اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی را&#

نوشته اصلی توسط FUBA
    چه جالب :smile:
    شما هم از برد آردوینو و Easydrive استفاده کردین؟ من که هنوز منتظرم یه پول بادآورده ای گیرم بیاد تا شروع به کار کنم :redface:
    راستی من تو نت گشتم دیدم واسه بزرگ کردن دستگاه باید از یه میله ای به نام بال اسکرو که به استپ موتور وصل میشه استفاده کنم.
    سوالم اینه که این بال اسکرو رو باید از کجا بخرم و چطوری اونو به استپ موتور وصل کنم؟؟؟؟ :question:
    منم مثل شما منتظر بادم :redface: لامصب طوفان شد بازم هیچ پولی نیومد :biggrin:
    دوستان من پیشنهاد میکنم که از برد آماده آردوینو استفاده نکنید این برد ها به صورت اپن سورس هست و به راحتی میتونید خودتون درستش کنید و تو هزینه هاتون صرفه جویی کنید و در مورد ایزی درایو هم اجباری نیست که حتما ایزی درایو باشه از درایور reprap هم میتونید استفاده کنید که دقتش دوبرابر ایزی درایو هست( 1/16 ).
    برای بزرگ کردن هم میتونید از بال اسکرو استفاده کنید هم از تسمه.
    بال اسکرو میتونید از لوازم روباتیک فروشی تهیه و یا به جای اون از پیچ متری و مهره استفاده کنید. برای وصل کردنش به استپ موتور تکنیک های زیادی هست میتونید از کوپلینگ های آماده استفاده کنید میتونید بدید تراشکاری براتون درست کنه همچنین میتونید از روش های ابتکاری استفاده کنید مثلا یه جا دیدم طرف با شلنگ فلزی گاز موتورشو به بال اسکرو کوپل کرده بود خیلی هم خوب جواب گرفته بود.
    فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

بال اسکرو برای این کار مناسب نیست فارغ از اینکه قیمت بالایی داره - بال اسکرو یک متری حدود 200 250 تومن قیمت داره که البته قطر بالایی هم داره- مهره اش هم 250 تومن میشه ! چون شما نیرویی رو محورهاتون ندارید نیازی به استفاده از جنس مقاومی مثل بال اسکرو ندارید -
      برید از تسمه و پولی استفاده کنید -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
        چه جالب :smile:
        شما هم از برد آردوینو و Easydrive استفاده کردین؟ من که هنوز منتظرم یه پول بادآورده ای گیرم بیاد تا شروع به کار کنم :redface:
        راستی من تو نت گشتم دیدم واسه بزرگ کردن دستگاه باید از یه میله ای به نام بال اسکرو که به استپ موتور وصل میشه استفاده کنم.
        سوالم اینه که این بال اسکرو رو باید از کجا بخرم و چطوری اونو به استپ موتور وصل کنم؟؟؟؟ :question:
        نه من از درایور استپر موتور که بردشو دستی ساختم اتسفاده کردم و تا پنج محور روهم میتونید باهاش کنترل کرد استفاده کردم.
        بال اسکرو گرون هست ولی چیز خیلی خوبیه! من از ریل و بالبرینگ استفاده کردم هنوزم دارم رو دستگاهم کار میکنم این یکی دو روزه اطلاعات تکمیلی رو میذارم
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

با ریل و بلبرینگ که کار سخت تر میشه!
          حالا این بال اسکرو واسه چی گرونه یه میله پیچ پیچیه دیگه :rolleyes:
          شما نمیدونین از کجا می تونم تهیه کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
            با ریل و بلبرینگ که کار سخت تر میشه!
            حالا این بال اسکرو واسه چی گرونه یه میله پیچ پیچیه دیگه :rolleyes:
            شما نمیدونین از کجا می تونم تهیه کنم؟
            اگه تهران هستید پاساژ امجد طبقه زیر زمین یه مغازه لوازم رباتیک فروشی هست که اسمشم یادم نیست ولی اون بال اسکرو و از این قبیل وسایل رو داره. همچنین از میدان حسن آباد میتونید پیچ متری و مهره به قیمت خیلی ارزون و مفت بخرید.

