اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت بالگرد، هواپیما و ربات پرنده 4 موتوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت بالگرد، هواپیما و ربات پرنده 4 موتوره

سلام به همهی بچه های سایت ای 30 آ
    توی این تابستون می خواهم یک هلوکپتر درست کنم . که بتونه تا یه چند متری بپره
    وزن خیلی کم داشته باشه
    با میکرو باشه ( خیلی مهم نیست ) ولی با میکرو بهتره
    تقریبا باسه جاسوسی باشه
    ( افتاد اگه افتاد بگین خوب )
    میخوام بسازمش قدم به قدم بهم کمک کنید و نتیجه ی اونو هر روز اینجا یادداشت میکنیم
    اگه کسی هم میخواد بسازه همراه من بسازه تا راحتتر به نتیجه برسیم.
    با تشکر از اونایی که ما رو تا هدفمون یاری کنند. :applause:
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

پاسخ : ساخت هلوکپتر با ای وی آر

سلام دوست گرامی
    راستش منم یک زمانی خیلی دوست داشتم یک هلکوپتر یا یک هواپیما بسازم
    ولی خوب یاد نداشتم :sad:البته من خیلی زود بیخیال شدم آخه توی شهر ما قطعاتش موجود نبود حتی ملخش هم نبود چه برسه به چوبشو یا فوم و .... :mrgreen:
    و اینکه نمی دونستم از کجا باید شروع کنم باز فکر کنم ساختن هواپیما خیلی راحتتر باشه :rolleyes:
    به هر حال اگر میشه بگین تا ببینم ساختن یک هلکوپتر چقدر هزینه بر میداره و اینکه آیا مرجع یا کتابی هست در این زمینه که مارو یاری کنه :applause: :applause: :applause:
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

به نظر من بیخیال ساخت بشو!
      برو یه آمادشو بخر خیلی خیلی به صرفه تره!
      اره هواپیما راحتتره
      اینم یه سایت فروش کوچکترین هلی 18هزار 3کانال
      http://www.iranparvaz.net/

دیدگاه

سلام,
        من هم میخواستم و میخوام بسازم. از 1-2 سال پیش به فکرشم. طبق تخمین های من ساخت یک هلیکوپتر خوب نزدیک 100 تومن شایدم بیشتر هزینه برمیداره. هگزاکوپتر که دیگه میره روی 200 تومن. بنده و جناب فرشاد اکرمی در حال حاضر داریم روی موتور هلیکوپتر که از نوع Brushless هست کار میکنم. البته ایشون قصد ساخت هلیکوپتر رو ندارند اما لطف کردند و من رو در انجام این کار کمک کردند. تو این 1-2 سال خیلی اطلاعات کسب کردم اگر اطلاعاتی خواستی من در خدمتم. در کل اگر میخوایی برات ارزون تموم بشه سمتش نرو چون هلیکوپتر های اماده خرجشون کمتر و به صرفه تر هست. البته این 30-40 تومنی ها هم کار هلیکوپتر های حرفه ای رو انجام نمیدن. اینم دو تا سایت که به دردت میخورن :

http://www.angelfire.com/blues/heli_project/

http://www.mikrokopter.de/ucwiki/en/MikroKopter

دیدگاه

با سلام، :bye

آقا اگه تصمیم تون جدیه، با اجازه ما هم هستیم :mrgreen:

من با کوادکوپتر موافقم، چون راحت تره. برای شروع، فکر کنم انتخاب موتور خیلی خوب و مهمه! جناب کیهان اسدی عزیز، شما که چند وقتیه روی موتورا تحقیق میکنی، به نظر شما یه موتور مناسب از هر جهت ( قیمت و قدرت ) که توی بازار هم باشه، چیه؟

مرسی ....
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام,
            کلا برای کارای پروازی Brushless استفاده میکنند و بیشتر هم نوع مثلثی رو استفاده میکنند. رنج قیمت هم تقریبا 25 - 30 تومان توی این حدودا هست.

