اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی را&#

نوشته اصلی توسط sami222
    چطوری میشه از ebay خرید کرد؟ یعنی در داخل کشور هم کسی نبود!
    به سختی راهش اینه که یه نفرو تو یکی از کشورای خارجی داشته باشی تا برات بخرن و بفرستن ایران البته چند وقت پیش به یه سایت برخورده بودم که اینکارو میکرد اما به علت مشکلات فعلا کارشو تعطیل کرده بود شاید بتونید شرکت هایی پیدا کنید که تو این ضمینه ها فعال باشن ولی خوب قیمت ها میره بالا دیگه... :NO:

نوشته اصلی توسط voyager2020
    تشکر برای لینک ها ولی خرید از ای بی خیلی گرونتر در میاد مگر اینکه فروشنده در چین باشه! خرید از علی اکسپرس ارزونتره و راحت تر- من تو علی اکسپرس قیمت پایینی ندیدم!
    به هر حال اگه بخوایم یدونه بگیریم شاید همون به صرفه باشه اما بخوایم بالاتر از حتی دو سه تا هم بگیریم نمیصرفه.

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
    یک سوال برام پیش اومده. به نظرتون اگر بشه چندتا از این همین لیزرهای dvd رایتر رو با هم موازی کرد یعنی بشه نورشون رو با هم در یک متمرکز کنیم، میشه توان بالاتری به دست آورد؟؟ :smile:
    تو تئوری میشه همچین کاریو کرد اما در عمل میشه گفت تقریبا غیر ممکنه چون شما نمیتونید دقیقا سه تا نقطه نور لیزر که هر کدوم یه چیزی حدود 30 میکرومتر هست رو روی هم قرار بدید. که در اون صورت هم قدرتتون بالا نمیره هم طرحتون دو خطی میشه.
    این نکته رو بگم که پهنای نور لیزر اون چیزی که میبینید نیست اون نقطه ای که شما میبینید قطر زیادی داره درواقع اون قطر زیاد حاصل از گرمای ایجاد شده تو یه نقطه ی کوچکتره یعنی نور لیزر به نقطه ای در حدود 30 میکرومتر شاید کمتر میتابه اما در عمل شما نقطه ای با قطر 100 میکرو متر شایدم بیشتر میبینید. :agree:
    فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

پاسخ : پروژه دستگاه CNC حکاکی با لیزر دی وی دی رایتر+فیلم

سلام به همه ی دوستان :smile:
      ممنون داداش احسان که نتیجه زحمت هات رو با بچه ها تقسیم میکنی :applause:
      من سه چهار ماهی میشه سه تا dvd rom سوخته گرفته بودم که cnc درست کنم ولی نمیدونستم از کجا باید شروع کنم, آخر هم بیخیالش شده بودم.
      من فقط بخش نرم افزاری مدارتون رو خوب متوجه نشدم
      gcode رو با چه نرم افزاری میدین به برد
      و کد خوده مدار چی بود
      نرم افزار پروسس این وسط چه کارست :biggrin:
      شرمنده سوالا زیاد شد
      the life is a game
      if you want to win
      so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
        سلام به همه ی دوستان :smile:
        ممنون داداش احسان که نتیجه زحمت هات رو با بچه ها تقسیم میکنی :applause:
        من سه چهار ماهی میشه سه تا dvd rom سوخته گرفته بودم که cnc درست کنم ولی نمیدونستم از کجا باید شروع کنم, آخر هم بیخیالش شده بودم.
        من فقط بخش نرم افزاری مدارتون رو خوب متوجه نشدم
        gcode رو با چه نرم افزاری میدین به برد
        و کد خوده مدار چی بود
        نرم افزار پروسس این وسط چه کارست :biggrin:
        شرمنده سوالا زیاد شد
        خواهش میشه! :smile:
        gcode رو با نرم افزارای زیادی میشه داد به میکرو من از نرم افزار gcodesender استفاده میکنم.
        نرم افزار prossesing برای بخش حکاکیه در این بخش دیگه gcode نداریم کدی که اینجا داریم یه مشت عدد از 0 تا 9 هستند که از تصویر بیتمپ سیاسفید بدست میاد و باید یه برنامه ای برای ارسال زمان بندی شده و دقیق به میکرو براش نوشت که من اونو با این نرم افزار نوشتم.
        البته این تصاویر رو میشه به gcode هم تبدیل کرد که خود این هم به یه برنامه دقیق نیاز داره و اونم با همین نرم افزار نوشتم.