دیدگاه

دوستان و اساتید بزرگوار
              یه تجربه رو بگم که دوستان استفاده کنند و راه بنده رو نرند که وقت تلف کردنه
              برای ساخت چون بال اسکرول گرون هست شاید برید سراغ پیچ مهره
              اما نرید!!!!
              من که رفتم پدرم دراومد کلی هم خرج گذاشت رو دستم(سه بار کوپل تراشکاری برام درست کرد اما بازم خیلی خیلی دقیق در نیومد)
              بنظرم بهترین گزینه فقط و فقط تسمه و پولی هست
              هم ارزون هم راحت
              هم برای ساخت دستگاه جای خطا داره(اگه هرچقدرهم تو ساخت دقت کنید بازم ناخوداگاه خطا تو ساخت بوجود میاد که این این خطا برای پیچ و مهره یعنی یا قفل کردن موتور یا لنگ زدن موتور به علاوه خود پیچ مهره های بازار هم یکم تاب دارن)اما تسمه چون انعطاف پذیره جای خطا در ساخت دستگاه رو پر میکنه.

دیدگاه

من هم دوست دارم درست کنم اما وقت و هزینشو ندارم و البته علمشو که از همه مهمتره.
                واقعا من نمیدونم چرا از همون اول الکترونیک نخوندم و رفتم تو کار فیزیک.
                عجب دنیایی دارید واسه خودتون شما الکترونیکی ها ما فیزیکی ها از بس با نظریه های این آقا و اون آقا سروکله زدیم که هیچی تو کلمون نمیره دیگه.
                الان که دیگه میخوام برم سربازی و وقتش نیست ولی اگه خدا بخواد بعد از سربازی میرم تو کار الکترونیک.
                عجب چیزی بود این الکترونیک و من نمیدونستم.آخ آخ آخ :cry2:
                میخوام پولامو جم کنم از جو زمین بزنم بیرون!

دیدگاه

من که رفتم پدرم دراومد کلی هم خرج گذاشت رو دستم(سه بار کوپل تراشکاری برام درست کرد اما بازم خیلی خیلی دقیق در نیومد)
                  منم میگم نرید دنبال پیچ و مهره اصلا مخصوصا پیچ های دندانه مثلثی!
                  وقتی میگید پیچ و مهره بنظر کار راحتی میاد ولی اصلا هم اینطوری نیست
                  بهترین راه همون تسمه و پولی هست راه اشتباهی رو که بقیه رفتند شمادوباره نرید. موفق باشید
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام.
                    به نظرتون این اساتید تراشکار اصلا نمیتونن یک بال اسکرول درست کنن ؟؟؟؟
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

واسه تشخیص محل دقیق کار به نظرتون نمیشه از سنسور پرینتر جوهر افشان استفاده کرد.تصویرو ببینید.
                      http://s5.picofile.com/file/8125535876/00001.jpg
                      http://s5.picofile.com/file/8125535892/00002.jpg
                      اون نوار مشکی دودی رنگ رو میبینید.همون محل دقیق کارتریجها رو مشخص میکنه.
                      رو خود کارتریج ها یک سنسور فرستنده گیرنده داره و این نوار بینشون هست.
                      حالا نمیدونم داستان این نوار چیه.با اینکه کارتریجها با سرعت خیلی بالایی حرکت میکنن حتی یک میلیمترم خطا ندارن.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

