اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل ربات از راه دور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل ربات از راه دور

اولا من باهات موافقم
    دوما من شروع نکردم
    سوما دلیلی نمی بینم بخاطر بعضی ادمای مغرور (گندهها) ما بچه ها بی خیال

قیمت xbee بسته به نوعش از 60-100 متغییره و جوان الکترونیک و بل الکترونیک داره
    بل الکترونیک 2-3 مدل داره

دیدگاه

دوست عزیز ما هم مشکلی نداریم ، فقط خوبه اگه میبینی کسی چیزی رو اشتباه میگه یا بلد نیست کمکش کنید تا یاد بگیره نه اینکه مسخرش کنید !!! بگذریم .
      منم به این نوع ارتباط خیلی احتیاج دارم . میشه راهنمایی کنی که چجوری باید استفاده کنیم ؟ شماتیکی ... ؟ :agree:
      آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

سلام دوباره
        یکی از امکانات xbee براحتی می شه مثل rf link ازش استفاده کرد کافی تغذیه بشه 3.3 ولت و دو خط rx و tx مثلا یک میکرد به اون وصل شه

دیدگاه

تمام پست های بی ربط حذف شدند.
          دوستان لطفا به قوانین و شخصیت همدیگر احترام بگذارید .در صورت تکرار این لحن صحبت ها قطعا با کاربران خاطی برخورد خواهد شد.

متشکر از توجهتان
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط proteus_end
            بچه نمیشه از اینا استفاده کرد !
            http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=81
            مشکل این ماژول اینه که سرعت (نرخ انتقال) پایینی داره.فکر کنم حداکثر 19200bps باشه.با توجه به اینکه میخوان ارتباط ویدیویی داشته باشن نمیشه ازش استفاده کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hansariii
              سلام
              راهای زیادی برای ارتباط بی سیم وجود داره اگر فرض کنیم که شما می خواید اطلاعاتی به یک هواپیما ارسال یا دریافت کنید بهترین راه که من خودم ازش استفاده می کنم xbee است که من از مدل xbee pro 900 که قادر تا 10 کیلومتر بصورت los ارسال و دریافت کنه استفاده می کنم. به راحتی میشه یکی از ماژول ها رو به پی سی وصل کرد و از طریق پورت usb البته با تبدیل سریال ، بعنوان groundstation هواپیما رو مونیتور کرد
              ماژول های XBee خیلی عالی هستن و مهمتر از همه چی کاملا صنعتی هستن.ولی دلیل پیشنهاد WLAN این بود که علاوه بر پهنای باند بالا و قابل دسترسی بالا (الان همه لپ تاپ ها WLAN دارن) ، ارتباط ویدیویی از طریق یک IP Camera و WLAN خیلی خیلی سادست ، به راحتی استفاده از نرم افزار VLC Player، حالا در نظر بگیرید با یه ماژول FSK یا BT یا XBee چه مکافاتی داره اطلاعات رو از دوربین دریافت کنیم ، بفرستیم ، بعد از دریافت آشکار کنیم.

این ماژول XBee‐PRO® 900 هم طبق اطلاعات دیتاشیت :

Indoor/Urban: up to 450ft (140m)
              Outdoor line-of-sight: up to 1.8 miles (3 km)
              در محیط اتاق 140 متر و در محیط باز حداکثر 3 کیلومتر برد داره(البته تو دیتا شیت ذکر شده اگه از تقویت کننده آنتن استفاده بشه برد به 10 کیلومتر هم میرسه)

RF Data Rate: 156.25 kbps
              که اگه بخواهیم به بایت حساب کنیم میشه حدود 19KB/S

