اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت cnc از ابتدا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت cnc از ابتدا

در کلیپ زیر یک CNC با طراحی کامل بخش های مکانیک و الکترونیک و نرم افزار کنترل کننده آن نمایش داده شده که حرکت محور z برای کاهش هزینه بصورت دستی و حرکت دو محور دیگر با فرمان کامپیوتر انجام می شود:

http://www.aparat.com/v/d7Rce
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
      شکل زیر یکی از این نمونه هاست که بدنه آن از چوب ساخته شده است.
      سلام
      آقای کی نژاد امکانش هست چند تا عکس دیگه از این دستگاه cnc چوب بذارید تا بیشتر با نحوه اتصلات میکانیکش آشنا بشیم؟ چن اگه بخاهیم این را بشازیم جزییات بیشتر لازمه ...
      فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
      فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
      فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
      فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

عکس از اینترنت برداشته شده و زوایای دیگر آن موجود نیست:

http://toolmonger.com/2007/10/04/the...sed/#more-7464
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
          عکس از اینترنت برداشته شده و زوایای دیگر آن موجود نیست:
          http://toolmonger.com/2007/10/04/the...sed/#more-7464
          میگم غیر از این دستگاه که لینکش درلینکی که اقای طراح قرار دادند بود:

که اینم با چوب ساخته شده از دوستان که قبلا سرچ کردند کسی از cnc های ساده دارند قرار بدهند ببینیم چطوریه؟
          در ضمن این عکسی که گذاشتم محور x و y چطور حرکت می کنه !؟ oo:
          فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
          فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
          فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
          فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

بطورکلی مکانیزم حرکت هر محور بسته به معذورات مختلف مانند دقت حرکت و وزن قابل جابجایی و سرعت پیشروی و هزینه و غیره می تواند بر مبنای پیچ و مهره (بال اسکرو یا معمولی)، تسمه تایمینگ، دنده شانه ای و چرخ دنده، چرخ و زنجیر و ... باشد. در شکل اخیر می توان حدس زد که از یک مکانیزم پیچ و مهره در زیر میز برای محور طولی و همین روش برای محور عرضی استفاده شده باشد. در شکلی که قبلا قرار دادم، نحوه استفاده از روش پیچ و مهره کاملا در شکل مشخص است.

دیدگاه

سلام از دوستانی که برنامه KCam فول و همراه اکتیو در دسترسشون هست اگه لطف کنند بزارن توی سایت ممنون میشم

دیدگاه

سلام دوست عزیز من انشالا بزودی قرار میدم.
                الهم عجل لولیک الحجه بن الحسن

دیدگاه

سلام به همه cnc سازها

این لینک یک سایتی برای خرید میز صلیبی با قیمت مناسب ودقت بالا اگه حوصله ندارید خودتونو درگیر مکانیک کنید می تونید ازینا استفاده کنید

در ضمن یکمم اطلا عات داده که شاید بدردتون بخوره

http://www.automa.ir/index.php?option=com_content&view=article& id=120:-ktb220-&catid=52:demo-products

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان پورسینا
                    سلام به همه cnc سازها

این لینک یک سایتی برای خرید میز صلیبی با قیمت مناسب ودقت بالا اگه حوصله ندارید خودتونو درگیر مکانیک کنید می تونید ازینا استفاده کنید

در ضمن یکمم اطلا عات داده که شاید بدردتون بخوره

http://www.automa.ir/index.php?option=com_content&view=article& id=120:-ktb220-&catid=52:demo-products

قیمتش چنده ؟
                    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام دوستان عزیز منمن امروز به طور رسمی کار ساخت cnc رو شروع کردم فقط اسمه ای قطعه رو نمیدونم.دوستان اگه بگید اسمش چیه و از کجا میشه پیداش کرد ممنون میشم گشتم نبود به سرم زد از لوله 1/3 استفاده کنم.ممنونم میشم راهنمایی کنید.
                      Someone who can change the world
                      ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

با سلام قطعه مورد اشاره شفت هست که برای این مورد باید ماشین کاری شده باشد تا روان باشد ولی پیشنهاد بنده استفاده از ریل ساچمه ای 3تکه مخصوص کابینت هست که هم خیلی روانه هم بی دردسر از سایز25تا 70هم براحتی پیدا میشه.
                        الهم عجل لولیک الحجه بن الحسن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                          سلام دوستان عزیز منمن امروز به طور رسمی کار ساخت cnc رو شروع کردم فقط اسمه ای قطعه رو نمیدونم.دوستان اگه بگید اسمش چیه و از کجا میشه پیداش کرد ممنون میشم گشتم نبود به سرم زد از لوله 1/3 استفاده کنم.ممنونم میشم راهنمایی کنید.
                          لاینر گاید
                          واگن هاش هم باید استفاده بشه. ناظم الاطبا اکثرا دارند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                            سلام دوستان عزیز منمن امروز به طور رسمی کار ساخت cnc رو شروع کردم
                            من معمولا برا کسای که شروع به ساخت cnc میکنن چندتا آیه یاس میخونم .
                            این یکی هم برا شما :

مختصر بگم
                            اسم یک ماشینی رو که حرکت میکنه فقط و فقط اگر ( شرط لازم و کافی ) میشه cnc گذاشت که مدار بسته باشه .با استپپر موتور نمیشه cnc ساخت . یا لااقل که من نتونستم . 500 تا مورد هم دیدم که نتونستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                              مختصر بگم
                              اسم یک ماشینی رو که حرکت میکنه فقط و فقط اگر ( شرط لازم و کافی ) میشه cnc گذاشت که مدار بسته باشه .با استپپر موتور نمیشه cnc ساخت . یا لااقل که من نتونستم . 500 تا مورد هم دیدم که نتونستن
                              خیلی از شرکتهای صنعتی خارجی دارن از استپر استفاده میکنن چطور با استپر نمیشه
                              اگر منظورتون فیدبک از خروجی موتور هست که میشه از استپر هم خروجی گرفت-ولی این فیدبک با توجه به اینکه قبل از بال اسکرو و نقطه ی انتهایی کار قرار داره باز هم فیدبک درستی نیست -تنها راه گرفتن فیدبک از موقعیت نهایی سیستم هست که من تا حالا ندیدم بشه کار عملی براش پیاده کرد-البته راههایی هم داره
                              میشه شما دلیل این صحبتتون رو که چرا با استپر نمیشه رو بیان کنید اگر غیر از مواردی هست که عرض کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                                میشه شما دلیل این صحبتتون رو که چرا با استپر نمیشه رو بیان کنید اگر غیر از مواردی هست که عرض کردم
                                ببنید من با نوع موتور که مشکل ندارم با استپپر هم میشه بشرطی که مدارات فرمان و کنترلر حلقه بسته باشه .یک چند تا فیلم خارجی دیدم که با استپر موتور cncساختن و حتی مثلا یک مجسمه چوبی تراشیدن ولی من واحدی ندیدم که باهاش استپر رو مدار بسته کنن . واقعا تعجب بر انگیزه بعید میدونم سیستمی مدار باز کار کنه .

نوشته اصلی توسط voyager2020
                                ولی این فیدبک با توجه به اینکه قبل از بال اسکرو و نقطه ی انتهایی کار قرار داره باز هم فیدبک درستی نیست
                                چرا این فیدبک کاملا درسته و کلا همه cnc های عمومی (% 99.999) با این تکنیک کار میکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X