طبقه پایین عباسیان یه مغازه هست که نمایندگی tnm رو هم داره. نمیدونم اسمش پویشه!! یا یه همچین چیزی!!! ته پاساژ دست چپ.
                        حدود دو سه هفته پیش طهران بودم میگفت ۸۰۰ میلی وات داره میده ۸۰ تومن. من تو نخ این چیزا نیستم فقط پرسیدم ازش. دوستانی که طهران هستن میتونن پیگیری بکنن ببینن به دردشون میخوره یا نه!!!.
                        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                          واسه تشخیص محل دقیق کار به نظرتون نمیشه از سنسور پرینتر جوهر افشان استفاده کرد.تصویرو ببینید.
                          http://s5.picofile.com/file/8125535876/00001.jpg
                          http://s5.picofile.com/file/8125535892/00002.jpg
                          اون نوار مشکی دودی رنگ رو میبینید.همون محل دقیق کارتریجها رو مشخص میکنه.
                          رو خود کارتریج ها یک سنسور فرستنده گیرنده داره و این نوار بینشون هست.
                          حالا نمیدونم داستان این نوار چیه.با اینکه کارتریجها با سرعت خیلی بالایی حرکت میکنن حتی یک میلیمترم خطا ندارن.
                          میشه ازش استفاده کرد اما اگر شما از استپر موتور استفاده کنید لزومی به استفاده از این سنسور وجود نداره. اگر دقت کرده باشید این نوار دودی رنگ مثل یک خطکش هستش و درواقع کارش اینه که موتور های دی سی یا سروو موتور رو مثل استپر کنترل میکنه و به سیستم میفهمونه که مثلا الان کارتریج کجا قرار داره اون نوار یه جور خطکش دیجیتال هستش اما با استپ موتور شما نیازی به این سیستم ندارید و با تعداد پالس هایی که به موتورتون دادید میتونید تشخیص بدید که کارتریج کجا قرار داره. اگر دقت کرده باشید در پرینتر ها و اسکنر هایی که از استپ موتور استفاده کردن این نوار وجود نداره.
                          نوشته اصلی توسط mtz689
                          دوستان و اساتید بزرگوار
                          یه تجربه رو بگم که دوستان استفاده کنند و راه بنده رو نرند که وقت تلف کردنه
                          برای ساخت چون بال اسکرول گرون هست شاید برید سراغ پیچ مهره
                          اما نرید!!!!
                          بنظرم بهترین گزینه فقط و فقط تسمه و پولی هست
                          هم ارزون هم راحت
                          هم برای ساخت دستگاه جای خطا داره(اگه هرچقدرهم تو ساخت دقت کنید بازم ناخوداگاه خطا تو ساخت بوجود میاد که این این خطا برای پیچ و مهره یعنی یا قفل کردن موتور یا لنگ زدن موتور به علاوه خود پیچ مهره های بازار هم یکم تاب دارن)اما تسمه چون انعطاف پذیره جای خطا در ساخت دستگاه رو پر میکنه.
                          حق با شماست اما اینطور هم نیست که اصلا نشه در بعضی از طراحی ها پیچ و مهره عالی جواب میده و البته نیاز به تجربه کار کردن با پیچ و مهره هم وجود داره.
                          ولی در کل تسمه و پولی از نظر من هم بهترین گزینس
                          ولی یه نکته:
                          با درایور های معمولی، در سیستم بالاسکرو دقت بالا تری نسبت به سیستم تسمه ای میشه بدست آورد. اما اگر قراره از درایور میکرو استپ استفاده بشه سیستم تسمه ای بهترین گزینس.
                          و همچنین سرعت در سیستم تسمه ای بالاتر از بال اسکرو است.
                          نوشته اصلی توسط MasoudSincere
                          من هم دوست دارم درست کنم اما وقت و هزینشو ندارم و البته علمشو که از همه مهمتره.
                          واقعا من نمیدونم چرا از همون اول الکترونیک نخوندم و رفتم تو کار فیزیک.
                          عجب دنیایی دارید واسه خودتون شما الکترونیکی ها ما فیزیکی ها از بس با نظریه های این آقا و اون آقا سروکله زدیم که هیچی تو کلمون نمیره دیگه.
                          الان که دیگه میخوام برم سربازی و وقتش نیست ولی اگه خدا بخواد بعد از سربازی میرم تو کار الکترونیک.
                          رشته ی الکترونیک فقط یه قاب به قاب های اتاقتون اضافه میکنه( رشته های دیگه هم همینطور) ما خودمون باید دنبال علم و الکترونیک باشیم درس فقط یک مدرکه. شما هم اگه به الکترونیک علاقه داری خودت هم بسم الله بگی میتونی الکترونیکی بشی حتما رشته مهم نیست( اگرچه رشته تاثیر زیادی داره) شما شروع کن هستن کسانی که اینجا کمکت کنن تا بسازی منم کم نمیزارم
                          نوشته اصلی توسط -LEON-
                          سلام.
                          به نظرتون این اساتید تراشکار اصلا نمیتونن یک بال اسکرول درست کنن ؟؟؟؟
                          بستگی به تراشکارش داره اینو بدونید که در دستگاه های بزرگی که از سیستم بال اسکرو استفاده میکنن، تراشکار بال اسکرو رو درست میکنه دیگه.