دیدگاه

یه چیز مهم *-
          دوستان من تا الان جواب پست های همرو دادم بجز دو سه نفر که گفتند هلو رو بیار وسط تا بندازیم تو گلو :redface:
          در جواب این دوستای گلم ( که فقط درخواست کردنا چیز بدی هم نگفتن اما فقط میخوام بدون جواب نمونه ) میخوام بگم که:
          همه ما لحیم کاری و مونتاژ و بستن چهارتا پیچ مهره و کپی پست کردن و امثال اینهارو بلدیم. :-B هرکی هم بلد نیست بره ازین بردای اماده اموزشی بخره بشینه مونتاژ کنه تا یاد بگیره. :-P
          هلو رو خوردنشو همه بلدن کافیه بندازیش تو گلو تا بره پایین اما چیدنش از رو درخت یکم سخته! من اگه این پست رو گذاشتم و گفتم هرکی خواست بسازه کمکش میکنم منظورم این نبود که هلو رو میچینم میزارم تو دستش منظورم این بود که قلاب میگیرم از درخت بره بالا خودش هلو رو بچینه. :agree:
          اون کسی که میاد نظر میده میگه شاهکار کردی و میره ارزشی برای من نداره فقط نظرشو گفته و دستشم درد نکنه اما اونی که شروع میکنه به ساخت و یه قدمشو خودش میره جلو و یه قدمشو سوال میپرسه و راهنمایی میخواد اون ارزش داره <> یه همچین آدمیو من تا آخر کمکش میکنم تو همه ضمینه ها از برنامه میکرو گرفته تا نرم افزار ها و مکانیک دستگاه به شرطی که یه قدم خودش بره و هرجا که واقعا گیر کرد بیاد سراغ من. [-X من نه سورس میکرو و نه سورس کامپیوتر رو به اشتراک نخواهم گذاشت [-(اما ریز به ریز کمک میکنم تا هرکی خواست بنویسه از پسش بر بیاد. :-bd
          اشکال نداره شما بگید آدم بخیلی هستم خودمم میگم آره هستم. :angry:
          اما همونطور که گفتم من اینجا کپی پست کردن رو به کسی یاد نمیدم کسی که اینو درست کنه باید بدونه چی درست کرده اینکه بیاد چهارتا قطعه رو سر هم کنه که شاهکار نکرده و مطمئنا خودش هم هیچ لذتی نمیبره از کارش.... [-(
          و یه چیز دیگه L-)
          اینکه این پروژه از نظر خیلیا شاهکاره :applause: ولی در واقعیت اینطور نیست ^#(^ من هیچ شاهکاری نکردم لازمه که بگم ترم شیش کاردانی هستم با معدل 13.5 از یه همچین آدمی شاهکار بعید به نظر میرسه. :-?
          اینو گفتم برا کسایی که فکر میکنن علم درست کردن همچین پروژه هایی رو ندارن. :read: نه دوستان علم زیادی لازم نداره فقط یکم دقت و حوصله لازم داره همین ( به اضافه اینترنت پر سرعت) :agree: اینترنت منبع بزرگ علم و فناوریه. :eek: صادقانه بگم من تا قبل از این پروژه( قبل از عید) اصلا نمیدونستم CNC به چی میگن :smile: تا حالا برنامه نویسی نکرده بودم :biggrin: اصلا نمیدونستم موتور هایی وجود دارن که ولتاژ DC بهشون بدی کار نمیکنن(استپ موتور) اصلا تا حالا با میکرو کار نکرده بودم :-))این لیزرارو فقط تو فیلما دیده بودم فکر میکردم تخیلیه =)) اگه پستای قبل از عیدمو بخونید متوجه میشید که چقد مبتدی بودم :redface: اما الان در حد پروژه خودم هرچی ازم بپرسین جواب میدم B-) پس هر کسی واقعا میتونه درستش کنه فقط کافیه یکم حوصله به خرج بده و اراده کنه تنبل نباشه... (:|
          من واقعا از اینکه به پستای بچه ها جواب میدم راهنماییشون میکنم لذت میبرم پس اگه میگم هلو رو نمیارم وسط ناراحت نشید :redface:شما شروع کن بقیش حله واینم بهتون اطمینان میدم که کسی پروژش بی جواب نمیمونه همه جواب خواهند گرفت کسی رو وسط راه ول نمیکنم... :^O
          وای چقد زیاد شد @-)
          راستی اینم اثبات مبتدی بودن خودمه
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90275.0
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90473.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان رودپیش زاده
            یه چیز مهم *-