دیدگاه

من باید چی کار کنم برای شروع :wow: :wow: :wow:
              نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                مشتاق شدم منم پیگیری کنم
                ولی نمیدونم این پست چه ربطی به میکرو داره :mrgreen:
                و این که بعید می دونم یک هلکوپتر 18 تومنی پیدا بشه من که چشمم نخورد زیرا بدم نمیاد اول با یک طرح آماده کار کنم چون این طوری زودتر به نتیجه شاید برسم
                البته شاید هم بیخیالش شدم :mrgreen:
                در کل اگر کسی مقالیه در این زمینه داره بزاره خیلی عالی میشه یا اگر می تونه کتابی رو پیشنهاد بده که خیلی بهتر میشه :nice:
                یک سوال مهم واسه من پیش اومده اونم این که رادیو کنترلشو که جدای قیمت هلکوپتر های 40 تومنیه :question: درست حدس زده ام یا نه
                و این رادیو کنترلو باید خودمون بسازیم یا بخریم :question::eek:
                مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام,
                  مکانیسم کار هلیکوپتر های کوچک با هلیکوپتر های حرفه ای فرق داره.
                  دنبال کتاب و مقاله در چه زمینه ای هستید؟
                  هلیکوپتر های کوچک از سیستم اینفرارد (مثل ریموت کنترل تلویزیون) استفاده میکنند و خودشون این سیستم رو دارند. نیازی نیست شما هیچ سیستمی به کار ببرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                    سلام
                    مشتاق شدم منم پیگیری کنم
                    ولی نمیدونم این پست چه ربطی به میکرو داره :mrgreen:
                    و این که بعید می دونم یک هلکوپتر 18 تومنی پیدا بشه من که چشمم نخورد زیرا بدم نمیاد اول با یک طرح آماده کار کنم چون این طوری زودتر به نتیجه شاید برسم
                    البته شاید هم بیخیالش شدم :mrgreen:
                    در کل اگر کسی مقالیه در این زمینه داره بزاره خیلی عالی میشه یا اگر می تونه کتابی رو پیشنهاد بده که خیلی بهتر میشه :nice:
                    یک سوال مهم واسه من پیش اومده اونم این که رادیو کنترلشو که جدای قیمت هلکوپتر های 40 تومنیه :question: درست حدس زده ام یا نه
                    و این رادیو کنترلو باید خودمون بسازیم یا بخریم :question::eek:
                    اینم هلی آماده 18تومنی!
                    http://www.persiahobby.com/?p=303
                    رادیو رو که نمیتونی خودت بسازی باید آماده بخری با گیرنده !
                    به نظر من ساختن هلی کار آسونی به هیچ عنوان نیست !البته با هزینه زیر 100تومن!
                    ولی اگه مشکل مالی نباشه میتونی یه هلی بزرگ هم بسازی!
                    ساختن هواپیما خیلی راحت تر از هلی هست با هواپیما شروع کنی خیلی بهتره!
                    اینم یه انجمن که مخصوص همین کار هست کاربرای خوبی داره منم خودم هم اونجا عضوم!
                    persianrc.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیهان اسدی
                      سلام,
                      مکانیسم کار هلیکوپتر های کوچک با هلیکوپتر های حرفه ای فرق داره.
                      دنبال کتاب و مقاله در چه زمینه ای هستید؟
                      خوب اگر کتابی باشه که واسه ما مبتدی ها اول مناسب باشه خیلی بهتر میشه البته مقاله ها و کتابهای مناسبی به صورت پی دی اف در مورد هواپیماها در اینترنت می باشد که شما می تونید با یک سرچ بیابید ولی در مورد هلکوپتر موجود نمی باشد
                      نوشته اصلی توسط omid_021
                      اینم هلی آماده 18تومنی!
                      http://www.persiahobby.com/?p=303
                      رادیو رو که نمیتونی خودت بسازی باید آماده بخری با گیرنده !
                      خوب آیا ر هلکوپتر و که بخریم یک راهنمایی داره که چطوری گیرنده رو وصلش کنیم یا اینکه مشخصه چطوری وصل بشه
                      پس اگر ما یک هلکوپتر بخریم پرواز نمی تونیمش بدیم تا زمانی که 80 تومن ناقابل رادیو کنترل نخریم :mrgreen:

دیدگاه

سلام,
                        شما وقتی همین هلیکوپتر 18 تومنی رو میخری خودش روش گیرنده فرستنده ی مادون قرمز داره شما دیگه نمیخواد پول به گیرنده فرستنده بدی.

در ضمن ساخت هواپیما به دلیل شکل مناسب بدنه اش به نظر من میتونه سخت تر از هلیکوپتر باشه.

دیدگاه

سلام پس من این هلکوپتر 18 تومنی رو سفارش میدم که بیاد
                          تشکر آقا کیهان و بقیه ی دوستان

دیدگاه

تو اگه این هلی 18تومنیو بگیری همه چیزش کاملا فقط روشنش کنی پرواز!
                            چون فرستنده مادون قرمز داره بیشتر از 10متر جواب نمیده!
                            خیلی راحت هم کنترل میشه ومسه پشه میمونه!:دی
                            واسه پرواز تو خونه خوبه جالبه!
                            این هلی 3کانال هست!

دیدگاه

آقا منظور از این سه کاناله که میگین یعنی چه . آخه بعضیاشم 3.5 کاناله هست و بیشتر .من جریان این کانالاشو نفهمیدم چیه .اگه میتونید یه توضیحی بدید .
                              با تشکر.
                              وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X