دیدگاه

با سلام به دوستان

با اجازه کمی در مورد بال اسکرو توضیح بدم :

بال اسکرو و مهره مخصوصش از لحاظ کلی یه چیزی شبیه همون پیچ و مهره های معمولیه. تفاوتش با اونا علاوه بر دقت بالای گام و دور در موقع ساخت، اینه که شیارش تقریبا بصورت مثلثیه، مهره ش هم بطور مستقیم با پیچ در تماس نیست، بلکه تماس اونا از طریق ساچمه های دقیق فولادیه که فاصله بین دنده های پیچ و مهره رو پر میکنن و با این روش لقی ما بین پیچ و مهره بطور کامل گرفته میشه. معمولا ته شیار اصلی بال اسکرو یه شیار کوچیک دیگه هست که برای روغنکاری در نظر گرفته شده و موقع کار، روغن توش میچرخه و ساچمه ها رو چرب میکنه.

اگه این مجموعه روغنکاری نشه یا نیروی فشار ساچمه ها زیاد باشه علاوه بر تولید نیروی مقاوم بیشتر، بعد از مدتی سبب خوردگی پوسته ساچمه ها میشه که ( اصطلاحا بهش کچل شدن ساچمه ها میگن) بعلت کاهش قطر ساچمه ها، توی سیستم خطا ایجاد میکنه. البته overload شدن بال اسکرو هم میتونه همچین مشکلی ایجاد کنه.

در کل بال اسکرو تو cnc هایی که نیاز به دقت بالا در حد 0.01 میلیمتر و یا اعمال نیروی زیاد دارن استفاده میشه، اما برای کار شما که نیروی کمی احتیاج داره همون تسمه و فولی بهتره. ترجیحا تسمه رو ازنوع دندانه دار ( تسمه تایم) انتخاب کنین. چون بعلت داشتن الیاف در جهت طولی، توی گرما و سرما تغییر طول نداره و اگه فولیش هم دندانه دار باشه، احتمال لغزش هم از بین میره.

علاوه بر آدرسهایی که دوستان دادن، انواع صنعتی بال اسکرو، تسمه تایم و فولی و کلا مکانیزمهای حرکتی رو میتونین تو کوچه ناظم الاطباء (انتهای خیابون سعدی) پیدا کنین.
                            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

راستش من به ذهنم خورد که برم چند تا اسکنر قدیمی یا خراب رو اوراق کنم و از مکانیزم اونها برای توسعه ابعاد حکاکی استفاده کنم.
                              نظرتون در مورد این مدل از استپ موتورها چیه؟؟
                              http://landaelectronic.com/shop/v_vitrin/productCategory.id=54#/shop/v_descriptionVitrin/objectId=103
                              ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                                به نظرتون این اساتید تراشکار اصلا نمیتونن یک بال اسکرو درست کنن ؟؟؟؟
                                بر خلاف تصورات دوستان بال اسکرو با فرز ساخته میشه، نه با تراش.
                                ساخت بال اسکرو به چند پارامتر مهم نیاز داره که یکی از اونا داشتن دانش و تجربه ماشینکاری های دقیقه.

بعد اطلاعات مناسب در مورد مهندسی مواد و متالورژی، انواع آلیاژ ها و خواص هر کدوم از اونا. انواع روشهای سخت کاری و پوشش دهی فلزات.

تهیه ابزار های ماشینکاری فلزات سخت ( وقتی بناست یه فلز سخت تراشیده بشه، ابزار تراشش باید چند برابر سخت تر از اون باشه تا بتونه براده برداری کنه).

داشتن یه دستگاه فرز CNC فوق دقیق حداقل 4 محوره. ( چون بال اسکرو خودش یه ابزار اندازه گیریه، بنا بر این ساختش باید با یه وسیله فوق دقیق در حد کالیبراتور ها انجام بشه)

برای رسیدن بال اسکرو به دقتهای میکرونی، خود دستگاههای سازنده، توی محیط های کنترل شده قرار دارن تا اثر تغییرات دمایی مثل انقباض و انبساط رو دقتشون، به حداقل برسه.
                                کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X