            دوستان من تا الان جواب پست های همرو دادم بجز دو سه نفر که گفتند هلو رو بیار وسط تا بندازیم تو گلو :redface:
            در جواب این دوستای گلم ( که فقط درخواست کردنا چیز بدی هم نگفتن اما فقط میخوام بدون جواب نمونه ) میخوام بگم که:
            همه ما لحیم کاری و مونتاژ و بستن چهارتا پیچ مهره و کپی پست کردن و امثال اینهارو بلدیم. :-B هرکی هم بلد نیست بره ازین بردای اماده اموزشی بخره بشینه مونتاژ کنه تا یاد بگیره. :-P
            هلو رو خوردنشو همه بلدن کافیه بندازیش تو گلو تا بره پایین اما چیدنش از رو درخت یکم سخته! من اگه این پست رو گذاشتم و گفتم هرکی خواست بسازه کمکش میکنم منظورم این نبود که هلو رو میچینم میزارم تو دستش منظورم این بود که قلاب میگیرم از درخت بره بالا خودش هلو رو بچینه. :agree:
            اون کسی که میاد نظر میده میگه شاهکار کردی و میره ارزشی برای من نداره فقط نظرشو گفته و دستشم درد نکنه اما اونی که شروع میکنه به ساخت و یه قدمشو خودش میره جلو و یه قدمشو سوال میپرسه و راهنمایی میخواد اون ارزش داره <> یه همچین آدمیو من تا آخر کمکش میکنم تو همه ضمینه ها از برنامه میکرو گرفته تا نرم افزار ها و مکانیک دستگاه به شرطی که یه قدم خودش بره و هرجا که واقعا گیر کرد بیاد سراغ من. [-X من نه سورس میکرو و نه سورس کامپیوتر رو به اشتراک نخواهم گذاشت [-(اما ریز به ریز کمک میکنم تا هرکی خواست بنویسه از پسش بر بیاد. :-bd
            اشکال نداره شما بگید آدم بخیلی هستم خودمم میگم آره هستم. :angry:
            اما همونطور که گفتم من اینجا کپی پست کردن رو به کسی یاد نمیدم کسی که اینو درست کنه باید بدونه چی درست کرده اینکه بیاد چهارتا قطعه رو سر هم کنه که شاهکار نکرده و مطمئنا خودش هم هیچ لذتی نمیبره از کارش.... [-(
            و یه چیز دیگه L-)
            اینکه این پروژه از نظر خیلیا شاهکاره :applause: ولی در واقعیت اینطور نیست ^#(^ من هیچ شاهکاری نکردم لازمه که بگم ترم شیش کاردانی هستم با معدل 13.5 از یه همچین آدمی شاهکار بعید به نظر میرسه. :-?
            اینو گفتم برا کسایی که فکر میکنن علم درست کردن همچین پروژه هایی رو ندارن. :read: نه دوستان علم زیادی لازم نداره فقط یکم دقت و حوصله لازم داره همین ( به اضافه اینترنت پر سرعت) :agree: اینترنت منبع بزرگ علم و فناوریه. :eek: صادقانه بگم من تا قبل از این پروژه( قبل از عید) اصلا نمیدونستم CNC به چی میگن :smile: تا حالا برنامه نویسی نکرده بودم :biggrin: اصلا نمیدونستم موتور هایی وجود دارن که ولتاژ DC بهشون بدی کار نمیکنن(استپ موتور) اصلا تا حالا با میکرو کار نکرده بودم :-))این لیزرارو فقط تو فیلما دیده بودم فکر میکردم تخیلیه =)) اگه پستای قبل از عیدمو بخونید متوجه میشید که چقد مبتدی بودم :redface: اما الان در حد پروژه خودم هرچی ازم بپرسین جواب میدم B-) پس هر کسی واقعا میتونه درستش کنه فقط کافیه یکم حوصله به خرج بده و اراده کنه تنبل نباشه... (:|
            من واقعا از اینکه به پستای بچه ها جواب میدم راهنماییشون میکنم لذت میبرم پس اگه میگم هلو رو نمیارم وسط ناراحت نشید :redface:شما شروع کن بقیش حله واینم بهتون اطمینان میدم که کسی پروژش بی جواب نمیمونه همه جواب خواهند گرفت کسی رو وسط راه ول نمیکنم... :^O
            وای چقد زیاد شد @-)
            راستی اینم اثبات مبتدی بودن خودمه
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90275.0
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90473.0
            اگر کسی می خواد بسازه منبع اصلی:
            http://www.instructables.com/id/Pocket-laser-engraver/?ALLSTEPS

