اگه تو قوانین نبود پس چرا DQ شون نکردید؟!!
                  موضوع اینه که مطمئنا برای کنترل رباتشون از لپ تاپ استفاده نمیکردن.
                  شاید برای ذخیره و نمایش مکان مین هاست که البته بازم فکر میکنم نیازی نبوده...!

دیدگاه

فکر نکنم با WLAN بتونید برد زیاد (در حد هواپیما ) رو ساپورت کنید (فکر کنم نهایت برد WLAN در محیط باز و Access Point قوی نهایتا 100-200 متر باشه). اگه فرستنده و گیرنده ثابت باشن ، میشه واسه فاصله زیاد از دیش WLAN (دیش مشبک که واسه اینترنت وایرلس استفاده میشه) استفاده کرد ولی برای مورد شما چون روبات متحرک هست نمیشه از دیش وایرلس برای برد بیشتر استفاده کرد!
                    نمیدونم بیشتر از 100 متر میشه یا نه...!
                    اما اگه نشد پس ما چکار کنیم؟
                    توی مسابقات از 100 متر کمتره؟
                    نکنه دارین هواپیمای جاسوسی میسازید
                    نه در اون حد نیست!

دیدگاه

سلام
                      راهای زیادی برای ارتباط بی سیم وجود داره اگر فرض کنیم که شما می خواید اطلاعاتی به یک هواپیما ارسال یا دریافت کنید بهترین راه که من خودم ازش استفاده می کنم xbee است که من از مدل xbee pro 900 که قادر تا 10 کیلومتر بصورت los ارسال و دریافت کنه استفاده می کنم. به راحتی میشه یکی از ماژول ها رو به پی سی وصل کرد و از طریق پورت usb البته با تبدیل سریال ، بعنوان groundstation هواپیما رو مونیتور کرد

دیدگاه

بچه نمیشه از اینا استفاده کرد !
                        http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=81
                        آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

خوب کاری میکنی !!
                          نادان با اخلاق بهتر از عالم بی اخلاقه !
                          منظورم از rf این بود که میشه تا برد 100 متر خیلی راحت و بی دردسر ازشون جواب گرفت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hansariii
                            سلام
                            راهای زیادی برای ارتباط بی سیم وجود داره اگر فرض کنیم که شما می خواید اطلاعاتی به یک هواپیما ارسال یا دریافت کنید بهترین راه که من خودم ازش استفاده می کنم xbee است که من از مدل xbee pro 900 که قادر تا 10 کیلومتر بصورت los ارسال و دریافت کنه استفاده می کنم. به راحتی میشه یکی از ماژول ها رو به پی سی وصل کرد و از طریق پورت usb البته با تبدیل سریال ، بعنوان groundstation هواپیما رو مونیتور کرد
                            سلام.
                            من فقفط اسم xbee رو شنیدم و میگفتن که خیلی جالب و جدیده اما فکر میکنم قیمتش گرون باشه درسته؟
                            و البته کار باهاش سخت...
                            توی بازار ایران گیر میاد؟

دیدگاه

در ضمن تو این سایت ماژول های بدرد بخوری پیدا کردم !!!
                              http://www.parsrobot.ir/Homepage.aspx

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
                                بچه نمیشه از اینا استفاده کرد !
                                http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=81
                                یعنی منظورتون استفاده از rfm12bpهست؟
                                یادم یه استاد داشتیم سر راه اندازیش خیلی براش مشکل پیش اومد!
                                باید سخت باشه درسته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X