اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

نوشته اصلی توسط احسان رودپیش زاده
    J1 : تغذیه مدار هست که دو پین وسط زمین و پین پایین 5 ولت و پین بالا هم تغذیه موتور. البته رگولاتور هم داخل مدار گذاشتیم و با تغذیه موتور مدار راه میوفته و نیازی به تغذیه 5 ولت جداگونه نیست.
    J2 : خروجی که به موتور متصل میشه. پین بالا و پایین زمین هست که در بعضی از موتور ها لازمه ولی در موتور های 4 سیم استفاده نمیشه.
    J3 : کلید خارجی برای قطع و وصل کردن تغذیه مدار.
    J4 : ورودی DIR و PULSE برای کنترل موتور.
    J5 : کلید خارجی که طبق نقشه اصلی معلومه که باید به زمین وصل بشه یا به 5 ولت.
    J6 : کلید خارجی که نیم استپ بودن و تمام استپ بودنو معلوم میکنه.
    J7 : کلید خارجی برای فعال و غیر فعال کردن آی سی درایور.
    کلید های خارجی رو میتونید روی مدار با جامپر یک حالت اولیه براش تعیین کنید که همیشه به همونصورت بمونه و دیگه از کلید های اضافه استفاده نکنید.
    اینم نقشه اصلی مداره
    http://www.ecapic.ir/image/ECA-100712093404.gif
    ممنون از راهنماییت
    میگم این درایور درسته؟
    چون میکرو من داغ کرد بعد سوخت :cry:

دیدگاه

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی را&#

نوشته اصلی توسط ya30ien
      ممنون از راهنماییت
      میگم این درایور درسته؟
      چون میکرو من داغ کرد بعد سوخت :cry:
      من تا حالا از این درایور استفاده نکردم ولی باید درست باشه.
      شاید جریان ورودیشو باید کنترل میکردی یا بافر بزاری برای ارتباط بین میکرو و درایور.
      این درایور هزینه ساختش از درایور reprap فروشگاه گرونتر در میاد. جریان دهی و دقتشم کمتره حجمشم زیاده. این نظر شخصیه منه بازم خودتون میدونید.
      فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

سلام اقا من همه تجهیزات رو خمع اوری کردم ولی همین اول کار گیر کردم
        میخوام لیزر رو تست کنم ببینم کار میکنه یا نه .برا همین به یه اداپتور 3ولت و یه مقاومت 200اهم وصلش کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
        همه پایه ها رو هم امتحان کردم .به نظرتون مشکل از چیه؟
        sirvan was here too !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sirvan-j
          سلام اقا من همه تجهیزات رو خمع اوری کردم ولی همین اول کار گیر کردم
          میخوام لیزر رو تست کنم ببینم کار میکنه یا نه .برا همین به یه اداپتور 3ولت و یه مقاومت 200اهم وصلش کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
          همه پایه ها رو هم امتحان کردم .به نظرتون مشکل از چیه؟
          این لیزرا حساسن به راحتی میسوزن ممکنه سوخته باشه

دیدگاه

سلام
            چندوقت پیش من حدود ده تا دی وی دی رایتر رو اوراق کردم دیودهای بیشترشون نیم سوزبودن یا بعد از چنددقیقه میسوختن بجز یکی که دیودش تقریبادو برابر بقیه بود.
            بعداز اینکه از قاب درش اوردم وتو لنز جاسازش کردم با منبع تغذیه حدود 3.7 دوآمپر بهش وصل کردم نتیجه غیر قابل باور بود هر چیزی روبجز فلز حکاکی میکنه حتی پلکسی رو . مشکل اینجاست که نمی دونم از رو چی درش اوردم.
            به نظر باید قدرتش بیشتر از 300میلی وات باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iziran
              سلام
              چندوقت پیش من حدود ده تا دی وی دی رایتر رو اوراق کردم دیودهای بیشترشون نیم سوزبودن یا بعد از چنددقیقه میسوختن بجز یکی که دیودش تقریبادو برابر بقیه بود.
              بعداز اینکه از قاب درش اوردم وتو لنز جاسازش کردم با منبع تغذیه حدود 3.7 دوآمپر بهش وصل کردم نتیجه غیر قابل باور بود هر چیزی روبجز فلز حکاکی میکنه حتی پلکسی رو . مشکل اینجاست که نمی دونم از رو چی درش اوردم.
              به نظر باید قدرتش بیشتر از 300میلی وات باشه
              لطفا تصویری ازش قرار بدید-احتمالا دیود 9 میلیمتری باشه- قطرش چقدره؟
              راستی فکر میکنم شما قبل از سازنده ی سایت عضو سایت شدید!

دیدگاه

سلام
                در حال حاضر نمی تونم عکس رو بذارم .
                بله گمونم من یکی از اعضای اولیه سایت باشم :icon_razz:
                از همون ابتدا دنبال cnc بودم اما برداش رو نتونستم بدست بیارم سفارش ساخت هم دادم ولی کسی نتونست تولید کنه arduiono ,easy drive رو سفارش واردات دادم که باید حد اقل 100عدد اردینو و200 تا ایزی سفارش میدادم که به ترتیب 48 و 39 دونه ای برام می افتاد .بعد برد planet-cnc رو ساختم به همراه درایور استپش که آیسی درایورش گیر نیومود تا همین چند وقت پیش گه قیمتش برا هرکدوم 38 تومن می شد وبرای هر استپر 2 عد از اون ایسی ها لازم بود.
                بعد تصمیم داشتم دنبال پلاتر های قدیمی بگردم اونایی که قلم می خوردن و نقشه میکشیدن که گیر نیومد.
                کلا همه جوره بن بست بود تازه بعد از این همه سال قطعاتش داره کمکم پیدا میشن.
                برای ساختن لیزر سی ان سی می تونین از پروفیل و اتصالات کناف استفاده کنید هم سبک هستن هم ارزون و هم این که به وفور یافت میشن برش زدن وسوراخ کاریشون هم راحته. برای حرکت محور ها هم می تونیین از ریل ام دی اف ریل کشو و کمد استفاده کنید کار باحاش راحته و قیمتش هم ارزونه 80 سانتی حدود 35 تومنه . اگر لیزر میخواین بسازین ازتسمه و پولی استفادهکنید که توroboeq همه جورشرو داره اگه هم از پیچ و مهره که بهش نمیدونم چی میگن زیر زمین امجد همون گرون فروشه داره
                سعی میکنم از پروژه هایشکستخورده برا تون عکس بذارم