دیدگاه

خیلی باحالی دانشمند
              خوبه اون طرف خارجی که این رو ساخته بود طرز فکر شما رو نداشت وگر نه هنوز اطلاعاتت مثل قبل عید بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
                خیلی باحالی دانشمند
                خوبه اون طرف خارجی که این رو ساخته بود طرز فکر شما رو نداشت وگر نه هنوز اطلاعاتت مثل قبل عید بود
                محض اطلاع بگم اون سایت خارجی دلش برای شما نسوخته که پروژه رو آماده گذاشته اون سایت فقط یک سایت تبلیغاتیه که اسپانسر هاش سازنده همین برد های آردوینو و امثال اون هستن و پروژه هارو آماده کرده گذاشته تا شما برید اون برد هارو بخرید و مونتاژ کاری یاد بگیرید شما و کسان دیگری که طرز فکر منو قبول ندارید میتونید برید از همون سایت اونی که اون درست کرده رو درست کنید نه اینی که من درست کردم...
                در ضمن من اطلاعاتم رو از اون سایت بدست نیاوردم اونجا اطلاعاتی وجود نداشت که بخوام بدست بیارم اونجا فقط مونتاژکاری آموزش داده شده.
                و نکته دیگه اینکه شما هم سعی کن نظرت رو پیش خودت نگه داری و انجمن رو به حاشیه نکشونی
                و در آخر هر کس با نظر ایشون موافقه از پست ایشون تشکر کنه و هرکس با نظر من موافقه از این پست تشکر کنه و تا آخر این ماه تشکر ایشون اگه بالا تر بود تمام اطلاعاتو از ریزو درشت روی سایت قرار میدم اعم از برنامه میکرو و برنامه کامپیوتر و ...

دیدگاه

من این لینکی که گذاشتن رو سر زدم اطلاعات خاصی نگذاشته بود. همه چیزش آماده بود فقط عکس هاش قشنگ تر بود.
                  دوم این که وقتی یک نفر توی ایران انجامش داده و حاضر تجاربش رو در اختیار بقیه قرار بده باید ازش ممنون باشیم بالاخره قرار نیست همه چیز هلو توی گلو باشه شما برید سوالتتون رو توی همین لینک از سازنده اش بپرسید ببینید چقدر کامل حوابتون رو میده.
                  نوشته اصلی توسط arvin2009
                  خیلی باحالی دانشمند
                  هرچی هم باشه ایشون هم میتونست بسازه و به کسی نگه و اصلا اطلاعاتش رو در اختیار کسی قرار نده و راهنمایی نکنه.
                  تفاوت ایشون با بقیه همینه که همت داشت، ساختش و الان هم لطف میکنه باقی رو کمک میکنه. هرکسی که تا الان کار عملی کرده میدونه از دونستن یک طرح تا ساختنش، از زمین تا آسمونه.
                  کلا ایرانی ها همگی راحت طلب هستن.
                  ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud.moghaddam21
                    سلام مهندس خسته نباشی
                    خواستم بپرسم این برد ardunio که عمل درایو کردن رو انجام میده رو از کجا تهیه کردید ؟ با چه قیمتی ؟
                    این خود برد آردوینو هست که میتونید از اینجا تهیه کنید. در حال حاضر 47,700 تومان
                    http://shop.aftabrayaneh.com/Arduino...no_UNO_R3.html
                    این کیت ساخت برد آردوینو هست که اینم میتونید از اینجا تهیه کنید. 16,000 تومان
                    http://shop.aftabrayaneh.com/Arduino...rd_Kit_m1.html
                    این آدرس انجمنی هست که در مورد این برد و روش ساخت اون بحث شده.
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82707.0

دیدگاه

وقتی بهت گفتم تو یه Geek ای .گفتی زبونم درد میکنه نمی دونم چی می گی
                      با راهنمایی شمابالاخره تونستم نور لیزر رو کاملا متمرکز کنم :wow:
                      ولی هنوزم به اندازه لیزر شما قدرت نداره
                      فقط چیزایی که با ماژیک سیاه شده باشن رو سوراخ میکنه
                      رو ABS هم تستش کردم نتیجه خیلی قابل قبول نبود ولی فکر کنم واسه حکاکیش خوب باشه

