سلام.
برای خلبان اتوماتیک ماوبال (هواپیما)نیاز به یک کیت خاص هست که یه سری مدارات و gps رو در بر میگیره.
قیمتش اگر بخوایم از خارج وارد کنیم خیلی گرونه.
حالا ما میخوایم اگر بشه اینو بسازیم.
کسی هست که اطلاعاتی در مورد این مدارات داشته باشه؟
ممنون. :agree:
سلام
دوست عزیز برای مشخص کردن موقعیت می تونی از ماژول های gps استفاده کنید.وبرای کنترل این هواپیما باید از فرستنده و گیرنده برد بالا استفاده کنید که روی این قضیه شما باید کار کنید و ببنید تا چه بردی می خواهید هواپیما را مورد کنترل قرار دهید.
موفق باشید.
کیتی که قراره اینها رو بر بگیره هرچی کوچیک تر و سبک وزنتر باشه بهتره.
بردش فکر نمیکنم بیشتر از 100 متر بشه.
اگر کسی چیز خاصی در مورد خلبان اتوماتیک میدونه میشه بگه تا قضیه روشنتر بشه؟
از همکاریتون هم بسیار ممنون.
موتورها از نوع maxon هستن و نیرو محرکه ی هواپیما با بالهاشه که تامین میشه(بال میزنه)
خلبان اتوماتیک یعنی اینکه نه با کنترل چشمی کنترل بشه و نه از طریق لپ تاپ مدیر پروژمون میگفتن یعنی با کمک اون کیت خاص خودش مسیرش رو طی میکنه و موانع رو دور میزنه.
سلامم اگر محدودیت وزنی دارید شما می تونید با راحت روشی که ارزونم هست از یک FMA استفاده کنید البته اگر در محیط بیرون بخواد پرواز کنه. این FMA از ترکیب سنسورهای ترموپیل تشکیل شده که یا اندازه گیری اختلاف دما می تونن برای اندازه گیری زاویه پیچ و رول پرندتون استفاده کنید که ساختمان ساده داره و خودتون هم می تونید درست کنید و یا از یک AHRS استفاده کنید تا زاویه استخراج شه و با استفاهد از اون بتونید هواپیما رو پایدار کنید.
سلام
من خودم با لپ تاپ روباتمو کنترل می کنم اونم با بیسیم 433 مگاهرتزی کد شده!
برنامشو با vb.net نوشتم و با usb به لپ تاپم وصل می شه !
تو ایران اوپن امسال هم شرکت کردم و دوم تو لیگ نمایشی شدم و نرم افزارم قابلیت مانیتورینگ روبات هم داره که به صورت زنده تصاویر ارسالی دوربین بیسیم روباتو نمایش می ده!
با rx وtx میکرو به تبدیل usb راش انداختم
www.ali.khorshidi.net
دیدگاه