دیدگاه

ممنون از لطفتون -حداقل قطر دیود رو میگفتید- کی دیود ها رو جدا کردید؟

دیدگاه

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی را&#

با سلام به دوستان
                    اقا احسان به جای برد آردینو و برنامه نویسی برای میکرو و کامپیوتر نمیشه از پورت موازی و نرم افزار KCAM استفاده کرد
                    یه درایور هم واسش پیدا کردم
                    http://x-xparti-x.persiangig.com/ax/1.jpg
                    نظر شما چیه
                    با تشکر
                    شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

سلام
                      مشخصات فنی
                      650nm LPC815 Long Open Can Laser Diode
                      واینم عکسش

البته اینا تو اینترنت بودولی خودشه
                      اینم کل توضیحاتش http://hightechdealz.com/product_inf...products_id=70
                      امیدوارم که بکارتون بیاد

دیدگاه

این که از همون 5.6 میلیمتری هاست! کجاش دو برابر بوده؟
                        یعنی شما به این دیود ولتاژ 3.7 ولت رو مستقیم بهش زدید؟ !!! این دیود ها بیشتر از 2.9 -3 ولت میسوزن! البته یه نور خیلی کمی میدن ولی گیت خروجی اتصال کوتاه میشه-

دیدگاه

اقا من کلا ترسیدم دیود لیزر تست کنم چون تو شهرستان با بدبختی گیر میاد
                          نمیشه از درایورای روی دیود های موجود در بازار استفاده کنم؟
                          یا درایوری نمیشناسید که اماده بشه سفرش داد؟
                          راستی roboeq هم دیود 300mw هاش تموم شده کجا بخریم؟
                          sirvan was here too !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a302866a
                            با سلام به دوستان
                            اقا احسان به جای برد آردینو و برنامه نویسی برای میکرو و کامپیوتر نمیشه از پورت موازی و نرم افزار KCAM استفاده کرد
                            یه درایور هم واسش پیدا کردم
                            http://x-xparti-x.persiangig.com/ax/1.jpg
                            نظر شما چیه
                            با تشکر
                            درایور زیاده برای این کار اما برای کار با لیزر چون دقت بالا لازمه باید از درایور های میکرو استپ استفاده کرد که ایزی درایو و درایور reprap بهترین گزینه هستن قیمتی هم ندارن از ساخت یک درایور کمتر در میان. و البته پیشنهادم درایور reprap هستش.
                            نوشته اصلی توسط sirvan-j
                            اقا من کلا ترسیدم دیود لیزر تست کنم چون تو شهرستان با بدبختی گیر میاد
                            نمیشه از درایورای روی دیود های موجود در بازار استفاده کنم؟
                            یا درایوری نمیشناسید که اماده بشه سفرش داد؟
                            راستی roboeq هم دیود 300mw هاش تموم شده کجا بخریم؟
                            ترس نداره که وقتی اندازه گیری دقیق انجام بدی هیچ اتفاقی نمیوفته. بهتره برای تست با ولتاژ 2.5 ولت تست بگیرید و برای استفاده در دستگاه ولتاژ رو 2.8 قرار دهید.
                            میشه از درایور های آماده استفاده کرد به شرطی که خروجی اون ها رو هم اندازه بگیرید تا از حد معمول بیشتر نباشه.
                            این دیود هارو بهتره از دی وی دی رایتر های خراب در بیارید مطمئنا خیلی ارزونتر هم تموم میشه.

دیدگاه

ممنون بهخاطر همه اطلاعات مفیدی که بهم دادین
                              دوستان الان یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که easy driver گرفتم که بار استپر موتور های bipolar هستش و موتور هایی که من از قبل داشتم unipolar پنج(5) سیمه است
                              چطوری میتونم با این درایوش کنم؟
                              اگه اون سیم مشترک رو حذف کنم بشه 4 سیمه حله؟
                              اینم لینک موتوری که دارم
                              http://roboeq.ir/products/detail/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%BE%20%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%8 8%D8%B1%2012%20%D9%88%D9%84%D8%AA%207.5%20%D8%AF%D 8%B1%D8%AC%D9%87%20ST35/
                              sirvan was here too !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان رودپیش زاده
                                درایور زیاده برای این کار اما برای کار با لیزر چون دقت بالا لازمه باید از درایور های میکرو استپ استفاده کرد که ایزی درایو و درایور reprap بهترین گزینه هستن قیمتی هم ندارن از ساخت یک درایور کمتر در میان. و البته پیشنهادم درایور reprap هستش
                                با سلام
                                دوست عزیز مشکل من هزینه درایور و خود درایور نیست :icon_razz:
                                مشکل برنامه نویسیشه :rolleyes:نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم :angry:
                                با تشکر
                                شاد بودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد"چگوارا"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X