فکر کنم 19K برای تبادل تصاویر ویدئویی کم باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narges_h
                نمیدونم بیشتر از 100 متر میشه یا نه...!
                اما اگه نشد پس ما چکار کنیم؟
                توی مسابقات از 100 متر کمتره؟نه در اون حد نیست!
                والا من نمیدونم شما از چه نوع دوربینی استفاده می کنید.(خروجی آنالوگ یا دیجیتال)
                اگه دوربینتون آنالوگه(AV) استفاده از ماژول های WLAN و XBee و .... خیلی مکافات داره ، یعنی باید قبل ارسال فریم ها با سینک سپریتور جدا بشه ، بعدش اطلاعات هر فریم به دیجیتال تبدیل بشه و بعد ارسال (خیلی مکافات داره! خودش به تنهایی یه پروژ خفنه)
                ولی برا دوربین آنالوگ یه روش ساده هم وجود داره.شما می تونی برا ارسال تصاویر از یه Video Sender استفاده کنی که ورودی آنالوگ هم داره و برای اطلاعات کنترلی روبات از یه ماژول FSK یا XBee یا ... ولی فکر کنم Video Sender با برد های بالا گرون باشه و در ضمن توان مصرفی بالایی داشته باشه. و بعلاوه اینکه تو محیط مسابقات بدلیل وجود نویز روبات های رقیب امکان داره قاطی کنه!(من تجربه قاطی کردن ماژول BT و FSK در محیط مسابقات رو دارم) ولی WLAN و XBee قابل اطمینان هستن

ساده ترین روش استفاده از IP Camera و WLAN هست!با آنتن تقویتی و Access Point قوی فکر کنم بشه برد رو به 200 متر رسوند.
                در مورد اینکه آیا تو مسابقات برد از 100 متر بیشتره یا نه ، اگه مسابقات درست و درمونی باشه حتما تو رول های مسابقه ذکر میکنن. ولی اگه نگفتن ، ببین محل برگزاریش کجاست!!! ببیت از 100 متر بیشتره یا نه :nerd: :redface:

دیدگاه

بچه ها این مشخصات یه فرستده و گیرنده تصویر هست ! (برای آنالوگ ) :agree:

فرستنده و گیرنده بیسیم (ترانسمیتر رسیور)
                  فرستنده و گیرنده صدا و تصویر بیسیم
                  - در انواع مختلف با توان های مختلف برای استفاده در مسافت های واقعی 200 ، 500 و 1000 متر!
                  - قابلیت انتقال تصویر و صدای استریو از طریق دوربین ،تلویزیون ،دستگاه ویدئو ،رسیور ماهواره از میان طبقات ساختمان
                  - استفاده از امواج مدوله FM با فرکانس 2.4 گیگاهرتز
                  - قابلیت انتقال صدا و تصویر با کیفیت بالا جهت دریافت در اتاق ها یا طبقات مجاور
                  - دارای 4 دیپ سویچ دو حالته جهت استفاده همزمان 16 دوربین! (البته برای هر عدد دوربین بایستی از یک جفت فرستنده و گیرنده بصورت مجزا استفاده نمود)
                  - ولتاژ ورودی : 12 ولت دی سی
                  - سایز دستگاه : 103x30x59 میلیمتر

قیمت برد 200 متر : 150000 تومان
                  قیمت برد 500 متر : 170000 تومان
                  قیمت برد 1000 متر : 210000 تومان

دیدگاه

سلام
                    منظور من تله متری با یک پرنده مثل هواپیما بود که استفاده از xbeeبهترین گزینه است و برد این نوع xbeeبصورت LOSو با انتن گین بالا 10km است. که به هیچ وجه شما در مورد یک هواپیما مدل به بردی بیش از 500-1000 متر نیاز ندارید تازه برد یک فرستنده هوایی با فرستنده زمینی خیلی فرق می کنه.
                    اگر xbee رو برای یک اتوپایلوت هواپیما بکار ببرید به بردی خیلی بیشتر از این می رسید.
                    من رو روبات های زمینی کار نکردم و نمی دونم چرا باید اطلاعات تصویری به جای دیگه ارسال بشه (مانیتور کردن یا پردازش تصویر) اما من فکر می کنم پردازش تصویر روی خود ربات موثر تر و سریع تره
                    من استفاده از single-board computer رو مثل beagleboard, hawk,pico820, و یک مدل دیگه که از یک cpu چهار هسته ای استفاده می کنه ، روی خود ربات ترجیح میدم و برای مانیتور کردن هم می شه از یک فرستنده انالوگ که با قیمت بسیار پایین پیدا می شه و می شه خروجی rf اونو یک مرحله تقویت کرد تا به برد بالاتری برسیم ، استفاده کرد