فقط یه چیزی:
                      وقتی جریانو کم می کنم ؛نور لیزر من این شکلی دیده میشه: -o- یعنی یه دایره کوچیک با دو تا خط نازک چسبیده به دو طرفش ! مال شما هم اینطوریه یا اینکه ماله من هنوز کاملا متمرکز نیست؟
                      کس دیگه ای نیست بخواد در مورد قدرت لیزری که داره نظر بده؟ :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                        وقتی بهت گفتم تو یه Geek ای .گفتی زبونم درد میکنه نمی دونم چی می گی
                        با راهنمایی شمابالاخره تونستم نور لیزر رو کاملا متمرکز کنم :wow:
                        ولی هنوزم به اندازه لیزر شما قدرت نداره
                        فقط چیزایی که با ماژیک سیاه شده باشن رو سوراخ میکنه
                        رو ABS هم تستش کردم نتیجه خیلی قابل قبول نبود ولی فکر کنم واسه حکاکیش خوب باشه

فقط یه چیزی:
                        وقتی جریانو کم می کنم ؛نور لیزر من این شکلی دیده میشه: -o- یعنی یه دایره کوچیک با دو تا خط نازک چسبیده به دو طرفش ! مال شما هم اینطوریه یا اینکه ماله من هنوز کاملا متمرکز نیست؟
                        کس دیگه ای نیست بخواد در مورد قدرت لیزری که داره نظر بده؟ :read:
                        :redface:
                        خوب ببین بزار یه چیزیو بگم اینکه من خودم وقتی میخواستم اینو درست کنم اول لیزر رو تست کردم که ببینم واقعا قدرت برش یا حکاکی داره یا نه نتیجه بدی هم نگرفتم اما اونقدراهم نتیجه خوبی نگرفتم . یعنی میخوام بگم اون موقع که لیزرم رو تست میگرفتم ازش شاید به نصف قدرتی که الان روی دستگاه داره هم نرسیده بودم. در نتیجه همونطور که گفتم لرزش دست و یا حتی لرزش قطعه باعث کم شدن اثر گذاری لیزر میشه و شما فکر میکنید که لیزر قدرت کمی داره.
                        و نکته دیگه در مورد ماژیک
                        اینکه رنگ رابطه مستقیمی تو اثر گذاریه لیزر داره. مثال: به هیچ وجه با این لیزر روی کاغذ سفید نمیشه اثری انداخت ینی هیچ تاثیری نداره اما کاغذ سیاه رو به راحتی میشه برش داد
                        اون خط قرمزی که میوفه کنارش بخاطر لنزه باید بتونید با کمو زیاد کردن فاصله ی متمرکز شدن، کمش کنید یا از بین ببریدش.

دیدگاه

منم تصمیم گرفتم بسازمش :wow:
                          فقط یه چیزی هست که یه کم آزاردهندست اونم اینکه طول و عرض کار برای حکاکی حداکثر می تونه 4 سانتی متر باشه :sad:
                          راه حلی واسه این مشکل ندارین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                            منم تصمیم گرفتم بسازمش :wow:
                            فقط یه چیزی هست که یه کم آزاردهندست اونم اینکه طول و عرض کار برای حکاکی حداکثر می تونه 4 سانتی متر باشه :sad:
                            راه حلی واسه این مشکل ندارین؟
                            راه حلش اینه که سیستم مکانیکی دستگاه رو تغییر بدید و خودتون طبق ابعادی که مد نظرتون هست یک CNC طراحی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان رودپیش زاده
                              راه حلش اینه که سیستم مکانیکی دستگاه رو تغییر بدید و خودتون طبق ابعادی که مد نظرتون هست یک CNC طراحی کنید.
                              منم همین کارو کردم. شاسی دستگاهی که ساختم 75*100 سانتی متر هست انشالله بعد از جواب گرفتن عکس و توضیحات تکمیلی رو میذارم
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

منم همین کارو کردم. شاسی دستگاهی که ساختم 75*100 سانتی متر هست انشالله بعد از جواب گرفتن عکس و توضیحات تکمیلی رو میذارم
                                چه جالب :smile:
                                شما هم از برد آردوینو و Easydrive استفاده کردین؟ من که هنوز منتظرم یه پول بادآورده ای گیرم بیاد تا شروع به کار کنم :redface:
                                راستی من تو نت گشتم دیدم واسه بزرگ کردن دستگاه باید از یه میله ای به نام بال اسکرو که به استپ موتور وصل میشه استفاده کنم.
                                سوالم اینه که این بال اسکرو رو باید از کجا بخرم و چطوری اونو به استپ موتور وصل کنم؟؟؟؟ :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X