اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

سلام در رابطه با همه چیز تاپیک ارسال شده که واقعاا دمتون گم
    ولی در رابطه با محور z بحثی نشده ، دوستان راهنمایی بفرمایید این محور که لیزر باشه یا اتود یا ... رو چطور به نرم افزار cnc معرفی باید کرد ..؟
    کنترل محور z به چه صورت هست؟
    ممنون

دیدگاه

من دستگاهمو ساختم.باهاش یک عکس رو هم حک کردم که فوقالعاده حک میکنه.فقط یک مشکل بزرگ داره و اونم اینکه واسه حک یه عکس 10 در 10 سانتی حدود 8 ساعت زمان صرف شد.
      دوستانی که موفق بودن میشه بگن از چه نرم افزاری واسه تبدیل عکس به gcode استفاده کردن؟
      و میخواستم بدونم سرعت حکاکی تو دستگاه شما چقدره؟

دیدگاه

با سلام.
        من از روی توضیحات شما دارم سعی میکنم دستگاه حکاکی لیزری با استپر موتور دی وی دی رام بسازم.یه پروژه ساده که تجاری هم نیست در حد دانشجوییه فقط میخوام چنتا عکس ساده رو روی کاغذ بزنم.تقریبا همه ی قطعاتی که لازمه رو تهیه کردم فقط مشکلی که دارم اینه که قسمت برنامه نویسیش واسم یکم سخته.به نظرتون اگه قسمت سخت افزاری شو طبق آموزش شما ببندم و با برنامهgrbl controler عکسی ر و که قبلا به g codتبدیل کردم بهش بدم برام روی کاغذ میزنه؟سوال دومم اینه که چجوری لیزر شدتش کمو زیاد میشه که نتیجش پررنگ و کمرنگ شدن بعضی جاهای تصویره مثلا موهای شخصو پررنگ تر میزنه؟
        واقعا ممنون از سایت خوبتون امید وارم همیشه موفق باشید.

دیدگاه

سلام منم دارم اینو میسازم اردوینو دارم ولی به جا ایزی درایورا خودم ۴ تا h bridge ساختم که کلا ۱۰ تومن واسم در اومدلیست قطعاتشو میزا م اگه خواستی بساز
          8 * c945
          8 * c8550
          8 * c8050
          8 * 100 ohm resistor
          8 * 2.2 kohm resistor

راستی از اینترنت دیتا شیت ایسی rx_2b رو دانلود کن و طبق شماتیکی که گذاشته تو صفحه اخر دیتاشیت بساز
          موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X