دیدگاه

من میدونم که IC یا ماژولی وجود داره که وصل میشه به پورت سریال میکروکنترلر (USART) و اطلاعات رو تبدیل به LAN میکنه، سپس خروجی این IC وصل میشه به یک مودم وایرلس و اطلاعات رو برای کامپیوتر ارسال میکنه (این کاریه که تقریبا همه روبات های امدادگر واقعی انجام میدهند). حالا واسه ی خودم هم سوال هستش که اولا این IC اسمش و مدلش چیه و ثانیا بعد از دریافت اطلاعات در کامپیوتر، چه طور میشه این اطلاعات رو مونیتور کرد. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.

دیدگاه

دوست عزیز کامل ترین نوع این جور ماژول ها اینه :
                        http://tetagroup.fa.namayeshgah.com/files/8139/Products/26287-Catalog.pdf
                        مستقیم سریال رو به WLan تبدیل میکنه :read:
                        درضمن تو ایران هم موجوده

دیدگاه

بچه ها به نظر شما اگه از این ماژول استفاه کنیم مدار رو به اینتر نت وصل کنیم با اون IP که میده بهمون میشه روبات یا هواپیما رو مثلا از تو خونه کنترل کنیم ؟ :question:

دیدگاه

دوست عزیز کامل ترین نوع این جور ماژول ها اینه :
                            http://tetagroup.fa.namayeshgah.com/files/8139/Products/26287-Catalog.pdf
                            مستقیم سریال رو به WLan تبدیل میکنه :read:
                            درضمن تو ایران هم موجوده
                            با تشکر از اطلاعاتی که دادید، یادمه توی مسابقات ایران اوپن به من گفتند که با یک IC که smd هم بود این کار رو انجام داده بودند و احتیاجی به ماژولی به این پیشرفته ای نبود. شما اطلاعات دیگه ای ندارید؟
                            اگر هم قیمت حدودی این ماژول رو می دونید ممنون میشم.

دیدگاه

بچه ها به نظر شما اگه از این ماژول استفاه کنیم مدار رو به اینتر نت وصل کنیم با اون IP که میده بهمون میشه روبات یا هواپیما رو مثلا از تو خونه کنترل کنیم ؟ :question:
                              اگه از ISP که ازش سرویس اینترنت میگیرید ، تقاضای IP استاتیک کنید ، میشه.هزینه هر IP استاتیک هم فکر کنم 5 تا 10 هزار تومنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hansariii
                                سلام
                                منظور من تله متری با یک پرنده مثل هواپیما بود که استفاده از xbeeبهترین گزینه است و برد این نوع xbeeبصورت LOSو با انتن گین بالا 10km است. که به هیچ وجه شما در مورد یک هواپیما مدل به بردی بیش از 500-1000 متر نیاز ندارید تازه برد یک فرستنده هوایی با فرستنده زمینی خیلی فرق می کنه.
                                اگر xbee رو برای یک اتوپایلوت هواپیما بکار ببرید به بردی خیلی بیشتر از این می رسید.
                                من رو روبات های زمینی کار نکردم و نمی دونم چرا باید اطلاعات تصویری به جای دیگه ارسال بشه (مانیتور کردن یا پردازش تصویر) اما من فکر می کنم پردازش تصویر روی خود ربات موثر تر و سریع تره
                                من استفاده از single-board computer رو مثل beagleboard, hawk,pico820, و یک مدل دیگه که از یک cpu چهار هسته ای استفاده می کنه ، روی خود ربات ترجیح میدم و برای مانیتور کردن هم می شه از یک فرستنده انالوگ که با قیمت بسیار پایین پیدا می شه و می شه خروجی rf اونو یک مرحله تقویت کرد تا به برد بالاتری برسیم ، استفاده کرد

منم نظرم همینه که اگه میخواهید تصاویر دوربین رو پردازش کنید و روبات رو کنترل کنید ، حتما از پی سی صنعتی امثال Advantage و Winmate و .... روی خود روبات استفاده کنید.اگه تصویر و بفرستین ، پردازش کنید ، بعد روبات رو کنترل کنید ،حل کردن مشکلات این تاخیری که ایجاد میشه خیلی سخته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X